Relatieplanet inloggen, hoe en waar kan dat?

Relatieplanet inloggen, hoe en waar kan dat?

11 november 2019

Inloggen op Relatieplanet is gelukkig niet erg moeilijk, maar soms wil het gewoon even niet lukken. Daarom hebben we deze pagina gemaakt met informatie om je te helpen. Hier vind je ook informatie over wat te doen als je je wachtwoord bent vergeten!

Relatieplanet inloggen

Relatieplanet inloggen, hoe en waar kan dat? Op deze pagina zullen we dit uitleggen. Als lid van Relatieplanet kun je inloggen op de startpagina. Dit kan met je logincode en wachtwoord. Klik in de rechterbovenhoek op inloggen. Hierna wordt je automatisch doorgestuurd naar een nieuwe pagina waar je jouw gegevens kunt invullen.

relatieplanet inloggen

Op deze volgende pagina kun je dan met je email adres of inlogcode en wachtwoord inloggen. Dat doe je door deze in de juiste velden in te vullen en vervolgens op "Inloggen" te klikken.

relatieplanet inloggen

Relatieplanet wachtwoord vergeten

Het kan gebeuren dat je je wachtwoord bent vergeten. Dit is helemaal geen ramp, want deze kun je zo weer opvragen. Op de inlogpagina heb je ook de mogelijkheid om je gegevens opnieuw op te vragen. Dit doe je door op de rode tekst "Wachtwoord vergeten" te klikken. Voer vervolgens je e-mail adres in onder het kopje "ik ben mijn inloggegevens kwijt". Nadat je op verzenden hebt geklikt, ontvang je binnen enkele seconden een mail met je inloggegevens.

Nog geen lid van Relatieplanet?

Wist je dat Relatieplanet regelmatig verkozen is tot populairste en beste datingsite? Wil jij vandaag nog gebruikmaken van de diensten van Relatieplanet? Voer dan je gegevens in via het registratieformulier. De rest zal zich vanzelf wijzigen. En, had je wat aan deze informatie? Je kunt je ervaring(en) over Relatieplanet ook delen met anderen door een review te schrijven. Je hoeft je hiervoor niet te registeren.

Bezoek Relatieplanet

Reacties

Ik ben een alleenstaande moeder en ben op zoek naar iemand van 60 & 65 jaar
Liefst gescheiden of gepensioneerd

Ik ben een alleenstaande moeder

☺️☺️

ik ben zoekende naar een serieuze relatie van 35 a 60 jaar oud
liefst ongehuwd of gescheiden en geen kinderen
liefst wonend in de straal van 40 km

ik ben zoekende naar een vrouw van 35-a 60 jaar oud
ze moet ruimdenkend zijn en in de straal wonen van 40 km

Reviews over Relatieplanet

Schrijf een reactie

Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden