Vaak heb je als senior behoefte aan wat spannend contact of gewoon een nieuwe liefde. Seniorengeluk.nl maakt het je mogelijk om op een gemakkelijke, veilige en anonieme manier in contact te komen met andere senioren. Op deze manier kun je dan makkelijk vanuit je luie stoel nieuwe mensen leren kennen. Geinteresseerd in de site? Meld je dan nu aan!

Senioren geluk Aanmelden

Aanmelden bij seniorengeluk.nl gebeurd eenvoudig en snel. Allereerst zul je wat algemene informatie moeten invullen, zoals je leeftijd, je provincie en je woonplaats. Daarna geef je aan als je kinderen hebt of niet, je opleidingsniveau en waar je naar op zoek bent. Ook is het belangrijk om aan te geven waarom je voor seniorengeluk.nl hebt gekozen. Verder kun je het profiel verder vorm geven door een profielfoto en eventueel andere foto’s te uploaden.  Als laatst zal je een omschrijving moeten geven over wie jij bent. Hiermee vergroot je de kans op het vinden van een date. Indien je geen tijd hebt om alle gegevens in te vullen, kun je dat wel een andere dag doen.

Senioren geluk Mogelijkheden

Op de website van seniorengeluk kun je je helemaal gratis inschrijven. Hierdoor heb je de mogelijkheid om gratis gebruik te maken van de standaard functies, waaronder gratis een profiel aanmaken, profielen bekijken, standaardberichten sturen, foto’s plaatsen, goofdfoto’s bekijken en gebruik maken van de standaard zoekfunctie. Naast de gratis toegang heb je ook de VIP-toegang. Hiermee krijg je dan toegang tot alle functies inclusief die van de gratis toegang. de functies die bijkomen zijn: gebruik maken van de FotoZapper, matches bekijken via de FotoZapper, verzonden berichten lezen, persoonlijke berichten sturen, extra foto’s bekijken, uitgebreid zoeken, zoeken op trefwoord, laatste bezoekers bekijken, chatten en berichten lezen.

Senioren geluk Kosten

Als gratis lid van de site heb je de mogelijkheid om gebruik te maken van een aantal opties van de site. Wil je echter in contact komen met de leden, ben je verplicht het VIP-lidmaatschap aan te schaffen. Hiervoor worden de volgende kosten in rekening gebracht:

  • 1 maand, € 24,99 per maand
  • 2 maanden, € 19,99 per maand
  • 4 maanden, € 14,99 per maand

SeniorenGeluk Reviews

We hebben nog geen reviews. Voel je vrij om je ervaringen te delen en schrijf een review over SeniorenGeluk.

Bezoek SeniorenGeluk

Schrijf een review