5 Datingtips voor mannen

5 Datingtips voor mannen

5 Datingtips voor mannen
20 februari 2023

Op zoek naar een leuke vriendin? Daten is helemaal hot. De meeste mensen zoeken nu een partner via de velen online platforms die er tegenwoordig zijn. Het is de manier om met veel mensen van je eigen leeftijd in contact te komen. Maar hoe doe je dat precies? Hoe gaat dat in zijn werk? En wat kan je doen op de date?

1. Probeer op je profiel duidelijk te zijn.

Er niet teveel poespas op zetten is een must. Het kan anders ook zo zijn dat je tijdens je date geen gespreksstof hebt en het gesprek steeds stiltes bevat. Zet er in het kort in wat je allemaal bezig houdt.

2. Zie er tijdens je date verzorgd uit.

Het eerste waar vrouwen naar kijken is het uiterlijk. Daarmee bedoel ik niet of je George Clooney bent of een minder aantrekkelijke man. Vrouwen kijken meteen of je er goed verzorgd uitziet. Qua kleding kan het gewoon casual. Als je er maar voor zorgt dat je de baard trimt, haren verzorgd en een frisse adem. Dat laat haar ook merken dat je over de date hebt nagedacht en dat je dit doet als interesse voor haar.

3. Vaak laten mannen de vrouwen het gesprek leiden.

Dit doen mannen vaak, omdat ze weten dat wij erg graag van praten houden. Wij vrouwen vinden dat inderdaad ook leuk, maar wij houden ervan als een man zich ook mengt in het gesprek en vooral ook zelf over onderwerpen begint. Dit geeft ook aan dat een man oprecht geinteresseerd is of dat de date gewoon gezellig verloopt.

4. Probeer niet iemand anders te zijn tijdens het gesprek.

Soms dik je verhalen misschien een beetje aan, maar met daten is dat niet een goede zet. Er wordt dan meteen gedacht dat je een opschepper bent.

5. Wees eerlijk als je geen klik voelde.

De date kan dan niet per se onaangenaam zijn, maar het kan zijn dat er geen klik is. Probeer dit dan op een nette manier te vertellen. Je hebt er namelijk niks aan als zij denkt dat er misschien wel een wederzijdse klik was. Zo weten jullie beide waar jullie aan toe zijn. Meer advies nodig? Op deze site vind je nog meer datingtips.

Bezoek Lexa

Schrijf een reactie

Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden