OurTime is geschikt voor alleenstaanden van 50 jaar en ouder. De website biedt mannen en vrouwen de mogelijkheid om te communiceren en andere gebruikers in de omgeving te ontmoeten. Gebruikers kunnen zoeken naar vrienden, dates, langdurige relaties en zelfs huwelijkspartners. Volwassenen boven de leeftijd van 50 zijn helaas, niet zo actief in de datingwereld. Heel vaak kennen ze het gemak van deze sites niet. Bij Ourtime is die barrière weggewerkt. De site geeft mensen ouder dan 50 jaar een veilig platform om andere mensen te ontmoeten voor liefde en vriendschap.

Ourtime aanmelden

Geïnteresseerde gebruikers vullen een registratieformulier in met hun gegevens, om zich te kunnen aanmelden op de site. Naast de gegevens kunnen ook foto’s worden geüpload. Er kunnen maximaal 30 foto's worden geüpload. De totale registratie duurt slechts 2-3 minuten en het is eenvoudig, zelfs voor niet-technische personen. De site heeft eigenlijk alleen de meest elementaire informatie van een persoon nodig om een account aan te maken. Dit is erg nuttig, gezien de doelgroep van de site.

Ourtime mogelijkheden

Met de oudere datingsite kun je veel doen, zoals: e-mailen, chatten, discreet verbinding maken via sms of telefoon, digitale cadeaus verzenden, anderen aan favorieten toevoegen en flirts verzenden om interesse te tonen. Door het hele scala van beschikbare manieren om interesse te tonen, is e-mail de meest directe. Met de zoekopdracht kun je filteren op profielsecties, zoals etniciteit en kinderen, terwijl het spel ‘I'm interested’, je de profielen één voor één laat zien en je in staat stelt om elk profiel leuk te vinden of door te gaan. Het gaat bij deze site een beetje back to the basics, door communicatie op gang te brengen, zonder veel gehaal en getrek eromheen. Start een gesprek, en leer de persoon kennen. Zo simpel!

Ourtime kosten

Bij Ourtime wordt een onderscheid gemaakt tussen abonnementskosten en credit kosten. Je kunt namelijk een abonnement afsluiten om gebruik te maken van de site. Of je kunt credits gebruiken om in contact te komen met anderen. De kosten zien er zo uit:

Abonnement

  • 1 maand € 29,96 / maand
  • 6 maanden € 15.00 / maand

Waarde abonnement

  • 6 maanden € 17,96 / maand

Tokens

  • 25 tokens €0,04 /token 

Ourtime Reviews

We hebben nog geen reviews. Voel je vrij om je ervaringen te delen en schrijf een review over Ourtime.

Bezoek Ourtime

Schrijf een review