50liefde, de prijzen, mogelijkheden en ervaringen

50liefde is een datingsite in Belgie en Nederland die gericht is op singles vanaf 50 jaar en ouder die interesse hebben in een duurzame relatie, een date of gewoon vriendschap. Ben je dus 50 jaar of ouder en singel? En ben je op zoek naar een levensmaatje? Dan is 50liefde.nl een geschikte datingsite voor jou. Verder is deze site erg overzichtelijk, makkelijk om te gebruiken en je kunt het ook op je mobiel of tablet gebruiken. Lijkt 50liefde.nl iets voor jou? Meld je dan snel aan en zoek jouw maatje.

50liefde Premium Lidmaatschap

3 maanden 

€ 29,99

per maand

Bezoek nu
50liefde Premium Lidmaatschap

12 maanden 

€ 17,99

per maand

Bezoek nu
Gratis Lidmaatschap 50liefde

Helemaal gratis

€ 0,00

per maand

Probeer gratis

 

Meer dan alleen 50 plus daten

Dat het bij 50liefde niet alleen om daten gaat wordt meteen duidelijk in de slogan die ze gebruiken: Nieuwe vrienden is nieuw plezier. Ben jij dus opzoek naar iemand om samen mee te lachen? Neem dan een kijkje op de website. Als gratis lid kan je al veel dingen zoals het versturen van berichten en het bekijken van profielen. Wil je echter ook berichten kunnen bekijken dan dien je een lidmaatschap af te nemen. Deze begint al bij € 17,99 per maand wat een zeer scherp tarief is voor een datingsite.

Kosten per maandVanaf € 17,99
Aantal ledenNiet bekend
Mobiele site
Mobiele App
Evenementen
Persoonlijkheidstest
Keurmerk Veilig Daten
Gratis Chatten
Videochatten

50liefde Aanmelden

Middels een aantal stappen kun je bij 50liefde een profiel aanmaken. Hier zul je merken dat deze site zich onderscheid op gebruiksgemak vergeleken met de andere datingsites. Eerste wat jij zal moeten invullen is het geslacht, je naam, e-mail adres en waar je naar op zoek bent. Daarna wordt er een bevestiging via mail naar je gestuurd, en als deze eenmaal is bevestigd kun je dan direct beginnen met het zoeken naar een date. Het is tijdens het aanmaken van je profiel niet nodig om alle gegevens in te vullen, dit kun je op een ander tijdstip doen. Wanneer je de andere gegevens invult moet je ervoor zorgen dat het compleet en volledig wordt ingevuld, hierdoor vergroot je de kans op een match. Heb je problemen met iets van de site? Dan kun je op elk moment hulp inroepen, dit kan per mail of telefoon gebeuren.


50liefde Mogelijkheden

Op 50liefde.nl heb je de mogelijkheid om gratis een profiel aan te maken, dit maakt je dan tot een gratis lid. Als gratis lid kun je dan alleen gebruik maken van de gratis mogelijkheden die de site te bieden heeft. Zo kun je gratis een profiel aanmaken, foto’s toevoegen op je profiel, smile versturen, al je matches bekijken en al je partnervoorstellen bekijken. Om gebruik te kunnen maken van de andere mogelijkheden zal je een premium lid moeten worden. Als premium lid kun je gebruik maken van de bovenstaande mogelijkheden en de volgende zoals onbeperkt berichten versturen en ontvangen, onbeperkt match game, onzichtbare modus inschakelen, bezoekers van jouw profiel bekijken, uitgebreid zoeken, contact garantie en blokkeren van leden.


50liefde Kosten

Het aanmaken van een profiel is geheel gratis, je bent dus automatisch een gratis lid. Als gratis lid heb je niet veel mogelijkheden dan alleen de mogelijkheden die gratis zijn. Wil je echter gebruik maken van de andere mogelijkheden, dan zal je een premium lidmaatschap moeten aanschaffen. Hieronder vind je een kosten overzicht voor een premium lidmaatschap:

 • 3 maanden = € 29.99 per maand
 • 6 maanden = € 24.99 per maand
 • 12 maanden = € 17.99 per maand

Betaling kan gemakkelijk via iDeal en Visa/Mastercard. Daarnaast is voor België ook Mr Cash en Bancontact mogelijk. Na de eerste contractsperiode wordt de termijn met 1 maand automatisch verlengd. 

Gratis aanmelden bij 50liefde


Artikelen over 50liefde.nl

Ouderen en senioren ook zeer welkom op datingsites

Ouderen en senioren ook zeer welkom op datingsites

Het is tegenwoordig heel gemakkelijk geworden voor senioren en 50 plussers om gratis te daten via betrouwbare websites. In het verleden werd het veelal via contact advertenties gedaan in de kranten. De populariteit van internet dating neemt niet alleen toe onder de jongeren maar het blijkt dat ook meer ouderen de voordelen ontdekken van senioren dating. Online dating is anno 2023 voor geen enkele ... [...]

Daten voor Ouderen: Is het Anders dan Bij Jongeren?

Voor de meeste mensen is daten een spannend begrip, maar zeker als je jong bent ontdek je allemaal gevoelens waarvan je niet wist dat ze bestonden. Dat is natuurlijk heel interessant. 50-plussers die beginnen met daten ervaren andere gevoelens, zij hebben meer ervaring en soms zelfs ook nare ervaringen vanuit het verleden. Is daten onder ouderen dan nog steeds hetzelfde als voor jongeren? Of is he ... [...]

Voordelen van online daten voor gepensioneerden

Lexa, Elitedating, Parship – iedereen heeft wel eens geprobeerd om online te daten. Het is momenteel een welbekend begrip, en niemand kijkt nog op wanneer je verkondigt dat je elkaar online hebt leren kennen. Maar wat nu met mensen die op pensioen zijn? Hoewel de stap naar het aanmelden bij een onlinedatingsite groter is, zien we dat deze doelgroep meer tijd besteed op onlinedatingsites gezi ... [...]

50 plus datingsites, de eerste stap naar een nieuwe partner

Bent u ouder dan 50 en single? Dan bent u niet de enige! Bijna elk tweede huwelijk valt uit elkaar en veel mensen merken dat ze opeens alleen en eenzaam zijn. Naarmate u ouder wordt, wilt u waarschijnlijk niet zoeken naar een nieuwe partner in een bar of clubs en is het kantoor niet langer een potentieel datingplatform. Online daten is de perfecte manier om uw match te vinden en andere 50+ singles ... [...]

50plus dating neemt toe!

Iedereen wil liefde, maar helaas blijkt de liefde niet altijd stand te houden. Nadat een relatie stukgelopen is, heb je wat tijd nodig om dit te verwerken. Daarna wil je verder, samen met iemand aan je zijde. De groep 50plussers in Nederland neemt jaar op jaar toe. Het is groep met de nodige levenservaring. De 50plus single weet wie hij of zij is en wat hij of zij zoekt. De 50plusser is ook een s ... [...]

50liefde.nl Reviews

  Betaalde versie is de beste versie.

  Ook ik heb een leuke ervaring gehad met 50liefde. Netals een aantal leden had ik in het begin ook mijn twijfels, maar uiteindelijk was het wel te doen. Alles werkt naar behoren, geen vreemde activiteiten en je vindt gegarandeerd een nieuwe partner. Als 55 jarige man is het mij gelukt om na 6 maanden een partner te vinden. Het heeft wel even geduurd om haar te vinden, maar elk moment hier op de site was het waard. Ik maakte gebruik van een 6 maanden abonnement en zij had nog geen abonnement. Het leuke van deze site is dat ik als betaald lid wel in contact kan komen met de gratis leden. Zo ben ik haar tegengekomen. Als gratis heb je de mogelijkheid om 1 bericht te sturen, dus ze reageerde spontaan op mijn bericht. Hierna besloot zij zelf om ook een betaald lidmaatschap aan te schaffen. We waren elke dag in contact, van ’s morgens vroeg tot ’s avonds laat. Nu zitten we al langer dan 3 maanden in een relatie, dus 50liefde is wel een aanrader.

  Prettige site, vriendelijke mensen

  Ik heb een zeer prettige ervaring met 50liefde. Het is een datingsite die zich richt op de 50-plussers. De site is makkelijk te gebruiken en de klantenservice werkt prima. De reden waarom ik me hier heb laten inschrijven is vanwege het overlijden van mijn vrouw. Na haar overlijden voelde ik me alleen en had ik iemand nodig met wie ik kon praten. Dankzij 50liefde heb ik de vrouw gevonden met wie ik de rest van mijn leven graag wil doorbrengen. De eerste dag na mijn aanmelding had ik de klantenservice benaderd, omdat ik meer uitleg nodig had over de lidmaatschappen. Zo werd mij uitgelegd wat de lidmaatschappen en hun prijzen zijn. Ik had toen besloten om een abonnement van 3 maanden aan te schaffen. De lidmaatschappen zijn niet helemaal goedkoop, maar je krijgt er zeker wat voor terug. Zo kon ik makkelijk in contact komen met leuke vrouwen. Ook heb ik enkele dates gehad tot ik de juiste vrouw vond. Ik heb helemaal geen spijt van mijn aanmelding.

  Makkelijk en betrouwbaar

  50liefde is voor mij een gebruiksvriendelijke datingsite. Het is eigenlijk ook niet zo moeilijk om te gebruiken, maar de site is wel zodanig ingesteld dat wij als 50-plussers makkelijk gebruik ervan kunnen maken. De aanmelding gebeurd heel snel en vervolgens zal je enkele persoonlijke gegevens moeten invullen. In het begin had ik wel mijn twijfels over de site, maar eenmaal ik erop zat vond ik het helemaal niet slecht. Ik had een maand abonnement aangeschaft, want met een gratis profiel kon je niet veel doen. Met het maand abonnement had ik de mogelijkheid om te reageren op mensen hun profiel en ik kon ook berichten versturen. Na mijn eerste maand besloot ik om een 6 maanden abonnement aan te schaffen, dit kwam mij wat goedkoper uit. Ik heb hier leuke mensen leren kennen met wie ik nu vrienden ben geworden. Ook ben ik een leuke man tegengekomen. 50liefde.nl was voor mij echt de moeite waard.

  Professioneel

  50liefde oogt erg professioneel. Het is een datingsite die centraal staat voor de singles en niet alleen maar uit is op het innen van geld. Ik lees erg veel verschillende verhalen, maar als ik voor mezelf mag spreken, zou ik dit zeker aanraden als je een nieuwe partner of gewoon nieuw contact wil zoeken. Geldt uiteraard wel voor de leeftijd van 40+. De klantenservice staat altijd paraat en is bereid om je te helpen met al je vragen, ondanks het gebruiksvriendelijk is, zal je geheid met vragen komen. Ik kan het dus zeker aanbevelen!

  Heel snel contact gelegd

  50Liefde is een echte datingsite voor de 50 plussers. Dankzij deze site kan ik beter socializen met andere mensen. Je zult merken dat je binnen een jaar veel mensen leert kennen en dat ze ook nog je vrienden worden. Op de site kun je liefde, dates en vrienden vinden. Ik zoek niet naar liefde, maar meer naar vriendschap en gezelligheid. Voor mij is de site een succes, omdat ik wel heb gevonden wat ik zoek. Dagelijks ontvang ik berichten van mensen die meestal hetzelfde als mij zoeken. Als eerst geef ik ook eerst aan dat ik niet op zoek ben naar een vaste of serieuze relatie, hierdoor weten de leden waar ik naar op zoek ben. Verder vind ik het geweldig dat je als betaald lid ook in contact kunt komen met de gratis leden. Maar met een betaald abonnement kom je wel makkelijker in contact met de leden, ook krijg je toegang tot alle functies van de site. Voor de 50 plussers die een vrees hebben voor online daten zeg ik dat ze het gewoon moeten proberen, je zal er helemaal geen spijt van hebben.

  Geen spijt van mijn lidmaatschap

  Als 50 plusser had ik er moeite mee om me in te schrijven op een datingsite. Ik dacht dat het niets voor mij zou zijn, maar eenmaal ik me aanmelde op 50Liefde had ik er helemaal geen spijt van. Als 50 plusser ben ik dus dik tevreden, omdat het mij gelukt is om een partner te vinden via deze datingsite. 50Liefde is een datingsite die makkelijk te gebruiken is, hierdoor kunnen de senioren niet vast zitten. Ook vind ik de mensen van het klantenservice team erg vriendelijk en behulpzaam, zij zijn altijd bereid om je vragen te beantwoorden. Verder maak ik gebruik van een jaar abonnement dat ongeveer € 18,- per maand kost. Dit abonnement zorgt ervoor dat ik volledig toegang heb tot alle fucnties van de site. Ook geeft het me de mogelijkheid om in contact te komen met de andere leden. Voor velen zal het veel geld zijn, maar als je het vergelijkt met de functies die je krijgt dan is het niet zoveel geld. Als laatst wil ik zeggen dat ik tevreden ben met mijn partner en dat de site is een echte aanrader is voor de 50 plussers.

  Geholpen bij het vinden van mijn partner

  Ik heb een zeer prettige ervaring met 50Liefde. Om te beginnen vind ik 50Liefde een datingsite die zich houdt aan haar woord, hier heb je de kans om echt een partner te vinden. Ik kwam hier niet voor een relatie, maar voor vriendschap en gezelschap. Het is mij wel gelukt om iemand te vinden die hetzelfde als mij wilt. Dankzij deze site zijn wij goede vrienden van elkaar geworden. Als ik hem nodig heb staat hij altijd klaar voor mij en ik omgekeerd ook. Wij hebben elkaar ook vaker ontmoet voor een kopje koffie en een leuk gesprek. Als vrouw op leeftijd is het vaak moeilijk om iemand te vinden waarmee je kunt praten en bij deze leuke man heb ik mijn hart kunnen luchten. Na het overlijden van mijn man voelde ik me alleen, maar ik had besloten om niet meer in een relatie te stappen. Dit is dus de reden waarom ik alleen zoek naar vriendschap en gezelschap en ik ben erg dankbaar dat ik deze man als mijn vriend heb gevonden.

  Met regelmaat leuk contact

  Goedemiddag,

  het ging er bij mij om dat ik regelmatig leuk contact zou hebben. Gelukkig heb ik dat gehad en kan ik zeggen dat 50liefde een datingsite is die betrouwbaar is en erg gebruiksvriendelijk. In meerdere reacties hier te lezen zie ik dat het ook een klantenservice heeft die paraat staat, dat is ook zeker zo! Ben er erg tevreden over en kan het andere ook zeker aanraden. Hou rekening met opzegtermijnen e.d. Mocht je hier nog bepaalde vragen over hebben is het raadzaam de algemene voorwaarden door te nemen of gewoon contact op te nemen met de klantenservice.

  Bram

  50liefde, een goede datingsite

  Het is aan te raden om te beginnen met het doornemen van de algemene voorwaarden. Ik lees nog erg veel ongelukkige verhalen van mensen die hier niet echt een fijne ervaring hebben gehad. Maar ik denk wel als je dit doorneemt, je in ieder geval niet voor verassingen komt te staan.

  Voor mij heeft 50liefde wel echt geholpen. Het is belangrijk om te kijken welk type persoon je echt naar opzoek bent, je kan dit makkelijk filteren op de website. Maak je zoektocht gericht en zorg ervoor dat je alleen maar met mensen praat waar je een klik mee hebt.

  Aan alles komt een eind, zo ook mijn lidmaatschap hier. Ben echt super tevreden en heel erg blij

  Dik in orde

  50liefde is dik in orde! Aanrader

  Partner in crime

  Een flitsende datingsite met veel actieve leden. Al een tijd naar opzoek en tot 3 maanden terug eindelijk gevonden. 50liefde springt wel tussen de Lexa & Parship uit als je t mij vraagt. Het blijft natuurlijk altijd 1 groot avontuur, maar ik vind het belangrijk dat zulke websites je zoektocht vergemakkelijken en niet alleen op geld uit zijn. Bij 50liefde heb ik een prettige ervaring gehad en was al snel klaar met het zoeken... bedankt!

  Beter dan de gemiddelde site voor senioren

  Ik ben maar zelden een datingsite tegengekomen die zo centraal staat voor senioren. Je komt echt alleen maar profielen tegen van oudere mensen (zoals ik) die zoekend zijn. Ik heb er een erg goede ervaring mee! Momenteel mijn 3e maand lid nu, en met plezier.

  Gratis Account

  Een gratis account op 50liefde is echt een aanrader. Leer de site een beetje kennen en zie wat er van kan komen. Je kan niet heel veel met een gratis account, maar om de kat uit de boom te kijken is dat meer dan genoeg. Je krijgt overigens genoeg aandacht ondanks je profiel niet helemaal compleet is.

  Erg slecht

  Niet mijn datingsite, erg veel ''robot'' figuren en weinig ''echte'' mensen die je echt willen leren kennen. Zonde!

  Veel poespas, weinig daden

  En dat is jammer. Ik had meer verwacht, zeker voor een datingsite die alleen gericht is op de senioren doelgroep. Zo blijkt maar weer dat het online daten bijna niet van de grond komt. Treurig, zeker voor de singles! Dan maar op een andere manier in contact komen.

  Positieve ervaring.

  50liefde heb ik positief ervaren. Sindskort een nieuwe man leren kennen en het klikt goed. Ik wil geen woorden vuil maken aan de negatieve reacties. Voor mij heeft het gewerkt en daar ben ik blij om!

  Zeer tevreden over deze datingsite

  50liefde liet me echt zien hoe je snel en concreet met iemand contact kan hebben. Ik heb echt nog nooit gebruik gemaakt van online datingsites. Was ook niet nodig, maar helaas kwam er een moment dat het wel moest. De partnervoorstellen, de abonnementsvormen en de diversiteit van de website voldoet allemaal. Een tevreden klant!

  Mooi

  erg mooi. deze datingsite is in mijn ogen wel één van de betere.

  Overtuigd

  Overtuigd van het feit dat de datingsite mij dichter bij een nieuwe partner heeft doen brengen.

  50liefde is een aanrader

  Deze datingsite heeft alles waar je als een senioren single naar opzoek bent. Ik ben erg tevreden en kan het daarom ook zeker aanraden aan andere senioren of mensen van 40+. Lees alles goed door en laat je goed informeren, desnoods bel je de klantenservice en vraag je ze om alles eens door te nemen.

  Andre

  Betrouwbaar en gericht op senioren

  Een betrouwbare datingsite, puur gericht op senioren. Blijer kon 50liefde mij niet maken.

  Betere ervaring als de gemiddelde

  Erg veel min punten die ik over 50liefde lees. Maar ik ben deze punten totaal niet tegen gekomen.. weet niet of t aan de persoon zelf ligt of dat je een slechte dag hebt, maar ik ben in de 7 maanden dat ik hier lid ben geweest, nog nooit een negatief punt tegengekomen. Het is verstandig om eerst als een vrij lid eens te kijken voor je een abonnement afsluit. Tip :)

  Hoge score

  Door wat onderzoeken gedaan te hebben naar datingsites die echt gericht zijn op senioren, kom je vrij snel uit bij 50liefde. Desondanks de negativiteit rondom deze datingsite, heb ik dit heel anders ervaren. Sterker nog, ik mag mij een trotse man noemen omdat ik sinds een maand een nieuwe vlam heb weten te scoren. Het gaat allemaal op een erg gebruiksvriendelijke manier en qua kosten hoef je het er ook niet voor te laten. Bij deze zou ik 50liefde graag willen aanbevelen aan andere senioren singles.

  Senioren centraal

  Dat komt niet vaak voor.. waar één specifieke doelgroep centraal staat. Ik wil niet al te veel in details treden, maar 50liefde maakt dingen waar. Dat is waar ik voor kwam en daarom raad ik het andere 40+ singles ook allemaal aan om eens te kijken wat hier voor jou mogelijk gemaakt wordt.

  Belangrijk om te lezen

  50liefde is een prima datingsite, maar je kan voor verassingen komen te staan. Zeker met het opzeggen van je account als je geen zin meer hebt of iemand hebt kunnen vinden. Ik had na een maand of 8 iemand gevonden waarmee ik nu samen door het leven ga. Echter was t opzeggen nog wel een dingetje. Gelukkig hebben ze een professionele klantenservice die vrijwel altijd bereid zijn om tot een oplossing te komen. Eind goed al goed!


Bezoek 50liefde.nl

Schrijf een review