Gespecialiseerde dating geeft een overzicht van bepaalde specifieke niches binnen dating. Specifieke niches kunnen zijn: maatjemeer dating, gehandycapten dating of dating voor vegetariers. Klik op een datingsite en lees de reviews en ervaringen van die site. Bepaal vervolgens op basis van deze informatie of de site aansluit bij jouw wensen. Dating-sites-vergelijken.nl biedt je zo veel mogelijk informatie over de datingsites binnen deze categorie. Klantreviews geven je extra informatie die nuttig kan zijn.

0 Reviews

Runnersdate.nl is een datingsite die veel verschilt met de andere datingsites. Deze site is niet specifiek gericht op daten, maar op een algemene hobby, namelijk hardlopen. Op deze datingsite hoeft het niet speciaal te gaan over daten, je kan ook ... Lees verder »

1 Review

Date4Cash bieden voor je date! Date4Cash is een datingsite waar mensen kunnen bieden op dates. Al een hoop mensen hebben gebruik gemaakt van deze nieuwe manier van daten. Het fijne van Date4Cash is dat je niet meer dagen lang hoeft te chatten en ... Lees verder »

2 Reviews

Funmatch datingsite Funmatch is dé datingsite waar mensen op een veilige manier met andere mensen in contact kunnen komen. Funmatch heeft als doel om mensen die dezelfde interesses en hobby’s met elkaar in contact te brengen. Voor ... Lees verder »

2 Reviews

Vegadates datingsite Vegadates.nl is een ontmoetingssite voor iedereen die zich ook maar enigszins aangesproken voelt door een vegetarische of meer plantaardige leefstijl. Zowel singles als mensen die vriendschap zoeken of activiteiten met ... Lees verder »

1 Review

Vrienden voor het leven is een ontmoetingssite voor mensen met een verstandelijke beperking van boven de 18 jaar. Je kunt op de site vrienden maken, maar ook eventueel daten. Vrienden voor het leven doet er alles aan om deze ontmoetingssite / ... Lees verder »

0 Reviews

Datepositief.nl is een HIV-positieve Datingsite voor Positieve Singles. Kennismaken met HIV positieve Singles Vandaag! Chatten in de HIV-positieve Chatroom met andere HIV + Singles, GRATIS! Maak nu GRATIS je account aan!   ... Lees verder »