Religieuze Datingsites zijn sites waarop je mensen vindt die (mogelijk net als jij) een bepaald geloof aanhangen. Op deze sites kun je vaak makkelijk selecteren op geloof waardoor een mogelijke match groter wordt. Het is met dating en relaties toch vaak zo dat overeenkomsten beter werken dan tegenstellingen. Zeker als je zelf ook gelovig bent dan kan een datingsite die hierop gericht is goed werken.

Opzoeknaarjou

  •   1 Review

Opzoeknaarjou.nl is een datingsite die zich richt op singles en vrijgezellen die op zoek zijn naar een Christelijke vriend of partner. Deze site werd in het jaar 2004 opgericht en sindsdien is het behoorlijk gegroeit. Mensen met een Christelijk ... Lees verder »

Crosspoint

Crosspoint.nl is de eerste Christelijke datingsite in Nederland. Hier kun je een partner of een nieuwe vriend(in) vinden met dezelfde Christelijke normen en waarden als jij. Ook kunnen mensen zich inschrijven als zij geen christenen zijn, maar wel ... Lees verder »

SamenChristen

De christelijke datingsite met de meeste ervaring. Schrijf je gratis in, en ontmoet vandaag nog christelijke singles uit heel Nederland. SamenChristen Aanmelden Middels 3 eenvoudige stappen kun je een profiel aanmaken bij SamenChristen.nl. Als ... Lees verder »

Vind jouw match op een Religieuze datingsite!

Als je gelovig bent en single, zit je soms in een wat lastig parket. Het geloof het huwelijk als norm, maar daten wordt gezien als “te losbandig”. Maar hoe moet je de ware Jacob(a) leren kennen, als je niet al te openlijk kunt daten? Hoe ontdek je of iemand bij je past, wanneer het al meteen tot vragen leidt als je een keer met iemand wat gaat drinken?
Wat ook heel goed mogelijk [...]