Op deze pagina zijn algemene datingsites opgenomen. Deze kan je eenvoudig met elkaar vergelijken! Klik op een datingsite en lees de reviews en ervaringen van die site. Bepaal vervolgens op basis van deze informatie of de site aansluit bij jouw wensen. Dating-sites-vergelijken.nl biedt je zo veel mogelijk informatie over de datingsites binnen deze categorie. Algemene datingsites zijn sites waarop het grootste gedeelte van de Nederlandse actieve daters lid van zijn. Het zijn ook vaak de grootste datingsites van Nederland. Dus, zoek je veel daters dan is de kans op een leuke date hier het grootst.

22 Reviews

Parship is dé datingsite bij uitstek voor hoogopgeleide singles die een serieuze relatie zoeken. Parship.nl is anders dan andere datingsites. Dit komt omdat ze gebruik maakt van een unieke matchingsmethode die mensen met elkaar in contact ... Lees verder »

44 Reviews

Lexa.nl, opgericht in 2002, is dé meest succesvolle datingsite van Nederland. Steeds meer singels melden zich aan op deze datingsite. Lexa is sinds enkele jaren ook de grootste datingsite van Nederland. Met grootste bedoelen we dan het aantal ... Lees verder »

7 Reviews

EliteDating datingsite EliteDating heeft in heel Europa een ledental van ruim 13 miljoen en is daarmee een van Europa’s toonaangevende bedrijven op het gebied van online dating. Bij EliteDating ligt de focus op kwaliteit. Het succesvolle ... Lees verder »

0 Reviews

Love.nl is een vrij jonge datingsite met een vernieuwend systeem waarbij berichten versturen een belangrijk aspect is. Deze site is namelijk gericht op het zoeken naar contacten door middel van een uitgebreid matchingssysteem. Indien jij specifiek ... Lees verder »

3 Reviews

Weetwiejedate datingsite Weetwiejedate.nl behoort tot één van de snelstgroeiende datingsites van Nederland. Deze datingsite wil graag mannen en vrouwen helpen die een date, vaste relatie of vriendschap zoeken. Leden ... Lees verder »

0 Reviews

Tindl is een nieuwe datingsite in Nederland en België voor alle leeftijden op basis van foto's. Leden beoordelen foto's van andere leden en bij een match komen leden met elkaar in contact. Het contact loopt dan via chat en is dus zeer direct. ... Lees verder »

14 Reviews

Relatieplanet is de populairste datingsite van Nederland, en volgens velen ook de beste. Zo is de site al 6 jaar op rij verkozen tot datingwebsite van het jaar en als beste getest door VARA’s Kassa. Hij is gewoon voor iedereen. Via de dating ... Lees verder »

24 Reviews

Qupid is een van de bekendste en grootste datingsites van Nederland. Deze datingsite is speciaal ontwikkeld voor een ieder die 18 jaar en ouder is, die op zoek is naar een seksdate, een serieuze relatie of een vriendschap. Een groot voordeel van ... Lees verder »

1 Review

Nieuwerelatie datingsite Nieuwerelatie is dé datingsite waar je singles met elkaar in contact kunnen komen voor een serieuze relatie.  Op deze datingsite loopt misschien wel je huwelijkspartner rond. De mensen die hier zijn ingeschreven ... Lees verder »

0 Reviews

Metjou datingsite Metjou.nl is een datingsite waar mensen op een vertrouwde manier in contact kunnen komen met andere mensen. Steeds meer singles zijn op zoek naar een serieuze relatie en Metjou biedt hun deze mogelijkheid. Op de site kun je ... Lees verder »

0 Reviews

HetGrandCafe.nl datingsite HetGrandCafe.nl is dé ontmoetingsplek voor mensen die op zoek zijn naar liefde ,vriendschap, een serieuze relatie of een date. Deze datingsite richt zich op 35+ mensen. Het overgrote gedeelte van de leden, 60%, is ... Lees verder »

0 Reviews

Ematch is een jonge datingsite die gericht is op mensen die zoeken naar vriendschap, een serieuze relatie, een leuke date of gewoon een chatgesprek. Bij deze site kan een ieder zich aanmelden om zijn of haar geluk te beproeven. Verder heeft Ematch ... Lees verder »

0 Reviews

Datingeasy Datingeasy is een datingsite waar je in een veilige dateomgeving in contact kunt komen met singles. Na het inschrijven, kun je op zoek gaan naar een leuke man of vrouw die voldoet aan jouw eisen. Op datingeasy kun je gebruikmaken van ... Lees verder »

2 Reviews

Be2 is één van de grootste relatiebemiddelingsbureaus ter wereld. Deze datingsite heeft als missie om mensen, die bij elkaar passen, met elkaar te matchen. Voor het vinden van een serieuze relatie ben je be2 aan het goede adres. De in ... Lees verder »

23 Reviews

Pepper, is de eerste datingsite die met de hulp van duizend singles is gebouwd.  Dit maakt pepper meteen anders als alle andere datingsites. Met pepper is het niet alleen leuk om een profiel te bekijken, maar ook om één te maken. ... Lees verder »

2 Reviews

Contactplaats.nl; alle adverteer-rubrieken voor al je denkbare contactdoelen waarvoor je mensen zoekt, gebundeld op één webadres. Veel verschillende websitenamen en moeilijke inlogcodes onthouden wordt met ons verleden tijd. ... Lees verder »

1 Review

Blindextase.nl is de datingsite die jou op een leuke manier verbind met je nieuwe geliefde. Meld je aan & plaats een profiel foto en al heel snel zul je liefde hier gaan vinden. Als trouwe member zal Blindextase je ook belonen door jou een ... Lees verder »

0 Reviews

Op de datingwebsite KomDaten kunnen volwassenen die een serieuze relatie of affaire zoeken zich gratis aanmelden. De motivatie om je aan te melden is vrij, zolang je maar serieus bent en bereid bent serieus contact aan te gaan met andere dames en/of ... Lees verder »

Lexa kosten, hoe duur is het nu eigenlijk?


 
Lexa kosten
Lexa kosten, hoe duur is het nu eigenlijk? Op deze pagina vind je de tarieven die lexa hanteert. Lexa heeft drie lidmaatschapstermijnen:

2 maanden* kost € 12,49 per maand 
6 maanden* kost € 8,49 per maand ( -48% besparing op 1 maand fullmembership )
12 maanden* kost € 4,99 per maand ( -60% besparing [...]

Pepper actie, verstuur gratis berichten!

Het is herfst en dat viert Pepper met een erg leuke actie! Tot 1 januari 2019 kan je nu als niet betalend lid gratis en voor niets reageren op berichten! Zo kan je de komende maanden zonder een cent uit te geven toch een leuke date scoren.
Meld je gratis aan bij Pepper!

Pepper is niet zomaar een datingsite! Het plezier van daten staat hier voorop en je komt over zoals je echt [...]