Online Daten als LGBT+’er

Daten wanneer je niet hetero bent is tegenwoordig makkelijker dan vroeger. Tegenwoordig ligt er vrijwel geen taboe meer op, maar nog steeds kan het wat moeilijker zijn om een partner via een online datingsite te vinden. Als je lid bent van een website met een algemeen (lees hetero) doelgroep kom je namelijk nog vaak mannen of vrouwen tegen die alleen maar op zoek zijn naar een extra onderdeel voor [...]

Daten met een maatje meer: de wereld van BBW datingsites

Met de opkomst van het internet ontstond ook de wereld van het online daten. In een wereld waarbij er een grote vraag is naar kleine, slanke vrouwen, is het soms wat lastiger voor grotere vrouwen om de stap richting het daten te zetten. Vrouwen wordt vanaf een jonge leeftijd aangeleerd dat zij moeten voldoen aan het ideaalplaatje van de “perfecte” vrouw. Dat is iets wat voor veel onzek [...]

Swingen, wat is het en wie doet het?

Hoewel het vroeger wat meer een taboe was, is swingen nu steeds populairder aan het worden: Swingen. Swingen is het hebben van een intieme vriendschap tussen twee of meerdere koppels. Om te kunnen swingen is de hoofdvoorwaarde dat je een romantische relatie hebt met een ander, en deze wil delen met een ander stel. 
De meeste swingparen vinden het leuk om met een ander stel een avond do [...]

Een introductie tot online daten

Datingssites bieden meerdere voordelen, een van de grootste voordelen is gemakzucht. Je hoeft namelijk niet meer de deur uit met de hoop dat je op straat een leuk persoon tegen komt en dat deze ook nog eens geïnteresseerd in je is. Sinds de online wereld steeds meer groeit, groeit daarbij ook het daten. Je kan zo makkelijk iemand ontmoeten voor het leven, of voor een spannende avond. 

Een date! Wat moet ik aan?

Je hebt je perfecte match gevonden en hij/zij wil met je afspreken. Gefeliciteerd! Nu komt een proces die velen een van de moeilijkste keuzes vinden: wat trek ik aan? Natuurlijk wil je een goede indruk maken, maar je wil ook niet over de top gaan. Kleren maken de man, maar eigenlijk ook de vrouw. In ieder geval ligt wat je aan moet vooral aan de omstandigheden. Blijf lezen voor een aantal goede ti [...]

Hoe lang wacht je op het plannen van je eerste date?

Als je iemand beter wil leren kennen werkt dat altijd beter in het echt, dan wanneer je alleen online of telefonisch communiceert. Daarom is het handig als je snel af kunt spreken om elkaar te ontmoeten, maar wanneer is het daar het juiste moment voor? Ons korte antwoord? Binnen twee weken. Lees hier onder waarom. 
Is er een match tussen jou en je date?
Als je online samen goed [...]

Lexa, contact informatie en hoe je de klantenservice kunt bereiken

Contact informatie Lexa
Als je contact wilt maken met de klantenservice van datingsite Lexa, omdat je bijvoorbeeld je abonnement wilt aanpassen, je profiel wil laten verwijderen of vragen hebt over acties en aanbiedingen of gewoon simpelweg wil opzeggen, dan is dat mogelijk via de post, per fax of met een mailtje.
Post
Het post adres van Lexa is het volgende: Meetic SA Custome [...]

Relatieplanet, hoe je contact opneemt met de klantenservice

Contact informatie Relatieplanet
De klantenservice van datingsite Relatieplanet is zowel te bereiken via de post, per telefoon en per mail. Mocht je vragen hebben over het verwijderen van je profiel of het opzeggen van je abonnement dan kun je daar terecht, maar contact met de klantenservice kan ook handig zijn als je vragen hebt over acties en aanbiedingen of simpelweg als iets even niet l [...]

EliteDating, contact opnemen met de klantenservice, hoe doe ik dat?

Contact informatie Elitedating
Bij EliteDating kan er op verschillende manieren contact gelegd worden met klantenservice. Heb je vragen op je profiel, contact leggen, je account opzeggen of je lidmaatschap veranderen er is altijd wel een reden op even in contact te komen met de klantenservice. Bij EliteDating gaat dat via de mail, per telefoon, per post en per fax.
Mail
De kla [...]

Be2, in contact komen met de klantenservice bij vragen

Contact informatie Be2
Heb je vragen over Be2 met betrekking tot je abonnement of lidmaatschap dat moet je bij klantenservice zijn. Of je nu wilt opzeggen of alleen iets wilt weten over de kosten of waarom een bericht niet aankomt, via onderstaande middelen (Mail, Post en Fax) kun je ze bereiken.
Mail
Het mailadres van de klantenservice van Be2 is [email protected] Hier k [...]

e-Matching, hoe neem je contact op met de klantenservice voor vragen?

Contact informatie eMatching
Kom je er niet uit bij e-Matching of heb je een andere reden om de klantenservice te benaderen (je hebt bijvoorbeeld vragen over je lidmaatschap of je wilt je abonnement stopzetten) dan kan de onderstaande contact informatie je helpen snel contact te leggen. Het contact met de klantenservice van e-Matching kan via de mail, via de telefoon of per post.
Mai [...]

Parship, hoe bereik je de klantenservice en leg je contact?

Contact informatie Parship
Het vinden van de contact informatie en informatie over de klantenservice van een datingsite is niet altijd even makkelijk en duidelijk. Soms heb je vragen over je lidmaatschap, wil je weten of er acties of aanbiedingen zijn of wil je simpelweg je abonnement opzeggen. Hieronder vind je in ieder geval de juiste gegevens die je nodig hebt om contact op te nemen met [...]

Pepper, hoe kom je in contact met de klantenservice?

Contact informatie van Pepper
Hier vind je een duidelijk overzicht van de contact informatie voor de datingsite Pepper. Wil je weten of er acties of aanbiedingen zijn, heb je vragen over je lidmaatschap of wil je je abonnement opzeggen of stop zetten, dan kan je in contact komen met de klantenservice van Pepper via mail of per post.
Post
Het adres van Pepper is het volgende: P [...]

Ondeugend daten, hoe neem je contact op met de klantenservice bij vragen?

Contact informatie ondeugend daten
Wil je in contact komen met de klantenservice van Ondeugend Daten omdat je iets wilt vragen over je profiel, je abonnement, acties of omdat iets simpelweg gewoon niet helemaal goed werkt, dan is dat mogelijk via het contact formulier, de telefoon of per post.
Mail
Het mailcontact met de klantenservice loopt via de website van Ondeugend Daten. [...]

3 Dating Tips voor een laag budget

Op date gaan kan vaak erg duur zijn. Samen op restaurant kan een gat slaan in je budget, zeker wanneer je nog even blijft plakken voor een slaapmutsje. Niet iedereen heeft het financieel even makkelijk – maar dat betekent niet dat je niet kan daten. Er zijn namelijk een heleboel mooie alternatieven die net zo tof zijn als een avondje op restaurant, maar heel wat minder kosten. Wij hebben alv [...]

3 tips voor een succesvolle relatie

Samen lekker in de zetel naar een filmpje kijken, of gewoon stiekem met z’n tweetjes Netflixen in bed met een extragrote pizza: een relatie hebben kan erg leuk en gezellig zijn. Je hebt iemand om je dagen mee te slijten, een soort beste vriend of vriendin die jou tot in je ziel begrijpt en alles voor jou zou doen. Het kan echter erg moeilijk zijn om deze persoon te vinden en een gezonde rela [...]

5 tips om jouw eerste date gesmeerd te laten lopen

Een eerste date hebben via een datingwebsite kan heel erg spannend zijn. Hoewel je het gevoel hebt dat je de persoon aan de andere kant van de internetlijn goed kent, kan een eerste afspraakje toch uitlopen op een flop. Wij hebben alvast vijf tips op een rijtje gezet die jou kunnen helpen een succes te maken van je eerste date.
Verwacht er niet teveel van
Ga zonder al te veel verwach [...]

4 ultieme dating tips voor mannen

Online daten voor mannen is heel wat moeilijker dan online daten voor vrouwen. Wanneer je dan eindelijk een date hebt versierd bestaat er natuurlijk ook nog altijd de kans dat deze date volledig verkeerd loopt. Ik stel voor dat je na deze blog post ook onze andere artikelen even doorneemt om het online daten zo goed en vlog mogelijk te laten verlopen.
Wij hebben hier alvast vier ultieme dat [...]

Elitedating kosten, hoe duur is deze datingsite?


Elitedating kosten
U wilt meer informatie over Elitedating kosten? Deze datingsite voor hoger opgeleiden biedt een gratis en een Premium-lidmaatschap. Volgens Elitedating kun je met een Premium-lidmaatschap onbegrensd communiceren en direct alle foto's en profiel-bezoekers bekijken.
Elitedating kosten Premium-lidmaatschap

3 maanden: € 17,90 per maand
[...]

Relatieplanet kosten, hoe duur is het nu eigenlijk?


Relatieplanet kosten
Relatieplanet kosten, hoe duur is het nu eigenlijk? Op deze pagina zullen we alles over de tarieven vertellen die deze datingsite hanteert. Er zijn een drietal lidmaatschapstermijnen die als volgt luiden:

1 maand kost € 24,95
3 maanden kost € 14,95 per maand (40% Korting*) Beste Deal!
6 maanden kost € 9,95 per maand&nb [...]