Tinder of Parship, wat moet ik kiezen?

Tinder of Parship, wat moet ik kiezen?

De datingsites naast elkaar gezet

Tinder of Parship, wat moet ik kiezen?
7 mei 2021

Tinder of Parship, alles op een rij 

Ben je op zoek naar een nieuwe date, een serieuze relatie of gewoon nieuwe vrienden? Lukt het niet om in je omgeving in contact te komen met single mannen en vrouwen, die open staan voor een nieuwe date of een serieuze relatie? Dan heb je altijd de mogelijkheid om je zoektocht voort te zetten op het internet. Je zal dan een aantal datingsites tegenkomen, waar je mogelijk in contact kan komen met gelijkgestemde mannen en vrouwen. Bij het zoeken kan je bijvoorbeeld terecht komen op de site van Tinder of Parship. Natuurlijk zal je je direct afvragen waar deze sites voor staan, wat ze met elkaar gemeen hebben en wat juist niet en of je inderdaad lid moet worden van Tinder of Parship. In dit artikel kom je daar alles over te weten. Uiteindelijk moet je in staat zijn om te overwegen welke datingsite aanbieder het beste bij je past. 

Wat is de doelgroep van Tinder? 

tinder

Tinder is meer een app gerelateerde datingsite aanbieder, die als doel heeft om mensen met elkaar in contact te brengen. Deze app heeft zelf geen specifieke doelgroep. Alle mannen en vrouwen, die op zoek zijn naar sociaal contact, spannende dates, vriendschappen of relaties zijn bij Tinder dating op het juiste adres. Heel belangrijk is, dat je wel 18 jaar of ouder moet zijn om gebruik te kunnen maken van de diensten van de app. De swipe functie van de site trekt vooral veel jongeren. Het gebruik van Tinder is zeer makkelijk, je moet alleen naar links of rechts swipen om aan te geven of je iemand leuk of niet. Als de andere persoon je ook leuk vindt, dan is er een match. Bij een wederzijdse match kun je contact met elkaar opnemen. Door met elkaar te chatten kom je uiteindelijk te weten of je elkaar beter wil leren kennen of niet. Als er een klik is kan je ook met elkaar afspreken. 

Aanmelden bij Tinder

Wat is de doelgroep van Parship? 

parship

Parship is een datingsite welke voornamelijk bestemd is voor hoogopgeleide singles vanaf 30 jaar. De singles op deze site zijn ook veel serieuzer en zijn echt op zoek naar een partner om het leven mee door te brengen. Ongeveer 38 procent van alle singles vindt dan ook een ware liefde op deze site. Ben je dus hoogopgeleid en wil je in contact komen met andere hoogopgeleiden voor een serieuze date of meer? Of ben je zelf niet al te hoog opgeleid, maar wil je in contact komen met hoogopgeleide heren en dames, dan ben je ook bij Parship dating op het juiste adres. De leden op deze site zijn veel ouder, serieuzer en echt op zoek naar duurzame relaties. Voor casual dates of one night stands ben je bij Parship dus niet op het juiste adres.   

Gratis aanmelden bij Parship

Wat hebben Tinder en Parship met elkaar gemeen? 

Als je Tinder en Parship met elkaar aan het vergelijken bent, dan zal je je uiteraard afvragen wat deze twee datingsite aanbieders met elkaar gemeen hebben. Als eerst gaat het in beide gevallen om twee online datingsite aanbieders, die het mogelijk maken voor personen om in contact te komen met andere gelijkgestemde mannen en vrouwen voor sociaal contact, vriendschap, dates en serieuze relaties. Beide sites kun je niet alleen via een desktop benaderen, maar ook via mobiele apparaten. Denk maar aan laptops, tablets en smartphones (iOS en Android). Beide sites hebben namelijk een mobiele app welke je kunt downloaden. Verder heb je ook de garantie, dat de beheerders van beide sites er alles aan doen om je een veilige en discrete online platform te bieden waar je over en weer, geheel zonder zorgen, berichten met andere interessante gebruikers kan uitwisselen. In de algemene voorwaarden van beide sites zal je ook lezen, dat de beide sites persoonlijke gegevens veilig en secuur opslaan en onder geen beding zullen verstrekken aan derden. 

Wat hebben Tinder en Parship NIET met elkaar gemeen? 

Naast de gemeenschappelijkheden hebben beide sites ook een aantal zaken niet met elkaar gemeen. Als eerst de doelgroep. Tinder is bestemd voor een ieder, een specifieke doelgroep kent de site niet. Een ieder, die het prettig vindt om te swipen en op basis van een ontstane match in contact treden met interessante gebruikers, kunnen zich aansluiten op Tinder. Parship dating echter kent geen swipe functie en is vooral gericht op hoogopgeleide singles. Je zult ook merken, dat de gebruikers op Parship veel serieuzer zijn en dat ook veel serieuze relaties tot stand komen op deze site. Op Tinder echter merk je ook, dat je naast de serieuze relaties er ook veel casual dates tot stand komen en dat er vooral jongeren actief zijn op deze site. 

Verder is Tinder meer een app gebaseerde datingsite aanbieder, terwijl Parship meer het karakter heeft van een datingwebsite. Op de Parship website zul je ook merken, dat kunt deelnemen aan een persoonlijkheidstest en dat de site op basis van de resultaten van die test op zoek gaat naar geschikte matches. Een dergelijke test zal je niet terugvinden op de site van Tinder. 

Moet ik kiezen voor Tinder of Parship? 

De uiteindelijke vraag, na dit artikel gelezen te hebben, blijft natuurlijk voor welke site je het best kan kiezen. Deze vraag is niet zo eenvoudig en kan alleen beantwoord worden door beide sites goed door te nemen, met elkaar te vergelijken en belangrijke punten voor jezelf te overwegen. Behoor je tot de hogeropgeleiden of wil je in contact komen met hoger opgeleide singles? Wil je op basis van een persoonlijkheidstest een overzicht van de site krijgen met gepaste matches? Ben je 30 jaar of ouder en op zoek naar een serieuze date en of relatie? Dan kun je het best kiezen voor Parship Dating. 

Ben je echter jonger dan 30 en wil je niet belast worden met een persoonlijkheidstest waarbij je een aantal vragen moet beantwoorden? Vind je het swipe gebeuren leuk? Wil je op basis van de matches, die ontstaan na het swipen in contact komen met interessante mannen en of vrouwen? Dan kun je het best kiezen voor Tinder. 

Meer weten over Parship? Lees hier meer informatie

Probeer Parship Gelijk!

Bezoek Parship

Schrijf een reactie

Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden