Hoogopgeleiden datingsites zijn altijd erg in trek. Zeker hoogopgeleiden zelf zoeken graag juist binnen de categorie hoger opgeleid naar een passende partner. Een datingsite die zich daarop speciaal richt heeft dan een stapte voor omdat je daarmee de lager opgeleiden vrijwel zeker automatisch uitfiltert. Lees de reviews voor de ervaringen van mensen die je voor gingen. Bepaal daarmee of de site aansluit bij je wensen. Het aantal leden van de datingsite (vaak een schatting overigens) geeft je al een aardig beeld van de omvang van de datingsite en daarmee de slagingskans. Immers, hoe groter het aanbod, hoe hoger de kans op succes!

Smartsingles

Smartsingles.nl is een datingsite die zich specifiek richt op singles die hoger opgeleid zijn. Op deze website zijn kennis en intelligentie belangrijker dan je uiterlijk. Vaak zijn mannen en vrouwen in Nederland op zoek naar iemand met hetzelfde of ... Lees verder »

Match4me

  •   3 Reviews

Match4me is een datingsite met als doel om geschoolde mensen met elkaar in contact te brengen. Het is dus een datingsite voor singles die hoogopgeleid zijn. De website bestaat al sinds begin van het vorig decennium. Vele hoger opgeleide singles zijn ... Lees verder »

E-matching

  •   3 Reviews

e-Matching is een datingsite voor een bepaalde specifieke groep mensen, met name hoog opgeleiden. Op e-Matching vind je daarom enkel hoog opgeleide singles die op zoek gaan naar mensen met dezelfde graad. Met hoog opgeleid wordt bedoeld, mensen die ... Lees verder »

4 Belangrijke dingen waar je rekening mee moet houden als hoger opgeleide

Na je zware studies en zeker nadat je al heel wat hebt bereikt in je leven, mag je daar best wel trots op zijn. Met een mooi diploma op zak en een goed verdienende baan voelt het vaak alsof de wereld aan je voeten ligt. Maar omdat jij je opleiding en je werk vooropgesteld hebt, is het vaak moeilijk om nieuwe relaties te smeden. Je hebt vaak geen interesse gehad in romantische relaties en je social [...]

Hoger opgeleiden dating voor liefde op niveau

Het aantal datingsites is enorm. Sommige datingsites zijn algemeen, anderen richten zich op een specifieke doelgroep. Binnen de algemene datingsites kun je aangeven aan welke eigenschappen jouw volgende liefde moet voldoen. Denk hierbij aan leeftijd, uiterlijke kenmerken en opleidingsniveau.
Volgens sommigen is het opleidingsniveau van de ander onbelangrijk. “Downdating”, waarbi [...]