Alleenstaande mamas

Alleenstaande mamas datingsite

Alleenstaande-mamas.nl is de meest actieve ontmoetingsplek voor single mamas. Maar dat is niet het enige, je vindt hier ook single papas. Allen hebben ze één ding gemeen: ze willen de partner van hun dromen vinden. Of je op Alleenstaande mamas.nl nu op zoek bent naar een date, vriendschap of duurzame relatie; je ontmoet ze hier. Juist omdat Alleenstaande mamas.nl een unieke datingsite is, vind je hier veel gelijkgestemde mensen. Alleenstaande mamas is eenvoudig te gebruiken.  Na je aanmelding kun je meteen in contact komen met single mamas. Bepaal vooraf waar jou date aan moet voldoen. Maak gebruik van de chat om anderen in je eigen tempo te leren kennen. Dit betekent dat jij iedere dag méér kans krijgt om een geschikte partner te vinden.


Alleenstaande-mamas Aanmelden


Het inschrijvingsproces op alleenstaande-mamas is niet alleen eenvoudig, maar ook helemaal gratis. Middels enkele stappen ben je zo ingeschreven. Het enige wat je moet invullen is een accountnaam, e-mailadres, je geslacht en waar je naar op zoek bent. Hierna geef je aan dat je akkoord gaat met de algemene voorwaarden van de site. Vervolgens zal er een mail met de inlogggevens naar je gestuurd worden. Indien je deze hebt ontvangen kun je het profiel verder invullen en van start gaan met het zoeken naar een match. Naast deze manier van inschrijven heb je ook de mogelijkheid om je account te koppelen met je Facebookaccount, waardoor je je gegevens niet hoeft in te vullen.


Alleenstaande-mamas Mogelijkheden


Je kunt op alleenstaande-mamas gratis een account aanmaken. Met dit account kun je gebruik maken van de gratis mogelijkheden die de site te bieden heeft. De standaard mogelijkheden zijn: gratis een profiel aanmaken, profielen bekijken, standaardberichten sturen, foto’s plaatsen, hoofdfoto’s bekijken en gebruik maken van de standaard zoekenfunctie. Om gebruik te kunnen maken van de andere mogelijkheden van alleenstaande-mamas, zal je een VIP-account moeten aanschaffen. De mogelijkheden die erbij komen zijn: gebruik maken van de FotoZapper, matches bekijken via de FotoZapper, verzonden berichten lezen, persoonlijke berichten sturen, extra foto’s plaatsen, gebruik maken van de uitgebreide zoekfunctie, zoeken op trefwoord, laatste bezoekers bekijken, chatten en berichten lezen.


Alleenstaande-mamas Kosten


Op alleenstaande-mamas heb je de mogelijkheid om te kiezen tussen gratis –en een VIP-toegang. Met de gratis toegang kun je alleen gebruik maken van de standaard mogelijkheden. Met de VIP-toegang kun je gebruik maken van alle mogelijkheden van de site.

De kosten voor de VIP zijn:
•    1 maand VIP = € 24,99 per maand
•    2 maanden = VIP € 19,99 per maand
•    4 maanden = VIP € 14,99 per maand


Artikelen over Alleenstaande mamas

(Online) Daten als Alleenstaande Ouder

(Online) Daten als Alleenstaande Ouder

Volgens het CBS zijn er bijna 600.000 gezinnen met alleenstaande ouders in Nederland. Er kunnen hier natuurlijk verschillende redenen voor zijn geweest: vreemdgaan, uit de kast komen, geen connectie meer hebben, ongewenste zwangerschappen, noem maar op. Daten kan al lastig genoeg zijn wanneer je kinderloos bent, maar mét kinderen en zonder partner, kan het nog best een grote uitdaging zijn ... [...]

Dating voor Beginners

Sommige mensen gaat het heel makkelijk af om aan een date te komen. Voor anderen is het allemaal wat moeilijker. Als je van nature wat introverter of verlegener bent leg je waarschijnlijk ook niet zo spontaan contact met nieuwe mensen. Toch kan je soms nog verlangen naar een date. Misschien wil je ook eens een one-night-stand of ben je juist op zoek naar de liefde van je leven. Dat wil je natuurli ... [...]

Alleenstaande mamas Reviews

  Neigt naar fake

  Merendeel van de profielen lijkt fake. 90% van je verstuurde berichten blijft ongelezen. Van de mensen die reageren, krijg je nietszeggende standaardberichtjes als: "Leuk dat je m'n profiel bezocht hebt." Na een week nog niet 1 echt bericht terug ontvangen. En dat voor 30 euro per maand !

  Sterke punten
  Veel profielen, makkelijk zoeken en goed overzicht.

  Zwakke punten
  Merendeel van de profielen lijkt fake.

Bezoek Alleenstaande mamas

Schrijf je eigen review