SeniorenPlaza is een datingsite waar vooral 50 plussers aan hun trekken komen. Je treft namelijk op deze site een groot aantal actieve senioren leden die net als jouw op zoek zijn naar wat romantiek, leuke dates, nieuwe vrienschappen en chatcontact. De site is zeer overzichtelijk en handig in gebruik. Zelfs personen die minder behendig zijn met een computer kunnen gebruik maken van de diensten van deze site. Wil je ook een leuke seniore heer of vrouw op deze site vinden? Meld je dan vandaag nog geheel gratis aan. 

SeniorenPlaza aanmelden 

Heb je de website van SeniorenPlaza doorgenomen en ben je onder de indruk van de site? Wil je ook gebruik maken van de diensten die geboden worden? Dan kun je je 24/7 geheel gratis aanmelden op de site. Je kunt dit doen door te surfen naar de startpagina van de site en aldaar in het menu te klikken op het tabje 'aanmelden'. Er zal dan binnen enkele seconden een nieuwe webpagina tevoorschijn komen met een online aanmeldformulier. Je kunt dit dan invullen en versturen naar de beheerders van de site. Dit formulier kun je ook benaderen door op het tabje 'meld je gratis aan' te klikken. 

SeniorenPlaza mogelijkheden 

SeniorenPlaza biedt de gratis als Premium leden de mogelijkheid om alle profielen van gebruikers op de site te bekijken. Premium leden kunnen daarnaast ook nog chatten met gebruikers, vriendschapsverzoeken versturen en accepteren alsook foto's uploaden. De site biedt je in ieder geval op verschillende manieren de mogelijkheid om in contact te komen met leuke senioren. 

Mocht je tijdens het chatten of inloggen tegen zaken aanlopen of heb je gewoon vragen over de diensten die geboden worden via deze site? Dan kun je gerust contact opnemen met de vriendelijke klantenservice medewerkers door het online aanmeldformulier in te vullen en te versturen. Dit formulier kun je onder andere benaderen door op de webpagina van de site te klikken op het tabje 'contact'. Alvorens je een bericht stuurt is het uiteraard handig om eerst de lijst met meestgestelde vragen door te nemen. Mischien komt het antwoord op je vraag daarin voor en hoef je geen contact op te nemen met de klantenservice. 

SeniorenPlaza kosten 

Op SeniorenPlaza heb allereerst de mogelijkheid om je aan te melden als gratis lid. Je bent de site dan geen cent verschuldigd. Je hebt dan beperkt toegang tot de verschillende functionaliteiten van de site. Wil je echter volledig toegang tot de site, dan kun je je aanmelden als premium lid. Je betaald dan een € 9,95 per maand. 


Seniorenplaza Reviews

We hebben nog geen reviews. Voel je vrij om je ervaringen te delen en schrijf een review over Seniorenplaza.

Bezoek Seniorenplaza

Schrijf een review