50liefde is een datingsite in Belgie en Nederland die gericht is op singles vanaf 50 jaar en ouder die interesse hebben in een duurzame relatie, een date of gewoon vriendschap. Ben je dus 50 jaar of ouder en singel? En ben je op zoek naar een levensmaatje? Dan is 50liefde.nl een geschikte datingsite voor jou. Verder is deze site erg overzichtelijk, makkelijk om te gebruiken en je kunt het ook op je mobiel of tablet gebruiken. Lijkt 50liefde.nl iets voor jou? Meld je dan snel aan en zoek jouw maatje.

Dat het bij 50liefde niet alleen om daten gaat wordt meteen duidelijk in de slogan die ze gebruiken: Nieuwe vrienden is nieuw plezier. Ben jij dus opzoek naar iemand om samen mee te lachen? Neem dan een kijkje op de website. Als gratis lid kan je al veel dingen zoals het versturen van berichten en het bekijken van profielen. Wil je echter ook berichten kunnen bekijken dan dien je een lidmaatschap af te nemen. Deze begint al bij € 9,95 per maand wat een zeer scherp tarief is voor een datingsite.

50liefde Aanmelden

Middels een aantal stappen kun je bij 50liefde een profiel aanmaken. Hier zul je merken dat deze site zich onderscheid op gebruiksgemak vergeleken met de andere datingsites. Eerste wat jij zal moeten invullen is het geslacht, je naam, e-mail adres en waar je naar op zoek bent. Daarna wordt er een bevestiging via mail naar je gestuurd, en als deze eenmaal is bevestigd kun je dan direct beginnen met het zoeken naar een date. Het is tijdens het aanmaken van je profiel niet nodig om alle gegevens in te vullen, dit kun je op een ander tijdstip doen. Wanneer je de andere gegevens invult moet je ervoor zorgen dat het compleet en volledig wordt ingevuld, hierdoor vergroot je de kans op een match. Heb je problemen met iets van de site? Dan kun je op elk moment hulp inroepen, dit kan per mail of telefoon gebeuren.

50liefde Mogelijkheden

Op 50liefde.nl heb je de mogelijkheid om gratis een profiel aan te maken, dit maakt je dan tot een gratis lid. Als gratis lid kun je dan alleen gebruik maken van de gratis mogelijkheden die de site te bieden heeft. Zo kun je gratis een profiel aanmaken, foto’s toevoegen op je profiel, smile versturen, al je matches bekijken en al je partnervoorstellen bekijken. Om gebruik te kunnen maken van de andere mogelijkheden zal je een premium lid moeten worden. Als premium lid kun je gebruik maken van de bovenstaande mogelijkheden en de volgende zoals onbeperkt berichten versturen en ontvangen, onbeperkt match game, onzichtbare modus inschakelen, bezoekers van jouw profiel bekijken, uitgebreid zoeken, contact garantie en blokkeren van leden.

50liefde Kosten

Het aanmaken van een profiel is geheel gratis, je bent dus automatisch een gratis lid. Als gratis lid heb je niet veel mogelijkheden dan alleen de mogelijkheden die gratis zijn. Wil je echter gebruik maken van de andere mogelijkheden, dan zal je een premium lidmaatschap moeten aanschaffen. Hieronder vind je een kosten overzicht voor een premium lidmaatschap:

  • 3 maanden = € 29.99 per maand
  • 6 maanden = € 24.99 per maand
  • 12 maanden = € 17.99 per maand

Artikelen over 50liefde.nl

Daten voor Ouderen: Is het Anders dan Bij Jongeren?

Voor de meeste mensen is daten een spannend begrip, maar zeker als je jong bent ontdek je allemaal gevoelens waarvan je niet wist dat ze bestonden. Dat is natuurlijk heel interessant. 50-plussers die beginnen met daten ervaren andere gevoelens, zij hebben meer ervaring en soms zelfs ook nare ervarin [...]

Voordelen van online daten voor gepensioneerden

Lexa, Elitedating, Parship – iedereen heeft wel eens geprobeerd om online te daten. Het is momenteel een welbekend begrip, en niemand kijkt nog op wanneer je verkondigt dat je elkaar online hebt leren kennen. Maar wat nu met mensen die op pensioen zijn? Hoewel de stap naar het aanmelden bij ee [...]

50 plus datingsites, de eerste stap naar een nieuwe partner

Bent u ouder dan 50 en single? Dan bent u niet de enige! Bijna elk tweede huwelijk valt uit elkaar en veel mensen merken dat ze opeens alleen en eenzaam zijn. Naarmate u ouder wordt, wilt u waarschijnlijk niet zoeken naar een nieuwe partner in een bar of clubs en is het kantoor niet langer een poten [...]

50plus dating neemt toe!

Iedereen wil liefde, maar helaas blijkt de liefde niet altijd stand te houden. Nadat een relatie stukgelopen is, heb je wat tijd nodig om dit te verwerken. Daarna wil je verder, samen met iemand aan je zijde. De groep 50plussers in Nederland neemt jaar op jaar toe. Het is groep met de nodige levens [...]

4 redenen waarom jij als senior meer kans maakt op nieuwe liefde

Scheidingen tussen partners op latere leeftijd komt steeds vaker voor. Het is gebleken dat een groot deel van stellen die op jongere leeftijd getrouwd zijn of samenwonen een grotere kans maken op een scheiding later in hun leven. Maar dan ben je misschien al een 50 plusser. Houdt het daar dan voor j [...]

50liefde.nl Reviews

  • Zoals menig andere datingsite is 50liefde ook een datingsite die er tussen uit springt. Gericht op senioren was ik echt blij dat ik mijzelf hier 7 maanden terug heb aangemeld. Ik wil binnen een jaar wel een partner hebben maar ik vond het nu al de moeite waard om een positief bericht achter te laten.

    Het is verstandig om jezelf in te lezen over deze datingsite, want er zijn malafiede figuren die deze datingsite helemaal naar benedenwillen halen terwijl dat nergens voor nodig is. Een aanrader in mijn ogen!

    Door Marianne op 12 november 2019 Reageer
  • Op het begin verliep het niet helemaal zoals ik had gehoopt. Het duurde erg lang voor ik met mensen in contact kwam die mij echt het gevoel gaven dat het wat zou worden. Maar na een kleine 2 maanden had ik de smaak te pakken. Je kent ook een groot deel van de leden en hebt veel mensen gesproken. Ik was daar ook erg blij mee, het ledenplatform is behoorlijk groot en dat is natuurlijk altijd fijn.

    Door Senior op 5 november 2019 Reageer
  • Goedenavond,

    Het is een datingsite die gemiddeld scoort in mijn optiek. Waarom? Het is niet altijd even duidelijk wat je te wachten staat. Het kan beide kanten op, bij mij was het echt even zoeken hoe het precies werkte. Er wordt bijvoorbeeld nergens geadverteerd met de VIP credits. Ik kreeg pas na een tijd te horen van het bestaan af. Haha.

    Het is een oke datingsite voor senioren dus al met al redelijk tevreden, het ging mij meer om de connecties dan om liefde. Gelukkig kan je daar ook voor terecht.

    Door Claire op 29 oktober 2019 Reageer
  • 50liefde heeft mijn vriendenkring aanzienlijk doen uitbreiden. Daar ben ik heel erg blij mee!

    Door Roland op 10 oktober 2019 Reageer
  • Anno 2019 en het wordt ons allemaal mogelijk gemaakt. Ik vind het echt een geweldige ervaring om hier deel van uit te maken. 50liefde functioneert naar behoren en doet wat het moet doen. Ook ik heb de negatieve reacties gelezen, maar ook mij weerhield het er niet van om eens te kijken. Tenslotte kan je ook slechts voor 3 maanden lid zijn. Het is maar wat je zelf wilt. Ik ben een gelukkige vrouw geworden door 50liefde! Na 6 jaar lang single te zijn geweest werd het weer eens tijd haha.

    groetjes,
    Jea

    Door Jeanine op 23 september 2019 Reageer (1 reactie)
  • Nooit gedacht dat ik hier aan zou beginnen, maar toch is het een feit geworden sinds ik vrijgezel ben geworden. Op mijn leeftijd (53) vind je niet meer zo snel iemand anders meer. Althans, niet iemand die je zomaar tegen het lijf loopt. Gelukkig maakt 50liefde het mogelijk om snel en gericht te zoeken naar een nieuwe partner. Na het lezen van wat reacties op het internet werd voor mij duidelijk dat 50liefde het of niet of wel kan maken.

    Gelukkig val ik in het bootje 'wel' en ga ik nu met een hele lieve vrouw door het leven. Mijn dank gaat uit naar deze propere datingsite!

    Door Wouter op 12 september 2019 Reageer (1 reactie)
  • Ik wordt erg moe van al die pessimisten. Als je het niet naar je zin hebt kan je inderdaad wat negatiefs plaatsen, maar het feit dat er gelijk een conclusie getrokken wordt is erg vervelend. Gelukkig heeft het voor mij wel zijn vruchten afgeworpen, maar ook niet vlekkeloos. Zo liep ik tegen betalingsproblemen aan (waar 50liefde best om bekend staat), maar de klantenservice hielp me hier erg goed bij. Tot een schikking gekomen en al met al heel erg tevreden.

    Door Theo op 8 september 2019 Reageer (1 reactie)
  • Klopt van geen kant. Vooral die betalingen niet. Lees het maar na

    Door Chantal op 8 augustus 2019 Reageer (1 reactie)
  • Heb echt niets te klagen. Het is mij allemaal gelukt, kijk goed naar de algemene voorwaarden.

    Door JanBas op 5 juni 2019 Reageer
  • Goedemiddag,

    Ik denk dat er weinig senioren zijn die gehoord hebben van het begrip VIP Credits. Dit is iets nieuws bij 50liefde waar ik pas na een maand achter kwam. Hiermee koop je als het ware berichten voor andere members die nog geen abonnement hebben. Misschien een beetje omslachtig, maar hierdoor kan je mensen / misschien wel jouw liefde overtuigen om te komen. Dit heb ik ook gedaan en het werkte uitstekend moet ik bekennen! Ik kwam er achter nadat ik een vraag had over het maand abonnement. Hiervoor belde ik de klantenservice die je overigens keurig te woord staan.

    Kan dus eigenlijk niets anders zeggen dat ik heel erg tevreden ben met deze datingsite voor 40+ers. Leuke vrouwen ontmoet en heb er echt een wereldvrouw aan overgehouden. Bedankt!

    Door Harry op 30 april 2019 Reageer (1 reactie)
  • Goedemiddag,

    Ook mij is het positief bevallen allemaal. De positieve reacties hieronder geven ook wel een beetje mijn ervaring weer. Hoef er weinig aan toe te voegen.

    Door Rianne op 1 april 2019 Reageer
  • Goedemiddag,

    Ik kan oprecht zeggen dat het een betrouwbare datingsite is. Ik heb zelf ook wat onderzoek verricht en kwam hier en daar ook de negatieve reacties tegen. Toch had ik toen des tijds besloten om het gewoon te proberen. Ik denk dat erg veel mensen niet van het maand abonnement afweten. Hiermee kan je dus 14 dagen gratis kijken of het wat is. Daarna wel een regulier abonnement afgesloten. Het is dus niet altijd even duidelijk, dat ben ik wel met veel mensen eens. Maar gelukkig heb je ook een klantenservice die voor je klaar staat en telefonisch bereikbaar is.

    Het datingproces zelf is vrij gemakkelijk, contact leggen, een band krijgen met elkaar, proberen af te spreken en kijken of het wat is. Dat is vanzelfsprekend. Sindskort succes gehad met het vinden van een nieuwe en zeer attente vrouw. Het klikt allemaal erg goed en we gaan kijken waar het schip strand.

    Kortom, aanrader!

    Door Rayen op 28 maart 2019 Reageer (1 reactie)
  • Goedemiddag,
    Het heeft een lange tijd geduurd voor ik uit een depressie kwam. Ik kan nu zeggen dat dat volledig achterwegen is, mede dankzij 50liefde. Ik was al op het goede pad, maar ik verloor mijn partner een paar jaar geleden. Ik miste echt iets in mijn leven en dat was een maatje. Gelukkig heeft 50liefde er voor kunnen zorgen dat ik alles weer op een rit heb.

    Het is een gebruiksvriendelijke datingsite waarvan de kosten ook acceptabel zijn. Ik had een 6 maanden abonnement genomen waarbij ik eigenlijk meer dan genoeg aan had. Het is mij in ieder geval gelukt om binnen 6 maanden een nieuwe man te kunnen vinden. Het spreekt eigenlijk allemaal voor zich en als je toch vragen hebt, kan je gewoon telefonisch de klantenservice bereiken. Ik heb hier ook gebruik van gemaakt namelijk.

    Bedankt!

    Door Ellen op 22 maart 2019 Reageer (1 reactie)
  • Van begin tot het eind was het echt een mooi proces. Heb nergens spijt van. Het maand abonnement dat na 14 dagen nog opzegbaar is, was echt een goed initiatief van de oprichters. Ik heb toch echt even gekeken hoe het allemaal was voor ik helemaal in zee zou gaan.

    Om een lang verhaal kort te maken, het was echt een mooie ervaring en ik heb een mooie vrouw kunnen vinden. Gebruiksvriendelijk en redelijk goedkoop!

    Door Maas op 18 maart 2019 Reageer
  • Goedemiddag allemaal,

    Voor mij scoort 50liefde een 10. De reden? Ik heb een nieuwe vrouw leren kennen, tevens mijn huidige partner. Het begon allemaal met een maand abonnement waarbij je 14 dagen bedenktijd hebt. Ik keek dus even de kat uit de boom hier, dat was wel nodig, want er zijn best wat negatieve verhalen over 50liefde.

    Daarnaast gekozen voor een jaar abonnement - €17.99,- per maand. Toen ben ik gaan zoeken, zoeken, zoeken en nog eens zoeken. Ik kwam eigenlijk uit bij de mensen die nog geen abonnement hadden. Daar kan je ook mee in contact komen door die VIP credits (uit mijn hoofd). Je koopt als het ware berichten om terug te kunnen sturen voor hun. Mijn vrouw zat hier tussen, waardoor ze besloot ook een abonnement af te sluiten.

    Kort samengevat, de negativiteit rondom deze datingsite is voor ons in positiviteit omgezet! Wij zijn er dankbaar voor, dus een dikke 10!

    Door Jeroen op 12 maart 2019 Reageer (1 reactie)
  • Hoi hoi,

    Ik zou graag even de moeite willen nemen om het maand abonnement te promoten. Ik zie dat veel mensen last hebben van een bepaalde druk als ze moeten kiezen tussen 3-6-12 maanden. Maar tegenwoordig is het ook mogelijk om gewoon een maand abonnement aan te schaffen. Je krijgt hierbij nog eens 14 dagen bedenktijd! Voor mij was dat doorslaggevend, want ik wil niet ergens aan vast zitten als ik het niet leuk vind. (Eerst klantenservice gebeld om te vragen of ze dit hadden)

    Ik denk dat dit voor veel mensen wel verhelderend is, misschien voorkomt dit was misverstanden en krijg je zo het geen waar je voor komt. Zo heeft het bij mij geholpen!

    Door Melinda op 19 februari 2019 Reageer (1 reactie)
  • Om te beginnen heb ik erg veel mooie momenten beleefd. Het begon eigenlijk in de eerste maand. Hier kreeg ik al leuk contact met Moniek. Samengevat: we hebben elkaar twee keer gezien en dat klikte. Wij hadden eigenlijk gelijk geen behoefte meer aan verder contact.

    Sindsdien kunnen we elkaar aankijken en zeggen dat we dolgelukkig zijn! Groet Hans

    Door Hans op 13 februari 2019 Reageer
  • Hoi,

    Super veel negativiteit zeg rondom deze datingsite. Gelukkig lees ik ook wat positiefs, want ik behoor tot de categorie positief in iedergeval. Het was voor mij een hele klus een goede datingsite te vinden. 50liefde was meer dan prima. Zeker nadat ik binnen 8 maanden een nieuwe vrouw heb kunnen vinden. Jaarabonnement voor 17,99 per maand en gaan met die banaan. Zo zag ik het maar.

    Door Rick op 24 januari 2019 Reageer
  • Hoi,

    Net zoals vele andere ook even gekeken wat mensen er van zeggen. Een mix van reacties wat mij eigenlijk wel nieuwsgierig maakte over hoe de website in elkaar stak. Valt niet veel over te zeggen, werkt allemaal prima. Ook mensen van onze leeftijd kunnen hier prima mee overweg.

    Een jaar abonnement afgesloten, 17,99 per maand met wat leuke bonussen zoals bovenaan in de zoekresultaten e.d. Ik merkte wel dat ik regelmatig veel contact had met diverse mannen. In dat jaar dat ik actief was, heb ik maar 5 ontmoetingen gehad. Bij de 4e had ik een erg goed gevoel en dat was wederzijds.

    Na 8 maanden een relatie met een nieuwe man. Was wel nodig ook, mijn vorige liep stuk vanwege diverse persoonlijke problemen. Om een lang verhaal kort te maken, ik ben gelukkig geworden. Ik denk dat het ook gewoon een aan te bevelen datingsite is.

    PS: Hou rekening met een opzegtermijn. Voor de rest dikke prima.

    Door Riet op 15 januari 2019 Reageer
  • Goeieavond,

    Zeer tevreden over de diensten van 50liefde. Ze hebben mij echt laten zien wat een goede datingsite inhoudt. Ik zie toch nog wat negatieve reacties rondom deze datingsite maar ging het toch maar is proberen. Na het aanmelden krijg je een vragenlijst, wat voor type persoon je bent en wat voor type persoon je zoekt. Erg fijn.. zo kom je namelijk alitjd wel in contact met iemand naar je smaak.

    Je kan voor de rest niet zoveel beginnen zonder abonnement. Daarom heb ik een jaar abo gekozen, je betaald dan 17,99 per maand met nog wat extra voordelen. Al met al binnen een jaar geslaagd! Kan dus niet anders zeggen dat ik tevreden ben.

    Door Marcel op 10 januari 2019 Reageer
  • Goedenavond allemaal,

    Voor mij ook gewoon 5 sterren waard. Ik lees meer mensen die ook negatieve reacties hebben gelezen en ondanks dat het toch hebben geprobeerd op 50liefde. Ik behoor ook tot deze categorie. Ik heb hier gekozen voor het 6 maanden abonnement waarbij je 24,99 p/m betaalt. Je hebt dan 80% contactgarantie, maar ik ben er van overtuigd dat dat gewoon 100% is. Daarnaast leg je er makkelijk contact met andere leden die in het zelfde schuitje zitten.

    De reden waarvoor ik ben begonnen met het online daten is omdat mijn man plots 4 jaar geleden overleed. Ik moest door.

    Al met al een zeer goede ervaring hier, ik heb 3 ontmoetingen gehad. (hadden er meer kunnen zijn denk ik) maar heb mijzelf in kunnen houden. De laatste ontmoeting deed het voor mij. Ik viel als een blok voor Andre. Sindsdien een mooi paar en gelukkig dat we zijn worden we samen oud.

    Door Wendy op 7 januari 2019 Reageer
  • Hallo,

    Na een lastig proces ben ik begonnen aan het online daten. In eerste instantie moest ik wel even de kat uit de boom kijken. Dit kan je bij 50liefde prima doen d.m.v de korte abonnementen. Ideaal.

    Om een lang verhaal kort te maken, ik ben erg tevreden, het aanmelden is zo gebeurd, het contact leggen ook, en daarna wat ontmoetingen geregeld met mooie en zeer attente vrouwen. Klikte met 1 vrouw absurd goed en die heeft mij geholpen om mijn moeilijke periode achter me te laten.

    Genoeg mensen die er gebruik van maken! Aanrader.

    Door Ron op 20 december 2018 Reageer
  • Van mij 4 sterren, geen datingsite is perfect. Maar het heeft voor mij wel deuren geopend. Lang niet zo negatief als dat sommige mensen hebben geschreven.

    De kat uit de boom gekeken d.m.v een 10daags abonnement. Prima, daarna verlengd naar 6 maanden. In deze 6 maanden 1 ontmoeting gehad met een aardige vent. Klikte niet helemaal, zit nu nog in het proces van daten. Maar alvast bij deze een positief bericht.

    Het proberen waard.

    Door Maria op 15 december 2018 Reageer
  • 10 daags abonnement genomen om eens te kijken of het beviel. En het beviel goed. De negatieve reacties zijn misschien wat overdreven.. er is veel veranderd in positieve zin.

    Gebruiksvriendelijke datingsite, makkelijk aanmelden en binnen no-time contact met andere leden. Ik heb momenteel nog leuk contact maar vond het al een positieve reactie waard.

    Door Sarah op 11 december 2018 Reageer
  • Rondom 50liefde zie ik erg veel negativiteit maar dat weerhield mij er niet van om eens een kijkje te nemen op deze senioren datingsite. Ik ben er wel in geslaagd om erg leuk contact te hebben met meerdere mannen en dit is mij erg goed bevallen.

    Eerst even een proefabonnementje genomen van 3 dagen en vervolgens aan de slag gegaan met een halfjaar. Ideaal. Het is gebruiksvriendelijk, leuk contact, actieve mensen en tenslotte kan je echt liefde vinden. In mijn geval gelukkig wel.

    Groet,

    Door Moniek op 4 december 2018 Reageer

Bezoek 50liefde.nl

Schrijf je eigen review over 50liefde.nl