Relatieplanet, hoe je contact opneemt met de klantenservice

Relatieplanet, hoe je contact opneemt met de klantenservice

21 mei 2019

Contact informatie Relatieplanet

De klantenservice van datingsite Relatieplanet is zowel te bereiken via de post, per telefoon en per mail. Mocht je vragen hebben over het verwijderen van je profiel of het opzeggen van je abonnement dan kun je daar terecht, maar contact met de klantenservice kan ook handig zijn als je vragen hebt over acties en aanbiedingen of simpelweg als iets even niet lukt. De klantenservice van Relatieplanet is 7 dagen per week geopend van 09:00 tot 23:00 uur.

Post

Het post adres van Relatieplanet is in Nederland: Relatieplanet Nederland BV t.a.v. Klantenservice Helperpark 290-a 9723 ZA Groningen Nederland

Mail

Als je met de klantenservice van Relatieplanet contact wil opnemen via de mail dan kan dat via het contactformulier.

Telefoonnummer

Voor zowel Nederland als Belgie is de klantenservice van Relatieplanet te bereiken via +31 50 - 501 8080. Let wel op dat dit dus een Nederlands telefoonnummer is.

relatieplanet

En, had je wat aan deze informatie? Je kunt je ervaring(en) over Relatieplanet delen met anderen door gratis een review te schrijven. Schrijf een review. Je hoeft je hiervoor niet te registreren!

Bezoek Relatieplanet

Reacties

Goededag. kun jullie telefoon nummer van Relatie Planet.nl geven. met mail lukt niet paar keer probeert. alvast bedank Gr Johan.

wat is dit voor een dating ben zeer ontevreden, totaal geen reacties, verzonnen aantallen bezoekers, geen reactie als je berichten stuurt, ben zeer ontevreden, voel me belazerd doe hier iets aan.

Dag,
Gisteren heb ik abonnement aangemaakt en betaald voor 6 maanden. Op de app krijg ik nu steeds de info dat ik mij moet aanmelden via mijn mail. Ik krijg dan de reactie dat ik al heb gedaan. Kan ik voor de app en voor de site zelfde gegevens gebruiken. Ik heb mij denk ik op de www. Relateplanet en op de app aangemeld. Ik wil graag op de app verder gaan kunt u voor mij dit regelen.Ik heb telefonisch contact geprobeerd, geen contact?

Met vriendelijke groet,Marga Nijenhuis


ik heb geprobeerd te bellen via de klantenservice van Relatieplanet, te bereiken via +31 50 - 501 8080. maar geen contact kunnen krijgen, wat is jullie telefoonnummer?


Beste Relatie Planet, Er staat een foto van Transavia ticket bij mijn profiel foto's, ik begrijp niet hoe die daar terecht is gekomen. kunt u dat zo snel mogelijk verwijderen i.v.m. mijn privacy? Bij voorbaat DankPs. Ik heb geprobeerd telefonisch contat met u op te nemen via telnr. 31505018080 maar geen bereik wat is het juiste nummer?
Vriendelijke groet

hallo ik kom van nederland ik woon in luxemburg

ik wilde me aanmelden op jullie site alles gedaan maar bij betalen accepteerde de site mijn beide kaarten niet

ik heb gemerkt dat ik ingeschreven ben op relatieplanet nl endat moest feitelijk relatieplanet be zijn of is dat hetzelfde ! ik probeer nog een vriendschap op te bouwen op een serieuse basis maar dat lukt mij niet ! misschien ben ik te oud of anders houden ze op de site geen rekening meer met oudere mensen en daar heb ik het al over gehad met familie en vrienden ! ik hoop meer reacties te krijgen want anders ga ik er na 3maanden defenitief mee stoppen en mijn eigen leven voort zetten ! geen avontuur wil ik en denk dat er veel vrouwen dat zien zitten ! ik heb 20 jaar een geweldige vrouw gehad en die is spijtig genoeg van kanker gestorven en is het moeilijk om zo iemand te vinden ! ik vind het heel erg dat ik langs deze weg nog iemand moet leren kennen en denk dat het een loterij is ! ik hoop dat ik vertrouwen mag hebben relatieplanet ?

Bezoek Relatieplanet Reviews over Relatieplanet

Schrijf een reactie

Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden