Runnersdate.nl is een datingsite die veel verschilt met de andere datingsites. Deze site is niet specifiek gericht op daten, maar op een algemene hobby, namelijk hardlopen. Op deze datingsite hoeft het niet speciaal te gaan over daten, je kan ook vragen naar tips over hardlopen. Verder biedt runnersdate.nl jou de mogelijkheid om gebruik te maken van de hardloopweetjes. Ben je een hardloper en wil je in contact komen met mensen met dezelfde hobby? Meld je dan snel aan bij runnersdate.nl.

Runnersdate.nl Aanmelden

Net als bij al de andere datingsites kun je je bij runnersdate ook gratis aanmelden en een profiel aanmaken. Bij elke datingsite is dit dus een standaard werkwijze, waardoor je kosteloos kunt rondkijken als het geschikt is naar jouw wensen. Het proces om je in te schrijven gebeurd heel makken en snel. Wat zij van je nodig hebben zijn namelijk je voor –en achternaam, e-mail adres en een geldig wachtwoord. Indien je dit hebt afgerond kun je meteen naar de volgende waar je enkele vragen zal moeten beantwoorden. De antwoorden van deze vragen zijn van groot belang, zodat je in de juiste categorie wordt geplaatst. Zo heb je een categorie voor mensen die alleen op zoek zijn naar een hardloopmaatje en een categorie voor mensen die naar een hardloopmaatje en wat meer zoeken. Als laatst wordt er een foto voor je profiel gevraagd, hierdoor vergroot je de kans op een match. Na dit alles gedaan te hebben, kun je direct beginnen met daten op runnersdate.nl.

Runnersdate.nl Mogelijkheden

Indien je in het bezit bent van een runnersdate profiel, heb je de mogelijkheid om in contact te komen met andere leden van de site. Als de persoon voldoet aan jouw eisen kun je eventueel een afspraak maken om samen te gaan hardlopen. Op runnersdate.nl kun je ten alle tijden een profiel aanmaken en jouw profiel bewerken. Naast de standaard functies (berichten sturen en ontvangen, eigen inbox, uitgebreid zoeken en een matchsysteem) die de meeste datingsites hebben, maakt runnersdate een onderscheid door de agenda. Hierop kunnen de gebruikers van de site punten of evenemente toevoegen om samen iets te gaan doen. Verder kun je anderen ook uitnodigen voor het evenement. Op deze manier kun je ook mensen zoeken die naar hetzelfde evenement gaan.

Runnersdate.nl Kosten

Runnersdate.nl is niet helemaal gratis. Als gebruiker van de site kun je ervoor kiezen om een lidmaatschap aan te vragen. Met een lidmaatschap verhoog je de kans op een perfecte hardloopmaatje. Voor een abonnement kun je kiezen uit 1, 3, 6 en 12 maanden. De bedragen zien er als volgt uit:

  • 1 maand, € 9,95
  • 3 maanden, € 14,85
  • 6 maanden, € 29,70
  • 12 maanden, € 59,40

Runnersdate Reviews

We hebben nog geen reviews. Voel je vrij om je ervaringen te delen en schrijf een review over Runnersdate.

Bezoek Runnersdate

Schrijf een review