Vijftigplusdating.nl is een datingsite die zich geheel richt op mensen van 50 jaar en ouder. Hier kun je op zoek gaan naar een serieuze relatie of een leuke vriendschap. Verder is de site heel makkelijk te gebruiken voor internetgebruikers die ouder zijn dan 50 jaar. Lijkt de site iets voor jou te zijn, meld je vandaag nog aan.

Vijftig plus dating Aanmelden

Ben je geinteresseerd in de datingsite vijftigplusdating.nl, dan kun je geheel gratis een account aanmaken. Alvorens je een account maakt zal je je wel moeten registreren. Hier zul je enkele gegevens moeten invullen, zoals een e-mailadres, gebruikersnaam, geslacht, sexuele geaardheid, geboortedatum en wachtwoord. Door de gegevens in te vullen wordt je automatisch ingeschreven op de site en je kunt dan je datingprofiel invullen. Om profiel in te vullen zul je de volgende 4 stappen moeten doorlopen. De eerste stap is algemene informatie over jezelf invullen zoals je haarkleur, lengte, gewicht, etc... Bij de tweede stap zul je vertellen over je persoonlijkheid. De derde stap is aangeven naar wat voor partner je zoekt. En als laatst moet je een foto uploaden. Na al de stappen gedaan te hebben, kun je direct van start gaan met de datingsite.

Vijftig plus dating Mogelijkheden

Allereerst kun je je gratis aanmelden op de site. Maar dat is niet de enigste optie die je krijgt als nieuweling. Bij het aanmaken van een profiel ben jij automatisch in het bezig van een gratis account. Met dit account kun je alleen gebruik maken van de standaard mogelijkheden, waaronder: een profiel aanmaken, profielen van andere leden bekijken, foto’s plaatsen en interesse tonen in andere leden. Indien je in contact wilt komen met andere leden, zul je een premium lidmaatschap moeten aanschaffen. Met dit lidmaatschap kun je naast de gratis functies onbeperkt gebruik maken van alle faciliteiten van de site. Als premium lid kun je gebruik maken van de volgende mogelijkheden: berichten versturen naar alle leden, alle foto’s bekijken, zien wie jouw profiel heeft bezocht, zien wie geïnteresseerd is in jou, zien wie een Premium lidmaatschap heeft, zoeken naar matches bij jou in de buurt, leesbevestigingen van verstuurde berichten ontvangen, anoniem zoeken, leden blokkeren, advertentievrij gebruik maken van de website en gebruik maken van contactgarantie.

Vijftig plus dating Kosten

Op vijftigplusdating.nl is het aanmaken van een profiel helemaal gratis. Hierdoor kun je onbeperkt gebruik maken van de standaard mogelijkheden van de site. Wil je echter in contact komen met de leden van de site, dan zul je tegen een kleine vergoeding een premium lidmaatschap moeten aanschaffen. De kosten zien er als volgt uit:

  • 1 maand, € 29,95
  • 3 maanden, € 19,95 per maand
  • 6 maanden, € 14,95 per maand

Vijftigplusdating Reviews

We hebben nog geen reviews. Voel je vrij om je ervaringen te delen en schrijf een review over Vijftigplusdating.

Bezoek Vijftigplusdating

Schrijf een review