Vind jouw match op een Religieuze datingsite!

Vind jouw match op een Religieuze datingsite!

3 december 2018

religieuze datingAls je gelovig bent en single, zit je soms in een wat lastig parket. Het geloof het huwelijk als norm, maar daten wordt gezien als “te losbandig”. Maar hoe moet je de ware Jacob(a) leren kennen, als je niet al te openlijk kunt daten? Hoe ontdek je of iemand bij je past, wanneer het al meteen tot vragen leidt als je een keer met iemand wat gaat drinken?

Wat ook heel goed mogelijk is, is dat je het zelf helemaal niet ziet zitten om een relatie te hebben met iemand die jouw geloof niet deelt. Het ligt dan voor de hand om eerst binnen je eigen religieuze kring rond te kijken. Maar dat is niet altijd succesvol. Misschien komt jouw perfecte partner helemaal niet bij jou in de kerk. Moet je dan genoegen met minder nemen? Of heb ook jij recht op een gelukkige relatie?

Online religieuze dating

Datingsites kunnen een oplossing bieden, maar leveren ook een uitdaging op. De bestaat dat je een groot aantal bijzonder aantrekkelijke singles tegenkomt, die je graag wat beter zou leren kennen. Maar als hij jouw geloof niet deelt, kan dit lastig zijn. Niet voor niets zei men vroeger: “Twee geloven op één kussen, daar slaapt de duivel tussen”.

Neem gelijk een kijkje bij Opzoeknaarjou!

Nu kán een relatie tussen mensen met een andere religie of levensfilosofie heel goed uitpakken, maar de druk op deze relaties is hoger dan bij stellen voor wie de religie een minder grote rol speelt. Religieuze verschillen kunnen binnen de relatie tot spanning leiden. Maar ook de druk van kerk, moskee of synagoge kan enorm zijn. De kans dat een relatie hieronder bezwijkt is hoog.

Door in je datingprofiel aan te geven dat je relatie met God (Allah) voor jou op één staat kun je de kans op een mismatch beperken. Maar het kan veel makkelijker.

Religieuze datingssites

Er bestaan datingsites die zich specifiek richten op religieuze singles. Het meest voorkomend zijn datingwebsites voor christenen en moslims, want dit zijn nu eenmaal de grootste religies ter wereld. Maar ook voor de wat minder veelvoorkomende geloven kun je met een beetje zoeken een datingsites vinden. Dus of je nu moslim bent, hindu, jood, of boeddhist, er is altijd een datingsites waar je terecht kunt voor gelijkgestemde singles.

Religieuze datingsites zijn vaak vooral bekend onder geloofsgenoten. Soms moet je er bewust naar op zoek gaan. Een belangrijk voordeel hiervan is dat de kans dat andersdenkenden zich stiekem toch inschrijven relatief klein is.

Online dating is veilig, comfortabel en nu ook geschikt voor gelovigen. Dankzij religieuze datingsites.

Bezoek Opzoeknaarjou

Reacties

Ik lees dat er sprake is van christelijke datingsites en sites voor moslims hindoe jood of boeddhist.
Daarna schrijft u ook dat bij twee geloven op een kussen daar slaapt de duivel tussen.
Ik zie niet dat er onderscheid gemaakt wordt tussen katholiek en protestant.
Mijn broer was katholiek Zijn vrouw protestant . Zijn oudste dochter is nog katholiek gedoopt en tweede niet meer. Nu praktiseren beide niet meer hun geloof..

Zijn er ook katholieke datingsites? zo ja waar vind ik die dan?

Bezoek Opzoeknaarjou Reviews over Opzoeknaarjou

Schrijf een reactie

Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden