Lexa inloggen, hoe en waar kun je dit doen?

Lexa inloggen, hoe en waar kun je dit doen?

11 november 2019

Je wilt inloggen op Lexa maar dat wil even niet lukken. Hier kun je lezen hoe het moet en wat je kunt doen als je je wachtwoord bent vergeten. Het is gelukkig niet moeilijk en zo gepiept!

Lexa inloggen

Lexa inloggen, waar kun je dit doen? Op deze pagina zullen we dit uitleggen. Alleen leden van Lexa kunnen inloggen op de startpagina. Dit kan met je e-mailadres of gebruikersnaam en wachtwoord. Klik op de groene button "Aanmelden". Het login scherm verschijnt dan vervolgens gelijk in beeld.

lexa inloggen

Op dit volgende scherm voer hier je gegevens in. Door daarna te klikken op de groene button met "Aanmelden" zal je automatisch doorgestuurd worden naar je Lexa profiel pagina.

inloggen lexa

Lexa wachtwoord vergeten

Ben je je wachtwoord vergeten? Dit kan iedereen overkomen. Gelukkig heeft Lexa hier wat op bedacht. Wanneer je op het inlog scherm klikt op "wachtwoord vergeten", verschijnt er een nieuw scherm. Vul jouw e-mailadres in en klik op "OK". Binnen enkele seconden ontvang je je inloggegevens.

Nog geen lid op Lexa?

Wil je graag lid worden van lexa? Dan dien je je gegevens in te vullen in het registratieformulier.  Lexa zal wat persoonlijke dingen vragen als: geboorte datum, e-mailadres, interesses en eigenschappen. En, had je wat aan deze informatie? Je kunt je ervaring(en) over Lexa ook delen met anderen door een review te schrijven. Je hoeft je hiervoor niet te registeren.

Bezoek Lexa

Reacties

Goedemiddag,waarom kan ik vanaf gistermiddag niet meer inloggen.
Bezoekers of berichten die ik binnen krijg ik kan niet bekijken. Hoor graag een reactie
Groetjes

Als ik een mail krijg,kan ik niet inloggen,er komt dan staan:oeps er gaat iets verkeerd met inloggen,wat kan ik hier aan doen? Mvg.

Wanneer iemand mijn inloggegevens op een andere computer gebruikt, krijg ik hier dan melding van? Ik vrees dat iemand op mijn account gezeten heeft.

hallo,
ik wil op de laptop lexa openen.
ik weet mijn wachtwoord niet meer.
ik heb een paar keer e-mail ingevuld en wachtwoord vergeten geduwd ,maar ik krijg geen mail.

met vriendelijke groet,
heidi pelzer

waarom kan ik niet inloggen op de pc en wel via android telefoon

Waarom kan ik niet inloggen via mijn pc, is het mogelijk dit na te kijken

Bezoek Lexa Reviews over Lexa

Schrijf een reactie

Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden