Be2 inloggen, hoe en waar kun je dit doen?

Be2 inloggen, hoe en waar kun je dit doen?

16 januari 2020

Het kan soms gebeuren dat je even niet weet hoe je moet inloggen op Be2. Gelukkig is het niet moeilijk en ben je er aan de hand van dit artikeltje zo door heen. Ook lees je hier wat je kunt doen, wanneer je je wachtword bent vergeten!

Be2 inloggen

Be2 inloggen, hoe en waar kun je dit doen? Op deze pagina leggen we dit uit. Alleen leden van be2 kunnen inloggen op de startpagina. Dit kan aan de hand van een gebruikersnaam en wachtwoord. Klik in de rechterbovenhoek op "log in" en een balkje zal verschijnen:

inloggen be2

Nu kan je in de linker bovenhoek je gegevens invullen. Vult je email adres in en je wachtwoord en klik vervolgens op de groene button met de tekst "log in".

Be2 wachtwoord vergeten?

Het komt geregeld voor dat mensen hun wachtwoord vergeten. Deze kun je opvragen door op de link "wachtwoord vergeten?" te klikken. Deze link je vindt wederom wanneer je op log in klikt en de zwarte balk aan de bovenkant verschijnt.

Voordat je echter op "wachtwoord vergeten?" klikt moet je eerst je email adres ingeven. Het vak met de tekst "wachtwoord" kan dus leeg worden gelaten. Je ontvangt dan binnen enkele seconden je wachtwoord.  

Nog geen lid van be2?

Wil je graag lid worden van be2? Dan dien je het registratieformulier in te vullen. Deze vind je ook op de startpagina van be2. Alle stappen zullen zich vanzelf wijzigen. En, had je wat aan deze informatie? Je kunt je ervaring(en) over be2 ook delen met anderen door een review te schrijven. Je hoeft je hiervoor niet te registeren.

Bezoek Be2

Reacties

Kan ik betalen met gewone bankkaart ?
Mvg

Reviews over Be2

Schrijf een reactie

Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden