Het Grand Café is de gezelligste datingsite van Nederland en bestaat al meer dan zeven jaar. Vele mensen vonden hier een leuke vriendschap, date of relatie. Het zoeken en vinden van een date via een datingsite is romantisch, effectief en heel spannend, vooral wanneer je het via het Grand Café doet. Het voordeel is dat je zeker bent dat de ander ook op zoek is naar een partner.  De website is voor een ieder die contact wil leggen met anderen, maar heeft een speciale focus op mannen en vrouwen vanaf dertig jaar en ouder.

Het Grand Café aanmelden

De inschrijving op deze site is vrij simpel. Met enkele korte logische stappen, kun je lid worden van deze geweldige ontmoetingsplek. Er is een zogenaamde gedragscode voor leden opgesteld, waarmee je akkoord moet gaan met die regels.

Het Grand Café mogelijkheden

Deze datingsite vindt het zeer belangrijk dat jouw gegevens goed zijn bewaard; daarom heeft de privacy een grote prioriteit. Jij bepaalt zelf welke informatie voor andere leden zichtbaar is. Daardoor kan je erg anoniem blijven.

Hetzelfde geldt voor jouw afbeeldingen op je profiel. Foto’s zijn makkelijk manipuleerbaar, wat dus reden genoeg is om daar netjes mee om te gaan. De website kan heel erg gezellig zijn. Maar soms kan dit niet het geval zijn door bijvoorbeeld slechte manieren van andere gebruikers. Daarom heeft het Grand Café een aantal regels opgesteld waaraan leden zich moeten houden. Wanneer je je niet hieraan houdt, volgen consequenties.

Naast het bezoeken van profielen, kun je ook contacten leggen met andere leden. Echter zijn de gratis mogelijkheden beperkt. Voor sommige functies dien je te betalen.

Het Grand Café kosten

Zoals eerder gezegd zijn er betaalde functies binnen deze site. Wil je die omzeilen? Dan moet je een betaald abonnement afsluiten. Het goedkoopste pakket is €3.75 per maand, voor 12 maanden looptijd. Andere pakketten zijn:

  • 3 Maand voor een bedrag van € 15,00
  • 5 maanden voor een bedrag van € 22,50
  • 12 maanden voor een bedrag van €45,00
  • Gratis €0,- 

HetGrandCafe Reviews

We hebben nog geen reviews. Voel je vrij om je ervaringen te delen en schrijf een review over HetGrandCafe.

Bezoek HetGrandCafe

Schrijf een review