50liefde is een datingsite in Belgie en Nederland die gericht is op singles vanaf 50 jaar en ouder die interesse hebben in een duurzame relatie, een date of gewoon vriendschap. Ben je dus 50 jaar of ouder en singel? En ben je op zoek naar een levensmaatje? Dan is 50liefde.nl een geschikte datingsite voor jou. Verder is deze site erg overzichtelijk, makkelijk om te gebruiken en je kunt het ook op je mobiel of tablet gebruiken. Lijkt 50liefde.nl iets voor jou? Meld je dan snel aan en zoek jouw maatje.

Dat het bij 50liefde niet alleen om daten gaat wordt meteen duidelijk in de slogan die ze gebruiken: Nieuwe vrienden is nieuw plezier. Ben jij dus opzoek naar iemand om samen mee te lachen? Neem dan een kijkje op de website. Als gratis lid kan je al veel dingen zoals het versturen van berichten en het bekijken van profielen. Wil je echter ook berichten kunnen bekijken dan dien je een lidmaatschap af te nemen. Deze begint al bij € 9,95 per maand wat een zeer scherp tarief is voor een datingsite.

50liefde Aanmelden

Middels een aantal stappen kun je bij 50liefde een profiel aanmaken. Hier zul je merken dat deze site zich onderscheid op gebruiksgemak vergeleken met de andere datingsites. Eerste wat jij zal moeten invullen is het geslacht, je naam, e-mail adres en waar je naar op zoek bent. Daarna wordt er een bevestiging via mail naar je gestuurd, en als deze eenmaal is bevestigd kun je dan direct beginnen met het zoeken naar een date. Het is tijdens het aanmaken van je profiel niet nodig om alle gegevens in te vullen, dit kun je op een ander tijdstip doen. Wanneer je de andere gegevens invult moet je ervoor zorgen dat het compleet en volledig wordt ingevuld, hierdoor vergroot je de kans op een match. Heb je problemen met iets van de site? Dan kun je op elk moment hulp inroepen, dit kan per mail of telefoon gebeuren.

50liefde Mogelijkheden

Op 50liefde.nl heb je de mogelijkheid om gratis een profiel aan te maken, dit maakt je dan tot een gratis lid. Als gratis lid kun je dan alleen gebruik maken van de gratis mogelijkheden die de site te bieden heeft. Zo kun je gratis een profiel aanmaken, foto’s toevoegen op je profiel, smile versturen, al je matches bekijken en al je partnervoorstellen bekijken. Om gebruik te kunnen maken van de andere mogelijkheden zal je een premium lid moeten worden. Als premium lid kun je gebruik maken van de bovenstaande mogelijkheden en de volgende zoals onbeperkt berichten versturen en ontvangen, onbeperkt match game, onzichtbare modus inschakelen, bezoekers van jouw profiel bekijken, uitgebreid zoeken, contact garantie en blokkeren van leden.

50liefde Kosten

Het aanmaken van een profiel is geheel gratis, je bent dus automatisch een gratis lid. Als gratis lid heb je niet veel mogelijkheden dan alleen de mogelijkheden die gratis zijn. Wil je echter gebruik maken van de andere mogelijkheden, dan zal je een premium lidmaatschap moeten aanschaffen. Hieronder vind je een kosten overzicht voor een premium lidmaatschap:

  • 3 maanden = € 29.99 per maand
  • 6 maanden = € 24.99 per maand
  • 12 maanden = € 17.99 per maand
Kosten per maandVanaf € 17,99
Aantal ledenNiet bekend
Mobiele site
Mobiele App
Evenementen
Persoonlijkheidstest
Keurmerk Veilig Daten
Gratis Chatten
Videochatten

Artikelen over 50liefde.nl

Daten voor Ouderen: Is het Anders dan Bij Jongeren?

Voor de meeste mensen is daten een spannend begrip, maar zeker als je jong bent ontdek je allemaal gevoelens waarvan je niet wist dat ze bestonden. Dat is natuurlijk heel interessant. 50-plussers die beginnen met daten ervaren andere gevoelens, zij hebben meer ervaring en soms zelfs ook nare ervarin [...]

Voordelen van online daten voor gepensioneerden

Lexa, Elitedating, Parship – iedereen heeft wel eens geprobeerd om online te daten. Het is momenteel een welbekend begrip, en niemand kijkt nog op wanneer je verkondigt dat je elkaar online hebt leren kennen. Maar wat nu met mensen die op pensioen zijn? Hoewel de stap naar het aanmelden bij ee [...]

50 plus datingsites, de eerste stap naar een nieuwe partner

Bent u ouder dan 50 en single? Dan bent u niet de enige! Bijna elk tweede huwelijk valt uit elkaar en veel mensen merken dat ze opeens alleen en eenzaam zijn. Naarmate u ouder wordt, wilt u waarschijnlijk niet zoeken naar een nieuwe partner in een bar of clubs en is het kantoor niet langer een poten [...]

50plus dating neemt toe!

Iedereen wil liefde, maar helaas blijkt de liefde niet altijd stand te houden. Nadat een relatie stukgelopen is, heb je wat tijd nodig om dit te verwerken. Daarna wil je verder, samen met iemand aan je zijde. De groep 50plussers in Nederland neemt jaar op jaar toe. Het is groep met de nodige levens [...]

4 redenen waarom jij als senior meer kans maakt op nieuwe liefde

Scheidingen tussen partners op latere leeftijd komt steeds vaker voor. Het is gebleken dat een groot deel van stellen die op jongere leeftijd getrouwd zijn of samenwonen een grotere kans maken op een scheiding later in hun leven. Maar dan ben je misschien al een 50 plusser. Houdt het daar dan voor j [...]

50liefde.nl Reviews

  • En dat is jammer. Ik had meer verwacht, zeker voor een datingsite die alleen gericht is op de senioren doelgroep. Zo blijkt maar weer dat het online daten bijna niet van de grond komt. Treurig, zeker voor de singles! Dan maar op een andere manier in contact komen.

    Door Wijnand op 29 mei 2020 Reageer
  • 50liefde heb ik positief ervaren. Sindskort een nieuwe man leren kennen en het klikt goed. Ik wil geen woorden vuil maken aan de negatieve reacties. Voor mij heeft het gewerkt en daar ben ik blij om!

    Door Ellen op 20 mei 2020 Reageer
  • 50liefde liet me echt zien hoe je snel en concreet met iemand contact kan hebben. Ik heb echt nog nooit gebruik gemaakt van online datingsites. Was ook niet nodig, maar helaas kwam er een moment dat het wel moest. De partnervoorstellen, de abonnementsvormen en de diversiteit van de website voldoet allemaal. Een tevreden klant!

    Door Donald op 14 mei 2020 Reageer
  • erg mooi. deze datingsite is in mijn ogen wel één van de betere.

    Door Roderik op 5 mei 2020 Reageer
  • Overtuigd van het feit dat de datingsite mij dichter bij een nieuwe partner heeft doen brengen.

    Door Lidia op 27 april 2020 Reageer
  • Deze datingsite heeft alles waar je als een senioren single naar opzoek bent. Ik ben erg tevreden en kan het daarom ook zeker aanraden aan andere senioren of mensen van 40+. Lees alles goed door en laat je goed informeren, desnoods bel je de klantenservice en vraag je ze om alles eens door te nemen.

    Andre

    Door Andre op 20 april 2020 Reageer
  • Een betrouwbare datingsite, puur gericht op senioren. Blijer kon 50liefde mij niet maken.

    Door Bert op 14 april 2020 Reageer
  • Erg veel min punten die ik over 50liefde lees. Maar ik ben deze punten totaal niet tegen gekomen.. weet niet of t aan de persoon zelf ligt of dat je een slechte dag hebt, maar ik ben in de 7 maanden dat ik hier lid ben geweest, nog nooit een negatief punt tegengekomen. Het is verstandig om eerst als een vrij lid eens te kijken voor je een abonnement afsluit. Tip

    Door Remco op 9 april 2020 Reageer
  • Door wat onderzoeken gedaan te hebben naar datingsites die echt gericht zijn op senioren, kom je vrij snel uit bij 50liefde. Desondanks de negativiteit rondom deze datingsite, heb ik dit heel anders ervaren. Sterker nog, ik mag mij een trotse man noemen omdat ik sinds een maand een nieuwe vlam heb weten te scoren. Het gaat allemaal op een erg gebruiksvriendelijke manier en qua kosten hoef je het er ook niet voor te laten. Bij deze zou ik 50liefde graag willen aanbevelen aan andere senioren singles.

    Door Ivo op 1 april 2020 Reageer
  • Dat komt niet vaak voor.. waar één specifieke doelgroep centraal staat. Ik wil niet al te veel in details treden, maar 50liefde maakt dingen waar. Dat is waar ik voor kwam en daarom raad ik het andere 40+ singles ook allemaal aan om eens te kijken wat hier voor jou mogelijk gemaakt wordt.

    Door Kees op 21 maart 2020 Reageer
  • 50liefde is een prima datingsite, maar je kan voor verassingen komen te staan. Zeker met het opzeggen van je account als je geen zin meer hebt of iemand hebt kunnen vinden. Ik had na een maand of 8 iemand gevonden waarmee ik nu samen door het leven ga. Echter was t opzeggen nog wel een dingetje. Gelukkig hebben ze een professionele klantenservice die vrijwel altijd bereid zijn om tot een oplossing te komen. Eind goed al goed!

    Door Aaron op 17 maart 2020 Reageer
  • Hou er rekening mee mensen dat je ook nog een opzegtermijn moet betalen. Veel verwarring over de opzegging en betalingen hiervan... maar je betaalt nog voor de maand waarin je lid bent, en de maand die in je opzegtermijn valt. Hoop dat dit de lucht een beetje klaart voor mensen. Daarnaast een top datingsite voor oudere mensen.

    Door Gerard op 13 maart 2020 Reageer
  • 50liefde is een datingsite die doen wat ze moeten doen. Een aanrader voor mensen die nieuwe contacten zoeken en een vlam voor t leven.

    Door Moniek op 3 maart 2020 Reageer
  • Hallo,

    Na een jaar lid te zijn geweest besloot ik mijn lidmaatschap op te zeggen. Ik heb erg veel nieuwe mensen leren kennen maar geen één daarvan had een succesfactor voor mij. Wat erg spijtig is, want ik had goede hoop. Dit neemt niet weg dat het een slechte datingsite is, natuurlijk wordt zo'n site opgericht om een nieuwe wederhelft te vinden, maar helaas is dat bij mij niet gelukt. Een jaar lang gaf ik het de kans, maar voor nu welletjes geweest. Wellicht probeer ik het over een tijdje weer. Voor nu... gesloten boek.

    Door Monique op 24 februari 2020 Reageer
  • In tegenstelling tot de laatste reactie, s het bij mij best meegevallen. Natuurlijk heb je vragen, maar ik was erg blij dat ik de klantenservice ook telefonisch kon bereiken. Werkt altijd een stuk makkelijker... Ik ben wel met mensen eens dat sommige dingen duidelijke vermeld kunnen worden op de website, zoals het hebben van VIP credits o.i.d. Verder dan dat, erg fijne periode gehad en het is tijd om een nieuw leven op te bouwen met mijn nieuwe partner.

    Door Margot op 17 februari 2020 Reageer
  • Niet altijd alles zit mee. Zo ook niet mijn datingvoortgang bij 50liefde. Is niet vooruit te branden, snap er geen bal van. Denk dat ik binnenkort maar opzeg, heb alleen maar te maken met neppe zooi.

    Door Patrick72 op 10 februari 2020 Reageer
  • Wat ik hiermee wil zeggen is dat het eigenlijk allemaal naar behoren functioneert.. Niets meer, niets minder. Je kan er niet van verwachten, overigens bij geen enkele andere datingsite, dat het gelijk raak is. Je moet het opbouwen en bij 50liefde kan je dat merken. Het is gebruiksvriendelijk maar er zijn nog best wel veel dingen die beter aangegeven zouden kunnen worden. Ik ben nu 3 maanden lid, en met plezier. Daarom wil k het andere senioren dus ook aanbevelen!

    Door Alias op 3 februari 2020 Reageer
  • Heb er geen fijne ervaring mee. Op t moment dat je wil opzeggen, schrijven ze nog behoorlijk wat van je rekening af. Dat is jammer, voor de rest steekt de site goed in elkaar, alleen met dit soort dingen.. krijg er jeuk van.

    Door Madelief op 29 januari 2020 Reageer
  • Super datingsite. Werkt beter dan Parship / Lexa

    Door Johan op 14 januari 2020 Reageer (1 reactie)
  • Aanrader, ideale datingsite voor senioren! Heb er behoorlijk leuk contact kunnen vinden. Tot op de dag van vandaag nog steeds contact en ik praat over 1.5 jaar geleden.

    Groetjes,
    Thea

    Door Thea op 3 januari 2020 Reageer
  • Ik wilde graag mijn dankwoord uitspreken. 50liefde heeft mij erg goed bijgestaan in moeilijke periodes. Het is een betrouwbare datingsite met een groot ledenplatform. Wat ik wel mee wil geven is dat je jezelf goed moet inlezen voor je begint aan deze journey. Ik wilde niet voor verassingen komen te staan, en gelukkig deed ik dat ook niet. Ik zou zeggen als je opzoek bent naar een leuk avontuur, vriendschap en liefde. 50liefde biedt het allemaal.

    Door Linda op 17 december 2019 Reageer
  • Ik ben er het levende bewijs van. Ik geloofde het eerst ook niet, maar ondanks alle negativiteit ben ik er toch mee aan de slag gegaan. Er zitten wat haken en ogen, maar dat heb je bij iedere datingsite. Door de prof. klantenservice kom je al je problemen door als je die zou tegenkomen. De prijs is schappelijk en de leden die online zijn, zijn aardig.

    Door Marcus op 13 december 2019 Reageer
  • Goedenavond,

    Ik vind dit een positief bericht waard. 50liefde heeft me door donkere tijden geholpen, ik zat met mezelf in de knoop voor een half jaar lang en vond het weer tijd voor een nieuwe vlam. Gelukkig is die in de pan geslagen! Het is een gebruiksvriendelijke datingsite. Check voor de zekerheid nog wel even de algemene voorwaarden. Zo voorkom je verassingen.

    Daarbij is het ook fijn om te weten dat de klantenservice ook goed bereikbaar is. Al met al een plezierig jaar gehad, deed me goed en kan eindelijk weer verder met een wederhelft.

    Door Monica op 2 december 2019 Reageer
  • Een eenzame periode, ondanks ik veel steun kreeg van familie en vrienden. Deze periode heb ik eindelijk kunnen afsluiten want door 50liefde werd het mij mogelijk gemaakt om een nieuwe en erg leuke partner te kunnen vinden. Erg fijn!

    Door Diederik op 27 november 2019 Reageer
  • Prachtige ervaring, zelf nooit gedacht! Uberhaupt niet het online daten. Maar ik kwam op een punt dat het nodig was.

    Door Bernadet op 19 november 2019 Reageer

Bezoek 50liefde.nl

Schrijf je eigen review