Pepper.nl is een datingsite die zich richt op alle jonge singles. Deze datingsite is gestart als relatiesite voor jongeren waarbij de originele doelgroep tussen 25 en 40 jaar ligt. Het is een van de grootste datingsites in Nederland en je zal het misschien wel kennen van televisie. Verder is pepper.nl een leuke plek om andere mensen tegen te komen van verschillende leeftijden. Het maakt dus niet uit hoe oud je bent, op Pepper is iedereen welkom. 

Pepper Full Membership

1 maand

€ 25,00

per maand

Bezoek nu
Pepper Full Membership

12 maand

€ 8,50

per maand

Bezoek nu
Gratis Pepper lidmaatschap

Helemaal gratis

€ 0,00

per maand

Probeer nu
Kosten per maandVanaf € 8,50
Aantal ledenNiet bekend
Mobiele site
Mobiele App
Evenementen
Persoonlijkheidstest
Keurmerk Veilig Daten
Gratis Chatten
Videochatten

Pepper Aanmelden

Het inschrijvingsproces bij pepper.nl gebeurd erg eenvoudig. Hier zul je dus je naam, een e-mailadres en een wachtwoord invullen. Vervolgens klik je op ‘gratis proberen’ en daar zul je aangeven dat je akkoord gaat met de gebruiksvoorwaarden, het cookie-beleid en het privacy-beleid. Daarna zul je een mail ontvangen waar je de registratie kunt bevestigen. Na de registratie zul je nog 2 stappen moeten doorlopen. Bij de eerste stap geef je aan wie je bent en waar je naar op zoek bent. Bij de tweede stap wordt er gevraagt om 6 afbeeldingen van jezelf te laten zien, dit kan later wel aangepast worden. De afbeeldingen kunnen foto’s of filmpjes zijn van dingen die je leuk of interessant vindt. De afbeeldingen worden door de medewerkers van de site tot een collage gemaakt zodat je matches een goed beeld van de hebben. Na dit gedaan te hebben is jouw profiel dus compleet en je ontvangt direct je eerste matches.


Pepper Mogelijkheden

Pepper.nl is een van de datingsites met een aantal functionaliteiten. Allereerst kun je je gratis aanmelden op de site. Hierdoor kun je zien als deze datingsite iets voor jou is of niet. Echter kun je met een gratis account geen gebruik maken van alle functionaliteiten. Met een gratis account heb je toegang tot de volgende functies: het ontvangen van matches, het zoeken naar andere leden op Pepper, het versturen en ontvangen van likes, het plaatsen van informatie in het profiel en meldingen ontvangen van de betaalde leden (dit is niet leesbaar voor de gratis leden). Naast een gratis account heb je ook de mogelijkheid om tegen een kleine vergoeding een Full Membership aan te schaffen. Met dit lidmaatschap heb je toegang tot alle functies van de site. De functionaliteiten die erbij komen kijken zijn: het versturen en ontvangen van tekstberichten, kunnen zien wie jouw profiel heeft bezicht, gebruik maken van de contactlijst en gebruik maken van de chatfunctionaliteit.


Pepper Kosten

Op pepper.nl heb je niet alleen de mogelijkheid om je gratis aan te melden, maar ook om gratis gebruik te maken van de standaard functionaliteiten. Alleen heb je de mogelijkheid niet om in contact te komen met andere leden van de site. Dit kun je alleen doen als je een Full Membership hebt. De kosten hiervoor zijn:

 • € 8,50 per maand bij 12 maanden
 • € 9,95 per maand bij 6 maanden
 • € 15,00 per maand bij 3 maanden
 • € 25,00 per maand bij 1 maand

Bij Pepper kun je betalen met iDeal of Credit Card. Heb je een couponcode van Pepper? Dan kun je deze ook opgeven in het betaalscherm. Na de looptijd wordt je abonnement elke keer met 1 maand verlengd. 

Bezoek Pepper


Artikelen over Pepper.nl

e-matching opzeggen, hoe kan ik mijn profiel of lidmaatschap opzeggen?

e-matching opzeggen, hoe kan ik mijn profiel of lidmaatschap opzeggen?

e-matching opzeggen e-matching opzeggen, hoe kan ik mijn profiel of lidmaatschap opzeggen? Veel mensen kampen met deze vraag en daarom leggen we uit hoe je dit kunt doen. e-matching profiel verwijderen Log in met je gegevens; Klik in de rechter bovenhoek op "Mijn e-Matching" Kies "Mijn Profiel" in het dropdown menu Onderaan de pagina vind je nu het kopje Uitschrijven, klik daar op Vin ... [...]

Online op Zoek Naar de Liefde

Online op Zoek Naar de Liefde

In de afgelopen tien jaar is het aantal datingsites in Nederland blijven groeien en zowel de vraag als het aantal lidmaatschappen die verkocht zijn, zijn ook gegroeid. Steeds meer mensen vinden ook de “ware” op een datingsite. En nu sociale media in totaal meer dan twee miljard gebruikers heeft, past onze wereld en leefomgeving zich daar steeds meer aan.  Wanneer je een gezicht bij e ... [...]

Pepper, hoe kom je in contact met de klantenservice?

Contact informatie van Pepper Hier vind je een duidelijk overzicht van de contact informatie voor de datingsite Pepper. Wil je weten of er acties of aanbiedingen zijn, heb je vragen over je lidmaatschap of wil je je abonnement opzeggen of stop zetten, dan kan je in contact komen met de klantenservice van Pepper via mail of per post. Post Het adres van Pepper is het volgende: Pepper Sumatralaan ... [...]

Pepper inloggen, hoe doe ik dit?

Jij wilt inloggen bij datingsite pepper? Op deze pagina geven we aan waar en hoe je dit kunt doen. Pepper inloggen Inloggen bij Pepper is niet moeilijk, maar je moet wel lid zijn en een wachtwoord en gebruikersnaam hebben. Rechtsbovenin op de site van Pepper zie je "inloggen" staan. Wanneer je hier op klikt, verschijnt er een nieuw scherm. Zie afbeelding: Vul je e-mailadres in en de daarbij b ... [...]

Pepper kosten, hoe duur is het eigenlijk?

Pepper Kosten Wil je weten wat de kosten zijn van datingsite Pepper? Op deze pagina geven we je daar informatie over. Een profiel aanmaken is helemaal gratis. Hierna kun je je matches bekijken en zoeken naar andere singels. Wil je een stapje verder, dan kun je overwegen om een Full Membership af te sluiten. Je kunt dan chatten en mailen naar singles. € 8,50 per maand bij 12 maanden &eu ... [...]

Pepper.nl Reviews

  over pepper

  Hele slechte site

  Sterke punten
  waardeloos

  Zwakke punten
  geen info, geen moeite doen zonde van mijn geld

  Geprobeerd maar net zoals de rest.....

  Net als de andere sites eigenlijk; veel beloven, weinig actie..... Diverse berichtjes, likes en chats gemaakt maar weing of geen response. Dus of ze zijn geen lid of ze hebben geen interesse maar zijn te lam om dat even te vermelden. Zou eigenlijk verplicht moeten worden dat een gewoon geschreven bericht, netjes beantwoord wordt. Kleine moeite als je tenminste serieus bent.
  Krijg je een keer kontakt dan willen ze chatten..... daar zijn andere sites voor lijkt me. Wil best even een paar berichten uitwisselen maar doel is toch real-life contact???
  Op zich kan de site hier niets aan doen maar zijn het de deelnemers.

  Sterke punten
  - ziet er leuk uit
  - veel aanbod

  Zwakke punten
  - je kunt zelf geen zoek criteria ingeven
  - slechte app
  - niet kunnen zien of mensen lid zijn
  - dus ook niet kunnen zien of berichten gelezen worden
  -

  In 1 woord; waardeloos...

  Echt een waardeloze site. Ik weet niet eens waar ik moet beginnen.
  Je word overladen met mails van matches. Het zijn er zoveel dat je door de bomen het bos niet meer ziet.
  Er is een optie om oninteressante mensen niet meer zichtbaar te maken voor jou, maar als die oninteressante mensen jou wèl leuk vind dan kunnen ze gewoon contact blijven opnemen. De matches zelf slaan ook nergens op. Ik had aangegeven een man te zoeken tussen de 30 en 36. Waarom krijg ik dan matches van boven de 40 en van begin 20??
  Verder werkt de app waardeloos. Als je iemand een bericht wilt schrijven kun je niet eens lezen wat je typt omdat het zichtbaarheids balkje niet mee loopt als je typt. Filmpjes die mensen op hun profiel plaatsen kun je niet afspelen in de app.
  En dan heb ik het nog niet eens over de betalingen. Stilzwijgende verlengingen zijn me een doorn in het oog. Echt afmelden kan niet. Je profiel blijft gewoon bestaan, maar hij is niet meer zichtbaar voor anderen. Als je je aanmeld staat er automatisch een vinkje aan met 'iedere maand prodiel automatisch verlengen' aan. Als je deze uitzet zou je verwachten dat je dan vanaf dat moment geen geld meer hoeft te betalent, maar dat is dus niet waar. Hij gaat nog een maand lang door. Dus je betaald gewoon weer €25 bij de eerste van de maand. Ook al zou dat betekenen dat je er nog maar 1 dag begruik van zou maken.
  Het zijn oplichters. Het enige doel dat zij hebben is jou geld afhandig maken.
  Ik hoor veel verhalen over nep profielen. Daar heb ik dan weer geen ervaringen mee. De mannen die ik gesproken heb waren erg aardig en ik had niet het idee dat het medewerkers zijn.

  Sterke punten
  Mooi kleur gebruik.

  Zwakke punten
  Te veel om op te noemen.. Het paste niet in de 500 karakters die je hier kon gebruiken dus zie de tekst hieronder.

  prima datingsite

  Op deze site kan je heel erg veel doen en dat ik wat mensen denk ik ook afschrikt als ik andere reviews lees. Ja je moet wat meer moeite doen op pepper en ja het is allemaal heel visueel ingesteld, maar dat zorgt er wel voor als je die moeite hebt gedaan dat je echt leuke dates krijgt. Ik begrijp dat mensen klagen, maar je moet het wel een kans geven. Het is naar mijn mening echt de leukste datingsite.

  Sterke punten
  Heel veel leuke functies

  Zwakke punten
  je moet er de tijd voor nemen

  Ik heb even gekeken op deze site en een profiel aangemaakt om alleen te kijken hoe dat eruit ziet, ze hebben namelijk een behoorlijk opdringering opstart gedoe. dus als je klaar bent dan ben je ook niets vergeten laat ik maar zeggen.
  Ik heb het profiel willen verwijderen na een dag omdat ik gewoon weg tientallen mails kreeg van deze dating site, zelfs NA goed kijken en account opheffen niet gelukt en ik ben de domste niet als het op internet aan komt...

  een ramp

  1. veel te weinig betalende leden
  2. match machine geeft ouwe profielen maar de hele tijd als NIEUW vermelden
  3. verberg je een profiel van iemand bij de "matches"dan blijft de "match teller"op het zelfde getal staan
  4. ouwe technologie
  5. betuttelende meekijkende medewerker: ze hebben niets te doen
  6. flauw voorgebakken vragen die je zou moeten beantwoorden
  7. een profiel omschrijving wordt gegenereerd a.d.v. een vragenlijst die je hebt ingevuld: het is niet jouw tekst over je zelf en je kunt het niet meer wijzigen.
  8. zoek profiel/ machine eens zo breed mogelijk gezet (leeftijd-afstand) en op "online" rond 10 uur in de avond: 8 mensen online! Zouden ze echt zijn of zijn het de Pepper medewerkers die weer terugkomen van de koffieautomaat met een gevulde koek?
  9. Je ziet niet wie member is: 90% van de profilen is "dood"
  En zo meer
  10. Ik voel me er ingeluisd omdat ik nog niet betalend herhaaldelijk berichten kreeg van een in mijn opzichte leuke meid. Deze deed na betaling mijn reactie af met "ik denk toch niet dat we een match zijn" dit is dame Kootje met een nummer. In haar profiel stond dat ze een bijbaantje had: ik denk bij Pepper
  11. kortom armzalige cluppie

  Sterke punten
  geen

  Zwakke punten
  zie hieronder

  Pepper ? Voor mij werkt het niet

  Pepper.. Eens kijken wat ik daar van vind. Dus gratis lid geworden, de hele rambam aan vragen en alles wat ze vragen ingevuld. Dan komen de likes, ziet er goed uit maar geen reacties. Dan volgt er wel een reactie maar daar kun je dan helemaal niks mee als gratis lid. Biedt dat dan niet aan zou ik zeggen want het is hopeloos. Matches die niet verder komen dan 25% zijn geen matches en toch is dat hetgeen ze voortdurend presenteren als matches. Pepper ? Nee laat maar, ziet er leuk uit maar uiteindelijk scoort het hier een onvoldoende. Ik ga zeker niet voor een betaald lidmaatschap.

  Sterke punten
  Leuke interface, gebruiksvriendelijk

  Zwakke punten
  Gratis membership is een grote frustratie
  Matches slaan nergens op
  Geen mogelijkheid contact te leggen met anderen als gratis lid
  Weinig aanbod

  So far so good

  Nu net een paar dagen lid geworden, om te zien of het wat is, en ik moet zeggen de opmaak ziet er heel mooi uit, je kunt met plaatjes en afbeeldingen werken, die wat over jezelf zeggen, al heb ik wel gezien dat er ook veel leden zijn die nog niet snappen dat je die plaatjes ook kan verkleinen, en dan wat ordelijker neer kunnen zetten, waardoor bij sommige profielen het nogal onoverzichtelijk is.
  Klein minpuntje is tot zover dat de navigatie wel iets overzichtelijker kan, ik raak er dan ook regelmatig de weg kwijt.
  Je kunt bij je profiel standaard vragen beantwoorden, waardoor je toch iets meer over de ander te weten komt, en die zijn als gratis lid gewoon te lezen, wat wel erg fijn is. Dat heb je bij andere datingssites niet of nauwelijks.
  De prijzen van een lidmaatschap zijn erg hoog, en als je niet oppast dan schijn je na dat "abonnement" er automatisch voor gekozen te hebben voor verlenging zo staat te lezen in de kleine lettertjes. Mocht je dat dus willen doen, let er dan wel op dat je tijdig ervoor zorgt dat dat abonnement dan ook echt stopt tenzij je graag nog zo'n periode (van 1, 3, 6 of 12 maand(en)) er aan vast zit, voor een enorm hoog bedrag.
  Mijn cijfer voor het geheel op de schaal van tien? Een 8,5
  Over een maand (half oktober) zal ik nog es een review schrijven, en dan kijken of het me dan nog steeds zo goed bevalt.

  Sterke punten
  Mooie uitstraling verfrissend, en ook de inhoud is best mooi, je komt toch meer te weten van een ander dan bij welke datingsite dan ook.

  Zwakke punten
  Duur, maar ok dat zijn alle datings sites dus daar zou ik sowieso geen geld aan uitgeven.
  Berichten lezen weet ik nog niet of je daar alleen aan toe komt als je betalend klant bent, iig kun je geen berichten sturen, maar daar staat tegenover dat je elkaar kunt liken, of sommige dingen van een ander kunt liken, zo kun je toch elkaar een soort van berichtje versturen zeg maar.

  ook weer niet wat je wil als single

  Sterke punten
  zijn er niet echt....

  Zwakke punten
  net zo bagger als al die andere.. na een week of zo voel je je eigen langzaam in de maling genomen worden..russen die in rotterdam wonen maar niet weten in welk land rotterdam ligt...??

  Slechtste ooit

  Slechtste site ooit. Betaal hier vooral niet voor!

  Sterke punten
  Geen sterke punten

  Zwakke punten
  Gratis? Betekent dat je niks kunt doen. Wil je wel contact leggen dan moet je betalen. En als je betaalt:
  Zeer weinig leden!!! Kom steeds dezelfde 10 mannen tegen!

  Waardeloze site.

  schandalig duur

  slecht,niet doen

  Sterke punten
  Leuk met alle foto,s die je kunt plaatsen en op die manier kunt aangeven waar je van houdt

  Zwakke punten
  Je kan een profiel niet blokkeren als deze je niet aanstaat en je berichten blijft sturen.Zakkenvullers,25 euro voor een maand niet waard Continu herhalingsberichten. Onwil om te helpen. perongeluk account gewist na 2 weken,op verkeerde knop gedrukt,25 euro kwijt,er wordt gezegd kunnen we niets aan doen,schandalig,had wat leuke contacten zou nu weer verplicht moeten betalen.

  te duur

  Sterke punten
  Leuk opgezet. Uit de foto,s die mensen plaatsen kun je zien waar ze van houden

  Zwakke punten
  Veel te duur. Voor 1 maand 25 euro en anders zit je er een half jaar aan vast of 3 maanden als je een goedkoper abonnement wilt.,met verplichte incasso,s!

  Pepper net zo waardeloos als al die andere datingsites!

  Als je de liefde zoekt stop dat met datingsites! Want dit verspild je tijd en ze zijn een dief van je Portemonnee !
  Doe eens aan speeddaten: is wel duur maar je weet wel binnen een week met wie je wel een niet een klik hebt.
  En met datingsites is het vaak eindeloos en doelloos chatten.

  Sterke punten
  De opmaak van een profiel vind ik best mooi en leuk,. Beter dan die help ik zoek een vriend/vriendin en wie ben ik teksten.
  Je krijgt zo snel te zien waar iemand van houdt, maar dus niet hoe iemand is. En mijn ervaring is dat er maar weinig echte leuke mensen op een datingsite zitten.

  Zwakke punten
  Ik vind het abonnement duur, datingsites moeten met 5 euro voldoen omdat je alleen maar gebruik maakt van en sturen van berichten. Tevens draait het bij 99,9& puur alleen om het uiterlijk. Je stuurt 50 berichtjes en krijgt er 2 terug, maar wel allee 50 hebben je profiel bekeken.

  waar alle datingsites eens een eind aan moeten maken is de massa gratis profielen. Met een gratis profiel kun je niks en ik vind dat je dan ook niet geloofwaardig over komt.. vaak kun je niet zien wie member is!

  contact maar hoe ?

  slechte deal

  grote beloften en weinig actie

  Sterke punten
  geen

  Zwakke punten
  Ik heb me ingeschreven bij pepper maar krijg geen reacties. Heb gebruik gemaakt tijdens de actie van pepper: geen succes binnen 90 dagen dan een gratis abbonement bij een andere grote datingsite.

  Heb ze nu al 5 keer gemail maar krijg nooit reactie
  Ja zo kanik hetr ook. Dingen beloven en nooit doen

  Ongevraagde verlenging

  Geen bijzonder opvallende site.

  Sterke punten
  fotopresentatie van interesses is origineel

  Zwakke punten
  Een site zoals veel anderen. Maar dan wel eentje die het abonnement verlengd terwijl je je voor 1 maand opgegeven hebt, en weer 17,95 euro afschrijft van je rekening. Weet iemand hoe ik dit ongedaan kan maken?

  Teun van Rooyen

  Anders dan alle anderen

  Sterke punten
  Ik vind Pepper zo leuk omdat je als eerste een goede indruk krijgt van de persoon achter een profiel. Door een soort mood board wordt er meer verteld over een persoon dan het zoveelste reclame praatje. Het oogt fris en modern.

  Zwakke punten
  matches zijn niet helemaal duidelijk! Met sommige mensen heb ik een klik van 97% terwijl het profiel me totaal niet aanstond.

  pepper is niets , alleen vormgeving is mooi

  Pepper is mooi , het werkt alleen niet , computer kan niet matchen ,zonde van je geld

  Sterke punten
  vormgeving is mooi , reclame is mooi

  Zwakke punten
  helaas is het matchen door computer geen succes , je krijgt matches die totaal niet bij je passen , je kan niet aangeven wat je belangrijk vind , bijv niveau / woonplaats
  zelf kan je niet zoeken dus als je matches je niet aanspreken is het waardeloos
  verder zijn er maar weinig leden online dus dat werkt ook niet
  zonde van je geld

  Pepper.nl, vernieuwd concept?

  Het werkt dus niet, het maakt niet uit hoe een datingsite is opgezet, het draait altijd om geld. Geld uitgeven voor een leuke tijd is geen probleem maar dan moet het ook echt iets opleven

  Sterke punten
  Pepper ziet er leuk uit, grappig om jouw voorkeuren via plaatjes te laten zien

  Zwakke punten
  Er kan op Pepper geen selectie gemaakt worden van de zaken die je NIET leuk vindt, op basis van jouw voorkeuren krijg je dus matches aangeboden. In mijn geval kreeg ik mannen voorgeschoteld met weinig voorkeuren die ik ook had maar wel met veel zaken die ik zelf vreselijk vind.
  Daarnaast is Pepper net als iedere datingsite te duur, zeker als je ervan uit gaat dat je de site maar korte tijd nodig hebt.

  Fijne site

  Hele goede site waarbij de nadruk niet ligt op geld of uiterlijk, zoals ik bij andere had gezien.
  Ik vond het vooral een fijne site, waarbij je kon lezen hoe iemand schreef en dacht.
  Ben nu bijna een jaar samen met mijn vriend die ik online heb ontmoet.

  Sterke punten
  Nadruk op hobby's en niet op geld of uiterlijk
  Leuk met alle foto's
  Gratis aanmelding en je kan gratis 'vind ik leuk' sturen naar iemand
  Heb zo mijn huidige relatie gevonden
  Niet al te duur

  Zwakke punten
  Hadden ineens geld overgeschreven zonder duidelijk aan te geven dat ze ineens met incasso werkte

  Niet doen!

  Erg slecht dat je maar 3 matches per dag ontvangt. Echt veel te weinig. Voor 1 maand 25,- betaald en ik heb er echt helemaal niets aan. Jammer hoor, de site ziet er mooi uit maar als het puntje bij het paaltje komt stelt het echt niets voor!
  Ik zou zeggen, niet doen en naar een andere site gaan!

  Sterke punten
  site ziet er leuk uit

  Zwakke punten
  Erg slecht dat je maar 3 matches per dag ontvangt. Echt veel te weinig. Voor 1 maand 25,- betaald en ik heb er echt helemaal niets aan. Jammer hoor, de site ziet er mooi uit maar als het puntje bij het paaltje komt stelt het echt niets voor!
  Ik zou zeggen, niet doen en naar een andere site gaan!

  Gratis daten op pepper.nl - Happy Hours!

  Ik kreeg de onderstaande e-mail van Pepper.nl en wil het graag met iedereen delen.

  Pepper bestaat twee jaar en wil haar verjaardag met jou vieren!
  Aankomend Paasweekend organiseren we de Pepper Happy Hours. Je kunt dan tussen 17.00-19.00h twee uur lang gratis communiceren met je matches.

  Wie: Alle singles van Nederland
  Wat: 2 uur lang gratis mailen en chatten tijdens de Happy Hours
  Waar: Pepper.nl
  Wanneer: Het Paasweekend, dus 31 maart en 1 april
  Hoe: Inloggen en de rest moet je toch echt zelf doen ;)

  Groetjes, Anna
  Het Pepper team

  Sterke punten
  Mooie profielen
  Snel contact
  Heldere datingsite

  Zwakke punten
  geen facebook pagina

  Pepper.nl - frisse datingsite die werkt!

  Ik heb eigenlijk geen klachten wat betreft Pepper. Ik heb mijn huidige vriend leren kennen via deze datingsite. Ik zat tv te kijken toen ik het spotje van Pepper voorbij zag komen. Ik dacht laat ik ''m'n stoute schoenen aantrekken'' en gewoon 1 maand betalen. In het begin erg weinig matches, maar uiteindelijk wel een leuke man, mijn huidige vriend, leren kennen. Ik heb op meerdere sites gezeten waar ik geen succes had. Bij Pepper is het wel gelukt, bedankt!

  Sterke punten
  mijn huidige vriend leren kennen

  Zwakke punten
  weinig matches

  Ben al enige tijd bij Pepper en vind het beter dan andere datingsites. De duidelijke foto's vind ik prettig. Op andere datingsites moet je betalen om deze goed te kunnen zien, te absurd maar goed. Ik als online ben, moet ik echt de tijd in de gaten houden, want die vliegt zo voorbij.

Bezoek Pepper.nl

Schrijf een review