Lexa of Pepper, welke datingsite voldoet het meeste aan mijn eisen?

Lexa of Pepper, welke datingsite voldoet het meeste aan mijn eisen?

Alles wat je moet weten

Lexa of Pepper, welke datingsite voldoet het meeste aan mijn eisen?
7 mei 2021

Lexa of Pepper, maak de juiste keuze

Vanwege de veelheid aan datingwebsites is het niet altijd even makkelijk om een datingsite te vinden welke voldoet aan jouw wensen. Je hebt bijvoorbeeld datingsites welke gericht zijn op ouderen, jongeren, hoogopgeleiden of juist dertig plussers. Daarnaast zijn er datingwebsites met profielen van echte personen, entertainment profielen waarmee je niet kan afspreken en een combinatie van beide. Het hang dus helemaal van jouw af of je alleen een datingwebsite wilt bezoeken voor entertainment doeleinden, een serieuze relatie of gewoon een “hookup”. Het blijft dus een uitdaging om een goede datingsite te vinden waarbij je er verzekert van wil zijn, dat je aanmelding ook zal resulteren in bijvoorbeeld een serieuze relatie. In dit artikel zal een vergelijking worden gemaakt tussen de datingsites Lexa en Pepper, waarbij onder andere gekeken zal worden naar de  doelgroepen van beide datingsites, de overeenkomsten en de verschillen. Op basis van de informatie in dit artikel zou je de keuze kunnen maken voor Lexa of Pepper. 

Wat is de doelgroep van Lexa? 

Lexa noemt zichzelf de nummer een (1) site op het gebied van dating. Op deze site kan een ieder vanaf 18 jaar terecht voor het vinden van een leuke man of vrouw. Alle profielen van de leden van deze site zijn geverifieerd en je krijgt echt profielen voorgeschoteld van personen, die voldoen aan jouw criteria en gewoon bij jou passen. Bij Lexa komt een ieder aan zijn of haar trekken en kom je gedetailleerde profielen van gebruikers tegen, op basis waarvan je kan besluiten om een de persoon beter te leren kennen of juist niet. Lexa maakt het verder nog makkelijker voor haar gebruikers om elkaar niet alleen online te spreken, maar ook persoonlijk, face to face dus. Lexa organiseert om de zoveel tijd borrelavonden en single events. Ben je dus al enige tijd aan het chatten met een andere gebruiker en blijven de gesprekken interessant? Merk je dat er een klik is? Dan wordt het tijd, dat jullie elkaar nou eens echt gaan ontmoeten? Dan heb je genoeg reden om de persoon naar een borrelavond uit te vragen of juist naar een single event. Onder het genot van een glaasje wijn zouden jullie elkaar dus beter kunnen leren kennen. 

Gratis aanmelden bij Lexa

Wat is de doelgroep van Pepper?

pepper

Evenals Lexa is Pepper ook een datingsite waar alle singles aan hun trekken komen. Op deze site is 80% van alle leden tussen de 25 en 80 jaar, hetgeen impliceert, dat Pepper bestaat uit zeer serieuze leden, die allen echt op zoek zijn naar een spannende duurzame relatie. Niet zomaar wordt Pepper ook wel een niet zomaar datingsite genoemd. De leden op deze site zijn niet alleen nieuwsgierig en ondernemend, maar willen hun onlinedating avontuur zeker tot een succes maken. Alhoewel een ieder op de site aan hun trekken kan komen gaat het bij Pepper vooral om personen tussen de 25 en 80 jaar. Op deze site kom je over zoals je echt bent. Bij Pepper maak je dan ook een collage van jouw interesses in plaats van een lange beschrijving. Op basis hiervan krijgen andere gebruikers een beter beeld van je en kunnen ze nog sneller ervoor kiezen om in contact met je te treden. 

Gratis aanmelden bij Pepper

Wat hebben Lexa en Pepper met elkaar gemeen? 

Het is natuurlijk goed om te weten wat Lexa onderscheidt van Pepper en omgekeerd. Op basis hiervan doe je inzichten op en kun je de beste datingsite kiezen. Allereerst bieden beide sites singles de mogelijkheid om in contact te komen met andere singles voor een duurzame relatie en meer. Beide sites hebben een thuiswinkel waarborg en Keurmerk Veilig Daten certificering en kunnen daarom als betrouwbaar bestempeld worden. Het keurmerk Veilig Daten biedt ook nog de garantie, dat er geen personen met neppe profielen dan wel verkeerde intenties op de site voorkomen. Je kunt je verder geheel gratis aanmelden op beide datingsites en het online aanmeldformulier is ook nog eens zeer gebruikers vriendelijk. Daarnaast zijn beide sites simpel via een mobiel, tablet of laptop te benaderen. Zolang je internet hebt zou je dus overal en op elke tijdstip beide sites kunnen benaderen. 

Meer weten over Lexa? Lees hier meer informatie

Wat hebben Lexa en Pepper niet met elkaar gemeen? 

Naast de overeenkomsten zijn er natuurlijk ook verschillen tussen de twee datingsites. Lexa biedt alle gebruikers de mogelijkheid om elkaar persoonlijk te ontmoeten middels het organiseren van borrelavonden en single events. Gebruikers hebben dan een valide reden om elkaar persoonlijk te ontmoeten en het maakt het persoonlijk daten ook een stuk makkelijker. Daarnaast zijn de profielen van de gebruikers zeer gedetailleerd. Pepper daarentegen organiseert zelf geen borrelavonden en of single events voor de gebruikers, maar de site heeft wel een unieke wijze waarop gebruikers hun profiel samenstellen. Dit onderscheidt Pepper natuurlijk van alle andere datingsites. Bij Pepper is men van mening, dat een foto meer dan 1000 woorden zegt. Daarom maken gebruikers bij Pepper een collage van hun interesses in plaats van een lange beschrijving. Dit zorgt niet alleen voor mooiere profielen van gebruikers, maar maakt de site ook uniek. Een ander verschil is dat de doelgroep van Lexa alle singles betreft. Een ieder vanaf 18 jaar zou zich kunnen aanmelden op de site om in contact te kunnen komen met andere singles voor een serieuze relatie en meer. Bij Pepper kan ook een ieder vanaf 18 jaar zich aanmelden voor het vinden van een leuke date, een ideale partner voor een duurzame relatie, maar hier zijn 80% van alle leden tussen de 25 en 45 jaar. 

Meer weten over Pepper? Lees hier meer informatie

Moet ik kiezen voor Lexa of voor Pepper? 

Op basis van de vergelijking, die gemaakt is in dit artikel zou je nu in staat moeten zijn om de juiste datingsite te kiezen. Zit je bijvoorbeeld in een leeftijdsklasse tussen de 25 en 45 jaar en vindt je het schrijven van lappen tekst voor je profiel alleen maar extra werk? Dan moet je zeker bij datingsite Pepper wezen. Vind je het leuker om gebruikers op gegeven moment face to face te ontmoeten, wil je een leuke heer of dame ontmoeten in welke leeftijdsklasse dan ook, houd je van borrelen? Dan moet je zeker bij Lexa Dating wezen. 

Bezoek Lexa

Reacties

Lexa kan erg slecht tegen kritiek.
Vrouwen bekijken je profiel wel 15 keer, als je dan een bericht stuurt reageren ze niet en het bekijken van je profiel gaat even vrolijk verder. is niet bij 1 profiel maar had er zo al een stuk of 8 of je hebt een heel normaal gesprek en plots is het profiel verwijderd....en daar mag je bij lexa geen vraagtekens bij zetten.

Reviews over Lexa

Schrijf een reactie

Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden