Reviews over Relatieplanet

  • Nooit gen respons .wel van Frenk die alleen mannen controleert en nog zegt hij discrimineert niet, hij kan zijn talen niet en verwijdert normaal geschreven zaken. er staat zelfs een vrouw op met haar email adres en hij doet niets

    Sterke punten
    zeer ontevreden met RP de beste zegt men,vergeet RP daar vindt je niemand,alleen het jacht in Monaco wordt groter voor de eigenaar

    Zwakke punten
    te veel om op te noemen

    Door joris op 11 februari 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Dus dit was één keer en nooit meer ! '

    Sterke punten
    Het is misschien een site waar mensen elkaar kunnen ontmoeten

    Zwakke punten
    Weinig nieuwe aanwas de laatste jaren , en veel dominante en arrogante vrouwen en waar is het fatsoen gebleven je krijgt vaak niet eens een reactie terug .Ook kun je zomaar zonder opgaaf van reden geblokeerd worden en hoe zit het dan met je abbonementsgeld je hebt geen toegang meer tot de site ,.

    Door pollux op 7 april 2016 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Ik heb mijn huidige vriendin ontmoet via Relatieplanet, dus ik ben erg blij met deze datingsite.

    Sterke punten
    Mooie complete site

    Veel leden

    Veel contacten

    Zwakke punten
    Geen

    Door Sander op 9 januari 2016 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • In de drie maanden dat ik hier op zat heb ik met nog geen handvol gepraat.

    En daar betaal je 30 euro voor.

    Sterke punten
    Redelijk websitedesign.

    Zwakke punten
    Een hele slechte website, niemand chat hier. De klantenservice is onprofessioneel en kan je helemaal niet helpen. Je kunt je betalingswijziging niet zelf doen waardoor je moet bellen naar de klantenservice.

    Ik zou geen cent aan deze website uitgeven.

    Door Anoniem op 4 juli 2015 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Slechte android app. Site zelf is okee. Heb er geen dates aan overgehouden. Hoog gehalte aan mannen die maar om een ding af willen spreken, het heet relatie planet! Ik ga op zoek naar een andere datingsite, of maar gewoon in t wild iemand ontmoeten...

    Sterke punten
    Ze organiseren feesten en online tutorials over verschillende zaken. Deze tutorials zijn meestal gratis als je betalend lid bent.

    Zwakke punten
    Weinig nieuwe aanwas. Dezelfde gezichten als een paar jaar geleden (inclusief dezelfde foto's en profieltekst). Ik heb t idee dat iedereeen op tinder zit ofzo....

    Door ikke op 2 maart 2015 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Ik heb al weer vier dates gehad op deze leuke site. Soms moet je mannen afwimpelen omdat het lijkt of ze alleen maar reageren om seks te hebben, maar daar prik je snel genoeg doorheen. Ze organiseren ook feesten en misschien dat ik daar toch eens een kijkje ga nemen.

    Sterke punten
    Leuke daitngsite als je bereid bent initiatief te tonen. Ook wordt er veel omheen georganiseerd. Veel leden.

    Zwakke punten
    Wel goed de voorwaarden lezen als je niet wilt dat er automatisch wordt verlengd

    Door Laura H op 18 december 2014 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Ik heb me ingeschreven op relatieplanet.be maar het is niet wat ik er van verwacht had, na een paar keer een betalend lidmaatschap aan te gaan heb ik niet echt iemand leren kennen.



    Toen heb ik besloten me in te schrijven op http://www.matchsquare.nl hier is een lidmaatschap al veel goedkoper en heb ik toch contact met enkele leuke vrouwen.

    Sterke punten
    Mooie layout

    Zwakke punten
    Te duur

    Door Louis op 7 november 2014 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Sterke punten
    eerlijk voor sommige misschien wel. altijd leuk om mensen te ontmoeten.

    Zwakke punten
    nou de meeste fotos zijn meer dan 6 jaar oud zo krijg je geen eerlijk beeld van iemand. dan lijken ze wel 6 jaar ouder bij een ontmoeting dus sneu van aller bij kanten dan komt het toch meestal op een afwijzing.. om de twee jaar een verplichte nieuw foto.de tekst houden jullie ook bij waarom dan niet de foto's . er zijn altijd personen die geen antwoordt geven . zelf vindt ik dit het minste wat je kunt doen .maar dat zegt meer over die persoon als jou.... groetjes zo maar iemand

    Door hil op 20 september 2014 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Ik heb niet het idee dat er gecontroleerd wordt wie zich hier inschrijven.

    Dus fakers en onbetrouwbare types worden niet geweerd.

    Sterke punten
    Geen

    Zwakke punten
    De personen in je mailbox blijf je zien, terwijl ik daar absoluut geen behoefte aan heb.

    Je kunt geen personen blokkeren.

    De site is er niet beter op geworden.

    Af en toe kijk ik weer eens en dan zie ik nog steeds dezelfde personen op staan.

    Wordt de site niet opgeschoond?

    Door Ine op 17 juli 2014 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Sterke punten
    Weinig profielen in mijn leeftijdscategorie

    Zwakke punten
    Betrouwbaarheid van de mannen die op de site staan maar is moeilijk te controleren.

    Maar ik heb toch een waarschuwing. Let op !!!

    Benny(54) uit Zeist komt geloofwaardig over maar is gewoon een ordinaire dief.

    Dus dames let op je tas.

    Mijn portemonnee is gerold.

    Door catharina op 16 juli 2014 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Drama site: slagingskans 5% schat ik en niet wat RP is al haar reclames voorspiegelt. Reden is dat veel vrouwen er alleen aandacht zoeken en ook niet betalen. Zij laten mannen veel moeite doen en gaan er soms ronduit schofterig met mannen om. Als man mag je dat allemaal slikken want de "help"desk blokkeert je account onmiddellijk wanneer je een vrouw een keer een pittig antwoord terug geeft. Dan zijn er nog de fake profielen met sms diensten en dat zijn er veel en RP doet daar weinig aan, mogelijk hebben ze achter de schermen zelf wel deals met dit soort foute/ half criminele bedrijven gesloten. Veder veel buitenlandse vrouwen waar op zich niets mis mee is ware het niet dat een groot gedeelte alleen aast op een Nederlandse man om een verblijfsstatus in de toekomst te kunnen krijgen. Wat blijft er over? De vrouwen die werkelijk serieus een relatie zoeken en moeite terug doen zijn maar 20% van alle vrouwen en ook zij hebben geleerd dat je een man vooral achter je aan moet laten lopen dus je kunt als man veel moeite gaan doen: de kans is groot dat ze je op het laatste moment weer dumpen omdat ze weer verder hoppen of stiekem al een vriend hebben of wat dan ook. DE KANS DAT EEN MAN OP DEZE SITE GELUKKIG WORDT SCHAT IK 5% DE KANS DAT HIJ ER EEN NARE ERVARING AAN OVERHOUDT SCHAT IK 70%

    Sterke punten
    -leuk voor de eigenaar van RP die miljoenen verdient: doe het aantal betalende leden (meestal mannen) X het dure lidmaatschap bedrag: dat is een eenvoudig sommetje waar een enorm bedrag uit komt



    -leuk voor vrouwen die aandacht zoeken mannen laten betalen en ze veel moeite laten doen



    -leuk voor vrouwen die slecht met mannen omgaan en op RP een volgende man zoeken en niet vertellen/ liegen hoe ze in hun verleden met vorige mannen omgegaan zijn

    Zwakke punten
    -duur

    -partijdig: helpdesk steunt vrouwen altijd en als man wordt je account geblokkeerd, zodra een vrouw een klacht over je stuurt

    andersom neemt de helpdesk geen klachten in behandeling over vrouwen

    -veel fake profielen waarin mannen naar sms diensten gelokt worden RP weet dit maar doet er niets aan

    -veel buitenlandse vrouwen waarvan een groot gedeelte een Nederlandse man zoekt en als ze eenmaal getrouwd zijn of een Nederlands paspoort hebben direct gaan scheiden



    Door Wouter op 30 mei 2014 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Erg jammer, de ervaring van mij persoonlijk met Relatieplanet is teleurstellend. Weinig interactie en spontaan contact, het voelt en is allemaal erg geforceerd. Je wordt min of meer gedwongen om betaald lid te worden om überhaubt normaal met elkaar te kunnen communiceren. Conclusie: er zijn nog betere gratis sites naar mijn mening. Succes met het vinden van een leuke relatie, maar dan wel elders!

    Sterke punten
    Overzichtelijk

    Zwakke punten
    Interactie

    Door L op 30 augustus 2013 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • RP

    Relatieplanet (in de volksmond RP) heeft veel 'klanten' en biedt nagenoeg veel. Echter de beleefdheid van het merendeel laat te wensen over. Je stuurt een bericht en krijgt geen antwoord. Erg hoog etalage gehalte en er wordt niet vaak naar het profiel an sich gekeken.

    Aan de andere kant... lang leve de anonimiteit waardoor een werkelijke date nogal kan tegenvallen aangezien men zich anders voordoet dan ze in werkelijkheid zijn.



    je moet het gewoon ondergaan en proberen... vorm je eigen mening en beslis zelf wat je ermee doet

    Sterke punten
    Overzichtelijke layout

    laadt snel

    veel zoekmogelijkheden

    Zwakke punten
    veel dezelfde gezichten (komen ook voor op andere datingsites)

    slechte web app voor iphone/android

    Door M68 op 23 juli 2013 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Het is een leuke site, alleen ben ik het merendeel met vrouwen in contact gekomen die doen alsof ze de mooiste van de wereld zijn. Heel kortaf etc. Maar de site is oké

    Sterke punten
    Mooi overzichtelijk

    Zwakke punten
    Veel kapsones vrouwen online

    Door Klaas W op 3 december 2012 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


Bezoek Relatieplanet

Schrijf je eigen review over Relatieplanet

Stuur me een email als iemand een review schrijft over Relatieplanet
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden