Lexa opzeggen, hoe kan ik mijn profiel of lidmaatschap beëindigen?

Lexa opzeggen, hoe kan ik mijn profiel of lidmaatschap beëindigen?

20 november 2019

Lexa opzeggen

Lexa opzeggen? Veel mensen hebben hier moeite mee. Op deze pagina zullen we je uitleggen hoe en waar je dit kunt doen.

Lexa profiel verwijderen/opschorten

  • Log in op Lexa en klik in het horizontale menu op het icoontje of je foto aan de rechterkant en vervolgens op "mijn account".
  • Kijk onderaan de pagina aan de linker kant onder het kopje "Support Lexa" en klik op de link: Mijn account opschorten
  • Indien je je profiel wilt deactiveren*, klik op "Mijn profiel opschorten"
  • Indien je je profiel permanent wilt verwijderen**, klik dan op "Om je account te verwijderen, klik hier", het staat net onder de vorige optie.
  • Vul je gebruikersnaam en wachtwoord in en volg de 3 stappen om je profiel permanent te verwijderen.

 

lexa opzeggen* Jouw profiel is niet meer zichtbaar op Lexa.nl. Ook zal je geen e-mail meer van Lexa.nl of van Lexa.nl-partners ontvangen. Je volledige profiel wordt bewaard en blijft intact. Je kunt je profiel te allen tijde opnieuw activeren door simpelweg opnieuw in te loggen of door te klikken op de link in de e-mail die we verzonden hebben nadat je je profiel hebt opgeschort. Opschorten betekent niet dat de automatische verlenging van je membership wordt stopgezet. Wil je de automatische verlenging stopzetten? Kijk dan bij de veelgestelde vragen hoe je dit gemakkelijk online kunt doen.

** Let op: verwijderde profielen kunnen niet worden hersteld.

Lexa lidmaatschap beëindigen

Je kunt de automatische verlenging beëindigen door de instructies te volgen op de pagina "Mijn account", vervolgens "Mijn instellingen" en dan "Mijn membership". Omwille van technische redenen kan het membership niet worden opgezegd in de 24 uur na aankoop van het membership en in de 48 uur voor de vervaldag van het lopende membership.

Lexa contactgegevens

Meetic Meetic, BP 109, 92106 Boulogne Cedex, Frankrijk, Customer Care Team in Nederland: [email protected]

Nu je hebt opgezegd bij Lexa is natuurlijk de grote vraag, wat nu?

Het blijkt dat 87,9% van de singles die Lexa hebben opgezegd goede ervaring hebben met Relatieplanet. En, had je wat aan deze informatie? Je kunt je ervaring(en) over Lexa ook delen met anderen door een review te schrijven. Je hoeft je hiervoor niet te registeren.

Bezoek Relatieplanet

Reacties


Ik heb meer dan 5 maanden mijn lidmaatschap op gezegd. Ik kon geen gebruik meer maken van Lexa, terwijl er nog steeds geld werd afgeschreven. Dit is nog steeds zo . Ik wil mijn geld terug over tenminste een half jaar. Ik vind dat jullie gewoon diefstal plegen. Jullie zijn oplichters.

Goedemiddag,

Ik wil mijn membership stop zetten!
Maar lukt mij niet, ik zou graag jullie hulp willen hebben hierbij!

Gr Gerda Hoogstoevenbeld

Oplichter site

Heb abonnement van 6 maanden genomen, na 3 dagen gebruik gemaakt van heroeping. In 1 week werd 2x 9,99 euro afgeschreven. Ook schriftelijk opzegging gedaan. Krijg nu in eens afschrijving van 19,98 terwijl ik opgezegd heb, boeven.

stop en delete mijn profiel en foto!!
ben sinds 28/7/21 geen deelnemer meer, maar jullie gaan gewoon door met manipulatie van mij en reagerende dames.Stop hiermee!! of advocaat actie nodig?

Ik probeer ook mijn profiel en lidmaatschap op te zeggen maar dat lukt ook niet. Ik kan niet eens inloggen op de site. Wat wel lukt is dat ze elke maand €24.99 blijven afschrijven van mijn rekening. Ook kan ik geen contact met ze krijgen. Oplichters!!!!

Ik heb 2 accounts die ik wil opzeggen bij jullie en wat ik zo raar en ommenselijk vind is dat jullie elke maar 2maal geld aftrekken van mijn rekening terwijl ik en mijn nicht geen van beide accounts meer gebruiken storten jullie aub mijn geld terug!!!

Ik heb van een jullie reclame gekregen voor 6 maanden abbonement betaal ik €9.99 per maand jullie hebben 1 maand dat bedrag afgeschreven na de hand hebben jullie maandelijks €19.98 afgeschreven daardoor heb ik mijn laatste maand het bedrag van deze maand terug geboekt en ik denk dat volgens onze contract voor 6 maanden €60 is en nu voel ik me opgelicht daardoor wil ik het direct stoppen en geen geld meer van mijn rekening afschrijven en ik vertrouw jullie niet meer.

opzeggen

Opzeggen

mijn lid beeinden?

ik wil mijn profiel verwijderen ?

ik wilde mijn profiel opgeggen ?

Ik heb mijn lidmaatschap stopgezet, maar ze blijven geld afschrijven. Ik wil van die site af!!!!!

Hallo Lexa,

Ik zou graag mijn abonnement op willen zeggen, maar hoe zeg ik dit op?
Graag een reactie terug.

Vriendelijke groet;
Karin Engelen

Lexa, één grote oplichterij. Heb ook geprobeerd om van die vreselijke site af te komen, niks lukt. Ze blijven doodleuk 9,99 euro van je rekening afschrijven. Geef 't wel door aan de Ombudsman, weet zeker dat het daar wel lukt.

IK heb mezelf al denk ik meer dan een jaar als lid opgezegd, maar ik krijg toch bij elke dag mail en ik wil daar vanaf. ik wil het echt niet meer ik heb dit al meerdere malen aangegeven maar niets helpt !

Graag uw antwoord

Blijkbaar sta ik op Lexa maar ik heb mij nooit ingeschreven!
Hoe kan dit?
Ik vind dit inbreuk op mijn privacy en hierbij stel ik jullie in gebreke om dit direct ervan af te halen

Hallo Lexa
Ik wil alles stopzetten naar het lukt niet
Ik heb iemand gevonden anders moet ik zo weer betalen dat wil ik niet

Was nieuwsgierig wat het in hield ben niet verder gegaan, maar ik kan me niet uit het bestand halen. Graag met spoed eruit halen aub.

Ik wil zo spoedig mogelijk opzeggen. Heb reeds mijn profiel en app verwijderd.
Wil GEEN ENKELE betaling meer doen.

Haal mij van Lexa af hufters Heb netjes opgezegt v oor het half jaar voorbij was ! jullie verlengen gewoon elke maand voor 10 uro .Hier heb ik geen toestemming voor gegeven Dus verwijder alles van mij !!!!!! OPLICHTERS Graag een antwoord

Ik heb op 10-08-2020 een lidmaatschap genomen t/m 10-02-2021 maar ik heb vandaag mijn automatische verlenging stop gezet. Ik wil niet dat ik de volgende termijnen nog moet betalen.
Ik wil gewoon een lidmaatschap van een maand en meer niet kunnen jullie dit voor mij om zetten.

Door Anthoine op 13 autusg 2020

Goedemiddag
Ik had een abonnement genomen van 6 maanden Bij lexa maar , maar nu wil ik kan het niet opzeggen, kan iemand mij heer helpen?
Grt Ola

Had een abonnement bij Lexa maar zonder automatische verlenging, nu zie ik dat er 9,99€ van mijn rekening is afgeschreven, heb dit teruggeboekt maar wil gewoon niet meer lid van Lexa zijn, maar van alles geprobeerd maar lijkt onmogelijk!


Reviews over Relatieplanet

Schrijf een reactie

Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden