Pepper opzeggen, hoe kan ik dit snel doen?

Pepper opzeggen, hoe kan ik dit snel doen?

10 februari 2020

Pepper opzeggen

Je wilt pepper opzeggen? Soms vinden mensen het lastig om te vinden hoe dat precies moet. Op deze pagina laten we je zien hoe dat gaat.

Pepper profiel verwijderen

Pepper opzeggen is eigenlijk zo gepiept! Zorg er eerst voor dat je bent ingelogd. Klik vervolgens op het menu dat je kunt vinden in de rechterbovenhoek de site. Vervolgens klik je op "instellingen" en dan op "account".

pepper opzeggen

Wanneer je op "account" hebt geklikt verschijnt een scherm met onderaan het scherm de mogelijkheid om je account te verwijderen. Op deze pagina kun je je account verwijderen. Je hebt wel je wachtwoord nodig. Binnen 48 uur zul je volledig uit het systeem verwijderd worden. Het kan voorkomen dat je in de tussentijd nog een e-mail van Pepper ontvangt. Let op! Dit is definitief en kan niet ongedaan worden gemaakt. Wanneer je een Full Membership hebt gekocht via de iOS Pepper App, ben je zelf verantwoordelijk om het abonnement te stoppen via je iTunes account.

pepper account verwijderen

Het is trouwens niet mogelijk om je account tijdelijk te pauzeren. Dit kan bij sommige andere datingsites wel.

Nu je hebt opgezegd bij Pepper is natuurlijk de grote vraag, wat nu?

Het blijkt dat 86,6% van de singles die Pepper hebben opgezegd goede ervaring hebben met Relatieplanet. En, had je wat aan deze informatie? Je kunt je ervaring(en) over Pepper ook delen met anderen door een review te schrijven. Je hoeft je hiervoor niet te registeren.  

Bezoek Relatieplanet

Schrijf een reactie

Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden