Lexa opzeggen, hoe kan ik mijn profiel of lidmaatschap beŽindigen?

11 december 2012

Lexa opzeggen

Lexa opzeggen?, Veel mensen hebben hier moeite mee. Op deze pagina zullen we je uitleggen hoe en waar je dit kunt doen.

Lexa profiel verwijderen/opschorten

  • Log in op Lexa en klik in het horizontale menu op ďmijn accountĒ en vervolgens op ďmijn instellingenĒ.
  • Kijk onderaan de pagina en klik op de link: ďOm jouw profiel op te schorten of te verwijderen,†klik hierĒ
  • Indien je je profiel wilt deactiveren*,† klik op opschorten
  • Indien je je profiel permanent wilt verwijderen**; kijk onderaan op de pagina en klik op de link ďKlik hier†om je profiel permanent te verwijderen van de websiteĒ
  • Vul je gebruikersnaam en wachtwoord en volg de 3 stappen ( figuur 1.) om je profiel permanent te verwijderen.
figuur 1. lexa opzeggen lexa opzeggen * Jouw profiel is niet meer zichtbaar op Lexa.nl. Ook zal je geen e-mail meer van Lexa.nl of van Lexa.nl-partners ontvangen.†Je volledige profiel wordt bewaard en blijft intact. Je kunt je profiel te allen tijde opnieuw activeren door simpelweg opnieuw in te loggen of door te klikken op de link in de e-mail die we verzonden hebben nadat je je profiel hebt opgeschort. Opschorten betekent niet dat de automatische verlenging van je membership wordt stopgezet. Wil je de automatische verlenging stopzetten? Kijk dan bij deveelgestelde vragen†hoe je dit gemakkelijk online kunt doen. **Let op: verwijderde profielen kunnen niet worden hersteld.

Lexa lidmaatschap beŽindigen

Je kunt de automatische verlenging beŽindigen door de instructies te volgen op de pagina "Mijn account", vervolgens "Mijn instellingen" en dan "Mijn membership". Omwille van technische redenen kan het membership niet worden opgezegd in de 24 uur na aankoop van het membership en in de 48 uur voor de vervaldag van het lopende membership.

Lexa contactgegevens

Meetic Meetic, BP 109, 92106 Boulogne Cedex, Frankrijk, Customer Care Team in Nederland: [email protected]

Nu je hebt opgezegd bij Lexa is natuurlijk de grote vraag, wat nu?

Het blijkt dat 87,9% van de singles die Lexa†hebben opgezegd goede ervaring hebben met†Pepper. En, had je wat aan deze informatie?†Like†dit artikeltje dan. Je kunt je ervaring(en) over Lexa ook delen met anderen door†een review te schrijven. Je hoeft je hiervoor niet te registeren.


Bezoek Lexa