Pepper   50liefde   50plusmatch   Ondeugend daten  Lexa   Relatieplanet   Parship    EliteDating    Hete profielen   FlirtPlek    Victoria Milan   Seksbuddy  Dreammatch

Beoordeling

Relatieplanet is de populairste datingsite van Nederland, en volgens velen ook de beste. Zo is Relatieplanet al 6 jaar op rij verkozen tot datingwebsite van het jaar en als beste getest door VARA’s Kassa. Relatieplanet is gewoon voor iedereen. Via Relatieplanet kun je eenvoudig in contact komen met vele singles die op zoek zijn naar een geschikte partner of leuke date.

Relatieplanet is een autoriteit op dating gebied in Nederland en België, en heeft sinds de oprichting in 2002 al meer dan 5 miljoen inschrijvingen. En met succes is op te maken uit de vele succesverhalen die te lezen zijn op de site.

Relatieplanet is een actieve datingcommunity, waarbij naast veel activiteiten op de website ook veel events worden georganiseerd om het nog makkelijker te maken mensen te ontmoeten voor degene die dat prettig vinden.

Relatieplanet datingsite
De kracht van Relatieplanet ligt in haar populariteit en de gebruiksvriendelijke website. Daardoor is er op de site altijd wat te doen en het is eenvoudig met een van de vele andere leden in contact te komen. Je kan daarbij zelf zoeken, of matches gepresenteerd krijgen. Tevens is er een datingcoach beschikbaar. Deze datingsite treedt streng op tegen fakers. Alle profielen worden handmatig gecontroleerd. Zo is het prettig en betrouwbaar daten op Relatieplanet.
De klantenservice is 7 dagen in de week van 09:00 tot 23:00 beschikbaar en goed bereikbaar, ook telefonisch.

Relatieplanet is besloten datingcommunity en dus alleen toegankelijk voor leden. Inschrijven is echter gratis. Met een gratis inschrijving bij Relatieplanet kan je meer dan op andere datingsites. Zo kan je foto’s bekijken, zoeken en interesseberichten sturen.

Relatieplanet heeft ook diverse betaalde abonnementen, welke goedkoper zijn dan bij vergelijkbare datingsites. Met een betaald abonnement heb je meer mogelijke en de grootste kans op een date. Door de gratis inschrijving kan je eerst even rustig bekijken of Relatieplanet wat voor je is. Door de vele leden, de lagere tarieven en meeste mogelijkheden met een gratis inschrijving is Relatieplanet een absolute aanrader om eens te proberen.

  • Beoordeling:

    Ontwerp

    Inhoud

    Navigatie

    Algemeen oordeel

    slechter kan niet

    Sterke punten:

    zeer ontevreden met RP de beste zegt men,vergeet RP daar vindt je niemand,alleen het jacht in Monaco wordt groter voor de eigenaar

    Zwakke punten:

    te veel om op te noemen

    Review:

    Nooit gen respons .wel van Frenk die alleen mannen controleert en nog zegt hij discrimineert niet, hij kan zijn talen niet en verwijdert normaal geschreven zaken. er staat zelfs een vrouw op met haar email adres en hij doet niets
    Is deze review waardevol voor jou?
    like
    0
    like
    dating-sites-vergelijken.nl

    BEOORDEELD DOOR:
    joris
    11 februari 2017

  • Beoordeling:

    Ontwerp

    Inhoud

    Navigatie

    Algemeen oordeel

    het is niet wat het lijkt

    Sterke punten:

    Het is misschien een site waar mensen elkaar kunnen ontmoeten

    Zwakke punten:

    Weinig nieuwe aanwas de laatste jaren , en veel dominante en arrogante vrouwen en waar is het fatsoen gebleven je krijgt vaak niet eens een reactie terug .Ook kun je zomaar zonder opgaaf van reden geblokeerd worden en hoe zit het dan met je abbonementsgeld je hebt geen toegang meer tot de site ,.

    Review:

    Dus dit was één keer en nooit meer ! '
    Is deze review waardevol voor jou?
    like
    0
    like
    dating-sites-vergelijken.nl

    BEOORDEELD DOOR:
    pollux
    07 april 2016

  • Beoordeling:

    Ontwerp

    Inhoud

    Navigatie

    Algemeen oordeel

    Erg blij met Relatieplanet

    Sterke punten:

    Mooie complete site
    Veel leden
    Veel contacten

    Zwakke punten:

    Geen

    Review:

    Ik heb mijn huidige vriendin ontmoet via Relatieplanet, dus ik ben erg blij met deze datingsite.
    Is deze review waardevol voor jou?
    like
    0
    like
    dating-sites-vergelijken.nl

    BEOORDEELD DOOR:
    Sander
    09 januari 2016

  • Beoordeling:

    Ontwerp

    Inhoud

    Navigatie

    Algemeen oordeel

    Afrader

    Sterke punten:

    Redelijk websitedesign.

    Zwakke punten:

    Een hele slechte website, niemand chat hier. De klantenservice is onprofessioneel en kan je helemaal niet helpen. Je kunt je betalingswijziging niet zelf doen waardoor je moet bellen naar de klantenservice.
    Ik zou geen cent aan deze website uitgeven.

    Review:

    In de drie maanden dat ik hier op zat heb ik met nog geen handvol gepraat.
    En daar betaal je 30 euro voor.
    Is deze review waardevol voor jou?
    like
    0
    like
    dating-sites-vergelijken.nl

    BEOORDEELD DOOR:
    Anoniem
    04 juli 2015

  • Beoordeling:

    Ontwerp

    Inhoud

    Navigatie

    Algemeen oordeel

    jammer

    Sterke punten:

    Ze organiseren feesten en online tutorials over verschillende zaken. Deze tutorials zijn meestal gratis als je betalend lid bent.

    Zwakke punten:

    Weinig nieuwe aanwas. Dezelfde gezichten als een paar jaar geleden (inclusief dezelfde foto's en profieltekst). Ik heb t idee dat iedereeen op tinder zit ofzo....

    Review:

    Slechte android app. Site zelf is okee. Heb er geen dates aan overgehouden. Hoog gehalte aan mannen die maar om een ding af willen spreken, het heet relatie planet! Ik ga op zoek naar een andere datingsite, of maar gewoon in t wild iemand ontmoeten...
    Is deze review waardevol voor jou?
    like
    0
    like
    dating-sites-vergelijken.nl

    BEOORDEELD DOOR:
    ikke
    02 maart 2015

  • Beoordeling:

    Ontwerp

    Inhoud

    Navigatie

    Algemeen oordeel

    Best een leuke site

    Sterke punten:

    Leuke daitngsite als je bereid bent initiatief te tonen. Ook wordt er veel omheen georganiseerd. Veel leden.

    Zwakke punten:

    Wel goed de voorwaarden lezen als je niet wilt dat er automatisch wordt verlengd

    Review:

    Ik heb al weer vier dates gehad op deze leuke site. Soms moet je mannen afwimpelen omdat het lijkt of ze alleen maar reageren om seks te hebben, maar daar prik je snel genoeg doorheen. Ze organiseren ook feesten en misschien dat ik daar toch eens een kijkje ga nemen.
    Is deze review waardevol voor jou?
    like
    0
    like
    dating-sites-vergelijken.nl

    BEOORDEELD DOOR:
    Laura H
    18 december 2014

  • Beoordeling:

    Ontwerp

    Inhoud

    Navigatie

    Niet wat ik er van verwacht had

    Sterke punten:

    Mooie layout

    Zwakke punten:

    Te duur

    Review:

    Ik heb me ingeschreven op relatieplanet.be maar het is niet wat ik er van verwacht had, na een paar keer een betalend lidmaatschap aan te gaan heb ik niet echt iemand leren kennen.

    Toen heb ik besloten me in te schrijven op http://www.matchsquare.nl hier is een lidmaatschap al veel goedkoper en heb ik toch contact met enkele leuke vrouwen.
    Is deze review waardevol voor jou?
    like
    0
    like
    dating-sites-vergelijken.nl

    BEOORDEELD DOOR:
    Louis
    07 november 2014

  • Beoordeling:

    Ontwerp

    Inhoud

    Navigatie

    bij eerlijkheid houd je het langstvol

    Sterke punten:

    eerlijk voor sommige misschien wel. altijd leuk om mensen te ontmoeten.

    Zwakke punten:

    nou de meeste fotos zijn meer dan 6 jaar oud zo krijg je geen eerlijk beeld van iemand. dan lijken ze wel 6 jaar ouder bij een ontmoeting dus sneu van aller bij kanten dan komt het toch meestal op een afwijzing.. om de twee jaar een verplichte nieuw foto.de tekst houden jullie ook bij waarom dan niet de foto's . er zijn altijd personen die geen antwoordt geven . zelf vindt ik dit het minste wat je kunt doen .maar dat zegt meer over die persoon als jou.... groetjes zo maar iemand
    Is deze review waardevol voor jou?
    like
    0
    like
    dating-sites-vergelijken.nl

    BEOORDEELD DOOR:
    hil
    20 september 2014

  • Beoordeling:

    Ontwerp

    Inhoud

    Navigatie

    mailbox

    Sterke punten:

    Geen

    Zwakke punten:

    De personen in je mailbox blijf je zien, terwijl ik daar absoluut geen behoefte aan heb.
    Je kunt geen personen blokkeren.
    De site is er niet beter op geworden.
    Af en toe kijk ik weer eens en dan zie ik nog steeds dezelfde personen op staan.
    Wordt de site niet opgeschoond?

    Review:

    Ik heb niet het idee dat er gecontroleerd wordt wie zich hier inschrijven.
    Dus fakers en onbetrouwbare types worden niet geweerd.
    Is deze review waardevol voor jou?
    like
    0
    like
    dating-sites-vergelijken.nl

    BEOORDEELD DOOR:
    Ine
    17 juli 2014

  • Beoordeling:

    Ontwerp

    Inhoud

    Navigatie

    fake

    Sterke punten:

    Weinig profielen in mijn leeftijdscategorie

    Zwakke punten:

    Betrouwbaarheid van de mannen die op de site staan maar is moeilijk te controleren.
    Maar ik heb toch een waarschuwing. Let op !!!
    Benny(54) uit Zeist komt geloofwaardig over maar is gewoon een ordinaire dief.
    Dus dames let op je tas.
    Mijn portemonnee is gerold.
    Is deze review waardevol voor jou?
    like
    0
    like
    dating-sites-vergelijken.nl

    BEOORDEELD DOOR:
    catharina
    16 juli 2014

  • Beoordeling:

    Ontwerp

    Inhoud

    Navigatie

    RP SLECHT EN LIEGT OVER SLAGINGSKANS

    Sterke punten:

    -leuk voor de eigenaar van RP die miljoenen verdient: doe het aantal betalende leden (meestal mannen) X het dure lidmaatschap bedrag: dat is een eenvoudig sommetje waar een enorm bedrag uit komt

    -leuk voor vrouwen die aandacht zoeken mannen laten betalen en ze veel moeite laten doen

    -leuk voor vrouwen die slecht met mannen omgaan en op RP een volgende man zoeken en niet vertellen/ liegen hoe ze in hun verleden met vorige mannen omgegaan zijn

    Zwakke punten:

    -duur
    -partijdig: helpdesk steunt vrouwen altijd en als man wordt je account geblokkeerd, zodra een vrouw een klacht over je stuurt
    andersom neemt de helpdesk geen klachten in behandeling over vrouwen
    -veel fake profielen waarin mannen naar sms diensten gelokt worden RP weet dit maar doet er niets aan
    -veel buitenlandse vrouwen waarvan een groot gedeelte een Nederlandse man zoekt en als ze eenmaal getrouwd zijn of een Nederlands paspoort hebben direct gaan scheiden

    Review:

    Drama site: slagingskans 5% schat ik en niet wat RP is al haar reclames voorspiegelt. Reden is dat veel vrouwen er alleen aandacht zoeken en ook niet betalen. Zij laten mannen veel moeite doen en gaan er soms ronduit schofterig met mannen om. Als man mag je dat allemaal slikken want de "help"desk blokkeert je account onmiddellijk wanneer je een vrouw een keer een pittig antwoord terug geeft. Dan zijn er nog de fake profielen met sms diensten en dat zijn er veel en RP doet daar weinig aan, mogelijk hebben ze achter de schermen zelf wel deals met dit soort foute/ half criminele bedrijven gesloten. Veder veel buitenlandse vrouwen waar op zich niets mis mee is ware het niet dat een groot gedeelte alleen aast op een Nederlandse man om een verblijfsstatus in de toekomst te kunnen krijgen. Wat blijft er over? De vrouwen die werkelijk serieus een relatie zoeken en moeite terug doen zijn maar 20% van alle vrouwen en ook zij hebben geleerd dat je een man vooral achter je aan moet laten lopen dus je kunt als man veel moeite gaan doen: de kans is groot dat ze je op het laatste moment weer dumpen omdat ze weer verder hoppen of stiekem al een vriend hebben of wat dan ook. DE KANS DAT EEN MAN OP DEZE SITE GELUKKIG WORDT SCHAT IK 5% DE KANS DAT HIJ ER EEN NARE ERVARING AAN OVERHOUDT SCHAT IK 70%
    Is deze review waardevol voor jou?
    like
    0
    like
    dating-sites-vergelijken.nl

    BEOORDEELD DOOR:
    Wouter
    30 mei 2014

  • Beoordeling:

    Ontwerp

    Inhoud

    Navigatie

    Teleurstellend

    Sterke punten:

    Overzichtelijk

    Zwakke punten:

    Interactie

    Review:

    Erg jammer, de ervaring van mij persoonlijk met Relatieplanet is teleurstellend. Weinig interactie en spontaan contact, het voelt en is allemaal erg geforceerd. Je wordt min of meer gedwongen om betaald lid te worden om überhaubt normaal met elkaar te kunnen communiceren. Conclusie: er zijn nog betere gratis sites naar mijn mening. Succes met het vinden van een leuke relatie, maar dan wel elders!
    Is deze review waardevol voor jou?
    like
    0
    like
    dating-sites-vergelijken.nl

    BEOORDEELD DOOR:
    L
    30 augustus 2013

  • Beoordeling:

    Ontwerp

    Inhoud

    Navigatie

    RP

    Sterke punten:

    Overzichtelijke layout
    laadt snel
    veel zoekmogelijkheden

    Zwakke punten:

    veel dezelfde gezichten (komen ook voor op andere datingsites)
    slechte web app voor iphone/android

    Review:

    Relatieplanet (in de volksmond RP) heeft veel 'klanten' en biedt nagenoeg veel. Echter de beleefdheid van het merendeel laat te wensen over. Je stuurt een bericht en krijgt geen antwoord. Erg hoog etalage gehalte en er wordt niet vaak naar het profiel an sich gekeken.
    Aan de andere kant... lang leve de anonimiteit waardoor een werkelijke date nogal kan tegenvallen aangezien men zich anders voordoet dan ze in werkelijkheid zijn.

    je moet het gewoon ondergaan en proberen... vorm je eigen mening en beslis zelf wat je ermee doet
    Is deze review waardevol voor jou?
    like
    0
    like
    dating-sites-vergelijken.nl

    BEOORDEELD DOOR:
    M68
    23 juli 2013

  • Beoordeling:

    Ontwerp

    Inhoud

    Navigatie

    Relatieplanet - leuke site

    Sterke punten:

    Mooi overzichtelijk

    Zwakke punten:

    Veel kapsones vrouwen online

    Review:

    Het is een leuke site, alleen ben ik het merendeel met vrouwen in contact gekomen die doen alsof ze de mooiste van de wereld zijn. Heel kortaf etc. Maar de site is oké
    Is deze review waardevol voor jou?
    like
    0
    like
    dating-sites-vergelijken.nl

    BEOORDEELD DOOR:
    Klaas W
    03 december 2012

Datingsite kenmerken

Kosten per maand € 28,50
Kosten per jaar € 86,50
Gratis berichten nee
Gratis reageren nee
Gratis interesse ja
Gratis fotos bekijken ja
Aantal leden 4.616.413
Erotische contacten nee
Internationaal daten nee
Chatbox ja
Persoonlijkheidstest nee
Alleen senioren nee
Mobiele datingsite ja

Meld je deze week aan bij Relatieplanet en je krijgt gelijk 30% korting op een full membership! De actie loopt nog t/m 7 december 2014, dus maak er nog snel even gebruik van en vind je ideale partner nog voor de feestdagen.Nog niet zo bekend met Relatieplanet? Het is één Lees meer »

Herfstactie bij RelatiePlanet Dit weekend heeft RelatiePlanet weer een leuke actie voor nieuwe leden. Je krijgt namelijk als je je aanmeld 30% korting op een Full Membership inschrijving. De actie loopt van 24 tot en met 26 oktober 2014.Nog niet bekend met RelatiePlanet? RelatiePlanet is één van de meest populaire datingsite Lees meer »

Dit weekend heeft Relatieplanet weer een mooie zomer actie in huis. Je krijgt namelijk 30% korting op een full membership. Wees er snel bij, want de actie loopt slechts van 29 augustus tot en met 31 augustus. Krijg 30% zomer korting op een full membershipLees meer »

Relatieplanet, van harte! Vandaag heeft Relatieplanet bekend gemaakt dat het de afgelopen week de bijzondere mijlpaal van 5 miljoen inschrijvingen is gepasseerd. Deze prestatie zal voor de huidige en toekomstige leden niet ongemerkt voorbij gaan en Relatieplanet zal de komende tijd dan ook uitpakken met prachtige prijzen en hoge kortingen op Lees meer »

Relatieplanet, krijg dit weekend 30% korting op een full membership Dit weekend heeft relatieplanet een kortingsactie op een full membership inschrijving. Doe je dat namelijk van 25 juli tot en met 29 julie 2014, dan ontvang je 30% korting. Waarom zou je voor Relatieplanet kiezen?Relatieplanet is één van de meest populaire datingsites van Lees meer »

Relatieplanet heeft voor komend weekend weer een prachtige actie waarbij je 3 dagen gratis Full Membership kunt krijgen. De actieperiode start vandaag en loopt tot en met 13 juli 2014. 3 dagen Gratis Full Membership  Lees meer »

Profiteer van een super leuke zomer weekend actie bij Relatieplanet. Schrijf je nu in en ontvang 30% korting op een Full Membership! Wees er snel bij want deze actie loopt slechts van 27 t/m 29 juni 2014. 30% korting Full Membership Relatieplanet Lees meer »

Contact informatie De klantenservice van datingsite Relatieplanet is zowel te bereiken via de post, per telefoon en per mail. Mocht je vragen hebben over het verwijderen van je profiel of het opzeggen van je abonnement dan kun je daar terecht, maar contact met de klantenservice kan ook handig zijn als je vragen Lees meer »

3 dagen gratis full membership? In verband met Hemelvaart heet Relatieplanet een leuke actie voor jouw. Je kunt nu direct gratis daten! Dit is de ultieme gelegenheid om een partner  te ontmoeten. Momenteel heeft Relatieplanet 4.978.219 singles op de site.   3 dagen gratis full membership Meld je direct aan, want deze actie loopt van 6 Lees meer »

Ontvang tot en met zondag 25 mei 214 30% korting op een full membership inscrhijving bij Relatieplanet. Ben je op zoek naar een leuke date met het mooie weer? Dan is dit je kans! Profiteer dit weekend nog van deze actie.Lees meer »

Gratis full membership ontvangen van Relatieplanet? Wanneer je je tussen 9 en 16 juni 2013 inschrijft krijg je een full membership cadeau. Op deze manier kun je volledig gebruikmaken van alle full member functionaliteiten en in contact komen met vrouwen. Ja, ik wil een gratis full membership! Lees meer »

Valentijnskorting bij Relatieplanet.nl Wil jij komende maand tegen een voordelig tarief daten op Relatieplanet? Van 12 tot en met 14 februari 2013 zijn de onderstaande kortingen van kracht:1 maand van € 28,50 voor € 22,50 ( 6 euro korting ) 3 maanden van € 43,50 voor € 29,95 ( 13,55 euro korting ) 6 maanden Lees meer »

Relatieplanet inloggen Relatieplanet inloggen, hoe en waar kan dat?  Op deze pagina zullen we dit uitleggen.Als lid van Relatieplanet kun je inloggen op de startpagina.  Dit kan. Dit kan met je logincode en wachtwoord ( zie figuur 1). Voer deze linksboven in. Hierna wordt je automatisch doorgestuurd naar jouw profielpagina.figuur Lees meer »

Relatieplanet opzeggen Relatieplanet opzeggen, hoe en waar kun je dit doen? Dit zullen we je op deze pagina uitleggen. Profiel deactiveren of verwijderenLog in met je gegevens Klik op je profielpagina op “Wijzig mijn profiel” Klik links onder het kopje Mijn Relatieplanet-profiel en vervolgens op “mijn account” Klik, indien je je profiel wil deactiveren, Lees meer »

Relatieplanet kosten Relatieplanet kosten,  hoe duur is het nu eigenlijk? Op deze pagina zullen we alles over de tarieven vertellen die deze datingsite hanteert. Er zijn vijf lidmaatschapstermijnen die als volgt luiden:1 week kost 12,50 euro 1 maand kost 28,50 euro 3 maanden kost 43,50 euro (49% Korting*) Beste Deal! 6 maanden kost 63,50 euro Lees meer »

Ontwerp

Inhoud

Navigatie

Algemeen oordeel

Schrijf een Review


*
*

*



Aantal karakters over: 500



Aantal karakters over: 500



Aantal karakters over: 5000


Plaats hier bijzonderheden over deze datingsite

Neem de Captcha code goed over. Alvast bedankt de moeite :)