Lexa, datingsite kosten, aanmelden, app en meer

Lexa.nl, opgericht in 2002, is dé meest succesvolle datingsite van Nederland. Steeds meer singels melden zich aan op deze datingsite. Lexa is sinds enkele jaren ook de grootste datingsite van Nederland. Met grootste bedoelen we dan het aantal actieve leden dat dagelijks lid wordt en op dit moment lid is van de datingsite. Je vindt hier singles die op zoek zijn naar een date, vriendschap of langdurige relatie.

Lexa heeft veel functionaliteiten waarmee je contact kunt leggen met andere singles. Zo kun je berichten versturen, chatten via de zogenaamde LexaMessenger, meedoen aan quizzen en méér. Dat deze datingsite werkt, blijkt uit de vele succesverhalen die te lezen zijn op de site! Naast de uitgebreide site van Lexa is er ook een zeer gebruiksvriendelijke app beschikbaar. De datingapp van Lexa is gratis te downloaden in de appstores. Doe er je voordeel mee en date waar en wanneer je wilt met Lexa!

Lexa Full Membership

1+1 maand gratis

€ 12,49

per maand

Bezoek nu
Lexa Full Membership

6+6 maanden gratis

€ 4,99

per maand

Bezoek nu
Gratis Lexa Account

Helemaal gratis

€ 0,00

per maand

Probeer gratis

 

Iedereen is welkom op Lexa

Lexa richt op singles die op zoek zijn naar zowel een relatie als vriendschap. Inmiddels heeft de site ook een goede reputatie opgebouwd en is erg betrouwbaar. Verder beschikt Lexa over genoeg mogelijkheden, het is vrij modern, een groot ledenbestand en het is niet gericht op een specifieke doelgroep. Wil je gebruik maken van Lexa, dan kan je je gratis aanmelden.

 
Kosten per maandVanaf € 4,99
Aantal leden2,5 miljoen
Mobiele site
Mobiele App
Evenementen
Persoonlijkheidstest
Keurmerk Veilig Daten
Gratis Chatten
Videochatten

Lexa Aanmelden

Op Lexa.nl kun je eenvoudig en kosteloos een account aanmaken. Eerste wat jij zal moeten invullen zijn een geldig e-mail adrs, een gebruikersnaam, geboortedatum en je postcode. Op deze manier kun je dan anoniem door de site gaan. Naast deze gegevens zal je echter een aantal vragen krijgen over lifestyle zoals relatiestatus, persoonlijkheid, kinderen, uiterlijke kenmerken, geloofsovertuiging, beroep, huisdieren en interesses. Verder is het ook belangrijk om een profieltekst –en foto te plaatsen. Indien je dit alles hebt gedaan, kun je beginnen met het zoeken naar je match en wie weet kun je een date regelen met je match.


Lexa Mogelijkheden

Als het gratis lid heb je bij Lexa genoeg mogelijkheden om mee te beginnen. Zo kun je na gratis een account aangemaakt te hebben matches bekijken op de homepage, bekijken welke leden online zijn, zoeken naar nieuwe singels, het profiel zelf wijzigen, instellingen zelf wijzigen, beperkt berichten verzenden en ontvangen en beperkt profielen bekijken. Heb je een leuke match gevonden en wil je met hem of haar in contact komen? Dan ben je geschikt om een full membership aan te schaffen. Met zo een membership kun je gebruik maken van de bovenstaande mogelijkheden en de volgende mogelijkheden: chatten in messenger, berichten lezen en verzenden, uitgebreid zoeken en favoriete zoekopdrachten opslaan, alle foto’s bekijken, persoonlijke fotoalbums bekijken en onbeperkt profielen bekijken.


Lexa Kosten

Lexa is erg populair, zo komt er elke minuut een nieuwe single bij. Je vindt dan ook gelijkgestemde mensen op Lexa: ze zijn allen op zoek naar een geschikte date. Deze datingsite is veilig en verkozen tot de meest betrouwbare datingsite van Nederland. Het inschrijven op deze datingsite is volledig gratis! Direct na het inschrijven, kun je meteen in contact komen met andere singles. Wist je dat er iedere week maar weer 35.000 dates ontstaan door Lexa?

Wanneer je een account aanmaakt bij Lexa.nl heb je dus automatisch een gratis lidmaatschap. Hierdoor kun je alleen gebruik maken van de gratis mogelijkheden. Je kunt dus geen berichten lezen en versturen. Wil je in contact komen met de leden van de site, dan zal je dus een full membership moeten aanschaffen waardoor je ook gebruik kunt maken van alle mogelijkheden.

De kosten voor een full membership zijn:

 • 12 maanden = € 4.99 per maand
 • 6 maanden = € 8,49 per maand
 • 2 maanden = € 12,49 per maand

De betalingen kunnen geschieden via iDeal, Credit Card of PayPal.

Gratis aanmelden bij Lexa


Artikelen over Lexa

5 Datingtips voor mannen

5 Datingtips voor mannen

Op zoek naar een leuke vriendin? Daten is helemaal hot. De meeste mensen zoeken nu een partner via de velen online platforms die er tegenwoordig zijn. Het is de manier om met veel mensen van je eigen leeftijd in contact te komen. Maar hoe doe je dat precies? Hoe gaat dat in zijn werk? En wat kan je doen op de date? 1. Probeer op je profiel duidelijk te zijn. Er niet teveel poespas op zetten is e ... [...]

5 Ultieme datingstips voor vrouwen

5 Ultieme datingstips voor vrouwen

Het is natuurlijk allemaal een beetje wennen en spannend als je voor het eerst je aanmeld op een datingssite. Het is de eerste keer, dus je weet niet helemaal hoe je het moet aanpakken en zelfs als je al vaker te maken hebt gehad met online daten kan dit een struikelblok zijn. Iedereen kan tips gebruiken op het gebied van online daten! 1. Probeer altijd jezelf te zijn. Het is niet handig om foto ... [...]

Relatieplanet of Lexa, welke datingsite moet ik nou kiezen?

Relatieplanet of Lexa, welke datingsite moet ik nou kiezen?

Relatieplanet of Lexa, vergelijk ze met elkaar Ben je het alleen zijn zat en wil je nu echt de liefde van je leven ontmoeten? Heb je je al ingeschreven bij een datingsite of ben je van plan dat op kort termijn te doen? Ben je al een beetje gaan surfen op het internet, maar kom je er gewoon niet uit? Moet je je aanmelden bij datingsite A of datingsite B? Alle datingsites lijken even interessan ... [...]

Lexa of Pepper, welke datingsite voldoet het meeste aan mijn eisen?

Lexa of Pepper, welke datingsite voldoet het meeste aan mijn eisen?

Lexa of Pepper, maak de juiste keuze Vanwege de veelheid aan datingwebsites is het niet altijd even makkelijk om een datingsite te vinden welke voldoet aan jouw wensen. Je hebt bijvoorbeeld datingsites welke gericht zijn op ouderen, jongeren, hoogopgeleiden of juist dertig plussers. Daarnaast zijn er datingwebsites met profielen van echte personen, entertainment profielen waarmee je niet kan ... [...]

Tinder of Lexa, welke datingsite is het meest geschikt voor jou?

Tinder of Lexa, welke datingsite is het meest geschikt voor jou?

Tinder of Lexa, kijk en vergelijk Ben je al een tijdje aan het surfen geweest op het internet, op zoek naar een geschikte dating site? Ben je daarbij Tinder of Lexa dating tegengekomen? Spreken deze datingsites je aan? Wil je weten of je nu moet kiezen voor Tinder of Lexa of wil je beide datingsites proberen? Alvorens je natuurlijk lid wordt van één of beide sites is het natuurlijk handig om vo ... [...]

Lexa Reviews

  Oplichting

  deze mensen vullen zichzelf al jaren de zakken over de rug van goedwillende mensen die op een serieuze manier willen daten, het is dan ook ten zeerste af te raden hier zaken mee te doen , ook zijn ze bekend bij Radar en al jaren proberen ze mensen op te lichten, blijf hier ver uit de buurt van ,zonde van u geld.

  Sterke punten
  Mensen geld afhandig proberen te maken via de bank.

  Zwakke punten
  Een persoonlijk gesprek aangaan.

  klantensevice liegt

  Vermijdt Lexa; ze schenden je privacy en blijven na opzegging je foto's en profiel gebruiken om nieuwe slachtoffers te lokken met niet meer actieve profielen.

  in juni heb ik mijn account opgezegd en profiel verwijderd.

  Al snel kwam ik erachter dat mijn profiel en foto nog steeds zichtbaar waren. Ik heb tweemaal een mail met deze klacht moeten sturen. Op de tweede mail kwam een reactie van de klantenservice dat het een vergissing betrof en al mijn gegevens en foto's definitief waren verwijderd.

  Deze week hoorde ik van een kennis dat mijn profiel en foto nog steeds zichtbaar zijn. De klantenservice van Lexa liegt dus; Ik vind dit een schandalige schending van mijn privacy.

  Sterke punten
  zijn er niet, ze gebruiken niet meer actieve profielen om groter te lijken dan ze zijn

  Zwakke punten
  klantenservice liegt

  Abonnement opzeggen

  Ik heb jullie gemaild , dat ik wil stoppen, valt nog binnen de 14 dagen , jullie geven geen reactie, ik betaal niet meer

  Sterke punten
  Niets

  Zwakke punten
  Telefonisch niet bereikbaar

  Waardeloze bereikbaarheid

  Waarom kun je leca alleen maar digitaal bereiken, waar ze niet eens op reageren, waarom geen telefoonnummer.

  Ik ben zonds december betalend lid maar plots op 1e kerstdag van het e.a. moment alles wazig en kan niets meer zien, zie geen bezoekers meer, ik kan geen berichten sturen of lezen,
  wil ik dat moet ik betalen, ja ik ben niet gek, daar heb ik juist al voor betaald.
  En lexa is doodleuk totaal niet bereikbaar, eerst stond er op mijn profiel nog de datum tot wanneer mijn abonnement is en de volgende dag was ook dat plots weg gelukkig heb ik de screenshots nog, maar waar zijn ze mee bezig....

  wordt dit niet opgelost, dan laat ik sowieso alles blokkeren dat ze niets meer van mijn rekening af kunnen halen qua abonnement.

  Sterke punten
  Nu even totaal niets

  Zwakke punten
  De totale onbereikbaarheid en laksheid

  Waardeloos

  Je kunt alleen berichten ontvangen of schrijven met een premium abonnement. Maar.. er zijn nauwelijks vrouwen met een premiumabonnement dus die kunnen niet reageren of zelf contact opnemen. Je hebt er dus niks aan! Kwaliteit van de profielen is slecht. Profieltekst wordt door het gros niet ingevuld en Lexa vindt dat prima. Zelfs Tinder is beter omdat je daar met anderen kunt communiceren. Laatste kritiekpunt: klantenservice alleen via mail te bereiken en duurt 4 dagen voor je een reactie krijgt.

  Sterke punten
  Kan er geen een noemen

  Zwakke punten
  Kwaliteit, bereikbaarheid,

  Betalingen

  Ik ben een week geleden lid geworden en heb 9,99 betaald tot mijn verbazing is er vandaag weer dat bedrag van mijn bank gehaald ik laat het de bank direct stop zetten schandalig dit

  Zwakke punten
  Alles

  Ik wil mijn lidmaatschap bij Ourtime niet verlengen, maar kan geen contact maken. Niet via de mail en ook niet telefonisch. Graag uw reactie!!!

  Slechte ervaring met opzegging. Kan geen contact krijgen. Gezien de andere reviews ben ik niet de enige die hier over klaagt.

  Zwakke punten
  Geen contact kunnen maken met bedrijf.

  Slecht

  Mijn ervaring is erg slecht. Heb hier 5 weken geleden een man leren kennen van 50 jaar Patrick uit Valkenswaard. Nou hij houd vrouwen aan het lijntje. Hij belooft van alles,komt niets na. Hij ontkent dat hij nog op lexa staat,terwijl hij er nog duidelijk opstaat. Ik ben erzelf achter gekomen dat hij met meerdere vrouwen date. En hetzelfde bij flikt. Je moet naar zijn pijpen dansen,anders word hij erg boos!!!! Mij heeft hij geld afhandig gemaakt. Iedere keer zegt hij je raakt me niet kwijt. Maar alles via app,niet een keer bellen. Ik vind het zo triest, en zeker voor vrouwen die met hem in zee gaan. Hij is voor geen meter toevertrouwen. Heb al meerdere keren met andere mannen meegemaakt!!!! Deze leek serieus, maar dus niet. Ik kan er geen goed woord over spreken, hij doet ook stiekem. Hij heeft iets teverbergen,want hij wil ook niet dat je bij hem thuis komt. Ik was echt verliefd op deze man. En nu doet het me erg veel pijn dat er zulke mannen op zo n site staan. Heb veel verdriet nu om hem te regelen. Ik hoop dat dit vrouwen bespaart blijft. Toevallig noem ik hem,maar dat komt dat dit al 5 weken speelt. Maar zulke situaties al vaker meegemaakt heb op lexa. Ik zeg dat het weggegooid geld is, heel dat lexa gebeuren. Ik heb er geen vertrouwen in. En als je een klacht indient over een persoon word erniets aangedaan!! Gewoon triest!!!!!!

  Slechte datingapp

  Wil steeds opzeggen maar is nergens mogelijk, ga via Facebook even doorgeven hoe slecht Lexa is, schandalig, al die waardeloze informatie waar niks van klopt, geen telnr geen mailadres, Lexa is onbereikbaar

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Teveel

  Het geld niet waard.

  Twee keer een half jaar abonnement gehad. Niet een enkele match of date. Lijken wel allemaal nep profielen, of de dames die op deze site zitten hebben onredelijke eisen!

  Afmelden

  Ik heb voor langere tijd terug gevraagd hoe ik mijn account kon verwijderen. Dat zouden ze regelen. Maar nu na jaren sta ik er nog steeds op. Ik moet nu eerst weer een account aanmaken om in te loggen. Ik vind dit een slechte zaak.
  Tt. Snag

  IP adres en trackingcookies, account onterecht geblokkeerd

  Mijn account is meerdere keren onterecht geblokkeerd door lexa bv. na het uploaden van een foto. Ik kreeg als reactie dat het een fout van hun was. Kreeg als compensatie 1 keer een boost waar ik niks aan had. Op de datingsite staat profiel verdacht en opgeheven door lexa. Na opheffing van de blokkade door lexa, dat enkele dagen duurde, kom je ongeloofwaardig over, niemand op de datingsite gelooft je. Je profiel komt ongeloofwaardig over.
  Ik heb hierna ook bij het aanmaken van een nieuw account problemen ervaren. Elke keer wordt het geblokkeerd. Volgens lexa ligt het aan een mogelijke VPN. Bij testen bleek dat zowel voor als na VPN, een account onterecht geblokkeerd werd. Blacklists online gaven nergens aan dat mijn IP adres listed was. Het lag dus duidelijk aan Lexa, mogelijk in hun host firewall.
  Lexa is meerdere keren gemaild maar tot op heden geen verklaring en ook geen oplossing. Ook krijg ik geen geld terug. Ook huisgenoten kunnen geen account aanmaken, worden geblokkeerd. Wat ook opvallend is, is dat hun klachtmeldingen op deze site zijn verwijderd. Er wonen meer mensen op 1 IP adres. Lexa en deze sites werken samen om zaken verborgen te houden.

  Sterke punten
  Klantenservice is traag. Geld aftroggelen. 0 sterren waard!

  Zwakke punten
  Slechte klantenservice. Onterecht geblokkeerd. IP adres blokkades worden niet opgeheven. Trackingcookies op alle apparaten.

  Lexa costumercare is onbereikbaar

  Geen Ster waardig 😡 Nog geen dag ingeschreven, wel betaald en kan nu al niet meer op mijn account. Alle eventuele contact mogelijkheden lukken ook niet.
  Abonnement kan ik zelfs niet opzeggen. En de teller tikt maar door.
  Heel slecht of misschien niet eens bereikbaar.🤬

  Sterke punten
  Niet bereikbaar zijn, geld opstrijken, .....🤮

  Zwakke punten
  Heel slecht bereikbaar of niets eens bereikbaar, je abonnement niet op kunnen zeggen

  Oplichters

  Ik wilde 1 maand lexa uitproberen. Goed gekeken naar de kleine letters. Abonnement zou stoppen na 1 maand. En na een maand bleek er ineens nogmaals 25 euro afgeschreven te worden! Uitgezocht hoe ik er dan echt vanaf kon.... moest ik me voor inloggen. Lukte slecht bij het invoeren van het wachtwoord sprong de site tot 4x toe ineens weg. En terwijl ik me doodirriteerde daaraan blijk ik kennelijk 1x op een onderliggende button te klikken op de site en krijg ik per direct een welkom e-mail dat ik nu een abonnement heb op “lexamore” !!!
  Ik ben heel bang dat ik verplicht word hier ook voor te moeten betalen. Het is echt pure oplichting!!!

  Sterke punten
  Geld aftroggelen via listige kunstgrepen.

  Zwakke punten
  Te veel mannen die alleen maar seks willen. Dus na 4 dagen weg! Account opgeschort. Maar goed ... wel nog een maand extra betalen en nu dus ineens weer een abonnement op lexamore

  Geld terug storten

  Had profiel aangemaakt, na nacht slapen verwijderd. Nu wel 89,94 euro afgeschreven. Wil ik terug op grond van onverschuldigde betaling. Geen goed gevoel over!

  Sterke punten
  Niet ontdekt

  Zwakke punten
  Slecht te bereiken. Klantenservice pagina is niet te vinden.

  Lexa is geen enkele ster waard

  Wat een vreselijke arrogante en klantonvriendelijke organisatie is dat Lexa!
  Slechts enkele weken heb ik gebruik kunnen maken van deze zo ten onrechte geroemde datingsite.
  Ik kreeg contact met een aantrekkelijke dame, en die wilde al snel meer contact
  We hebben elkaar 1 keer ontmoet, en direct werd me duidelijk dat ze geld van me wilde lenen
  Dat komt wel vaak voor, maar daar had en heb ik echt geen zin in, ik vertrouwde de zaak niet en nam snel afscheid.
  Daarop informeerde ik de Klantenservice van Lexa, met mijn bevindingen, en prompt werd mijn eigen account dag erna gesloten.
  Bij navraag kreeg de reactie “… dat we klachten hebben gekregen voor ongepast gedrag ten aanzien van andere members…” en dat “…. Dit gaat in tegen onze algemene voorwaarden…. “
  Gevraagd naar meer uitleg, kwam de motivatie dat “…. Kunnen we u geen specifieke informatie geven in verband met privacy redenen…”
  Ik heb me nooit ongepast gedragen, naar wie dan ook, dus ik kan alleen een verband leggen met mijn melding van de betreffende dame van de date.
  Verdere uitleg kwam niet, en om zich zo te verschuilen achter deze algemene voorwaarden en privacy redenen, vind ik laf, en een wanprestatie ten opzichte van een betalende klant.
  Als het echt “omgepast” was geweest hadden ze me uiteraard (zonder weergave van de desbetreffende klager) precies kunnen en moeten uitleggen wat is – in hun beleving – is misgegaan. Er is geen wederhoor gedaan, dus valt er niets te controleren.
  Kortom een dikke onvoldoende, en min 5 sterren Lexa!
  En dan ook nog pagina’s volle “reviews” van 5 sterren, ja ja, zeer ongeloofwaardig dus

  Sterke punten
  geen

  Zwakke punten
  Wat een vreselijke arrogante en klantonvriendelijke organisatie is dat Lexa!
  Slechts enkele weken heb ik gebruik kunnen maken van deze zo ten onrechte geroemde datingsite.
  Ik kreeg contact met een aantrekkelijke dame, en die wilde al snel meer contact
  We hebben elkaar 1 keer ontmoet, en direct werd me duidelijk dat ze geld van me wilde lenen
  Dat komt wel vaak voor, maar daar had en heb ik echt geen zin in, ik vertrouwde de zaak niet en nam snel afscheid.
  Daarop informeerde ik de Klantenservice van Lexa, met mijn bevindingen, en prompt werd mijn eigen account dag erna gesloten.
  Bij navraag kreeg de reactie “… dat we klachten hebben gekregen voor ongepast gedrag ten aanzien van andere members…” en dat “…. Dit gaat in tegen onze algemene voorwaarden…. “
  Gevraagd naar meer uitleg, kwam de motivatie dat “…. Kunnen we u geen specifieke informatie geven in verband met privacy redenen…”
  Ik heb me nooit ongepast gedragen, naar wie dan ook, dus ik kan alleen een verband leggen met mijn melding van de betreffende dame van de date.
  Verdere uitleg kwam niet, en om zich zo te verschuilen achter deze algemene voorwaarden en privacy redenen, vind ik laf, en een wanprestatie ten opzichte van een betalende klant.
  Als het echt “omgepast” was geweest hadden ze me uiteraard (zonder weergave van de desbetreffende klager) precies kunnen en moeten uitleggen wat is – in hun beleving – is misgegaan. Er is geen wederhoor gedaan, dus valt er niets te controleren.
  Kortom een dikke onvoldoende, en min 5 sterren Lexa!
  En dan ook nog pagina’s volle “reviews” van 5 sterren, ja ja, zeer ongeloofwaardig dus

  Slechte administratie

  Er word helemaal niet gereageerd, maar proberen wel geld van je rekening te halen
  Netjes binnen de tijd opgezegd, maar geen reactie.
  Hele slechte communicatie

  Sterke punten
  Helemaal niet

  Zwakke punten
  Het niet beantwoorden van klanten

  Opzeggen account voor de 5de keer, geen reacties en wel incasseren!

  Snel en veel geld verdienen aan mensen die netjes hun account of abbonement afmelden/afzeggen, en blijven incasseren en geen reactie terug geven!!
  Ze zijn gewoon niet te bereiken, heel slecht voor zo'n grote dating organisatie, die vrij goed aangeschreven stond, helaas voor mij niet. Blij als dit opgelost is.

  Sterke punten
  Voor mij niets helaas

  Zwakke punten
  Snel en veel geld verdienen aan mensen die netjes hun account of abbonement afmelden/afzeggen, en blijven incasseren en geen reactie terug geven!!
  Ze zijn gewoon niet te bereiken, heel slecht voor zo'n grote dating organisatie, die vrij goed aangeschreven stond, helaas voor mij niet. Blij als dit opgelost is.

  Geen reactie

  Net als zovelen voor mij, kan ik ineens niet meer inloggen. Met het juiste mail adres en juiste password. Geeft aan ongeldige inloggegevens. Op een andere manier geprobeerd en dan wordt aangegeven dat er een fout is.
  Mijn halfjaarlijks abonnement loopt in april af. Zie naar aanleiding van alle reacties hier dat met -angst en beven- tegemoet. Hoe op een eenvoudige manier onder de verlenging uit te komen, zeker omdat ik niet op de site kan komen.

  Sterke punten
  Niets, dus feitelijk ook niet de ene ster

  Kut site

  Wat een kut site is dit. Mijn profiel is verwijderd nadat ik verwezen zou hebben naar een andere datingsite en dat is in strijd met de voorwaarden! Als dat zo is, is dat niet met kwade opzet gebeurd, maar i.p.v. contact met me op te nemen wordt mijn profiel verwijderd! Maar ik krijg wel een mail dat ik mijn tekst moet aanpassen!!!!!
  Ik heb betaald tot 1 april 2021, krijg ik mijn abonnementsgeld terug! Waardoze shit dit.

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Alles

  let op stiekem extra kosten die maandelijks geïncasseerd worden

  Site met verdacht veel extra kosten die na een iDeal betaling voor je membership automatisch worden afgeschreven. Aankopen die je jezelf niet herinnert, ook geen functie hebben zoals extra; 'premium en control'. Misleidende pagina na afronding van je iDeal betaling maakt dat je nog eens voor de zelfde duur van je membership onbedoeld en onbewust nog eens een aankoop doet voor deze extra omdat er een knop staat ''betaling afronden'' maar dat slaat niet op je eerdere betaling maar je nieuwe aankoop met extra's. Verder verdachte profielen uit buitenland.

  Sterke punten
  geen

  Zwakke punten
  onduidelijkheden bij membership aankoop, misleidende pagina die leiden tot ongewenste aankopen en dus geldmachine, verdachte profielen

  Betaald

  Ook ik ben dupe geworden van een betaling en kan geen gebruik maken van de app

  Slecht contact

  Helaas zelf geen goede ervaring mee. 3 maanden geleden me pagina opgezegd. En ze blijven gewoon afschrijven. Kun nergens in contact komen. Dus graag iemand die contact opneemt!? Maar ook dit zal wel niks worden. Slechte site!

  Sterke punten
  Niks

  Zwakke punten
  Kunt geen contact met organisatie krijgen

  Waardeloze datingsite

  Zeer slecht. Er zit een herhaling van mannen op Lexa die mijn profiel zouden bezoeken. Ik heb nl dit in de gaten gehouden omdat t mij verbaast dat o.a mannen die geeninteresse in mij hadden toch weer mijn profiel bezoeken, pffff. Wat nep en grote flauwekul dus. Dat niet alleen, er worden ook hartjes uitgedeeld, deze mannen hadden dat in een eerder stadium gedaan, maar het is onmogelijk dit dubbel te doen. Lexa doet dus voorkomen dat er weer telkens nieuwe mannen in mij geïnteresserd zouden zijn. Helaas heb ik mij voor een 1/2 jaar aangemeld, zonde van het geld!

  Sterke punten
  Geen, zelfs de zoekfunctie is waardeloos. Mijn interesses worden blijkbaar niet bewaard, t hele riedeltje moet weer afgelopen worden!

  Zwakke punten
  Zie alleen maar zwakke punten. Lexa, er valt nog een hoop te doen aan de site en eerlijkheid duurt het langst (zie mijn comments hierboven)

  Stop

  Beste lexa , help me a.u.b ik betaal al een jaar niet meer na het vinden van mijn vriend, maar via via heb ik vernomen dat ik nog steeds online ben.... op lexa more ...ben ik nu gehact... haal me er direct af a.u.b \\r\\nOnder lys of lis en laat me iets weten.


Bezoek Lexa

Schrijf een review