Relatieplanet, hoe je contact opneemt met de klantenservice

19 juni 2014

Contact†informatie

De klantenservice van datingsite Relatieplanet is zowel te bereiken via de post, per telefoon en per mail. Mocht je vragen hebben over het verwijderen van je profiel of het opzeggen van je abonnement dan kun je daar terecht, maar contact met de klantenservice kan ook handig zijn als je vragen hebt over acties en aanbiedingen of simpelweg als iets even niet lukt. De klantenservice van Relatieplanet is 7 dagen per week geopend van 09:00 tot 23:00 uur.

Post

Het post adres van Relatieplanet is in Nederland: Relatieplanet Nederland BV t.a.v. Klantenservice Helperpark 290-a 9723 ZA Groningen Nederland

Mail

Als je met de klantenservice van Relatieplanet contact wil opnemen via de mail dan kan dat via het†contactformulier.

Telefoonnummer

Voor zowel Nederland als Belgie is de klantenservice van Relatieplanet te bereiken via +31 50 Ė 501 8080. Let wel op dat dit dus een Nederlands telefoonnummer is. relatieplanetcontact En, had je wat aan deze informatie?†Likedit artikeltje dan.†Je kunt je†ervaring(en) over Relatieplanet†ook delen†met anderen door gratis een review te schrijven. Klik op het tabblad ďSchrijf een reviewĒ. Je hoeft je hiervoor niet te registreren!


Bezoek Relatieplanet