Vegadates.nl is een datingsite die zich richt op mensen die vegetariers en veganisten zijn. Op deze site hebben zij de mogelijkheid om te daten met gelijkgestemden. Ook kunnen mensen die geinteresseerd zijn in dit levenstijl zich aanmelden op de site. Ben je vegetarier en ben je op zoek naar iemand met hetzelfe levenstijl, dan ben je bij vegadates.nl op het juiste adres.

Vegadates Aanmelden

Om gebruik te kunnen maken van de functies van vegadates.nl zal je je eerste moeten inschrijven en dan een account aanmaken. Je kunt gratis en vrijblijvend een account aanmaken, uitschrijven gebeurd ook heel makkelijk en zonder verplichtingen. Om je aan te melden zul je enkele gegevens moeten invullen, zoals: gebruikersnaam, wachtwoord, een e-mailadres, geboortedatum, je geslacht en naar welk geslacht je op zoek bent. Indien je dit alles hebt ingevult en doorgestuurd, zul je een mail ontvangen ter bevestiging van de aanmelding. Accepteer je dit bericht, wordt je dan verwezen naar  je profiel. Dit profiel zal je verder moeten invullen om de kans op een date te vergroten. 

Vegadates Mogelijkheden

Op Vegadates.nl heb je de mogelijkheid om je als bezoeker, tijdelijk lid, slapend lid of volledig lid in te schrijven. Mensen die de site bezoeken zijn geen leden van de site. Zij kunnen alleen snelzoeken in de rubriek liefde en per zoekactie maximaal 10 zoekresultaten zien. Ook hebben zij de mogelijkheid om de 10 nieuwste leden te zien. Tijdelijke leden kunnen voor 7 dagen, na de bevestiging van de inschrijving, gratis gebruik maken van de site. Je kunt bijvoorbeeld slechts 2 keer berichten sturen en alle berichten lezen en beantwoorden. Als de 7 dagen voorbij zijn en je kiest niet voor een betaalde lidmaatschap wordt je automatsich slapend lid. Slapende leden hebben beperkt toegang tot de site. Je kunt alleen gebruik maken van de uitgebreid zoekfunctie, alles in je profiel en advertenties zijn zichtbaar, het plaatsen van advertenties, berichten ontvangen, lezen en beantwoorden. Om geen slapend lid meer te zijn kun je gewoon betalen en wordt je automatisch volledig lid. Als volledig lid heb je de mogelijkheid om gebruik te maken van alle functies van de site tot einde van het lidmaatschapsperiode.

Vegadates Kosten

Op vegadates.nl is de inschrijving geheel gratis en je mag zo lang je wilt een gratis lid blijven. Alleen ben je beperkt in het gebruiken van de functies van de site. Je hebt wel de mogelijkheid om de site voor 7 dagen gratis te gebruiken. Maar eenmaal de dagen voorbij zijn zul je een betaald lidmaatschap moeten aanschaffen om weer gebruik te kunnen maken van alle mogelijkheden. De kosten hiervoor zijn:

 • 1 maand, € 7,95, € 5,95 per maand
 • 3 maanden, € 17,85, € 5,95 per maand
 • 6 maanden, € 29,70, € 4,95 per maand
 • 12 maanden, € 59,40, € 4,95 per maand

Vegadates Reviews

  mwah

  superleuk, een datingsite voor vega's en vegans. Fijne mensen schrijven zich in, werkelijk waar.
  Alleen je krijgt vaak berichten van spammers, en in de emailmelding krijg je niet te zien van wie je een bericht in je inbox hebt gekregen. waardoor je dus steeds in gaat loggen om vervolgens teleurgesteld te worden door het resultaat. Maakt dat ik gewoon maar niet meer inlog na verloop van tijd.
  De helpdesk is zo kut dat 'ie eigenlijk niet bestaand is: er wordt simpelweg niet gereageerd op klachten of hulpverzoeken.

  Sterke punten
  Superfijne mensen hier, prettig om gelijkgestemden te ontmoeten

  Zwakke punten
  Spammers en Helpdesk

  Een site om je thuis te voelen

  Ik heb een paar leuke contacten op de site. Het gaat mij om vriendschap en een beetje 'sparren' over het leven met mensen die 'bewust' bezig zijn. Die tref je er zeker. Ze organiseren ook ontmoetingsdagen en van mij mogen dat er wel meer zijn!
  Veel mogelijkheden, zoals Prikbord en chatten, succesverhalen, waar je zelf je bijdrage aan kunt leveren.

  Sterke punten
  De gemeenschappelijke interesse in een vegetarische leefstijl is er al, je hoeft dat (meestal) niet uit te leggen. Lage lidmaatschapskosten en niet oppervlakkig. Overzichtelijk, een site om je thuis te voelen. Ook voor vriendschappen, activiteiten etc.!

  Zwakke punten
  Je moet zelf actief zijn, het is niet zo (zoals bij de meeste datingsites) dat je meteen een hoop post ontvangt (ondanks dat er toch een hoop leden op staan). Eigenlijk is dat niet erg, want aan oppervlakkige berichten heb je niet veel uiteindelijk.

Bezoek Vegadates

Schrijf een review