Lexa opzeggen, hoe kan ik mijn profiel of lidmaatschap beëindigen?

20 november 2019

Lexa opzeggen

Lexa opzeggen? Veel mensen hebben hier moeite mee. Op deze pagina zullen we je uitleggen hoe en waar je dit kunt doen.

Lexa profiel verwijderen/opschorten

  • Log in op Lexa en klik in het horizontale menu op het icoontje of je foto aan de rechterkant en vervolgens op "mijn account".
  • Kijk onderaan de pagina aan de linker kant onder het kopje "Support Lexa" en klik op de link: Mijn account opschorten
  • Indien je je profiel wilt deactiveren*, klik op "Mijn profiel opschorten"
  • Indien je je profiel permanent wilt verwijderen**, klik dan op "Om je account te verwijderen, klik hier", het staat net onder de vorige optie.
  • Vul je gebruikersnaam en wachtwoord in en volg de 3 stappen om je profiel permanent te verwijderen.

lexa opzeggen* Jouw profiel is niet meer zichtbaar op Lexa.nl. Ook zal je geen e-mail meer van Lexa.nl of van Lexa.nl-partners ontvangen. Je volledige profiel wordt bewaard en blijft intact. Je kunt je profiel te allen tijde opnieuw activeren door simpelweg opnieuw in te loggen of door te klikken op de link in de e-mail die we verzonden hebben nadat je je profiel hebt opgeschort. Opschorten betekent niet dat de automatische verlenging van je membership wordt stopgezet. Wil je de automatische verlenging stopzetten? Kijk dan bij de veelgestelde vragen hoe je dit gemakkelijk online kunt doen.

** Let op: verwijderde profielen kunnen niet worden hersteld.

Lexa lidmaatschap beëindigen

Je kunt de automatische verlenging beëindigen door de instructies te volgen op de pagina "Mijn account", vervolgens "Mijn instellingen" en dan "Mijn membership". Omwille van technische redenen kan het membership niet worden opgezegd in de 24 uur na aankoop van het membership en in de 48 uur voor de vervaldag van het lopende membership.

Lexa contactgegevens

Meetic Meetic, BP 109, 92106 Boulogne Cedex, Frankrijk, Customer Care Team in Nederland: [email protected]

Nu je hebt opgezegd bij Lexa is natuurlijk de grote vraag, wat nu?

Het blijkt dat 87,9% van de singles die Lexa hebben opgezegd goede ervaring hebben met Relatieplanet. En, had je wat aan deze informatie? Je kunt je ervaring(en) over Lexa ook delen met anderen door een review te schrijven. Je hoeft je hiervoor niet te registeren.


Bezoek Lexa