5 Ultieme datingstips voor vrouwen

5 Ultieme datingstips voor vrouwen

5 Ultieme datingstips voor vrouwen
20 februari 2023

Het is natuurlijk allemaal een beetje wennen en spannend als je voor het eerst je aanmeld op een datingssite. Het is de eerste keer, dus je weet niet helemaal hoe je het moet aanpakken en zelfs als je al vaker te maken hebt gehad met online daten kan dit een struikelblok zijn. Iedereen kan tips gebruiken op het gebied van online daten!

1. Probeer altijd jezelf te zijn.

Het is niet handig om foto's op je profiel te zetten waar je niet echt herkenbaar op bent. Het is verstandig om je natuurlijke alledaagse look vast te stellen in plaats van een foto waarbij je helemaal opgedoft bent voor een feest. Als je dagelijks geen make-up gebruikt of iets anders dan is het niet verstandig om voor je foto's je op te maken. Jezelf zijn betekend ook dat je tijdens het praten niet je anders voor moet doen dan dat je bent, want als jij een beetje verlegen bent merk je dat wel op tijdens jullie eerste date.

2. Lange teksten op je profiel zijn niet nodig.

Beschrijf kort wat je zo ongeveer doet in het dagelijks leven en beschrijf kort wat je erg leuk vindt om te doen in je vrije tijd. De lange teksten kunnen saai overkomen en meer als een advertentie dan een serieuze datingoproep.

3. Wees eerlijk.

Soms krijg je berichtjes op je profiel van mannen die interesse in je hebben. Natuurlijk, weet je na dat berichtje niet of je een klik hebt. Als je uiteindelijk toch besluit om te daten met een man en je voelt geen klik wees dan eerlijk. Hij heeft er niks aan om te denken dat jij misschien een vervolgdate hebt. Vertel gewoon eerlijk dat het heel gezellig was, maar je toch geen klik voelde. Zo kan jij verder met een leuke man vinden en hij verder om een leuke vrouw te vinden.

4. Op de date zelf: wees geinteresseerd!

Niets vervelender is om tegenover je een smsende vrouw te hebben of een vrouw die steeds op haar telefoon kijkt. Verdoe je eigen tijd niet en ook niet die van een ander. Het is helemaal niet erg om af en toe een stilte te laten vallen, want zo geef je ruimte om de ander na te laten denken.

5. Overdrijf niet met de kleding.

Ga je misschien met je date gewoon gezellig wat drinken? Kleed je casual aan met wat accesoires. Een man let wel op of je er verzorgd uitziet, maar zorg ervoor dat je niet eruitziet alsof je met je gezicht in de make-up bent gevallen en net van een premiere bent weggerend. Het is leuk om jezelf op te doffen, maar overdrijf er niet mee. Wil je ook eens een datingsite proberen? Kijk dan eens op onze vergelijker.

Bezoek Lexa

Schrijf een reactie

Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden