Gespecialiseerde dating geeft een overzicht van bepaalde specifieke niches binnen dating. Specifieke niches kunnen zijn: maatjemeer dating, gehandycapten dating of dating voor vegetariers. Klik op een datingsite en lees de reviews en ervaringen van die site. Bepaal vervolgens op basis van deze informatie of de site aansluit bij jouw wensen. Dating-sites-vergelijken.nl biedt je zo veel mogelijk informatie over de datingsites binnen deze categorie. Klantreviews geven je extra informatie die nuttig kan zijn.

Runnersdate

Runnersdate.nl is een datingsite die veel verschilt met de andere datingsites. Deze site is niet specifiek gericht op daten, maar op een algemene hobby, namelijk hardlopen. Op deze datingsite hoeft het niet speciaal te gaan over daten, je kan ook ... Lees verder »

Date4Cash

  •   1 Review

Date4Cash is een datingsite waar mensen kunnen bieden op hun dates. Al een hoop mensen hebben gebruik gemaakt van deze vorm van daten. Je hoeft dus geen lange teksten te sturen en dagenlang te chatten. Je kunt meteen met de deur in huis vallen, door ... Lees verder »

Capido

Capido.nl is een datingsite die zich richt op singles met een lichamelijke of verstandelijke beperking. Hier ben je terecht voor vriendschap, een serieuze relatie of gewoon een leuke date. Op de site kun je mensen vinden van dezelfde levensstijl of ... Lees verder »

Funmatch

  •   2 Reviews

Funmatch.nl is een ontmoetingsplek waar mensen die opzoek zijn naar gezelschap op een veilige manier in contact kunnen komen met elkaar. Zoek je bijvoorbeeld iemand om mee te tennissen, mountainbiken of om naar een concert te gaan? Funmatch is dan ... Lees verder »

Vegadates

  •   2 Reviews

Vegadates.nl is een datingsite die zich richt op mensen die vegetariers en veganisten zijn. Op deze site hebben zij de mogelijkheid om te daten met gelijkgestemden. Ook kunnen mensen die geinteresseerd zijn in dit levenstijl zich aanmelden op de ... Lees verder »

Vrienden voor het Leven

  •   1 Review

Vrienden voor het Leven is een ontmoetingssite voor mensen uit heel Nederland boven de 18 jaar met een verstandelijke beperking. Vrienden voor het leven is een ontmoetingssite voor mensen met een verstandelijke beperking van boven de 18 jaar. Je ... Lees verder »

Datepositief

Datepositief.nl is een speciale datingsite voor alle mensen in de wereld die de ziekte HIV hebben. Heel vaak worden deze mensen gediscrimineerd om hun ziekte. Maar, daar is er geen reden voor. Vooral niet wanneer je anderen ontmoet met precies ... Lees verder »

Vegalove

Welkom op Vegalove, de groenste datingsite! Groen hart? Vind op de groenste datingsite bewuste, duurzame, flexi, eco, vega, veggie, vegan, plantbased, plantaardige liefde en ... Lees verder »