Ondeugend daten hoe moet ik opzeggen en verwijder ik mijn profiel?

Ondeugend daten hoe moet ik opzeggen en verwijder ik mijn profiel?

21 januari 2020

Verwijderen van profiel ondeugend daten

Ondeugend daten hoe moet ik opzeggen? Het opzeggen is niet erg moeilijk en zo gedaan. Log eerst in en ga in "Mijn Overzicht" naar de bovenkant van de pagina. Hier klik je vervolgens op "Mijn Account" en dan op "Klik hier om uit te schrijven".

ondeugenddatenopzeggen Vervolgens kom je bij het volgende venster terecht waar je wordt aangeboden om je profiel te verbergen. Daar kun je een opmerking plaatsen, "Ja, schrijf mij nu definitief uit" aanvinken en klikken op de "Nu uitschrijven" button.

ondeugenddatenopzeggen2

Stopzetten opwaardeerplan

Lopende abonnementen die je nog hebt worden bij een gehele verwijdering stopgezet. Abonnementskosten die al zijn voldaan worden niet terug betaald en er vindt geen restitutie plaats. Het is ook mogelijk om alleen de lidmaatschapskosten stop te zetten. Als de overgebleven credits dan op zijn dan blijft het profiel wel in stand, maar met beperkte mogelijkheden. Deze optie kun je vinden als je op "Mijn account" van figuur 3 klikt en vervolgens op "Mijn Abonnement". Als je hier kiest voor de optie "Wijzigen Opwaardeerplan" dan kun je "geen" selecteren. Nu wordt het opwaardeerplan stopgezet en blijf je VIP toegang behouden totdat de eerder aangekochte credits op zijn. 

ondeugend daten opzeggen

Nu je hebt opgezegd bij Ondeugend daten is natuurlijk de grote vraag, wat nu?

Datingbord banner 300x250

Het blijkt dat 81,3% van de singles die Ondeugend Daten hebben opgezegd goede ervaring hebben met Datingbord. En, had je wat aan deze informatie? Je kunt je ervaring(en) over Ondeugend Daten ook delen met anderen door een review te schrijven. Je hoeft je hiervoor niet te registeren.  

Reacties

Ik wil alle sexs site stop zetten dank u voor begrip en medewerking Bernard hutsebaut van groenpark 5 9840 de Pinte [email protected]

er heeft iemand een profiel aangemaakt, onder Isaken , 57 j
is het mogelijk dit te verwijderen ?

Schrijf een reactie

Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden