Relatieplanet of Lexa, welke datingsite moet ik nou kiezen?

Relatieplanet of Lexa, welke datingsite moet ik nou kiezen?

De datingsite voor jou!

Relatieplanet of Lexa, welke datingsite moet ik nou kiezen?
7 mei 2021

Relatieplanet of Lexa, vergelijk ze met elkaar

Ben je het alleen zijn zat en wil je nu echt de liefde van je leven ontmoeten? Heb je je al ingeschreven bij een datingsite of ben je van plan dat op kort termijn te doen? Ben je al een beetje gaan surfen op het internet, maar kom je er gewoon niet uit? Moet je je aanmelden bij datingsite A of datingsite B? Alle datingsites lijken even interessant en de datingsites proberen je in de meeste gevallen ook middels allerlei geweldige cijfers en percentages te overtuigen waarom je wel voor een specifieke site moet kiezen. Echter is het steeds weer in de praktijk gebleken, dat er datingsites zijn, die betrouwbaar zijn en waar je echt de liefde van je leven kan vinden en dat er ook datingsites zijn waar er onder andere gebruik gemaakt wordt van de zogenaamde entertainment profielen, waarmee in de praktijk afspreken dus niet mogelijk is. Bij Relatieplanet.nl en Lexa.nl zijn er gelukkigerwijs wel profielen aanwezig van echte personen, met wie je ook echt kan afspreken. De vraag blijft echter of je je nou bij Relatieplanet moet aanmelden of bij Lexa. In dit artikel komen de doelgroepen van beide sites aan de orde, wat deze sites wel en niet met elkaar gemeen hebben waardoor je uiteindelijk de juiste site kan kiezen. 

Wat is de doelgroep van Relatieplanet? 

relatieplanet

Eigenlijk zegt de naam van de site “Relatieplanet” al veel. Deze site is speciaal bestemd voor een ieder vanaf 18 jaar, die op zoek is naar een serieuze relatie. Het doet er niet toe of je nou dik of mager bent, wat je geaardheid of opleidingsniveau is. Een ieder komt aan zijn of haar trekken op deze site. Niet zomaar heeft Relatieplanet als slogan, dat ze de datingsite zijn voor een ieder. Bij Relatieplanet bepaal je helemaal zelf met wie je in contact wenst te komen. De duizenden succesverhalen en de nieuwe leden, die zich dagelijks aanmelden zijn steeds weer het bewijs, dat het vinden van een date en of een serieuze relatie ook echt werkt bij Relatieplanet.nl. Lijkt dit jou interessant en wil je ook echt een leuke date aan de haak slaan? Meld je dan vandaag nog geheel gratis aan op Relatieplanet.nl. 

Gratis aanmelden bij Relatieplanet

Wat is de doelgroep van Lexa?

Evenals Relatieplanet, biedt Lexa ook aan een ieder de mogelijkheid om middels een Lexa lidmaatschap in contact te komen met zijn of haar droomprinses of droomprins. Alle datingprofielen op deze site zijn zeer gedetailleerd waardoor je genoeg informatie over de persoon kan vergaren alvorens je een aanzet doet om in contact te komen met de andere Lexa gebruiker. Je weet dan bijvoorbeeld wat zijn of haar interesses zijn en je kunt daarmee het gesprek gaande houden en elkaar beter leren kennen. Alle personen vanaf 18 jaar kunnen hier dus terecht voor het vinden van hun ideale partner. Via de speciale zoekfunctie van Lexa kun je al je voorkeuren ingeven. De site gaat dan op basis daarvan op zoek naar geschikte kandidaten voor jouw met wie je eventueel in contact zou kunnen komen. Genoeg reden dus om je vandaag nog aan te melden bij Lexa.nl. Via deze site worden er ook om de zoveel tijd leuke Lexa borrelavonden en single events georganiseerd wat de leden van de site natuurlijk de mogelijkheid biedt om af te spreken en elkaar persoonlijk te ontmoeten. De single events zijn altijd goed bezocht, dus als je date het toevalligerwijs laat afweten, dan kun je nog altijd in contact komen met andere leuke singles op deze datingsite. 

Gratis aanmelden bij Lexa

Wat hebben Relatieplanet en Lexa met elkaar gemeen? 

Net als elke datingsite bieden Relatieplanet en Lexa alle singles de mogelijkheid om middels een lidmaatschap van de site in contact te komen met andere singles. Je kunt in contact komen met andere singles, een leuk gesprek starten en als er een klik is kunnen jullie afspreken en meer. Een ieder kan terecht bij deze sites voor het vinden van een serieuze relatie en de aanmeldprocedure bij beide sites is ook zeer gebruikersvriendelijk. Het enige wat je nog moet doen is het online (doorklik) formulier invullen en versturen naar de beheerders van de site. Na de aanmelding bevestigd te hebben kun je direct aan de slag met het vinden van leuke dates en meer. Beide sites hebben certificaten van het keurmerk veiligdaten en thuiswinkelwaarborg hetgeen impliceert, dat deze sites ook echt betrouwbaar zijn. Je kunt je dus zorgeloos aanmelden en op zoek gaan naar de liefde van je leven. 

Meer weten over Lexa? Lees hier meer informatie

Wat hebben Relatieplanet en Lexa niet met elkaar gemeen? 

Bij Relatieplanet staat serieus en slow daten centraal. Dit betekend, dat je iemand echt eerst leert kennen alvorens je een relatie begint. De site werkt daarom ook met het tv- programma ‘lang leve de liefde’. Als je voor dit programma kiest kun je dan minimaal 24 uur gaan samenwonen met je ideale partner in een prachtig verblijf vol luxe. Hiermede wordt het mogelijk gemaakt, dat je je ideale partner beter leert kennen en als het klikt kunnen jullie dan ook echt gaan daten met elkaar. De slow date kan 5 dagen duren waarbij vooral wordt gekeken of er liefde is tussen de twee personen. 

Waar slow daten centraal staat bij Relatieplanet, gaat het daten toch iet wat sneller bij Lexa.nl. Hier kun je iemand vandaag online leren kennen en jullie kunnen afspreken om elkaar te ontmoeten bij de eerst volgende borrelavond of singles event van Lexa. Je hoeft elkaar niet eenmalig gedurende vierentwintig uur te leren kennen, jullie kunnen ook afspreken om naar een paar single events of borrelavonden te gaan om elkaar beter te leren kennen en meer. 

Meer weten over Relatieplanet? Lees hier meer informatie

Moet ik kiezen voor Relatieplanet of voor Lexa? 

Relatieplanet en Lexa hebben op zich veel met elkaar gemeen. Ben je echter iemand, die het rustig aan doet en wil je je ideale partner eerst goed leren kennen, heb je geen haast? Dan kun je je het best aanmelden bij Relatieplanet.nl. Hou je van feesten, of kun je enkele glaasjes op? Wil je onder het genot van een borreltje of tijdens een leuke single event je ideale partner beter leren kennen? Dan kun je je het best bij Lexa.nl aanmelden. 

Bezoek Lexa

Schrijf een reactie

Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden