Lexa.nl, opgericht in 2002, is dé meest succesvolle datingsite van Nederland. Steeds meer singels melden zich aan op deze datingsite. Lexa is sinds enkele jaren ook de grootste datingsite van Nederland. Met grootste bedoelen we dan het aantal actieve leden dat dagelijks lid wordt en op dit moment lid is van de datingsite. Je vindt hier singles die op zoek zijn naar een date, vriendschap of langdurige relatie. Lexa heeft veel functionaliteiten waarmee je contact kunt leggen met andere singles. Zo kun je berichten versturen, chatten via de zogenaamde LexaMessenger, meedoen aan quizzen en méér. Dat deze datingsite werkt, blijkt uit de vele succesverhalen die te lezen zijn op de site! Naast de uitgebreide site van Lexa is er ook een zeer gebruiksvriendelijke app beschikbaar. De datingapp van Lexa is gratis te downloaden in de appstores. Doe er je voordeel mee en date waar en wanneer je wilt met Lexa!

Iedereen is welkom op Lexa

Lexa richt op singles die op zoek zijn naar zowel een relatie als vriendschap. Inmiddels heeft de site ook een goede reputatie opgebouwd en is erg betrouwbaar. Verder beschikt Lexa over genoeg mogelijkheden, het is vrij modern, een groot ledenbestand en het is niet gericht op een specifieke doelgroep. Wil je gebruik maken van Lexa, dan kan je je gratis aanmelden.

Lexa Aanmelden

Op Lexa.nl kun je eenvoudig en kosteloos een account aanmaken. Eerste wat jij zal moeten invullen zijn een geldig e-mail adrs, een gebruikersnaam, geboortedatum en je postcode. Op deze manier kun je dan anoniem door de site gaan. Naast deze gegevens zal je echter een aantal vragen krijgen over lifestyle zoals relatiestatus, persoonlijkheid, kinderen, uiterlijke kenmerken, geloofsovertuiging, beroep, huisdieren en interesses. Verder is het ook belangrijk om een profieltekst –en foto te plaatsen. Indien je dit alles hebt gedaan, kun je beginnen met het zoeken naar je match en wie weet kun je een date regelen met je match.

Lexa Mogelijkheden

Als het gratis lid heb je bij Lexa genoeg mogelijkheden om mee te beginnen. Zo kun je na gratis een account aangemaakt te hebben matches bekijken op de homepage, bekijken welke leden online zijn, zoeken naar nieuwe singels, het profiel zelf wijzigen, instellingen zelf wijzigen, beperkt berichten verzenden en ontvangen en beperkt profielen bekijken. Heb je een leuke match gevonden en wil je met hem of haar in contact komen? Dan ben je geschikt om een full membership aan te schaffen. Met zo een membership kun je gebruik maken van de bovenstaande mogelijkheden en de volgende mogelijkheden: chatten in messenger, berichten lezen en verzenden, uitgebreid zoeken en favoriete zoekopdrachten opslaan, alle foto’s bekijken, persoonlijke fotoalbums bekijken en onbeperkt profielen bekijken.

Lexa Kosten

Lexa is erg populair, zo komt er elke minuut een nieuwe single bij. Je vindt dan ook gelijkgestemde mensen op Lexa: ze zijn allen op zoek naar een geschikte date. Deze datingsite is veilig en verkozen tot de meest betrouwbare datingsite van Nederland. Het inschrijven op deze datingsite is volledig gratis! Direct na het inschrijven, kun je meteen in contact komen met andere singles. Wist je dat er iedere week maar weer 35.000 dates ontstaan door Lexa?

Wanneer je een account aanmaakt bij Lexa.nl heb je dus automatisch een gratis lidmaatschap. Hierdoor kun je alleen gebruik maken van de gratis mogelijkheden. Je kunt dus geen berichten lezen en versturen. Wil je in contact komen met de leden van de site, dan zal je dus een full membership moeten aanschaffen waardoor je ook gebruik kunt maken van alle mogelijkheden.

De kosten voor een full membership zijn:

  • 6 maanden = € 9.99 per maand
  • 3 maanden = € 12.99 per maand
  • 1 maand = € 24.99 per maand

De betalingen kunnen geschieden via iDeal, Credit Card of PayPal.

Kosten per maandVanaf € 9,99
Aantal leden2,5 miljoen
Mobiele site
Mobiele App
Evenementen
Persoonlijkheidstest
Keurmerk Veilig Daten
Gratis Chatten
Videochatten

Artikelen over Lexa

Met Deze Zes Tips Leer Je Hoe Je Met een Vrouw Kunt Flirten!

Flirten lijkt synoniem te staan aan daten. Wanneer je hoopt dat een potentiële partner met je op een date wil gaan, of dat zij jou ook leuk vinden, dan is flirten een goede manier om daarachter te komen. Toch kan je je nog wel eens afvragen of je wel de juiste technieken hebt gebruikt, of dat z [...]

Lexa of Pepper, Welke datingsite voldoet het meeste aan mijn eisen?

Vanwege de veelheid aan datingwebsites is het niet altijd even makkelijk om een datingsite te vinden welke voldoet aan jouw wensen. Je hebt bijvoorbeeld datingsites welke gericht zijn op ouderen, jongeren, hoogopgeleiden of juist dertig plussers. Daarnaast zijn er datingwebsites met profielen van ec [...]

Relatieplanet of Lexa, Welke datingsite moet ik nou kiezen?

Relatieplanet of Lexa Ben je het alleen zijn zat en wil je nu echt de liefde van je leven ontmoeten? Heb je je al ingeschreven bij een datingsite of ben je van plan dat op kort termijn te doen? Ben je al een beetje gaan surfen op het internet, maar kom je er gewoon niet uit? Moet je je aanmelden bi [...]

Lexa kosten en prijzen, hoe duur is het nu eigenlijk?

Lexa kosten en prijzen Lexa kosten, hoe duur is het nu eigenlijk? Op deze pagina vind je de tarieven die lexa hanteert. Lexa heeft drie lidmaatschapstermijnen: 2 maanden* kost € 12,49 per maand  6 maanden* kost € 8,49 per maand ( -48% besparing op 1 maand fullmembership ) [...]

4 Dingen om Rekening mee te Houden Tijdens het Online Daten

Online dating is een snelle en makkelijke manier om een partner te vinden, toch zijn datingsites helaas ook een bron van oplichters. Het gaat hierbij om mensen die liever geld dan je gezicht zien. Hier zijn een aantal dingen waar je voor moet oppassen: 1 Te mooi om waar te zijn? Je krijgt opeens e [...]

Lexa Reviews

  • stelletje oplichters en zakkenvullers verder Marokko beleving en mongolen

    Sterke punten
    niks

    Zwakke punten
    alles

    Door iemand op 5 oktober 2018 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Als je er iets van een opmerking meld in je tekst wat goed gekeurd moet worden word je er dus van af geflikkerd , wachtwoord klopt niet meer en als je die veranderd dan mag je er nog niet op.

    Dus als je in een vlak iets neerzet in de trend van "lijkt wel een no pay non cure" omdat je de flirts of berichten niet kan lezen zonder dat je lid word , dan beslist de Erdogan admin blijkbaar dat je verwijderd word

    Sterke punten
    none

    Zwakke punten
    Je mag je flirts of berichten niet zien zonder dat je lid word , en zeg je er iets van dan word je eraf geflikkerd.

    Dus als ze nu zeggen je mag berichten lezen maar alleen beantwoorden als je lid bent zou ik zeggen ja

    Door Art op 2 mei 2016 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • na 6 maanden "premium" (anders kun je helemaal fluiten naar een antwoord) hou ik het wel voor gezien met lexa. De meeste leden zijn geen betalend member en kunnen hun ontvangen berichten dus niet lezen laat staan beantwoorden. Tenzij je als afzender premium membership afsluit. Maar de meeste dames krijgen zoveel berichten dat ze gewoon helemaal niets lezen. Kan ik ze eigenlijk ook niet kwalijk nemen.

    Je mag al blij zijn als je een vriendelijk "nee" terugkrijgt. De meeste events zijn borrels op werkdagen. Leuk, maar op werkdagen moet ik vroeg op en dan is de keuze een paar uur met openbaar vervoer of aan de cola. Of thuisblijven. Verder probeert lexa je zoveel mogelijk extraatjes af te laten sluiten (premium, control, lexamore).

    Verder als ik dan een keer een dame van "verweg" (Rusland, Panama, Brazilië) antwoord dat ik het toch wat dicht bij huis zoek krijg ik van lexa vervolgens allerlei voorstellen uit die regio's. Want je hebt tenslotte contact gehad met iemand uit die omgeving.



    Lexa heeft een app.Van diegenen die hun profiel invullen via de app krijg je dan alleen te zien "gescheiden,--,--". Echt handig zoeken.



    Kortom een hoop ergernis.



    In 6 maanden 1x gebeld met een dame. Verder geen resultaat.

    Sterke punten
    de zoekfunctie (handig)

    Zwakke punten
    - de zoekfunctie (werkt alleen niet)

    - lexa events vaak ver weg, borrels op werkdagen (hallo, moet vroeg op)

    - matches van lexa slaan nergens op:

    1) zij zoekt iemand tot 35. volgens lexa perfecte match (ik ben rond de 40)

    2) zij zoekt iemand tot 1.80, perfecte match (ben 1.95m)

    3) wil zij kinderen en jij niet: perfecte match

    4) is zij al meer dan 3 maanden niet meer online geweest: misschien heb jij wel geluk

    5) zoek jij iemand tot 40: lexa heeft nog wel iemand van 49 voor je in de aanbieding.



    Door GVR op 5 maart 2016 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • De app crasht continu. Als Lexa vraagt of je het wilt beoordelen, en je geeft een negatief oordeel, dan kom je bij haar customer care terecht. Maar als je een positief oordeel geeft, dan komt het ineens wel in de play store terecht (indien Android). Ook is opzeggen heel lastig. Lexa hanteert debiele regels (zogenaamd omtrent technische redenen). Begin er dus niet aan!



    men niet door

    Sterke punten
    De app crasht continu. Als Lexa vraagt of je het wilt beoordelen, en je geeft een negatief oordeel, dan kom je bij haar customer care terecht. Maar als je een positief oordeel geeft, dan komt het ineens wel in de play store terecht (indien Android). Ook is opzeggen heel lastig. Lexa hanteert debiele regels (zogenaamd omtrent technische redenen). Begin er dus niet aan!



    ite komen niet door

    Zwakke punten
    De app crasht continu. Als Lexa vraagt of je het wilt beoordelen, en je geeft een negatief oordeel, dan kom je bij haar customer care terecht. Maar als je een positief oordeel geeft, dan komt het ineens wel in de play store terecht (indien Android). Ook is opzeggen heel lastig. Lexa hanteert debiele regels (zogenaamd omtrent technische redenen). Begin er dus niet aan!



    men niet door

    Door C. op 9 februari 2016 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Reacties vanaf deze site komen niet door

    Sterke punten
    Reacties vanaf deze site komen niet door

    Zwakke punten
    Reacties vanaf deze site komen niet door

    Door C. op 9 februari 2016 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Misselijk makende oplichterij. Met name het niet bereikbaar zijn vind ik te treurig voor woorden.

    Zelfs op een opzegging per aangetekend schrijven krijg je geen antwoord. Zij weten donders goed dat je voor de 25 euro die je van ze tegoed houd na je herroepingsrecht, niemand voor dit bedragje zijn rechtsbijstand in zal schakelen. Dat is dan makkelijk verdiend voor Lexa en het is je reinste oplichterij. Sneu dat je mensen die graag een leuke partner willen vinden zo oplicht en misleid.

    Aparte is dat wanneer je je profiel inactief maakt je wel direct een mail bevestiging krijgt met de mededeling dat dit niet automatisch het einde van je lidmaatschap betekend. Het lijkt wel een enge ziekte waar je niet van af komt. Ik heb de automatische incasso ten einde raad nu maar geblokkeerd. Ik kan nl aantonen mijn lidmaatschap beëindigd te hebben, namelijk met minstens 10 emails en een aangetekend schrijven.

    Door Date op 22 januari 2016 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Slecht

    Sterke punten
    Geen

    Zwakke punten
    Rommelige en onoverzichtelijke site. Matches die ze je voorhouden slaan nergens op verkeerde leeftijgroep en aan de andere kant van het land wonende terwijl je een marche van 5 km van je woonplaats aan hebt gegeven. Ze zijn alleen maar bezig je allerlei andere memberships aan te smeren

    Door Esmeralda op 11 januari 2016 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • voor aantrekkelijke mannen moet je niet op Lexa zijn. Een enkele uitzondering daarvelaten.

    Sterke punten
    Geen

    Zwakke punten
    Onduidelijk ingerichte website. Teveel zijwegen. Voordat je het weet betaal je voor een premium lidmaatschap. Nooit gewild.

    Opzeggen is helemaal niet mogelijk alleen als je een kwade mail stuurd naar de customer support. De links naar het opzeg gedeelte zijn niet zichtbaar op de mobile site. Misschien wel op de pc maar die heb ik niet meer.

    Door Nina op 10 november 2015 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Zoals overal vermeld:

    1. Ga naar “Mijn instellingen”

    2. Vervolgens klik je op “Mijn membership”

    3. Zeg hier uw lidmaatschap op*



    HIERNA MOET JE NOG DOORGAAN!



    4. Vul de enquete in.

    5. Blijf vragen beantwoorden en klikken op Doorgaan tot je de vraag krijgt

    6. 'U gaat nu uw lidmaatschap opzeggen. Weet u het zeker?' DOORGAAN! Doorgaan tot je de bevestiging krijgt dat je lidmaatschap is/wordt stopgezet.



    Nu krijg je bericht op je beeldscherm dat je hebt opgezegd

    PLUS de instellingen bij je membership zijn aangepast

    PLUS je ontvangt mail dat je hebt opgezegd.

    Sterke punten
    Veel members.

    Zwakke punten
    Weinig doen echt hun best contact te leggen.

    Door OPZEGGEN op 18 oktober 2014 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Slecht

    Sterke punten
    Vuile vieze oplichters zijn het want toen ik nog niet betaald member was werd ik dood gegooid met berichten die ik niet kon lezen en nu dat ik betaald member ben zijn al me berichten verwijderd en ik ontvang helemaal geen berichten meer plus het feit als ik me profiel intstel dan woord het anders ingesteld dan dat ik heb opgegeven ik ben er klaar mee met deze oplichtings praktijk

    Zwakke punten
    Deze dating website moet ze van het web afgooien voor dat er nog meer gedupeerd raken

    Door theo op 12 oktober 2014 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Lokkertje die hele Lexa.

    Sterke punten
    Ik kon me gratis inschrijven bij Lexa. Sinds gisteren werkte mijn wachtwoord niet meer. Deze veranderd, dat lukte nog.

    Nu niet meer, wat ik ook verander ik kom niet meer bij mijn eigen gegevens en deze zou ik graag willen verwijderen!

    Zwakke punten
    Je kunt niet meer je gegevens beheren, fotoos staan online,

    Door Faralda op 27 september 2014 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • IK BEN ZEER BOOS OP LEXA! ZE HEBBEN INMIDDELS BEDRAGEN AFGESCHREVEN, TERWIJL IK GEBRUIK WIL MAKEN VAN DE HERROEPING. HEB INMIDDELS 4 MAILTJES GESTUURD, MAAR GEEN REACTIE!

    OOK OPZEGGEN IS NIET MOGELIJK.....ZE ZEGGEN DAT DAT PAS NA 24 UUR KAN, MAAR OOK DAT WERKT NIET..... IK GA ZEKER VERDERE STAPPEN ONDERNEMEN INDIEN ZIJ NIET BINNEN EEN WEEK ZULLEN REAGEREN.....

    Sterke punten
    KAN ZE NIET VINDEN MOMENTEEL....

    Zwakke punten
    MISLEIDENDE COMMUNICATIE OF HET GEHEEL UITBLIJVEN ERVAN

    Door Anoniem op 25 september 2014 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • niet op deze site, ze vragen veel geld en blokkeren dan je profiel

    Sterke punten
    ik heb net 59,94 betaald voor een half jaar lidmaatschap en wordt geblokt: ik kom niet eens op mijn eigen profiel>>>en geen telefoonnummer waarop ze te bereiken zijn...niet doen deze site!!!!

    Zwakke punten
    ik heb betaald en kom niet op mijn profiel

    Door john op 3 september 2014 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Slechte ervaring. Niet beter dan alle andere Datingsites al laten sommige Review's weten dat dit de beste is. Waarschijnlijk door iemand van Lexa zelf geschreven.

    Door robbert op 8 augustus 2014 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Gewoon slechte site en onbetrouwbaar. Iedereen snapt dat hier geld verdiend moet worden, maar op DEZE manier is het wel érg doorzichtig.

    Ik kan me niet voorstellen dat er zóveel onbeschofte Nederlandse mannen bestaan, mannen die niet de moeite nemen om netjes op een bericht te reageren. Daarom denk ik dus dat er mannen op Lexa staan die helemaal niet meer ingeschreven staan. Ook al iets heel naars!

    Door Gerretje op 9 juli 2014 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Lexa is een bedrieglijke site. Leden krijgen foto's van mensen toegestuurd die al lang geen lid meer zijn!

    Zo kun je je dus wel de grootste noemen, door mensen te bedriegen!!!

    Sterke punten
    lexa stalkt haar uitgeschreven klanten door toch steeds weer foto,s van zgn geinteresseerden naar je mail te sturen

    Zwakke punten
    Door jouw profiel toch steeds maar weer te tonen aan de leden, krijgen deze een vertekend beeld van het ledenbestand.

    Zij krijgen foto's van mensen voorgesteld die al lang zijn uitgeschreven!

    Door henny kamminga op 9 juni 2014 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Sterke punten
    MIN 100%, slechter is onmogelijk.

    Zwakke punten
    Schreef me 10-3 j.l in voor 60 euro, vervolgens werd er dezelfde datum automatisch 42 euro afgetikt, en vandaag weer een kleine 60 euro.

    Bah, stelletje vuile smerige oplichters.

    Door Pipo op 17 maart 2014 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Ik ben lid geworden. FULL member zelfs, maar Lexa heeft een andere defenitie van full member, het kan ..."fuller"..., Dat noemen ze premier enz lidmaatschap. Daar kom je pas na betalen achter, dus netjes... nee. na het worden van Premier member kan je nog steeds niet alles, maar wel na: jawel: nog eens betalen. Ook kan je als full member geen foto's zien van mensen die op jouw pagina reageren, raar

    Sterke punten
    Ik zou het na onderstaand verhaal niet weten

    Zwakke punten
    Ik ben lid geworden. FULL member zelfs, maar Lexa heeft een andere defenitie van full member, het kan ..."fuller"..., Dat noemen ze premier enz lidmaatschap. Daar kom je pas na betalen achter, dus netjes... nee. na het worden van Premier member kan je nog steeds niet alles, maar wel na: jawel: nog eens betalen. Ook kan je als full member geen foto's zien van mensen die op jouw pagina reageren, raar

    Door Bellie op 20 januari 2014 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Matches zijn discutabel, navigatie van lexa.nl naar lexamore is misleidend en steeds dezelfde gezichten.

    Sterke punten
    De toegankelijkheid van de site wekt vertrouwen.

    Zwakke punten
    Voordat je het weet ben zit je op Lexamore, waar je helemaal niet wil zijn. Je krijgt steeds dezelfde gezichten te zien en kan zelf moeilijk zoeken naar leuke en interessante mensen.

    Door anna op 14 november 2013 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


Bezoek Lexa

Schrijf je eigen review