Op deze pagina zijn algemene datingsites opgenomen. Deze kan je eenvoudig met elkaar vergelijken! Klik op een datingsite en lees de reviews en ervaringen van die site. Bepaal vervolgens op basis van deze informatie of de site aansluit bij jouw wensen. Dating-sites-vergelijken.nl biedt je zo veel mogelijk informatie over de datingsites binnen deze categorie. Algemene datingsites zijn sites waarop het grootste gedeelte van de Nederlandse actieve daters lid van zijn. Het zijn ook vaak de grootste datingsites van Nederland. Dus, zoek je veel daters dan is de kans op een leuke date hier het grootst.

Parship

22 Reviews

Parship is dé datingsite bij uitstek voor hoogopgeleide singles die een serieuze relatie zoeken. Parship.nl is anders dan andere datingsites. Dit komt omdat ze gebruik maakt van een unieke matchingsmethode die mensen met elkaar in contact ... Lees verder »

Lexa

44 Reviews

Lexa.nl, opgericht in 2002, is dé meest succesvolle datingsite van Nederland. Steeds meer singels melden zich aan op deze datingsite. Lexa is sinds enkele jaren ook de grootste datingsite van Nederland. Met grootste bedoelen we dan het aantal ... Lees verder »

EliteDating

7 Reviews

EliteDating is de beste keuze voor singles die veel hoge eisen stellen aan hun date. Deze datingsite richt zich speciaal op hoger opgeleiden. EliteDating is één van de grootste datingsites ter wereld. Dit is namelijk een datingsite die ... Lees verder »

Pepper.nl

23 Reviews

Pepper.nl is een datingsite die zich richt op alle jonge singles. Deze datingsite is gestart als relatiesite voor jongeren waarbij de originele doelgroep tussen 25 en 40 jaar ligt. Het is een van de grootste datingsites in Nederland en je zal het ... Lees verder »

Love

0 Reviews

Love.nl is een vrij jonge datingsite met een vernieuwend systeem waarbij berichten versturen een belangrijk aspect is. Deze site is namelijk gericht op het zoeken naar contacten door middel van een uitgebreid matchingssysteem. Indien jij specifiek ... Lees verder »

HetGrandCafe

0 Reviews

Het Grand Café is de gezelligste datingsite van Nederland en bestaat al meer dan zeven jaar. Vele mensen vonden hier een leuke vriendschap, date of relatie. Het zoeken en vinden van een date via een datingsite is romantisch, effectief en heel ... Lees verder »

Cupify

0 Reviews

Cupify.nl is een Nederlandse datingsite waar mannen en vrouwen op zoek kunnen gaan naar een leuke date of vriendschap. Verder wordt deze site veel bezocht door mensen die tussen de 20 en 30 jaar zijn. Maar natuurlijk is het ook mogelijk om je als 40 ... Lees verder »

Weetwiejedate

3 Reviews

Op weetwiejedate.nl kun je mannen en vrouwen vinden die op zoek zijn naar een partner voor een date, vaste relatie, vriendschap of gewoon mailcontact. Verder is de site niet gericht op een specifieke doelgroep, dus een ieder kan zich laten ... Lees verder »

Relatieplanet

14 Reviews

Relatieplanet.nl is een online datingsite die zich richt op singles ui Nederland. Hier kun je op zoek gaan naar vriendschap of een serieuze relatie. Op deze site is een ieder welkom. Ben je dus 50-plusser met een HBO-opleiding of een 19-jarige die ... Lees verder »

Qupid

32 Reviews

Qupid is een van de bekendste en grootste datingsites van Nederland. Deze datingsite is speciaal ontwikkeld voor een ieder die 18 jaar en ouder is, die op zoek is naar een seksdate, een serieuze relatie of een vriendschap. Een groot voordeel van ... Lees verder »

Nieuwerelatie

1 Review

Er zijn vele datingsites voor mensen in alle leeftijdsklassen. NieuweRelatie.nl is ook zo’n website, waar je je kunt inschrijven als je veertig jaar of ouder bent. Hierdoor is de kans groot dat je in contact komen met leuke mensen van dezelfde ... Lees verder »

Metjou

0 Reviews

Metjou is een algemene datingsite die voor een ieder beschikbaar is dat opzoek is naar een leuke date. Op Metjou kom je verschillende mensen tegen die op zoek zijn naar verschillende soorten contact, waaronder: een leuke date, een vriendschap of een ... Lees verder »

eMatch Online

0 Reviews

Ematch is een jonge datingsite die gericht is op mensen die zoeken naar vriendschap, een serieuze relatie, een leuke date of gewoon een chatgesprek. Bij deze site kan een ieder zich aanmelden om zijn of haar geluk te beproeven. Verder heeft Ematch ... Lees verder »

Datingeasy

0 Reviews

Datingeasy is een datingwebsite waar je in een veilige dateomgeving in contact kunt komen met singles. De site richt zich op achttien plussers die op zoek zijn naar vriendschap, een serieuze relatie of gewoon een leuke/casual date. Op deze site ... Lees verder »

Be2

3 Reviews

Be2 is één van de grootste relatiebemiddelingsbureaus ter wereld. Deze datingsite heeft als missie om mensen, die bij elkaar passen, met elkaar te matchen. Voor het vinden van een serieuze relatie ben je be2 aan het goede adres. De in ... Lees verder »

Contactplaats

2 Reviews

Contactplaats.nl; alle adverteer-rubrieken voor al je denkbare contactdoelen waarvoor je mensen zoekt, gebundeld op één webadres. Veel verschillende websitenamen en moeilijke inlogcodes onthouden wordt met ons verleden tijd. Mensen ... Lees verder »

Blindextase

1 Review

Blindextase.nl is een online datingsite waar je op zoek kunt gaan naar de liefde van je leven. Bij deze datingsite kun je op een veilige en betrouwbare manier online daten. Verder is een ieder welkom om zich te registreren. Het maakt dus niet uit ... Lees verder »

Chisple

0 Reviews

Nieuwe mensen leren kennen online ontmoetingsplaats | Nu ontmoeten! Direct nieuwe mensen leren kennen online en snel ontmoeten begint bij Chisple.com! Voor iedereen, niet alleen singles, alleenstaanden en ... Lees verder »

Komdaten

0 Reviews

Komdaten.nl is een online datingsite die gericht is op singles die op zoek zijn naar een serieuze relatie of een leuk contact. Een ieder is welkom op de site zolang je 18 jaar of ouder bent. Heb je zin in een ondeugende flirt of erotisch contact, ... Lees verder »

Tindl

0 Reviews

Tindl.nl is een datingsite die gericht is op mensen van Belgie en Nederland. Hier kunnen mannen en vrouwen op zoek gaan naar andere singles voor een date, vriendschap of een serieuze relatie. Het hangt dus van jou af wat jij wilt doen. Verder maakt ... Lees verder »

Voor het Eerst je Date Ontmoeten, Wat nu?

Sinds het daten zo populair is geworden, is het hartstikke makkelijk om een date te vinden! Een van de grote voordelen van online daten is dat je eerst elkaar beter kunt leren kennen vanaf een veilige afstand. Zo kan je jullie band versterken zonder dan één van de twee zich ongemakkelijk voelt. Als jullie er dan samen klaar voor zijn is het tijd om af te spreken. Je verlaat het comfo [...]

Hoe Weet je of Iemand een Serieuze Dater is?

Soms kan je het lastig vinden om anderen op datingsites te vertrouwen, want hoe weet je of ze serieus op zoek zijn? Een ander lastig aspect van online dating is, is dat je nooit 100% zeker weet of diegene hetzelfde is als wie ze zeggen te zijn en of zij daadwerkelijk dezelfde interesses hebben als jij. Vaak worden datingsites gecontroleerd door admins of bots, deze proberen zo veel mogelijk niet-s [...]

Singles en Koelkasten: een Vergelijking

Iedereen heeft wel een koelkast en deze koelkast zegt zonder dat je het door hebt toch wel veel over wie je bent als persoon. Wat zit er in een koelkast en wat zegt het over jouw single status?
De halfvolle mayo pot en wat blikjes
Je hoort nog net geen krekeltjes wanneer je je koelkast open doet. Het is erg leeg, op een paar blikjes fris, een pot mayo en wat yoghurt na. Geen tijd voo [...]

Een introductie tot online daten

Datingssites bieden meerdere voordelen, een van de grootste voordelen is gemakzucht. Je hoeft namelijk niet meer de deur uit met de hoop dat je op straat een leuk persoon tegen komt en dat deze ook nog eens geïnteresseerd in je is. Sinds de online wereld steeds meer groeit, groeit daarbij ook het daten. Je kan zo makkelijk iemand ontmoeten voor het leven, of voor een spannende avond. 

Een date! Wat moet ik aan?

Je hebt je perfecte match gevonden en hij/zij wil met je afspreken. Gefeliciteerd! Nu komt een proces die velen een van de moeilijkste keuzes vinden: wat trek ik aan? Natuurlijk wil je een goede indruk maken, maar je wil ook niet over de top gaan. Kleren maken de man, maar eigenlijk ook de vrouw. In ieder geval ligt wat je aan moet vooral aan de omstandigheden. Blijf lezen voor een aantal goede ti [...]

Hoe lang wacht je op het plannen van je eerste date?

Als je iemand beter wil leren kennen werkt dat altijd beter in het echt, dan wanneer je alleen online of telefonisch communiceert. Daarom is het handig als je snel af kunt spreken om elkaar te ontmoeten, maar wanneer is het daar het juiste moment voor? Ons korte antwoord? Binnen twee weken. Lees hier onder waarom. 
Is er een match tussen jou en je date?
Als je online samen goed [...]

Lexa kosten, hoe duur is het nu eigenlijk?


 
Lexa kosten
Lexa kosten, hoe duur is het nu eigenlijk? Op deze pagina vind je de tarieven die lexa hanteert. Lexa heeft drie lidmaatschapstermijnen:

2 maanden* kost € 12,49 per maand 
6 maanden* kost € 8,49 per maand ( -48% besparing op 1 maand fullmembership )
12 maanden* kost € 4,99 per maand ( -60% besparing [...]

Pepper actie, verstuur gratis berichten!

Het is herfst en dat viert Pepper met een erg leuke actie! Tot 1 januari 2019 kan je nu als niet betalend lid gratis en voor niets reageren op berichten! Zo kan je de komende maanden zonder een cent uit te geven toch een leuke date scoren.

Pepper is niet zomaar een datingsite! Het plezier van daten staat hier voorop en je komt over zoals je echt bent! Met de leuke vragen die je kunt [...]