Match4me is een datingsite met als doel om geschoolde mensen met elkaar in contact te brengen. Het is dus een datingsite voor singles die hoogopgeleid zijn. De website bestaat al sinds begin van het vorig decennium. Vele hoger opgeleide singles zijn je dus voor gegaan en hebben een date kunnen vinden via deze site. Verlies daarom geen tijd. Wordt een van de mensen die deze site ervaren als positief, zodat je kunt starten met daten.

Match4Me aanmelden

Het aanmeldingsproces is geheel gratis! Het leuke ervan is dat je net zo lang kosteloos lid blijven als je dat zelf wil. Bij het aanmelden is er een simpele stappen plan om te volgen die bestaat uit zeven onderdelen. Dit dient serieus en zo veel mogelijk ingevuld te worden waardoor de kans op een ideale date verhoogd wordt!

Nadat je de zeven stappen hebt doorlopen, moet je je profiel bevestigen. Dit doe je door naar je eigen inbox te gaan, gekoppeld aan je email adres. Je klikt dan op verifiëren in de mail die Match4me je heeft verzonden. Hierna kun je aan de slag met het zoeken naar een geschikte date.

Match4Me mogelijkheden

Nadat je je hebt ingeschreven kan je ook een eigen blog aanmaken. Op die manier kun je jezelf goed in de spotlight zetten. Ook wordt de site gekoppeld aan social media, waardoor je de kans verhoogd op een date in je directe en indirecte kringen.

Via het zoekmenu kun je zoeken naar mensen met specifieke eigenschappen, die jij aangeeft. Heb je een vraag, stel deze dan via de mail aan de klantenservice, die persoonlijk je probleem zal bekijken.

Je mag ook weten dat je privacy goed beveiligd is op deze site. Al jouw persoonlijke gegevens worden beschermd. Onder die privacy valt ook jouw anonimiteit. Jij bepaalt welke persoonsgegevens zichtbaar zijn voor andere leden. Deze informatie moet wel juist worden ingevuld, want als het niet in lijn staat met de regels van de site, zal je profiel afgekeurd worden.

Match4me is ook beschikbaar op je tablet of smartphone.

Match4Me kosten

Het goedkoopste Match4me abonnement kost € 9,95 per maand. Dit is voor de betaalde functies op de site, naast de tientallen gratis opties die er reeds zijn.  Zoals eerder vermeld: inschrijving is gratis. De kosten zien er zo uit:

 • 1 maand voor € 29,95 per maand met een Full membership
 • 3 maanden voor € 19,95 per maand met een Full membership
 • 6 maanden voor € 14,95 per maand met een Full membership
 • 12 maanden voor € 9,95 per maand met een Full membership
Kosten per maandVanaf € 9,95
Aantal ledenNiet bekend
Mobiele site
Mobiele App
Evenementen
Persoonlijkheidstest
Keurmerk Veilig Daten
Gratis Chatten
Videochatten

Artikelen over Match4me

Wat zijn de prijzen van Match4me nu eigenlijk?

Inloggen en Kosten van Match4Me Wanneer je wil inloggen op Match4me, dan gaat dat snel en gemakkelijk. Deze datingsite is ontwikkeld voor hoogopgeleide singles en het inschrijven is helemaal gratis. Wanneer je je inschrijft, start er een gratis proefperiode van 2 weken. Daarna heb je de kans om je abonnement de upgraden naar een betaald abonnement, of om een gratis lidmaatschap te behouden. Maar ... [...]

3 dagen gratis bij Match4me

Match4me heeft een leuke actie deze dagen. Speciaal voor nieuwe leden die zich rond de Valentijn aanmelden (7 t/m 15 februari 2015) is er een leuk extraatje: 3 dagen gratis een volledig lidmaatschap. Zo kan ook jij even een kijkje nemen en wellicht zit je toch nog gezellig met jouw Valentijn voor het eind van de maand over is! ... [...]

Match4Me: Gratis extra maanden!

Match4Me heeft een mooie actie waarbij je extra maanden krijgt bij het afsluiten van een full membership! Zo krijg je bij 3 maanden lidmaatschap 4 maanden lidmaatschap, bij 6 maanden lidmaatschap 8 maanden lidmaatschap en bij 12 maanden lidmaatschap 15 maanden lidmaatschap. Hiervoor moet je echter wel een speciale actie code gebruiken op de betaalpagina, namelijk: GV2015. De actie is slechts v ... [...]

Match4Me, drie dagen gratis proberen

Nieuwe leden van Match4Me ontvangen in de periode 10 tot en met 26 oktober 2014, 3 dagen een gratis full membership om de site is goed te doorzoeken en een date te vinden. Heb je dus nog geen account dan is dit het moment om een kijkje te nemen. Over Match4Me Nog niet bekend met Match4Me? Match4Me is één van de grootste datingsites voor hoger opgeleiden. Hoewel het leden bestand voornamelijk u ... [...]

3 dagen gratis daten bij Match4me

Match4me is dé datingsite voor hoger opgeleiden en per direct kun je nu profiteren van 3 dagen gratis full membership. Deze actie is geldig tot 15-7-2014.   Match4me: 3 dagen gratis daten   ... [...]

Match4me Reviews

  blij verrast

  Ik was nog niet heel erg bekend met deze site, maar omdat ik zelf hoog opgeleid ben dacht ik dat het wellicht makkelijker zou zijn om via deze site een date te vinden. De site werkt erg gemakkelijk, maar de zoekfunctie zou beter kunnen zodat er meer passende mensen op je profiel reageren. Al met al was ik wel blij met de site. Er zitten veel leuke mensen bij en contact met de klantenservice was ook erg makkelijk te leggen.

  Sterke punten
  Leuke overzichtelijke site

  Zwakke punten
  zoekfunctie moet wel wat beter kunnen

  kleine site, maar wel gezellig

  Toen ik voor de eerste keer op match4me kwam dacht ik eigenlijk dat het niets zou worden. Er zijn niet zoveel leden als bijvoorbeeld op lexa, maar dat gaf wel weer een knus gevoel. Ook heb je gewoon sneller een leuk iemand te pakken en waar je bij andere sites nog wel eens door de bomen het bos niet meer kunt zien.

  Sterke punten
  Niet zoveel leden, wat de keus makkelijker maakt

  Zwakke punten
  Aanwas van nieuwe leden is niet heel groot

  Prima site

  Deze site heb ik als een van de meest betrouwbare datingsites ervaring. Ik ben weinig fake profielen tegen gekomen wat er in ieder geval voor zorgt dat ik niet mijn tijd enorm aan het verdoen ben. Er had wel iets meer keuze mogen zijn, maar uiteindelijk heb je er maar 1 nodig.

  Sterke punten
  nette dames

  weinig nep

  niet zo duur

  Zwakke punten
  wellicht wat te weinig keuzes

Bezoek Match4me

Schrijf je eigen review