Single Parents Dating

Hoewel online daten één van de populairste manieren is geworden om mensen te ontmoeten, willen alleenstaande moeders en vaders voorzichtig zijn bij het maken van hun keuze. Dit is de reden waarom er bijzondere datingsites zijn ontstaan, speciaal gericht op alleenstaande ouders die opzoek zijn naar nieuwe liefde. Nog meer goed nieuws is dat ze allemaal de nodige functies bieden die u nodig hebt om die ene speciale persoon te vinden - zonder u iets aan te rekenen!

NextLove

1 Review

 • Ideale datingsite voor gescheiden of alleenstaande ouders 
 • Goede man-vrouw verhouding 
 • Mobiele app voor Android en iOS beschikbaar 
 • Geheel gratis lid worden 
Lees verder »
Alleenstaande-Vaders

 • Dating site voor alleenstaande vaders 
 • Veilig en betrouwbaar daten 
 • Handmatige controle van profielen 
 • 1 op de 3 vindt op deze website een partner 
Lees verder »
Alleenstaande papas

 • Perfecte datingsite voor alleenstaande vaders 
 • Gratis lidmaatschap aanvragen 
 • Geen fictieve profielen 
 • Veilig en betrouwbaar daten 
Lees verder »
Alleenstaande-Moeders

1 Review

 • Datingsite voor alleenstaande moeders 
 • Gratis aanmelden 
 • Handmatige controle van alle profielen 
 • 1 op de 3 vindt hier een partner 
Lees verder »
Alleenstaande mamas

1 Review

 • Perfecte datingsite voor alleenstaande mama's 
 • Geen fictieve profielen 
 • Veilig, betrouwbaar en discreet daten 
 • Gratis aanmelden en lid worden 
Lees verder »
(Online) Daten als Alleenstaande Ouder

(Online) Daten als Alleenstaande Ouder

Volgens het CBS zijn er bijna 600.000 gezinnen met alleenstaande ouders in Nederland. Er kunnen hier natuurlijk verschillende redenen voor zijn geweest: vreemdgaan, uit de kast komen, geen connectie meer hebben, ongewenste zwangerschappen, noem maar op. Daten kan al lastig genoeg zijn wanneer je kinderloos bent, maar mét kinderen en zonder partner, kan het nog best een grote uitdaging zijn ... [...]

Dating voor Beginners

Sommige mensen gaat het heel makkelijk af om aan een date te komen. Voor anderen is het allemaal wat moeilijker. Als je van nature wat introverter of verlegener bent leg je waarschijnlijk ook niet zo spontaan contact met nieuwe mensen. Toch kan je soms nog verlangen naar een date. Misschien wil je ook eens een one-night-stand of ben je juist op zoek naar de liefde van je leven. Dat wil je natuurli ... [...]

Single Parents dating, je staat er niet alleen voor

De single parents datingwebsites vinden je matches door belangrijke aspecten van je persoonlijkheid te analyseren. Dan kijken ze natuurlijk naar je persoonlijke voorkeuren en zorgen ze ervoor dat ze mensen aanbevelen die echt bij je leven passen. Dit betekent dat als je alleen op zoek bent naar een partner die kinderen heeft of zou willen, een datingsite voor alleenstaande ouders je zal helpen om ... [...]

Vier Datingtips voor Single Moeders

Het is al lastig genoeg om in je eentje een kind op te voeden. Het is daarom helemaal niet zo gek dat je weinig toe komt aan daten, waar kan je nu de tijd vandaan halen? Vaak helpt het er dan ook niet bij dat sommige dates eindigen in een groot fiasco. Je date weet niet hoe snel hij weg moet komen op het moment dat je vertelt over je kinderen. Of wil juist iets té graag je kinderen leren kennen… De tijd die je in het daten hebt gestopt had je dan net zo goed aan andere leuke dingen kunnen uitgeven. 

Maar ja, je vindt de gedachte om alleen te blijven ook niet zo ideaal. Gelukkig kan je tegenwoordig heel eenvoudig online daten. Een heerlijke oplossing die je veel tijd bespaard. Met één klik op de knop filter je alle nare mannen er uit en met deze tips wordt het daten je nog makkelijker gemaakt. 

Wees gewoon eerlijk

Het beste wat je kan doen is om eerlijk te zijn over je situatie. Je bent nu eenmaal een moeder en dat is een geweldig iets. Wel is het fijn wanneer je een match hebt met iemand die hier net zo over denkt, omdat je anders de kans loopt op desinteresse. 

Wees ook eerlijk over jezelf

Voor veel vrouwen is het zo dat een bevalling hun lichaam verandert. Plaats daarom geen foto’s van tien jaar geleden als je er nu niet hetzelfde uitziet. Vertel in je bio waar je naar op zoek bent. Wil je een one-night-stand of juist een partner voor de rest van je leven? Je anders voor doen dan wie je bent kan uitlopen op een vervelende date of relatie, en dat moet je niet willen. 

Communiceer luchtig

Hoewel het goed is om elkaars geschiedenis te weten, hoef je niet gelijk slecht over je ex te praten. Daarnaast willen de meeste mensen vóór de eerste date niet weten hoe sneu je je leven vindt. Dit is iets voor later, om in vertrouwen met elkaar te delen. Wees daarom lekker gezellig en geïnteresseerd. Het is okay om een slechte dag te hebben, dat heeft iedereen, maar geef dat dan ook aan. Door aan te geven wat je wil, en te vertellen wat je meent, weet de ander precies wat hij van jou kan verwachten en andersom. Communicatie is hét ding van een relatie. 

Wanneer je eenmaal afspreekt…

Doe dit dan op een openbare en veilige plek. Laat voor de eerste date je kinderen thuis, je wil natuurlijk wel weten of het iets gaat worden met hen. Met een beetje geluk heb je alle benodigde kennismakingsgesprekjes al met elkaar gehad, maar het blijft altijd verstandig om veilig te zijn. Je mag echter ook gewoon genieten en elkaar beter leren kennen. Wees jezelf en geniet van een gezellige dag! 

Er is iemand voor iedereen, dus ook wanneer je al kinderen hebt. Niemand heeft een ideaal verleden. Probeer het eens op je eigen gemak via een datingsite en kijk waar je belandt!

Als je zeker wil weten dat je bij een partner terecht komt die ook van kinderen houdt, kijk dan eens op een gespecialiseerde datingsite zoals “Alleenstaande mamas.