Dating App Overzicht 2022

Dating App Overzicht

Dating apps zijn erg populair. Zo goed als alle grote datingsites hebben inmiddels een app, wat er voor zorgt dat alles gemakkelijk te gebruiken is. Of je nu een iPhone hebt of een Samsung, er zijn apps voor iedereen.

Meer lezen over de beste dating sites? Kijk dan even hier: De beste datingsites en apps

Parship App 

Heb je een Parship lidmaatschap en merk je, dat je niet steeds achter je desktop kan zijn om berichten te beantwoorden of wil je net als bij andere datingsites gebruik maken van een app, waardoor je in een oogopslag alle beschikbare matches kan zien en meer? Dan kun je in dit geval het best gebruik maken van de dating app van Parship. Deze app is makkelijk te downloaden voor Android alsook iOS mobiele apparaten. Lijkt dit je interessant en wil je ook overal en altijd bereikbaar zijn? Dan kun je het best gebruik maken van de dating app van Parship. 

Overzichtelijkheid 

De Parship App is zeer overzichtelijk in elkaar gezet. Als je eenmaal de app hebt gedownload op je smartphone kan je in een oogopslag zien waar je je moet inloggen, waar je binnengekomen berichten zijn, een lijst met potentiële matches en veel meer. Het is dus absoluut niet ingewikkeld om gebruik te maken van de diensten van Parship via deze app. Je krijgt eigenlijk alles te zien wat je op de website van Parship zou zien, alleen is van je smartphone een mobiele versie. De app van deze site is dusdanig in elkaar gezet, dat de functies heel overzichtelijk te zien zijn voor leden als zij gebruik wensen te maken van de app. 

parship app voor dating

Bruikbaarheid 

De Parship app is niet alleen zeer overzichtelijk, maar ook heel handig in gebruik. Je kunt op eenvoudige wijze nieuwe binnengekomen berichten lezen, bladeren door partnervoorstellen en ontdekken wie je profiel bezocht heeft. Je hebt verder ook de mogelijkheid om leuke foto’s te uploaden. Premium leden kunnen verder snel en eenvoudig berichten lezen en direct ook reageren op binnenkomende berichten. De App zelf kan men downloaden via de Google Playstore of via iTunes.  

Na het installeren moet je inloggen op de app met je bestaande Parship account of een nieuw profiel aanmaken. Je kunt jezelf inschrijven met een nieuw Parship account. Je kunt er ook voor kiezen om je bestaande Facebook login te koppelen aan je Parship account. Om je account aan te maken, dien je slechts enkele basisgegevens in te voeren zoals je e-mailadres, de regio waar je woont en een zelf gekozen wachtwoord. De volgende stap is het invullen van de wetenschappelijk onderbouwde vragenlijst. Simpeler is het nog nooit geweest dan bij Parship Dating. Meer weten over Parship? Lees dan de uitgebreide review en de ervaringen.

Voordelen Parship app 

Een van de belangrijkste voordelen van de Parship app ten opzichte van de Parship Dating website is, dat de app overal en altijd te gebruiken is en speciaal is ontwikkeld voor Android en iOS mobiele apparaten. De Parship app is hierdoor niet alleen zeer overzichtelijk, maar ook heel handig in gebruik. Je hoeft nooit meer laat te zijn bij het beantwoorden van berichten omdat je op elk moment binnengekomen berichten kan bekijken en beantwoorden via de app. Ben je onderweg naar het werk in de bus of in de trein of zit je in de wachtkamer van de dokter of heb je een vrij moment gedurende de dag, dan kun je je binnengekomen berichten bekijken en direct beantwoorden of je kunt profielen van andere gebruikers bekijken en zoeken naar geschikte Parship matches.

Neem een kijkje bij Parship

EliteDating App 

EliteDating is een unieke datingsite welke het voor gebruikers mogelijk maakt om niet alleen de liefde te vinden via een website, maar ook via een speciaal daarvoor ontwikkelde dating app. De app van deze site kan gebruikt worden op Android alsook iOS mobiele apparaten.  Hierdoor hoef je niet speciaal achter een pc te zitten om potentiele matches te identificeren, je kunt gewoon via je mobiel inloggen op de app en direct op zoek gaan naar spannede elite dates. In dit artikel zal nader worden ingegaan op de overzichtelijkheid, bruikbaarheid en de voordelen welke de app met zich meebrengt. 

Overzichtelijkheid 

De EliteDating app ervaren de meeste gebruikers als zeer overzichtelijk. Deze app behoudt hetzelfde petrol-gele design als op de Elitedating website. Op de app zal je in de optie “menu” de belangrijkste functies terugvinden. Je ziet onder andere waar je berichten kan versturen, je partnervoorstellen kan bekijken en je kunt natuurlijk ook een “smiley” versturen naar andere interessante gebruikers. In het overzicht kun je verder in één oogopslag zien wat er nieuw is op jouw profiel.

Wanneer je gelijktijdig met een potentiële partner bent ingelogd via mobiele apparaten, dan ben je in de gelegenheid om de zogenaamde “Push notificatie” te ontvangen. Deze functie informeert je wanneer iemand rechtstreeks contact met je zoekt. Indien er sprake is van wederzijdse interesse, is de stap naar het eerste bericht op deze manier snel gezet. Makkelijker is het nog nooit geweest dan op de app van EliteDating. 

elitedating app voor dating

Bruikbaarheid 

Het is goed om te weten, dat je de app van deze site overal en altijd kan gebruiken, zelfs als je onderweg bent naar bijvoorbeeld het werk of naar huis. Het doet er dus niet toe waar je je op dat moment begeeft, in de trein, in de tuin of als je op vakantie bent, je potentiele matches zijn slechts enkele klikken verwijderd. Om optimaal gebruik te kunnen maken van de diensten van deze dating app heb je alleen een smartphone en internet nodig. De applicatie is gratis te downloaden vanaf Google Play of de App Store. Het doet er ook niet toe of je een gratis lidmaatschap hebt of een premium account. Elk lid kan gebruik maken van deze app. 

Als lid van deze dating site kun je via de app verder gemakkelijk en rechtstreeks foto’s uploaden vanaf een smartphone. Heb je bijvoorbeeld een leuke foto gemaakt met je smartphone? Dan kun je deze foto direct op je EliteDating profiel plaatsen. Meer lezen over EliteDating, bijvoorbeeld wat de kosten zijn of de ervaringen? Lees hier dan meer.

Voordelen EliteDating app 

Al met al kan gesteld worden, dat de app van Elite Dating niet alleen zeer overzichtelijk is, maar ook handig in gebruik. Met deze app kun je namelijk altijd en overal op zoek gaan naar de juiste partner. Je kunt dus zodra je de ruimte daarvoor hebt binnengekomen berichten beantwoorden, berichten sturen voor potentiele matches en je kunt gerust de profielen van de gebruikers op deze site doorzoeken en bekijken. Je kunt je profiel verder ook nog bijwerken door rechtstreek foto’s te plaatsen welke je met je smartphone maakt. Sneller en makkelijker online daten is het nog nooit geweest dan bij EliteDating.

Neem een kijkje bij EliteDating

Lexa Dating App

De unieke dating app van Lexa stelt gebruikers in staat om overal en altijd in contact te kunnen treden met andere gebruikers van de site. De app kun je snel en makkelijk downloaden voor alle mobiele apparaten met iOS en Android. Na de app gedownload te hebben zou je op eenvoudige wijze kunnen inloggen en gebruik kunnen maken van de diensten van Lexa. Deze app is namelijk ontworpen gebruikers het gemak van daten via een mobiel te laten ervaren en om effectief te zijn bij het vinden van een geschikte date. Dat merk je ook al bij het inschrijven, want dit gaat heel soepel. Je kunt binnen de app gemakkelijk matches beoordelen, handmatig profielen vinden aan de hand van allerlei zoek wensen, berichtjes versturen en je zelfs direct aanmelden voor een van de bekende Lexa Events. Lijkt de Lexa app je interessant? Download deze dan nu en maak gebruik van de verschillende diensten van Lexa.

Overzichtelijkheid 

Evenals andere populaire dating sites is de app van de Lexa dating site zeer overzichtelijk. De app biedt je de mogelijkheid om landelijk of in de buurt op zoek te gaan naar geschikte matches. Op je mobiel heb je de mogelijkheid om foto’s achter elkaar te bekijken. Je kunt dan per foto aangegeven of het iemand is waar je graag mee in contact zou willen komen. Wanneer dit zo is, dan kun je ook gemakkelijk het profiel van deze persoon bezoeken en deze persoon dan een bericht gaan sturen. Dit is een erg leuke functie en uiteraard het proberen waard. 

Heb je een volledig lidmaatschap van de site, dan kun je de app eindeloos gaan gebruiken. Het is dan ook mogelijk om zonder beperkingen berichten te gaan sturen. Je zoekt gewoon de personen, die je leuk vindt en neemt via de chat contact met hem of haar op. De berichten, die je zelf van andere leden krijgt kun je ook gewoon lezen in de app. Op die manier kun je overal en altijd contact met andere gebruikers onderhouden. Je kunt dus als gebruiker gerust stellen, dat de app van Lexa een zeer waardevolle toevoeging op de website is.

lexa app voor dating

Bruikbaarheid 

De Lexa dating app is niet alleen zeer overzichtelijk, maar ook zeer handig in gebruik. Ook al is Lexa van oorsprong een bekende datingsite, de bijbehorende dating app kun je gebruiken zonder ooit zelf een bezoek te brengen aan de website. Alles in de app is specifiek voor mobiel gebruik ontwikkeld en ontworpen. De mobiele app is dus een precieze weergave van de website zelf. Profielen, die aan je worden gekoppeld, kun je voorzien van een swipe naar links of naar rechts om aan te geven of je een gebruiker leuk of niet leuk vindt. Meer informatie over Lexa, zoals bijvoorbeeld de kosten vind je hier.

Voordelen Lexa app 

Het grote voordeel van de Lexa app is, dat je verder kunt gaan waar je op de computer gebleven bent. Stel je bent leuk berichten aan het uitwisselen met een interessante man of vrouw en je moet dan weg, dan hoef je geen uren te wachten voor je weer achter je computer kan plaatsnemen. Dit is ook niet prettig voor de andere gebruiker. Als er een internetverbinding beschikbaar is op je mobiel, dan kun je gerust gebruik maken van de Lexa dating app.

Nu naar de Lexa app!

Pepper App

De Pepper dating site biedt gebruikers de mogelijkheid en snel en eenvoudig gebruik te kunnen maken van de vernieuwde Pepper iOs en Android App. Via deze app kun je jezelf op een visuele en laagdrempelige manier laten zien aan andere gebruikers. Daarnaast kun je ook nog snel en gemakkelijk duiken in het leven van je matches. Je zult je wel afvragen hoe het staat met de overzichtelijkheid en bruikbaarheid van deze app alsook de voordelen welke deze met zich meebrengt. In dit artikel zal daar nader op worden ingegaan.

Overzichtelijkheid 

De Pepper Dating app is zeer overzichtelijk. Je hebt bijvoorbeeld de mogelijkheid om jezelf goed te laten zien. Je kunt middels een collage van je foto’s en video’s makkelijk laten zien wat jouw hobby’s zijn en waar je van houdt. Verder kun je in een oogopslag zien wie je ook leuk vindt en de matches, die je profiel hebben geliked of hebben bezocht. Je krijgt ook een uitvouw optie om al je matches te zien. Je kunt ook op eenvoudige wijze al je binnengekomen berichten terugzien.

pepper app voor dating

Bruikbaarheid 

De app is niet alleen overzichtelijk, maar ook handig in gebruik. Je kunt de mooiste profielen bekijken. Je kunt daarbij niet alleen een goed beeld krijgen van andere singles, maar je ziet ook wie je match is en waarmee deze zich bezighoudt. Je kunt ook op eenvoudige wijze de laatste updates ontvangen. Je hebt verder de mogelijkheid om zeer laagdrempelig andere gebruikers te benaderen voor een date en meer. Je kunt bijvoorbeeld een foto liken, een bericht sturen of een chatconversatie starten. Pepper houdt je verder op de hoogte als je een fan hebt, een uitnodiging ontvangt voor de live chat, een berichtje krijgt of een dating verzoek krijgt. Om gebruik te kunnen maken van de diensten van de site of de app heb je een Pepper account nodig. De site en de app bieden je de mogelijkheid om op eenvoudige wijze een account aan te maken. Meer lezen over de datingsite Pepper? Hier vind je de kosten, ervaringen en meer informatie.

Voordelen Pepper dating app 

Over het algemeen wil het er bij vele dating apps op lijken, dat de apps alleen gefocust zijn op het uiterlijk van gebruikers. De meeste apps gaan ertoe over om een swipe functie te integreren in de app. Je kunt dan op basis van het uiterlijk van iemand bijvoorbeeld naar links of rechts swipen om aan te geven of je de persoon wel of niet leuk vindt. Maar is dat voldoende om iemand te vinden voor een serieuze relatie en meer? De meeste gebruikers vinden van niet. Hier speelt Pepper goed op in door met een eigen datingapp te komen met meer ‘diepgang’. Dit betekent, dat het doel van deze app niet is om iemand leuk te vinden of niet op basis van zijn of haar uiterlijk. Op basis van het profiel van de gebruiker, de hobby’s, selfies en overige interesses zou een gebruikers in staat moeten zijn om aan te geven of een gebruiker wel of niet zijn of haar interesse heeft. Het voordeel van de Pepper Dating app is dus dat je op basis van meer persoonsgegevens voor jezelf kan nagaan of een gebruiker past bij jou of niet.

Pepper gelijk even bekijken!

 

Schrijf een reactie

Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden