Be2 is één van de grootste relatiebemiddelingsbureaus ter wereld. Deze datingsite heeft als missie om mensen, die bij elkaar passen, met elkaar te matchen. Voor het vinden van een serieuze relatie ben je be2 aan het goede adres. De in 2004 opgerichte datingsite is inmiddels zo succesvol dat zij te vinden is in 30 landen met meer dan 16 miljoen leden. Wist je dat be2 iedere dag maar weer 20.000 nieuwe leden krijgt?  Er is dus genoeg keuze voor iedereen, of je nu mooi of minder mooi bent, man of vrouw, gay of lesbo. 

Be2 Aanmelden

Het inschrijvingsproces bij Be2 is helemaal gratis en duurt maar een paar minuten. Het eerste wat je gaat doen is het inschrijvingsformulier invullen. Hier geef je aan je geslacht, waar je naar op zoek bent, een gebruikersnaam, een wachtwoord en je e-mailadres. Hierna zul je op een ander pagina komen waar je de persoonlijkheidstest gaat moeten invullen. Deze test bestaat uit een aantal vragen van verschillende categorien. Op basis van de persoonlijkheidstest zul je een lijst met matchende partners krijgen. Na deze test afgerond te hebben zul je enkele persoonlijke gegevens moeten invullen, zoals je haarkleur en lengte, kleur van je ogen, je lengte en gewicht, etc... Indien je de gegevens hebt ingevuld hebt kun je direct van start gaan met uitkiezen van een interessante partner.

Be2 Mogelijkheden

Op Be2.nl heb je de mogelijkheid om je gratis aan te melden. Hierdoor maak je gebruik van een gratis lidmaatschap. Met een gratis lidmaatschap krijg je toegang tot de standaardfuncties van de site, namelijk: contact suggesties bekijken, nieuwe leden bekijken, profielen bekijken van contact suggesties, profielfoto’s bekijken van andere leden, klikken op ‘meer te weten komen’ over andere leden, de mate van overeenstemming zien met andere leden, beperkt berichten schrijven aan iemand van je contact suggesties, beperkt berichten lezen van anderen, je profiel op elk moment wijzigen of aanvullen en je instellingen op elk moment wijzigen. Verder heb je op Be2.nl ook de mogelijkheid om het gratis lidmaatschap om te zetten in een premium lidmaatschap. Hiermee kun je gebruik maken van de extra functionaliteiten van de site, namelijk: interesse berichten sturen, onbeperkt berichten sturen en reageren op berichten.

Be2 Kosten

Als nieuweling van de site kun je gratis een profiel aanmaken en de eesrte stappen zetten in het leggen van contact. Met dit account kun je alleen gebruik maken van de standaard mogelijkheden. Wil je echter gebruik maken van alle mogelijkheden die de site te bieden heeft zal je een premium lidmaatschap moeten aanschaffen. De kosten hiervoor zien er als volgt uit:

 • 3 maanden, € 49,90 per maand
 • 6 maanden, € 29,90 per maand
 • 12 maanden, € 24,90 per maand

Artikelen over Be2

Be2 inloggen, hoe en waar kun je dit doen?

Het kan soms gebeuren dat je even niet weet hoe je moet inloggen op Be2. Gelukkig is het niet moeilijk en ben je er aan de hand van dit artikeltje zo door heen. Ook lees je hier wat je kunt doen, wanneer je je wachtword bent vergeten! Be2 inloggen Be2 inloggen, hoe en waar kun je dit doen? Op deze pagina leggen we dit uit. Alleen leden van be2 kunnen inloggen op de startpagina. Dit kan aan de ha ... [...]

Be2, in contact komen met de klantenservice bij vragen

Contact informatie Be2 Heb je vragen over Be2 met betrekking tot je abonnement of lidmaatschap dat moet je bij klantenservice zijn. Of je nu wilt opzeggen of alleen iets wilt weten over de kosten of waarom een bericht niet aankomt, via onderstaande middelen (Mail, Post en Fax) kun je ze bereiken. Mail Het mailadres van de klantenservice van Be2 is [email protected]. Hier kun je terecht voor ... [...]

Be2 kosten, hoe duur is deze datingsite ?

Be2 kosten Het is gratis om je in te schrijven, maar aan een Premium lidmaatschap zitten kosten verbonden. Hoeveel kost een Premium-lidmaatschap op Be2? Op deze pagina zullen we dit uitleggen. Volgens be2 heeft een Premiumlidmaatschap veel voordelen ten opzichte van een gratis lidmaatschap.  Voordelen Premium-lidmaatschap Persoonlijk profiel Persoonlijkheidstest Beschrijving van uw id ... [...]

Haal het beste uit datingsites: hoe je ervoor kan zorgen dat een datingsite voor jou werkt

Singles die voor het eerst een datingsite uitproberen, zijn vaak teleurgesteld wanneer zij niet direct het gewenste resultaat boeken. Zij besluiten dan al snel dat online dating niets voor hen is en geven het al snel op. Echter, om het beste uit een datingsite te halen, moet je een aantal richtlijnen in acht nemen. Wij hebben een lijst samengesteld van de meest voorkomende fouten die singles  mak ... [...]

Be2 opzeggen, hoe en waar kun je dit doen?

Be2 opzeggen Ben je niet tevreden en wil je be2 opzeggen of alleen deactiveren? Op deze pagina wordt dit in stapjes uitgelegd. Profiel verwijderen of deactiveren Log in met je persoonlijke gegevens. Klik op button Mijn profiel (1.). Er verschijnen een reeks opties; kies voor Instellingen(2.) Klik op button Bekijken| Wijzigen (weergegeven onder het kopje Profiel status) Klik op button Profi ... [...]

Be2 Reviews

  Opzeggen

  Ik vind jullie opzegging niet kunnen . 2 maal aangetekend geschreven . Brief terug gehad . Via online lukt het ook niet . Dus verteld me hoe het te doen . Heb me al lang uitgeschreven uit jullie site . Ik kan niet meer op mijn account gaan maar jullie blijven geld afhalen . Help me aub om dit te stoppen .

  Sterke punten
  O punten .

  Zwakke punten
  Jullie helpen niet de mensen die willen stoppen.

  BE2 how to get your money back

  Cheat site, will steal your money without permission

  Sterke punten
  None

  Zwakke punten
  So here is what you need to do if you have been scammed like I was by this fraudulent site:
  Contact your bank immediately and get the money back, there are ways to do so. I did it with my ING bank. BE2 has been ripping me off over a year and I only noticed it recently.
  The bank did a research into it and verified that the money was taken from my account without my consent. Now I got it back and BE2 is trying to scare me into paying it back. My advice, and many other's advice: Ignore them.

  Be2 is leuk, maar wel duur

  Ben nu ruim een maand lid van be2 en heb aardig wat reacties gehad. Omdat ik al een tijd alleen ben, heb ik het maar gedaan. Geen spijt van overigens, ik heb nog 2 maanden te gaan.

  Sterke punten
  Handige zoekoptie, prettig en niet moeilijk.

  Zwakke punten
  Om foto's te bekijken moet je een lidmaatschap afsluiten. Je wordt "lekker" gemaakt om contact te zoeken.

Bezoek Be2

Schrijf een review