Lexa.nl, opgericht in 2002, is dé meest succesvolle datingsite van Nederland. Steeds meer singels melden zich aan op deze datingsite. Lexa is sinds enkele jaren ook de grootste datingsite van Nederland. Met grootste bedoelen we dan het aantal actieve leden dat dagelijks lid wordt en op dit moment lid is van de datingsite. Je vindt hier singles die op zoek zijn naar een date, vriendschap of langdurige relatie.

Lexa heeft veel functionaliteiten waarmee je contact kunt leggen met andere singles. Zo kun je berichten versturen, chatten via de zogenaamde LexaMessenger, meedoen aan quizzen en méér. Dat deze datingsite werkt, blijkt uit de vele succesverhalen die te lezen zijn op de site! Naast de uitgebreide site van Lexa is er ook een zeer gebruiksvriendelijke app beschikbaar. De datingapp van Lexa is gratis te downloaden in de appstores. Doe er je voordeel mee en date waar en wanneer je wilt met Lexa!

Lexa Full Membership

1+1 maand gratis

€ 12,49

per maand

Bezoek nu
Lexa Full Membership

6+6 maanden gratis

€ 4,99

per maand

Bezoek nu
Gratis Lexa Account

Helemaal gratis

€ 0,00

per maand

Probeer gratis

 

Iedereen is welkom op Lexa

Lexa richt op singles die op zoek zijn naar zowel een relatie als vriendschap. Inmiddels heeft de site ook een goede reputatie opgebouwd en is erg betrouwbaar. Verder beschikt Lexa over genoeg mogelijkheden, het is vrij modern, een groot ledenbestand en het is niet gericht op een specifieke doelgroep. Wil je gebruik maken van Lexa, dan kan je je gratis aanmelden.

 
Kosten per maandVanaf € 4,99
Aantal leden2,5 miljoen
Mobiele site
Mobiele App
Evenementen
Persoonlijkheidstest
Keurmerk Veilig Daten
Gratis Chatten
Videochatten

Lexa Aanmelden

Op Lexa.nl kun je eenvoudig en kosteloos een account aanmaken. Eerste wat jij zal moeten invullen zijn een geldig e-mail adrs, een gebruikersnaam, geboortedatum en je postcode. Op deze manier kun je dan anoniem door de site gaan. Naast deze gegevens zal je echter een aantal vragen krijgen over lifestyle zoals relatiestatus, persoonlijkheid, kinderen, uiterlijke kenmerken, geloofsovertuiging, beroep, huisdieren en interesses. Verder is het ook belangrijk om een profieltekst –en foto te plaatsen. Indien je dit alles hebt gedaan, kun je beginnen met het zoeken naar je match en wie weet kun je een date regelen met je match.


Lexa Mogelijkheden

Als het gratis lid heb je bij Lexa genoeg mogelijkheden om mee te beginnen. Zo kun je na gratis een account aangemaakt te hebben matches bekijken op de homepage, bekijken welke leden online zijn, zoeken naar nieuwe singels, het profiel zelf wijzigen, instellingen zelf wijzigen, beperkt berichten verzenden en ontvangen en beperkt profielen bekijken. Heb je een leuke match gevonden en wil je met hem of haar in contact komen? Dan ben je geschikt om een full membership aan te schaffen. Met zo een membership kun je gebruik maken van de bovenstaande mogelijkheden en de volgende mogelijkheden: chatten in messenger, berichten lezen en verzenden, uitgebreid zoeken en favoriete zoekopdrachten opslaan, alle foto’s bekijken, persoonlijke fotoalbums bekijken en onbeperkt profielen bekijken.


Lexa Kosten

Lexa is erg populair, zo komt er elke minuut een nieuwe single bij. Je vindt dan ook gelijkgestemde mensen op Lexa: ze zijn allen op zoek naar een geschikte date. Deze datingsite is veilig en verkozen tot de meest betrouwbare datingsite van Nederland. Het inschrijven op deze datingsite is volledig gratis! Direct na het inschrijven, kun je meteen in contact komen met andere singles. Wist je dat er iedere week maar weer 35.000 dates ontstaan door Lexa?

Wanneer je een account aanmaakt bij Lexa.nl heb je dus automatisch een gratis lidmaatschap. Hierdoor kun je alleen gebruik maken van de gratis mogelijkheden. Je kunt dus geen berichten lezen en versturen. Wil je in contact komen met de leden van de site, dan zal je dus een full membership moeten aanschaffen waardoor je ook gebruik kunt maken van alle mogelijkheden.

De kosten voor een full membership zijn:

  • 12 maanden = € 4.99 per maand
  • 6 maanden = € 8,49 per maand
  • 2 maanden = € 12,49 per maand

De betalingen kunnen geschieden via iDeal, Credit Card of PayPal.

Gratis aanmelden bij Lexa


Artikelen over Lexa

Hoe Flirt Je Met Vrouwen Via Whatsapp?

Heb je geen idee hoe je moet flirten met de leuk meid die je op whatsapp hebt? Geen zorgen! Het is helemaal niet zo moeilijk om te leren en wij gaan je erbij helpen. Allereerst is het belangrijk om te weten dat je zelfs kan flirten wanneer het onderwerp daar niet juist voor lijkt te zijn. Het is nam [...]

Welke Datingsite Past Bij Mij?

Welke datingsite past bij mij? Het is zeer waarschijnlijk één van de meest gestelde vragen die men zichzelf stelt wanneer ze willen beginnen met daten. Wanneer je op zoek bent naar een partner, maar zeker wanneer je klaar bent voor een vaste relatie, is het essentieel om gebruik te mak [...]

Hoe Krijg Je Iemand Mee op een Date?

Je kent iemand waar je al een tijdje interesse in hebt. Misschien is het wel de leuke collega van de derde verdieping, of juist een interessant persoon die je via een datingsite hebt ontmoet. Wanneer je nog niet zo bekend bent in de datingwereld, dan kan het best spannend zijn om iemand mee te vrage [...]

Apps van Dating sites: Lexa en Relatieplanet

Tegenwoordig heb je bijna overal een app voor, muziek luisteren, videos kijken, het nieuws volgen, in contact blijven met je vrienden, je rekeningen bijhouden, etc. Er is bijna niets waar géén app voor is. Onze manier van daten neigt een beetje naar dezelfde kant hierin. Er zijn nameli [...]

Gaat het Alleen om Seks? 4 Tips om Erachter te Komen

Er zijn meerdere manieren waarop je kan beginnen met daten. Zo kan je ervoor kiezen om te speeddaten, online daten, of juist via je sociale netwerk. Het vinden van een date is één ding, maar je moet dan wel succes hebben wanneer zij ook naar dezelfde dingen op zoek zijn als jij. Daten [...]

Lexa Reviews

  • Via Lexa ben ik op een aantal dates geweest. Helaas heb ik nog niet gevonden waar ik naar zoek, maar ik weet dat het zeker zal komen. In het begin maakte ik gratis gebruik van de site, omdat ik nog niet wist als deze site wel iets voor mij was. Met een gratis profiel heb je alleen de mogelijkheid om flirtjes te sturen naar mensen die je leuk vindt. Ik stuurde dus flirtjes naar de mannen die ik leuk vond met de hoop dat ze zouden reageren en gelukkig deden ze dat ook. Reageren op de berichten kon niet tot ik een betaald lidmaatschap had. Toen had ik besloten om volledig lid te worden van de site en tot nu toe heb ik er geen spijt van. Met dit lidmaatschap heb je toegang tot alle functies van de site. Ik vond dit geweldig. Wat ik ook leuk vond is dat je niet alleen mensen van dezelfde leeftijd tegenkomt. Hierdoor kun je de interesses van verschillende mensen zien. Lexa is voor mij echt een top datingsite.

    Door Gelukszoeker0023 op 29 juli 2020 Reageer
  • Ik heb een hele goede ervaring met Lexa en zou die graag met jullie willen delen. Een paar jaar terug heb ik me ingeschreven op de site, maar ik deed er niets mee. Toen maakte ik gebruik van een gratis lidmaatschap, dus er werd geen geld afgetrokken. Op een dag besloot ik om even rond te kijken en misschien de dames een mailtje te sturen. Op de site kun je een tal van mensen tegen komen, zowel mannen als vrouwen. Ik was in contact met een paar mannen, maar dit was meer voor advies. De dames die ik een mailtje had gestuurd reageerde vol enthousiasme, maar met een gratis lidmaatschap kun je helaas niet reageren op de berichten. Ik besloot toen een betaald lidmaatschap aan te schaffen en heb tot nu geen spijt van. De functies die je krijgt zijn allemaal geweldig en erg handig. Dus zo kwam ik in contact met de leuke dames. Ik ben zelf op een date met een paar van ze geweest. De reden waarom ik mezelf heb ingeschreven op de site is meer voor gezelligheid en vriendschap met de mannen en vrouwen. Dit heb ik ook aan alle dames gezegd met wie ik op een date ben geweest. Lexa is echt het proberen waard.

    Door Timmy op 26 juli 2020 Reageer
  • Dankzij Lexa heb ik een leuke date mogen ervaren met een interessante heer. Hij en ik zijn momenteel goede vrienden en we hopen dat het later wel iets wordt. Vanwege de afstand hebben we besloten om het op vriendschap te houden. Voordat ik deze heer tegenkwam was ik wel in contact met een aantal mensen, maar na de eerst afspraak hoorde ik nooit meer iets van ze. Dit demotiveerde mij niet om iemand te zoeken die bij me past. Na ongeveer 4 maanden kreeg ik een mailtje van deze heer en sindsdien waren we in contact. We hebben niet alleen contact via de site, maar ook via telefoon. Door de afstand tussen ons zijn we niet zo vaak op dates geweest. In de toekomst zal dit wel veranderen. We zijn op zoek naar een manier om elkaar vaker te zien met de hoop dat het iets tussen ons wordt. Ik raad een ieder aan om Lexa een kans te geven, want ook jij kan iemand vinden die bij je past.

    Door Maroeske op 24 juli 2020 Reageer
  • spam -

    Hallo,dit is de tweede keer dat ik het probeer met lexa ,en kom er nu achter dat als je eenmaal je emailadrtes geeft aan lexa ,dat het letterlijk spam begint te regenen ,allemaal aan daten gerelateerd dus tja duidelijk dus .Maak hiervoor altijd een nieuw adres zodat je spamvrij blijft op je normale adres .Dat is mijn advies.

    Sterke punten
    Ja betalen zal je,dat is een sterk punt

    Zwakke punten
    Je kan er niets mee

    Door gerard611 op 21 juli 2020 Reageer
  • Het is erg goed te merken dat deze website op je geld uit is. Ik had een lidmaatschap van een jaar gekocht en het automatisch hernieuwen hiervan uitgeschakeld; sindsdien zit er een enorme balk bovenin elke pagina die me er aan herinnert dat ik mijn lidmaatschap moet vernieuwen - terwijl ik nog een jaar te gaan heb! Dan is het ook nog zo dat als je eenmaal een lidmaatschap afsluit, je er daarna pas achterkomt dat er nog hogere, duurdere lidmaatschappen zijn met meer functies. Ik had ook gehoopt dat omdat dit een betaald platform is, de mensen aan wie ik een bericht stuur wel vriendelijk genoeg zouden zijn om te reageren. Dat is in mijn ervaring zelden zo gebleken, maar dat heeft te maken met de gebruikers en niet met Lexa zelf. Wel vervelend wanneer je dan wel een notificatie van een nieuw bericht krijgt: "Persoon X heeft je uitnodiging afgewezen." Bedankt, hè. Daarnaast is de app verschrikkelijk slecht ontworpen, de site zelf zit taalkundig gewoon slordig in elkaar en dit allemaal wijst er op dat dit eigenlijk helemaal geen fijne site is om te gebruiken. De site heeft zeker goede aspecten, zoals de Lexa Badge voor vriendelijke mannen en de filters waar je mee kan zoeken, maar tegenover de nadelen vallen deze voordelen weg en kan je die beter classificeren als functies die je op elke datingwebsite tegenkomt.

    Door Sluimerstand op 22 juli 2019 Reageer

    Deze review is meer dan 12 maanden oud en misschien niet meer relevant.


  • Ik heb met veel plezier op Lexa gezeten totdat ik mijn huidige partner heb gevonden. Ik begrijp niet zo goed waar al die negatieviteit vandaan komt? Ja, de site is niet gratis, maar vergeleken met andere sites is hij echt niet duur. En wanneer je een profiel maakt moet je gewoon een beetje moeite doen! Je gaat toch ook niet op date zonder even wat leuks aan te doen? Voor mannen is het verder nu eenmaal lastiger dan voor vrouwen. Dat heb je maar te accepteren. Daarom heb ik gewoon hard mijn best gedaan en met enige regelmaat berichten verzonden.

    Sterke punten
    Veel, heel veel mensen Prijs is ook erg okay

    Zwakke punten
    Opzeggen gaat misschien wat lastiger dan gewenst, maar uiteindelijk lukt dat ook wel gewoon.

    Door Damian op 4 december 2018 Reageer

    Deze review is meer dan 12 maanden oud en misschien niet meer relevant.


  • stelletje oplichters en zakkenvullers verder Marokko beleving en mongolen

    Sterke punten
    niks

    Zwakke punten
    alles

    Door iemand op 5 oktober 2018 Reageer

    Deze review is meer dan 12 maanden oud en misschien niet meer relevant.


  • Nadat ik een paar maal gevraagd heb om mijn emailadres te wijzigen, blijk ik helemaal uitgeschreven te zijn, terwijl ik onlangs voor een jaar lidmaatschap betaald heb. Het is erg lastig om te achterhalen hoe je met Lexa in contact kunt komen, helaas helemaal niet telefonisch. Hopelijk komt mijn boodschap over en wordt de uitschrijving snel ongedaan gemaakt.

    Zwakke punten
    Geen mogelijkheid tot telefonisch contact met een van uw medewerkers, wat tot nu toe bij mij tot misverstanden en irritaties heeft geleid. Bij een poging een contactformulier in te vullen wordt gevraagd naar een code (of zo) die er echter niet bij vermeld staat..... Formulier wordt dus niet verzonden. Kortom: communicatie verdient duidelijk verbetering! Lastig te achterhalen hoe je wel in contact kunt komen.

    Door Tara op 23 september 2018 Reageer

    Deze review is meer dan 12 maanden oud en misschien niet meer relevant.


  • Sterke punten
    Niet veel sterke punten. Als je iets zegt wat de site niet aanstast word je er af geflikkert en je kan op gern enkele maniet je weerwoord geven. Lijkt wel of ze nog in de jaren 40/45 leven waar je nikd mocht zeggen. Ik zou graag willen weten waar werknemers van deze site wonen. Ik had net voor 1 maand opgewardeerd dus 24,99 euro heeft lexa gestolen van mij. Hun hoofdkantoor opereerdook vanuit belgie om de nederlandse wet te omzeilen. Laffe dieven zijn het en als man heb je op deze site geenrecht

    Zwakke punten
    Als het hun niet aanstaat wat jij zecht ook als het conform de regels is word je er zo van af gegooidven je kunt nergens je weerwoord zeggen of je gelijk halen. Zij hebben alle macht ook als je betaald hrbt ben je je geld kwijt. Dieven zijn het!

    Door kwaat op 10 mei 2016 Reageer

    Deze review is meer dan 12 maanden oud en misschien niet meer relevant.


  • Als je er iets van een opmerking meld in je tekst wat goed gekeurd moet worden word je er dus van af geflikkerd , wachtwoord klopt niet meer en als je die veranderd dan mag je er nog niet op.
    Dus als je in een vlak iets neerzet in de trend van "lijkt wel een no pay non cure" omdat je de flirts of berichten niet kan lezen zonder dat je lid word , dan beslist de Erdogan admin blijkbaar dat je verwijderd word

    Sterke punten
    none

    Zwakke punten
    Je mag je flirts of berichten niet zien zonder dat je lid word , en zeg je er iets van dan word je eraf geflikkerd.
    Dus als ze nu zeggen je mag berichten lezen maar alleen beantwoorden als je lid bent zou ik zeggen ja

    Door Art op 2 mei 2016 Reageer

    Deze review is meer dan 12 maanden oud en misschien niet meer relevant.


  • mijn ex van 2 jaar geleden, inmiddels getrouwd en een aantal andere nep figuren....op de site

    Sterke punten
    none

    Zwakke punten
    veel

    Door Lana op 16 april 2016 Reageer

    Deze review is meer dan 12 maanden oud en misschien niet meer relevant.


  • na 6 maanden "premium" (anders kun je helemaal fluiten naar een antwoord) hou ik het wel voor gezien met lexa. De meeste leden zijn geen betalend member en kunnen hun ontvangen berichten dus niet lezen laat staan beantwoorden. Tenzij je als afzender premium membership afsluit. Maar de meeste dames krijgen zoveel berichten dat ze gewoon helemaal niets lezen. Kan ik ze eigenlijk ook niet kwalijk nemen.
    Je mag al blij zijn als je een vriendelijk "nee" terugkrijgt. De meeste events zijn borrels op werkdagen. Leuk, maar op werkdagen moet ik vroeg op en dan is de keuze een paar uur met openbaar vervoer of aan de cola. Of thuisblijven. Verder probeert lexa je zoveel mogelijk extraatjes af te laten sluiten (premium, control, lexamore).
    Verder als ik dan een keer een dame van "verweg" (Rusland, Panama, Brazilië) antwoord dat ik het toch wat dicht bij huis zoek krijg ik van lexa vervolgens allerlei voorstellen uit die regio's. Want je hebt tenslotte contact gehad met iemand uit die omgeving.

    Lexa heeft een app.Van diegenen die hun profiel invullen via de app krijg je dan alleen te zien "gescheiden,--,--". Echt handig zoeken.

    Kortom een hoop ergernis.

    In 6 maanden 1x gebeld met een dame. Verder geen resultaat.

    Sterke punten
    de zoekfunctie (handig)

    Zwakke punten
    - de zoekfunctie (werkt alleen niet)
    - lexa events vaak ver weg, borrels op werkdagen (hallo, moet vroeg op)
    - matches van lexa slaan nergens op:
    1) zij zoekt iemand tot 35. volgens lexa perfecte match (ik ben rond de 40)
    2) zij zoekt iemand tot 1.80, perfecte match (ben 1.95m)
    3) wil zij kinderen en jij niet: perfecte match
    4) is zij al meer dan 3 maanden niet meer online geweest: misschien heb jij wel geluk
    5) zoek jij iemand tot 40: lexa heeft nog wel iemand van 49 voor je in de aanbieding.

    Door GVR op 5 maart 2016 Reageer

    Deze review is meer dan 12 maanden oud en misschien niet meer relevant.


  • De app crasht continu. Als Lexa vraagt of je het wilt beoordelen, en je geeft een negatief oordeel, dan kom je bij haar customer care terecht. Maar als je een positief oordeel geeft, dan komt het ineens wel in de play store terecht (indien Android). Ook is opzeggen heel lastig. Lexa hanteert debiele regels (zogenaamd omtrent technische redenen). Begin er dus niet aan!

    men niet door

    Sterke punten
    De app crasht continu. Als Lexa vraagt of je het wilt beoordelen, en je geeft een negatief oordeel, dan kom je bij haar customer care terecht. Maar als je een positief oordeel geeft, dan komt het ineens wel in de play store terecht (indien Android). Ook is opzeggen heel lastig. Lexa hanteert debiele regels (zogenaamd omtrent technische redenen). Begin er dus niet aan!

    ite komen niet door

    Zwakke punten
    De app crasht continu. Als Lexa vraagt of je het wilt beoordelen, en je geeft een negatief oordeel, dan kom je bij haar customer care terecht. Maar als je een positief oordeel geeft, dan komt het ineens wel in de play store terecht (indien Android). Ook is opzeggen heel lastig. Lexa hanteert debiele regels (zogenaamd omtrent technische redenen). Begin er dus niet aan!

    men niet door

    Door C. op 9 februari 2016 Reageer

    Deze review is meer dan 12 maanden oud en misschien niet meer relevant.


  • Reacties vanaf deze site komen niet door

    Sterke punten
    Reacties vanaf deze site komen niet door

    Zwakke punten
    Reacties vanaf deze site komen niet door

    Door C. op 9 februari 2016 Reageer

    Deze review is meer dan 12 maanden oud en misschien niet meer relevant.


  • -

    Misselijk makende oplichterij. Met name het niet bereikbaar zijn vind ik te treurig voor woorden.
    Zelfs op een opzegging per aangetekend schrijven krijg je geen antwoord. Zij weten donders goed dat je voor de 25 euro die je van ze tegoed houd na je herroepingsrecht, niemand voor dit bedragje zijn rechtsbijstand in zal schakelen. Dat is dan makkelijk verdiend voor Lexa en het is je reinste oplichterij. Sneu dat je mensen die graag een leuke partner willen vinden zo oplicht en misleid.
    Aparte is dat wanneer je je profiel inactief maakt je wel direct een mail bevestiging krijgt met de mededeling dat dit niet automatisch het einde van je lidmaatschap betekend. Het lijkt wel een enge ziekte waar je niet van af komt. Ik heb de automatische incasso ten einde raad nu maar geblokkeerd. Ik kan nl aantonen mijn lidmaatschap beëindigd te hebben, namelijk met minstens 10 emails en een aangetekend schrijven.

    Door Date op 22 januari 2016 Reageer

    Deze review is meer dan 12 maanden oud en misschien niet meer relevant.


  • Slecht

    Sterke punten
    Geen

    Zwakke punten
    Rommelige en onoverzichtelijke site. Matches die ze je voorhouden slaan nergens op verkeerde leeftijgroep en aan de andere kant van het land wonende terwijl je een marche van 5 km van je woonplaats aan hebt gegeven. Ze zijn alleen maar bezig je allerlei andere memberships aan te smeren

    Door Esmeralda op 11 januari 2016 Reageer

    Deze review is meer dan 12 maanden oud en misschien niet meer relevant.


  • Ik via Lexa veel leuke contacten opgedaan. De site is gebruiksvriendelijk en de app ook. Ik gebruik de app naast de site en dat werkt heel goed.

    Sterke punten
    Veel leden
    Veel functionaliteiten
    Makkelijk zoeken en contact leggen
    Overzichterlijke site

    Zwakke punten
    Geen

    Door Marion op 26 november 2015 Reageer

    Deze review is meer dan 12 maanden oud en misschien niet meer relevant.


  • voor aantrekkelijke mannen moet je niet op Lexa zijn. Een enkele uitzondering daarvelaten.

    Sterke punten
    Geen

    Zwakke punten
    Onduidelijk ingerichte website. Teveel zijwegen. Voordat je het weet betaal je voor een premium lidmaatschap. Nooit gewild.
    Opzeggen is helemaal niet mogelijk alleen als je een kwade mail stuurd naar de customer support. De links naar het opzeg gedeelte zijn niet zichtbaar op de mobile site. Misschien wel op de pc maar die heb ik niet meer.

    Door Nina op 10 november 2015 Reageer

    Deze review is meer dan 12 maanden oud en misschien niet meer relevant.


  • Na eerst gratis lid te zijn geweest en uiteraard enkele bezoekjes te hebben gehad, toch lid geworden. Grote vergissing.... iedereen is HBO of hoger blijkbaar. Maar als je dan een berichtje stuurt, klappen deze dames blijkbaar dicht want reactie komt er nooit.(Geen positieve en ook geen negatieve)... Als jijzelf dan een keer eerst een berichtje ontvangt, en je reageert hier weer op, is het ook plotseling over en verdwijnt het profiel van de site. Zie er niet al te slecht uit, eigen huis, eigen zaak etc etc. Maar niemand zegt me dan waar het aan ligt...
    Was al sceptisch en deze hele ervaring heeft het bevestigt; op enkele goede reklame verhalen na, gebeurt er niets.....

    Sterke punten
    - eenvoudig in gebruik (als je eenmaal betaald hebt.....)
    - veel leden maar of ze echt zijn?

    Zwakke punten
    - Je kunt niet zien of iemand lid is
    - Ieder bezoekje op jouw profiel wordt aangemerkt als "interesse" wat dus meestal niet het geval is.
    - Allemaal HBO of hoger ????
    - Iedereen is aan het plaatjes kijken schijnbaar...want reactie komt er niet
    - kijk je bij je matches, staan er dames wereld wijd en ver buiten de leeftijd grenzen die je zoekt.... zit ik niet op te wachten

    Door Jammer op 30 juni 2015 Reageer

    Deze review is meer dan 12 maanden oud en misschien niet meer relevant.


  • Met het concept van Lexa is niet veel mis, wat ik overigens niet kan zeggen van de attitude van veel members. Plotseling niets meer laten horen zonder aanleiding zijn schering en inslag. Niet te vergeten het overheersende motto "Plaatje niet oké, weg ermee". Samengevat wordt er weinig rekening wordt gehouden met het gevoel van de ander. Dat is niet alleen slecht voor de sfeer en het zelfvertrouwen, maar ook voor het imago van een datingsite.

    Wat me wel opvalt is dat de meeste members er gemiddeld aantrekkelijker uitzien dan de gemiddelde bevolking en dat maakt me sceptisch. Omdat het niet representatief is, vraag ik me af of er niet mee gesjoemeld wordt. Tevens zou ik wel eens willen weten of alle non-actieve profielen worden verwijderd. Dit zou een verklaring kunnen zijn voor het uitblijven van feedback.

    Sterke punten
    - Goed concept
    - Overzichtelijk
    - Laagdrempelig
    - Voor ieder wat wils

    Zwakke punten
    - Een verbeterpunt dat zeker aandacht verdient is het opzeggen van het lidmaatschap, want de ingewikkelde procedure is niet klantvriendelijk.
    - Soms kan het uploaden van een profieltekst tot problemen leiden, maar dat wordt goed opgelost.
    - Wat ik jammer vind is dat de layout veranderd is, want nu ziet het er minder professioneel uit.

    Door Mario op 18 juni 2015 Reageer

    Deze review is meer dan 12 maanden oud en misschien niet meer relevant.


  • Ik heb zelf een gratis profiel op Lexa omdat ik eerst reviews wou lezen van de site maar ik kom overal en ook hier slechte reviews tegen Lexa heeft van alle datingsites in NL de slechtse recensies maar zijn toch ook weer de bekenste en grootste dus het is eigelijk best vreemd . Wat ik wil vragen aan mensen die zijn opgelicht door LEXA als ze betaald hebben waarom nemen jullie niet alle contact op met mekaar en klagen Lexa aan ?! . Ze kunnen hier toch niet mee wegkomen als ze daadwerkelijk -- Je centen afpakken en de bombarderen met nep emails van wijven die overal wonen maar nooit normaal contact willen hebben ? . En daar betaal je dan 15 euro per maand voor ts echt schandalig duur . Nu snap ik hoe ze aan geld kwamen om reclames op TV te tonen . Ik zou hier dus niet nu een betaald lidmaatschap aanemen maakt me niet uit of ze de grootste van Nederland zijn .

    Sterke punten
    Veel profielen en veel mensen online.

    Zwakke punten
    Blijkbaar zijn ze pure piraten die je geld aftroggelen en je in de kou laten staan.

    Door Ramanios op 14 juni 2015 Reageer

    Deze review is meer dan 12 maanden oud en misschien niet meer relevant.


  • xxxxxxx

    Sterke punten
    xxxxxxxxxxx

    Zwakke punten
    xxxxxx

    Door jan roossien op 28 februari 2015 Reageer

    Deze review is meer dan 12 maanden oud en misschien niet meer relevant.


  • Ik vind Lexa een goede datingsite. Je krijgt echt een groot aantal actieve leden waaruit je kunt kiezen. Ook de app werkt prima.

    Sterke punten
    Veel actieve leden
    Goede en snelle redactie

    Zwakke punten
    Best hoge maandelijkse kosten

    Door datingsites op 27 februari 2015 Reageer

    Deze review is meer dan 12 maanden oud en misschien niet meer relevant.


  • -

    Een paar leuke dates uitgehaald maar de laatste tijd is het een zooitje. Ik krijg zelden reacties meer en dat heeft te maken met dat je berichtjes bij de ontvanger in de overvloed van onzin verdwijnen. Dit krijg ik af en toe teruggekoppeld van dames die nog de moeite nemen om hun vuilnis uit te pluizen.
    Veel profielen zijn niet actief, te zien aan de laatste datum online.. Het actieve aantal leden is een fractie van het genoemde aantal leden.
    Voor de rest het algemene verhaal: bijna iedereen wil vijf jaar jonger dan de eigen leeftijd, Dit gaat niet werken. Aandacht van fossielen vallen dmv je profielteksten te weren. Mensen zijn hier niet realistisch, whats new...

    Door Jaap op 18 januari 2015 Reageer

    Deze review is meer dan 12 maanden oud en misschien niet meer relevant.


  • Sterke punten
    Geen

    Zwakke punten
    Heel veel slechte manier op iets op te zeggen.
    Er wordt zonder kennis voor af verlengd.
    Heb je op gezegd op de site dan geld het niet voor de app op jou mobiel.
    Daar kan je helemaal niet op zeggen.

    Door Wibon op 26 november 2014 Reageer

    Deze review is meer dan 12 maanden oud en misschien niet meer relevant.



Bezoek Lexa

Schrijf je eigen review