Relatieplanet, hoe je contact opneemt met de klantenservice

21 mei 2019

Contact informatie Relatieplanet

De klantenservice van datingsite Relatieplanet is zowel te bereiken via de post, per telefoon en per mail. Mocht je vragen hebben over het verwijderen van je profiel of het opzeggen van je abonnement dan kun je daar terecht, maar contact met de klantenservice kan ook handig zijn als je vragen hebt over acties en aanbiedingen of simpelweg als iets even niet lukt. De klantenservice van Relatieplanet is 7 dagen per week geopend van 09:00 tot 23:00 uur.

Post

Het post adres van Relatieplanet is in Nederland: Relatieplanet Nederland BV t.a.v. Klantenservice Helperpark 290-a 9723 ZA Groningen Nederland

Mail

Als je met de klantenservice van Relatieplanet contact wil opnemen via de mail dan kan dat via het contactformulier.

Telefoonnummer

Voor zowel Nederland als Belgie is de klantenservice van Relatieplanet te bereiken via +31 50 - 501 8080. Let wel op dat dit dus een Nederlands telefoonnummer is.

relatieplanet

En, had je wat aan deze informatie? Je kunt je ervaring(en) over Relatieplanet delen met anderen door gratis een review te schrijven. Schrijf een review. Je hoeft je hiervoor niet te registreren!


Bezoek Relatieplanet

Reacties

ik heb gemerkt dat ik ingeschreven ben op relatieplanet nl endat moest feitelijk relatieplanet be zijn of is dat hetzelfde ! ik probeer nog een vriendschap op te bouwen op een serieuse basis maar dat lukt mij niet ! misschien ben ik te oud of anders houden ze op de site geen rekening meer met oudere mensen en daar heb ik het al over gehad met familie en vrienden ! ik hoop meer reacties te krijgen want anders ga ik er na 3maanden defenitief mee stoppen en mijn eigen leven voort zetten ! geen avontuur wil ik en denk dat er veel vrouwen dat zien zitten ! ik heb 20 jaar een geweldige vrouw gehad en die is spijtig genoeg van kanker gestorven en is het moeilijk om zo iemand te vinden ! ik vind het heel erg dat ik langs deze weg nog iemand moet leren kennen en denk dat het een loterij is ! ik hoop dat ik vertrouwen mag hebben relatieplanet ?

Bezoek Relatieplanet Reviews over Relatieplanet

Schrijf een reactie

Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden