Pepper   50liefde   50plusmatch   Ondeugend daten  Lexa   Relatieplanet   Parship    EliteDating    Hete profielen   FlirtPlek    Victoria Milan   Seksbuddy  Dreammatch

Beoordeling

Pepper, is de eerste datingsite die met de hulp van duizend singles is gebouwd.  Dit maakt pepper meteen anders als alle andere datingsites. Met pepper is het niet alleen leuk om een profiel te bekijken, maar ook om één te maken.

De niet zomaar een datingsite

Pepper is een datingsite waar je overkomt zoals je echt bent. Het plezier van het daten staat voorop en daarom geeft pepper jou tips en tools om het eerste contact soepel te laten verlopen, zodat jij zo snel mogelijk met je match kunt afspreken.

Het begint allemaal met een leuke foto van jezelf, die je natuurlijk vanaf Facebook of je computer kunt uploaden. En dan zijn je interesses aan de beurt. Wat is je favoriete gerecht of vakantiebestemming? Heb je een leuke hobby of een verzameling waar je graag over verteld? Waar jij maar blij van wordt. Via youtube kun je je profiel aanvullen door bijvoorbeeld een clip of een filmpje van jezelf op de dansvloer toe te voegen. Ook kun je favoriete cd’s, dvd’s of boeken laten zien.  De teksthokjes om het plaatje heen, gebruik om het verhaal erachter te vertellen.

Pepper heeft ook leuke vragen bedacht waarmee je je persoonlijk profiel kunt compleet maakt, zodat je kunt laten zien wie je echt bent. Deze datingsite geeft je elke dag de beste matches,  je hoeft dus niet eindeloos naar profielen te zoeken. Dat scheelt een hoop tijd!

Als je iemand leuk vind, kun je eenvoudig contact leggen met een complimentje of een mailtje. Als je ingelogd bent, kun je altijd zien of jouw matches online zijn. Geen reden dus om elkaar mis te lopen!

Op pepper kun je singles zoeken waar jij het ijs mee wilt breken. Pepper zorgt ervoor dat er een mix van jullie foto’s klaarstaat. En als dat niet genoeg is kun je de chat ook koppelen aan je Facebook pagina. Zo neem je een kijkje in elkaars leven, terwijl je chat en valt het nooit stil. En als je zin hebt in avontuur?  Met de random-chat kun je op een speelse manier met elkaar in contact komen. Je kunt trouwens eenvoudig switchen tussen verschillende chats. Het pepper geluid laat je weten als je een nieuw bericht hebt. En dan heb je die ene leuke match.  Pepper zegt: spreek zo snel mogelijk af!  Want een klik voel je alleen in het echte leven!

De tarieven van Pepper zijn als volgt:

  • € 8,50 per maand bij 1 jaar
  • € 9,95 per maand bij 6 maanden
  • € 15,00 per maand bij 3 maanden
  • € 25,00 per maand bij 1 maand

Via pepper vind je snel een leuk en geschikt cafeetje om elkaar voor het eerst te ontmoeten. Schrijf je daarom vandaag nog gratis in op Pepper.nl!

 

  • Beoordeling:

    Ontwerp

    Inhoud

    Navigatie

    Algemeen oordeel

    over pepper

    Sterke punten:

    waardeloos

    Zwakke punten:

    geen info, geen moeite doen zonde van mijn geld

    Review:

    Hele slechte site
    Is deze review waardevol voor jou?
    like
    0
    like
    dating-sites-vergelijken.nl

    BEOORDEELD DOOR:
    Smitsmit
    26 oktober 2015

  • Beoordeling:

    Ontwerp

    Inhoud

    Navigatie

    Algemeen oordeel

    Geprobeerd maar net zoals de rest.....

    Sterke punten:

    - ziet er leuk uit
    - veel aanbod

    Zwakke punten:

    - je kunt zelf geen zoek criteria ingeven
    - slechte app
    - niet kunnen zien of mensen lid zijn
    - dus ook niet kunnen zien of berichten gelezen worden
    -

    Review:

    Net als de andere sites eigenlijk; veel beloven, weinig actie..... Diverse berichtjes, likes en chats gemaakt maar weing of geen response. Dus of ze zijn geen lid of ze hebben geen interesse maar zijn te lam om dat even te vermelden. Zou eigenlijk verplicht moeten worden dat een gewoon geschreven bericht, netjes beantwoord wordt. Kleine moeite als je tenminste serieus bent.
    Krijg je een keer kontakt dan willen ze chatten..... daar zijn andere sites voor lijkt me. Wil best even een paar berichten uitwisselen maar doel is toch real-life contact???
    Op zich kan de site hier niets aan doen maar zijn het de deelnemers.
    Is deze review waardevol voor jou?
    like
    0
    like
    dating-sites-vergelijken.nl

    BEOORDEELD DOOR:
    Ook niets
    30 juni 2015

  • Beoordeling:

    Ontwerp

    Inhoud

    Navigatie

    Algemeen oordeel

    In 1 woord; waardeloos...

    Sterke punten:

    Mooi kleur gebruik.

    Zwakke punten:

    Te veel om op te noemen.. Het paste niet in de 500 karakters die je hier kon gebruiken dus zie de tekst hieronder.

    Review:

    Echt een waardeloze site. Ik weet niet eens waar ik moet beginnen.
    Je word overladen met mails van matches. Het zijn er zoveel dat je door de bomen het bos niet meer ziet.
    Er is een optie om oninteressante mensen niet meer zichtbaar te maken voor jou, maar als die oninteressante mensen jou wèl leuk vind dan kunnen ze gewoon contact blijven opnemen. De matches zelf slaan ook nergens op. Ik had aangegeven een man te zoeken tussen de 30 en 36. Waarom krijg ik dan matches van boven de 40 en van begin 20??
    Verder werkt de app waardeloos. Als je iemand een bericht wilt schrijven kun je niet eens lezen wat je typt omdat het zichtbaarheids balkje niet mee loopt als je typt. Filmpjes die mensen op hun profiel plaatsen kun je niet afspelen in de app.
    En dan heb ik het nog niet eens over de betalingen. Stilzwijgende verlengingen zijn me een doorn in het oog. Echt afmelden kan niet. Je profiel blijft gewoon bestaan, maar hij is niet meer zichtbaar voor anderen. Als je je aanmeld staat er automatisch een vinkje aan met 'iedere maand prodiel automatisch verlengen' aan. Als je deze uitzet zou je verwachten dat je dan vanaf dat moment geen geld meer hoeft te betalent, maar dat is dus niet waar. Hij gaat nog een maand lang door. Dus je betaald gewoon weer €25 bij de eerste van de maand. Ook al zou dat betekenen dat je er nog maar 1 dag begruik van zou maken.
    Het zijn oplichters. Het enige doel dat zij hebben is jou geld afhandig maken.
    Ik hoor veel verhalen over nep profielen. Daar heb ik dan weer geen ervaringen mee. De mannen die ik gesproken heb waren erg aardig en ik had niet het idee dat het medewerkers zijn.
    Is deze review waardevol voor jou?
    like
    0
    like
    dating-sites-vergelijken.nl

    BEOORDEELD DOOR:
    Ctje
    14 januari 2015

  • Beoordeling:

    Ontwerp

    Inhoud

    Navigatie

    Algemeen oordeel

    prima datingsite

    Sterke punten:

    Heel veel leuke functies

    Zwakke punten:

    je moet er de tijd voor nemen

    Review:

    Op deze site kan je heel erg veel doen en dat ik wat mensen denk ik ook afschrikt als ik andere reviews lees. Ja je moet wat meer moeite doen op pepper en ja het is allemaal heel visueel ingesteld, maar dat zorgt er wel voor als je die moeite hebt gedaan dat je echt leuke dates krijgt. Ik begrijp dat mensen klagen, maar je moet het wel een kans geven. Het is naar mijn mening echt de leukste datingsite.
    Is deze review waardevol voor jou?
    like
    0
    like
    dating-sites-vergelijken.nl

    BEOORDEELD DOOR:
    henny
    16 december 2014

  • Beoordeling:

    Ontwerp

    Inhoud

    Navigatie

    BEGIN er niet aan!

    Sterke punten:

    Géén sterke punten, iedere dating site wil geld verdienen maar als het op klanten service aangaat ho maar en Pepper stooit daar nog een schepje bij.

    Zwakke punten:

    Acount opheffen gaat niet!
    tientallen mails tot je er beroerd van wordt
    slechte matches
    NIET DOEN!

    Review:

    Ik heb even gekeken op deze site en een profiel aangemaakt om alleen te kijken hoe dat eruit ziet, ze hebben namelijk een behoorlijk opdringering opstart gedoe. dus als je klaar bent dan ben je ook niets vergeten laat ik maar zeggen.
    Ik heb het profiel willen verwijderen na een dag omdat ik gewoon weg tientallen mails kreeg van deze dating site, zelfs NA goed kijken en account opheffen niet gelukt en ik ben de domste niet als het op internet aan komt...
    Is deze review waardevol voor jou?
    like
    0
    like
    dating-sites-vergelijken.nl

    BEOORDEELD DOOR:
    Ikke
    04 december 2014

  • Beoordeling:

    Ontwerp

    Inhoud

    Navigatie

    een ramp

    Sterke punten:

    geen

    Zwakke punten:

    zie hieronder

    Review:

    1. veel te weinig betalende leden
    2. match machine geeft ouwe profielen maar de hele tijd als NIEUW vermelden
    3. verberg je een profiel van iemand bij de "matches"dan blijft de "match teller"op het zelfde getal staan
    4. ouwe technologie
    5. betuttelende meekijkende medewerker: ze hebben niets te doen
    6. flauw voorgebakken vragen die je zou moeten beantwoorden
    7. een profiel omschrijving wordt gegenereerd a.d.v. een vragenlijst die je hebt ingevuld: het is niet jouw tekst over je zelf en je kunt het niet meer wijzigen.
    8. zoek profiel/ machine eens zo breed mogelijk gezet (leeftijd-afstand) en op "online" rond 10 uur in de avond: 8 mensen online! Zouden ze echt zijn of zijn het de Pepper medewerkers die weer terugkomen van de koffieautomaat met een gevulde koek?
    9. Je ziet niet wie member is: 90% van de profilen is "dood"
    En zo meer
    10. Ik voel me er ingeluisd omdat ik nog niet betalend herhaaldelijk berichten kreeg van een in mijn opzichte leuke meid. Deze deed na betaling mijn reactie af met "ik denk toch niet dat we een match zijn" dit is dame Kootje met een nummer. In haar profiel stond dat ze een bijbaantje had: ik denk bij Pepper
    11. kortom armzalige cluppie

    Bijzonderheden:

    gewoon niet doen
    Is deze review waardevol voor jou?
    like
    0
    like
    dating-sites-vergelijken.nl

    BEOORDEELD DOOR:
    janus
    20 november 2014

  • Beoordeling:

    Ontwerp

    Inhoud

    Navigatie

    Pepper ? Voor mij werkt het niet

    Sterke punten:

    Leuke interface, gebruiksvriendelijk

    Zwakke punten:

    Gratis membership is een grote frustratie
    Matches slaan nergens op
    Geen mogelijkheid contact te leggen met anderen als gratis lid
    Weinig aanbod

    Review:

    Pepper.. Eens kijken wat ik daar van vind. Dus gratis lid geworden, de hele rambam aan vragen en alles wat ze vragen ingevuld. Dan komen de likes, ziet er goed uit maar geen reacties. Dan volgt er wel een reactie maar daar kun je dan helemaal niks mee als gratis lid. Biedt dat dan niet aan zou ik zeggen want het is hopeloos. Matches die niet verder komen dan 25% zijn geen matches en toch is dat hetgeen ze voortdurend presenteren als matches. Pepper ? Nee laat maar, ziet er leuk uit maar uiteindelijk scoort het hier een onvoldoende. Ik ga zeker niet voor een betaald lidmaatschap.
    Is deze review waardevol voor jou?
    like
    0
    like
    dating-sites-vergelijken.nl

    BEOORDEELD DOOR:
    Fred
    11 november 2014

  • Beoordeling:

    Ontwerp

    Inhoud

    Navigatie

    So far so good

    Sterke punten:

    Mooie uitstraling verfrissend, en ook de inhoud is best mooi, je komt toch meer te weten van een ander dan bij welke datingsite dan ook.

    Zwakke punten:

    Duur, maar ok dat zijn alle datings sites dus daar zou ik sowieso geen geld aan uitgeven.
    Berichten lezen weet ik nog niet of je daar alleen aan toe komt als je betalend klant bent, iig kun je geen berichten sturen, maar daar staat tegenover dat je elkaar kunt liken, of sommige dingen van een ander kunt liken, zo kun je toch elkaar een soort van berichtje versturen zeg maar.

    Review:

    Nu net een paar dagen lid geworden, om te zien of het wat is, en ik moet zeggen de opmaak ziet er heel mooi uit, je kunt met plaatjes en afbeeldingen werken, die wat over jezelf zeggen, al heb ik wel gezien dat er ook veel leden zijn die nog niet snappen dat je die plaatjes ook kan verkleinen, en dan wat ordelijker neer kunnen zetten, waardoor bij sommige profielen het nogal onoverzichtelijk is.
    Klein minpuntje is tot zover dat de navigatie wel iets overzichtelijker kan, ik raak er dan ook regelmatig de weg kwijt.
    Je kunt bij je profiel standaard vragen beantwoorden, waardoor je toch iets meer over de ander te weten komt, en die zijn als gratis lid gewoon te lezen, wat wel erg fijn is. Dat heb je bij andere datingssites niet of nauwelijks.
    De prijzen van een lidmaatschap zijn erg hoog, en als je niet oppast dan schijn je na dat "abonnement" er automatisch voor gekozen te hebben voor verlenging zo staat te lezen in de kleine lettertjes. Mocht je dat dus willen doen, let er dan wel op dat je tijdig ervoor zorgt dat dat abonnement dan ook echt stopt tenzij je graag nog zo'n periode (van 1, 3, 6 of 12 maand(en)) er aan vast zit, voor een enorm hoog bedrag.
    Mijn cijfer voor het geheel op de schaal van tien? Een 8,5
    Over een maand (half oktober) zal ik nog es een review schrijven, en dan kijken of het me dan nog steeds zo goed bevalt.
    Is deze review waardevol voor jou?
    like
    0
    like
    dating-sites-vergelijken.nl

    BEOORDEELD DOOR:
    Frank
    18 september 2014

  • Beoordeling:

    Ontwerp

    Inhoud

    Navigatie

    ook weer niet wat je wil als single

    Sterke punten:

    zijn er niet echt....

    Zwakke punten:

    net zo bagger als al die andere.. na een week of zo voel je je eigen langzaam in de maling genomen worden..russen die in rotterdam wonen maar niet weten in welk land rotterdam ligt...??
    Is deze review waardevol voor jou?
    like
    0
    like
    dating-sites-vergelijken.nl

    BEOORDEELD DOOR:
    barry
    17 september 2014

  • Beoordeling:

    Ontwerp

    Inhoud

    Navigatie

    Slechtste ooit

    Sterke punten:

    Geen sterke punten

    Zwakke punten:

    Gratis? Betekent dat je niks kunt doen. Wil je wel contact leggen dan moet je betalen. En als je betaalt:
    Zeer weinig leden!!! Kom steeds dezelfde 10 mannen tegen!

    Waardeloze site.

    Review:

    Slechtste site ooit. Betaal hier vooral niet voor!
    Is deze review waardevol voor jou?
    like
    0
    like
    dating-sites-vergelijken.nl

    BEOORDEELD DOOR:
    Artemis
    01 september 2014

  • Beoordeling:

    Ontwerp

    Inhoud

    Navigatie

    schandalig duur

    Sterke punten:

    Leuk met alle foto,s die je kunt plaatsen en op die manier kunt aangeven waar je van houdt

    Zwakke punten:

    Je kan een profiel niet blokkeren als deze je niet aanstaat en je berichten blijft sturen.Zakkenvullers,25 euro voor een maand niet waard Continu herhalingsberichten. Onwil om te helpen. perongeluk account gewist na 2 weken,op verkeerde knop gedrukt,25 euro kwijt,er wordt gezegd kunnen we niets aan doen,schandalig,had wat leuke contacten zou nu weer verplicht moeten betalen.

    Review:

    slecht,niet doen
    Is deze review waardevol voor jou?
    like
    0
    like
    dating-sites-vergelijken.nl

    BEOORDEELD DOOR:
    Ellen
    12 juli 2014

  • Beoordeling:

    Ontwerp

    Inhoud

    Navigatie

    te duur

    Sterke punten:

    Leuk opgezet. Uit de foto,s die mensen plaatsen kun je zien waar ze van houden

    Zwakke punten:

    Veel te duur. Voor 1 maand 25 euro en anders zit je er een half jaar aan vast of 3 maanden als je een goedkoper abonnement wilt.,met verplichte incasso,s!
    Is deze review waardevol voor jou?
    like
    0
    like
    dating-sites-vergelijken.nl

    BEOORDEELD DOOR:
    Monica
    02 juli 2014

  • Beoordeling:

    Ontwerp

    Inhoud

    Navigatie

    Pepper net zo waardeloos als al die andere datingsites!

    Sterke punten:

    De opmaak van een profiel vind ik best mooi en leuk,. Beter dan die help ik zoek een vriend/vriendin en wie ben ik teksten.
    Je krijgt zo snel te zien waar iemand van houdt, maar dus niet hoe iemand is. En mijn ervaring is dat er maar weinig echte leuke mensen op een datingsite zitten.

    Zwakke punten:

    Ik vind het abonnement duur, datingsites moeten met 5 euro voldoen omdat je alleen maar gebruik maakt van en sturen van berichten. Tevens draait het bij 99,9& puur alleen om het uiterlijk. Je stuurt 50 berichtjes en krijgt er 2 terug, maar wel allee 50 hebben je profiel bekeken.

    waar alle datingsites eens een eind aan moeten maken is de massa gratis profielen. Met een gratis profiel kun je niks en ik vind dat je dan ook niet geloofwaardig over komt.. vaak kun je niet zien wie member is!

    Review:

    Als je de liefde zoekt stop dat met datingsites! Want dit verspild je tijd en ze zijn een dief van je Portemonnee !
    Doe eens aan speeddaten: is wel duur maar je weet wel binnen een week met wie je wel een niet een klik hebt.
    En met datingsites is het vaak eindeloos en doelloos chatten.

    Bijzonderheden:

    geen
    Is deze review waardevol voor jou?
    like
    0
    like
    dating-sites-vergelijken.nl

    BEOORDEELD DOOR:
    Jeroen
    16 juni 2014

  • Beoordeling:

    Ontwerp

    Inhoud

    Navigatie

    contact maar hoe ?

    Sterke punten:

    geen

    Zwakke punten:

    Ik heb me ingeschreven bij pepper maar krijg geen reacties. Heb gebruik gemaakt tijdens de actie van pepper: geen succes binnen 90 dagen dan een gratis abbonement bij een andere grote datingsite.

    Heb ze nu al 5 keer gemail maar krijg nooit reactie
    Ja zo kanik hetr ook. Dingen beloven en nooit doen

    Review:

    slechte deal

    grote beloften en weinig actie
    Is deze review waardevol voor jou?
    like
    0
    like
    dating-sites-vergelijken.nl

    BEOORDEELD DOOR:
    pluim
    04 mei 2014

  • Beoordeling:

    Ontwerp

    Inhoud

    Navigatie

    Ongevraagde verlenging

    Sterke punten:

    fotopresentatie van interesses is origineel

    Zwakke punten:

    Een site zoals veel anderen. Maar dan wel eentje die het abonnement verlengd terwijl je je voor 1 maand opgegeven hebt, en weer 17,95 euro afschrijft van je rekening. Weet iemand hoe ik dit ongedaan kan maken?

    Teun van Rooyen

    Review:

    Geen bijzonder opvallende site.
    Is deze review waardevol voor jou?
    like
    0
    like
    dating-sites-vergelijken.nl

    BEOORDEELD DOOR:
    Teun van Rooyen
    30 april 2014

  • Beoordeling:

    Ontwerp

    Inhoud

    Navigatie

    Anders dan alle anderen

    Sterke punten:

    Ik vind Pepper zo leuk omdat je als eerste een goede indruk krijgt van de persoon achter een profiel. Door een soort mood board wordt er meer verteld over een persoon dan het zoveelste reclame praatje. Het oogt fris en modern.

    Zwakke punten:

    matches zijn niet helemaal duidelijk! Met sommige mensen heb ik een klik van 97% terwijl het profiel me totaal niet aanstond.
    Is deze review waardevol voor jou?
    like
    0
    like
    dating-sites-vergelijken.nl

    BEOORDEELD DOOR:
    Olaf B
    23 maart 2014

  • Beoordeling:

    Ontwerp

    Inhoud

    Navigatie

    pepper is niets , alleen vormgeving is mooi

    Sterke punten:

    vormgeving is mooi , reclame is mooi

    Zwakke punten:

    helaas is het matchen door computer geen succes , je krijgt matches die totaal niet bij je passen , je kan niet aangeven wat je belangrijk vind , bijv niveau / woonplaats
    zelf kan je niet zoeken dus als je matches je niet aanspreken is het waardeloos
    verder zijn er maar weinig leden online dus dat werkt ook niet
    zonde van je geld

    Review:

    Pepper is mooi , het werkt alleen niet , computer kan niet matchen ,zonde van je geld
    Is deze review waardevol voor jou?
    like
    0
    like
    dating-sites-vergelijken.nl

    BEOORDEELD DOOR:
    Monique
    21 november 2013

  • Beoordeling:

    Ontwerp

    Inhoud

    Navigatie

    Pepper.nl, vernieuwd concept?

    Sterke punten:

    Pepper ziet er leuk uit, grappig om jouw voorkeuren via plaatjes te laten zien

    Zwakke punten:

    Er kan op Pepper geen selectie gemaakt worden van de zaken die je NIET leuk vindt, op basis van jouw voorkeuren krijg je dus matches aangeboden. In mijn geval kreeg ik mannen voorgeschoteld met weinig voorkeuren die ik ook had maar wel met veel zaken die ik zelf vreselijk vind.
    Daarnaast is Pepper net als iedere datingsite te duur, zeker als je ervan uit gaat dat je de site maar korte tijd nodig hebt.

    Review:

    Het werkt dus niet, het maakt niet uit hoe een datingsite is opgezet, het draait altijd om geld. Geld uitgeven voor een leuke tijd is geen probleem maar dan moet het ook echt iets opleven

    Bijzonderheden:

    Geen keuze om zaken die je niet prettig vindt aan te geven waardoor je de verkeerde matches krijgt
    Is deze review waardevol voor jou?
    like
    0
    like
    dating-sites-vergelijken.nl

    BEOORDEELD DOOR:
    Corine
    21 november 2013

  • Beoordeling:

    Ontwerp

    Inhoud

    Navigatie

    Fijne site

    Sterke punten:

    Nadruk op hobby's en niet op geld of uiterlijk
    Leuk met alle foto's
    Gratis aanmelding en je kan gratis 'vind ik leuk' sturen naar iemand
    Heb zo mijn huidige relatie gevonden
    Niet al te duur

    Zwakke punten:

    Hadden ineens geld overgeschreven zonder duidelijk aan te geven dat ze ineens met incasso werkte

    Review:

    Hele goede site waarbij de nadruk niet ligt op geld of uiterlijk, zoals ik bij andere had gezien.
    Ik vond het vooral een fijne site, waarbij je kon lezen hoe iemand schreef en dacht.
    Ben nu bijna een jaar samen met mijn vriend die ik online heb ontmoet.
    Is deze review waardevol voor jou?
    like
    0
    like
    dating-sites-vergelijken.nl

    BEOORDEELD DOOR:
    Vanessa
    01 augustus 2013

  • Beoordeling:

    Ontwerp

    Inhoud

    Navigatie

    Niet doen!

    Sterke punten:

    site ziet er leuk uit

    Zwakke punten:

    Erg slecht dat je maar 3 matches per dag ontvangt. Echt veel te weinig. Voor 1 maand 25,- betaald en ik heb er echt helemaal niets aan. Jammer hoor, de site ziet er mooi uit maar als het puntje bij het paaltje komt stelt het echt niets voor!
    Ik zou zeggen, niet doen en naar een andere site gaan!

    Review:

    Erg slecht dat je maar 3 matches per dag ontvangt. Echt veel te weinig. Voor 1 maand 25,- betaald en ik heb er echt helemaal niets aan. Jammer hoor, de site ziet er mooi uit maar als het puntje bij het paaltje komt stelt het echt niets voor!
    Ik zou zeggen, niet doen en naar een andere site gaan!
    Is deze review waardevol voor jou?
    like
    0
    like
    dating-sites-vergelijken.nl

    BEOORDEELD DOOR:
    Saskia
    09 april 2013

  • Beoordeling:

    Ontwerp

    Inhoud

    Navigatie

    Gratis daten op pepper.nl - Happy Hours!

    Sterke punten:

    Mooie profielen
    Snel contact
    Heldere datingsite

    Zwakke punten:

    geen facebook pagina

    Review:

    Ik kreeg de onderstaande e-mail van Pepper.nl en wil het graag met iedereen delen.

    Pepper bestaat twee jaar en wil haar verjaardag met jou vieren!
    Aankomend Paasweekend organiseren we de Pepper Happy Hours. Je kunt dan tussen 17.00-19.00h twee uur lang gratis communiceren met je matches.

    Wie: Alle singles van Nederland
    Wat: 2 uur lang gratis mailen en chatten tijdens de Happy Hours
    Waar: Pepper.nl
    Wanneer: Het Paasweekend, dus 31 maart en 1 april
    Hoe: Inloggen en de rest moet je toch echt zelf doen ;)

    Groetjes, Anna
    Het Pepper team
    Is deze review waardevol voor jou?
    like
    0
    like
    dating-sites-vergelijken.nl

    BEOORDEELD DOOR:
    Michelle
    27 maart 2013

  • Beoordeling:

    Ontwerp

    Inhoud

    Navigatie

    Pepper.nl - frisse datingsite die werkt!

    Sterke punten:

    mijn huidige vriend leren kennen

    Zwakke punten:

    weinig matches

    Review:

    Ik heb eigenlijk geen klachten wat betreft Pepper. Ik heb mijn huidige vriend leren kennen via deze datingsite. Ik zat tv te kijken toen ik het spotje van Pepper voorbij zag komen. Ik dacht laat ik ''m'n stoute schoenen aantrekken'' en gewoon 1 maand betalen. In het begin erg weinig matches, maar uiteindelijk wel een leuke man, mijn huidige vriend, leren kennen. Ik heb op meerdere sites gezeten waar ik geen succes had. Bij Pepper is het wel gelukt, bedankt!
    Is deze review waardevol voor jou?
    like
    0
    like
    dating-sites-vergelijken.nl

    BEOORDEELD DOOR:
    Kimmy
    20 februari 2013

  • Beoordeling:

    Ontwerp

    Inhoud

    Navigatie

    Pepper, leuke datingsite!

    Sterke punten:

    - heeft een super uitstraling
    - eenvoudig te gebruiken
    - betaalbare prijs

    Zwakke punten:

    - gek genoeg geen één kunnen vinden

    Review:

    Ben al enige tijd bij Pepper en vind het beter dan andere datingsites. De duidelijke foto's vind ik prettig. Op andere datingsites moet je betalen om deze goed te kunnen zien, te absurd maar goed. Ik als online ben, moet ik echt de tijd in de gaten houden, want die vliegt zo voorbij.
    Is deze review waardevol voor jou?
    like
    0
    like
    dating-sites-vergelijken.nl

    BEOORDEELD DOOR:
    Menno
    26 november 2012

Datingsite kenmerken

Kosten per maand € 25,00
Kosten per jaar n.v.t
Gratis berichten nee
Gratis reageren nee
Gratis interesse ja
Gratis fotos bekijken ja
Aantal leden niet bekend
Erotische contacten nee
Internationaal daten nee
Chatbox ja
Persoonlijkheidstest nee
Alleen senioren nee
Mobiele datingsite nee

Het is je gelukt je hebt een date! Je vindt haar echt leuk en wilt voorkomen dat ze jou na de date alleen nog als vrienden wilt zien. Kan dat? Er zijn wel degelijk manieren om jezelf te helpen en de kansen te vergroten dat zij meer wil dan alleen vriendschap. Gedraag Lees meer »

Whatsapp en facebook zijn platformen waarbij als je gaat flirten het vooral draait om je woorden. Natuurlijk maak je ook gebruik van een foto, maar aangenomen dat je foto goed is, zijn het vooral de woorden die jou verder moeten brengen. Vooral als je haar vaag kent, of maar één keer ontmoet Lees meer »

Veel mannen die beginnen met online dating hebben de droom om oneindig veel vrouwen te ontmoeten. De groep mannen die dat gevoel minder hebben. Hebben vaak een kind of een heel erg druk leven, waarbij ze te weinig in contact komen met vrouwen.Maar als jij iemand bent die verlegen is, Lees meer »

Je zit op een datingsite om vrouwen te ontmoeten. Je bekijkt wat profielen en daar zie je wel een heel mooie vrouw. Hoe fantastisch zou het niet zijn als je met haar in contact komt?Maar jij weet ook dat je niet de enige man bent die haar benadert. Het is Lees meer »

De all you can date actie van Pepper.nl wordt verlengd tot en met 2 november 2014. Heb je nog geen account en dacht je dat je te laat was voor deze actie? Maak er dan snel gebruik van! All you can Date Wat houdt deze all you can date actie precies in? Lees meer »

Pepper verdubbelingsactie!

2014-09-30 15:53:02

Bij datingsite Pepper is het weer de all you can date weken! Wat houdt dit in? Dit betekent dat als je nu een abonnement bij Pepper afsluit je twee keer zoveel maanden krijgt.Neem je een Full Membership voor 1 maand voor € 25,00 dan krijg je 2 maanden voor € Lees meer »

Contact informatie Hier vind je een duidelijk overzicht van de contact informatie voor de datingsite Pepper. Wil je weten of er acties of aanbiedingen zijn, heb je vragen over je lidmaatschap of wil je je abonnement opzeggen of stop zetten, dan kan je in contact komen met de klantenservice van Pepper via Lees meer »

Pepper trakteert! Met de bekende knop JustCoffee geeft Pepper niet alleen suggesties voor een ideale eerste date,  maar neemt Pepper ook de rekening op zich. Het wordt nu nog laagdrempeliger om snel af te spreken met die ene leuke match. De komende maanden trakteert de datingsite nieuwe betalende members op Lees meer »

Pepper datingtips. Aangezien het festival seizoen nu begint, hebben we bij Pepper een relevant onderzoek gedaan onder 700 single mannen en vrouwen (20-49 jaar) over de do's en don'ts voor singles op een festival. Aan de hand van deze feedback hebben we dating tips geformuleerd. Deze zijn doorvertaald in een infographic & Lees meer »

Gratis daten, wie wil dat nou niet. Omdat Pepper.nl twee jaar is geworden wil zij dit met iedereen vieren.  Zoals je weet is het bijna Pasen. Ben je single en ben je op zoek naar een leuke single? Dan moet je zeker gebruikmaken van de Happy Hours op Pepper.nl. Tijdens Lees meer »

Styliste Deborah van Aalst | Pepper Nog even en het is Valentijnsdag. Daarom enkele tips en trucs voor je date, zodat je kunt genieten. En mocht je die nog niet hebben, datingsite Pepper organiseert samen met Couverts de Grootste blinde date van Nederland. In negen verschillende steden zullen lange singletafels Lees meer »

Ontwerp

Inhoud

Navigatie

Algemeen oordeel

Schrijf een Review


*
*

*



Aantal karakters over: 500



Aantal karakters over: 500



Aantal karakters over: 5000


Plaats hier bijzonderheden over deze datingsite

Neem de Captcha code goed over. Alvast bedankt de moeite :)