Beste Datingsite voor Ouderen

Beste Datingsite voor Ouderen

Senioren dating, datingsites naast elkaar gezet

Beste Datingsite voor Ouderen
6 mei 2021

Als je denkt, dat datingsites alleen voor jongeren bestemd zijn, dan heb je het glad mis. Ook ouderen, die eenzaam, gescheiden, weduwe of weduwnaar zijn hebben behoefte aan nieuwe contacten, dates, serieuze relaties en meer. Je zult merken, dat ook zij dus gebruik maken van de diensten van de verschillende datingsites. In dit geval kun je meer denken aan datingsites, die vooral gericht zijn op ouderen. 

Opzoek naar meer algemene datingsites? Kijk dan hier: De beste datingsites en apps

Sommige ouderen volgen zelfs een cursus om beter met een computer om te kunnen gaan. Dat er behoefte is aan datingsites voor ouderen is een feit, de vele datingsites liegen er ook niet om. Maar hoe weet je als oudere nu welke datingsites geschikt zijn en bij welke ze zich liever niet hoeven aan te sluiten? In dit artikel kom je meer te weten over de drie beste datingsites voor ouderen. Denk maar aan 50 Liefde, Seniorengeluk.nl en Ourtime.nl. 

50Liefde.nl 

50Liefde.nl behoort zoals de naam het al aangeeft tot een van de grootste datingsites voor vijftigplussers. De site is zeer overzichtelijk voor vijftigplussers. Als je eenmaal op de startpagina van de site bent, zie je precies waar je je kunt aanmelden, waar je kunt inloggen en je krijgt ook nog voldoende informatie te zien. 

Het aanmeldproces is zeer eenvoudig. Op de startpagina van de site is er een aanmeldformulier welke te vinden is onder het kopje ‘Meld u nu gratis aan!’. Dit formulier kun je ook benaderen door te klikken op het tabje ‘Nu gratis aanmelden!’ welke je op meerdere plekken op de site kan terugzien. Je zult je natuurlijk afvragen waarom je lid zou moeten worden van 50liefde.nl. Het antwoord is simpel, een op de drie leden vindt een hun geliefde op deze site, alle profielen worden handmatig gecontroleerd en de beheerders van de site garanderen je veilig, betrouwbaar en anoniem daten. Dit houdt in, dat je persoonsgegevens veilig en secuur worden opgeslagen en niet verkocht of gedeeld zullen worden met derden.  

Als je eenmaal lid bent van 50Liefde, dan zal je merken, dat de site een zeer actieve ledenbestand heeft. Dagelijks worden duizenden berichten en smileys over en weer gestuurd. In totaal komt dat neer op ongeveer een miljoen berichten. Daarnaast komen er ook dagelijks nieuwe leden bij, waardoor de site je steeds weer een nieuw overzicht kan toesturen met partnervoorstellen. 

Daarnaast is er ook een gezonde man- vrouw verhouding te bespeuren op de site. Ongeveer 57% van de leden is vrouw en 43% is man. De gebruikers van de site zijn voornamelijk op zoek naar serieuze relaties. Dit verklaart dus het hoge aantal vrouwelijke leden. 

Gratis aanmelden bij 50liefde

Seniorengeluk.nl 

Een andere interessante datingsite voor ouderen is Seniorengeluk.nl. Ook deze datingsite richt zich op vijftigplussers. Op SeniorenGeluk.nl is er een steeds groter wordende groep alleenstaande ouderen te vinden, die op zoek is naar leuke contacten en vriendschappen. Velen vinden hier zelfs hun geluk in de liefde.

Evenals 50Liefde.nl is het aanmeldproces op deze site ook vrij eenvoudig en helemaal gratis. Zodra je op de startpagina van de site bent krijg je direct de mogelijkheid te zien om je in te schrijven op de site. Bij het aangaan van een abonnement kun je ook nog in aanmerking komen voor een fikse korting. Je zult je natuurlijk afvragen wat Seniorengeluk.nl zo bijzonder maakt. Allereerst geven de beheerders van de site expliciet op de website aan, dat nepprofielen niet getolereerd worden op de site. Op de site zal je dus niet te maken krijgen met chat operators, zoals dat bij veel soortgelijke datingsites het geval is, die je aan het lijntje houden. De site staat voor fair play. 

Veel senioren ervaren deze datingsite als snel, leuk en betrouwbaar. Alle persoonsgegevens welke worden opgestuurd bij de inschrijving worden veilig en secuur opgeslagen. Deze gegevens worden onder geen enkel beding gedeeld met of verkocht aan derden. Je hoeft je dus geen zorgen te maken, dat je gegevens plots op ‘straat’ te vinden zullen zijn. 

Het leuke van deze datingsite is, dat het onderdeel is van Safe Dating Networks. Je zult merken, dat de instelling "zoeken en gevonden worden op partnersites" standaard staat ingeschakeld. Hierdoor krijg je deelnemers te zien van alle sites van Safe Dating Networks, die uiteraard aan je zoekcriteria voldoen. Je kunt contact opnemen met deze gebruikers en over en weer berichten uitwisselen. Dit geldt ook vice versa. Je profiel is dus ook zichtbaar voor deelnemers op andere sites van Safe Dating Networks. 

Probeer Seniorengeluk gratis

Ourtime.nl 

Evenals 50Liefde.nl en Seniorengeluk.nl is ook Ourtime.nl een datingsite welke voornamelijk gericht is op vijftig plussers. Deze vijftig plus dating site is een leuke, ontspannen gemeenschap waar je online interessante mensen kan ontmoeten. Je krijgt dan de mogelijkheid om elkaar beter te leren kennen alvorens je eventueel de beslissing maakt om in het echt af te spreken. De beheerders van de site doen er verder alles aan om je een veilige en betrouwbare online dating platform te bieden waar je over en weer berichten met elkaar kan uitwisselen.  

Het aanmeldproces is niet alleen gratis, maar ook heel eenvoudig. Binnen enkele stappen ben je lid van de site. Je kan dan op zoek gaan naar interessante gelijkgestemde mannen en vrouwen voor een date en meer. De brede zichtbaarheid van de profielen spreken gebruikers het meest aan. Na je profiel aangemaakt te hebben mag je geen enkele kans missen om je ideale match te vinden. Je kunt namelijk je profiel zichtbaar maken voor gebruikers van andere dating services van de site welke ook gericht zijn op singles boven de 50. Op deze manier krijg je meer profielen te zien en vergroot je de kans dat iemand contact met je opneemt. 

Een andere leuke en interessante functie van de site is dat je een videogesprek kan laten inplannen. Dankzij deze leuke functie kan je alvast op afstand kennismaken met je potentiële partner. Een videogesprek laat zien, dat jullie allebei een volgende stap willen zetten in jullie momenten samen. Als er een klik is na zo een video gesprek kunnen jullie uiteraard afspreken met elkaar en wie weet heb je inderdaad te maken met de liefde van je leven. 

Klik hier om Ourtime te bekijken!

Schrijf een reactie

Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden