Date4Cash is een datingsite waar mensen kunnen bieden op hun dates. Al een hoop mensen hebben gebruik gemaakt van deze vorm van daten. Je hoeft dus geen lange teksten te sturen en dagenlang te chatten. Je kunt meteen met de deur in huis vallen, door een bod te doen. Op Dat4cash zijn genoeg mensen, die tegen een kleine vergoeding, met jou mee uit willen.

Date4Cash aanmelden

Meld je dan gratis aan op de site en vind een geschikte partner. Mocht de date niet zijn zoals je verwacht had? Dan kun je die laten en opnieuw een bod doen, totdat je een leuke date hebt gehad.
Mensen van alle leeftijden zijn welkom om een account aan te maken. Het aanmeldingsproces is simpel en gemakkelijk. Als je eenmaal bent aangemeld, heb je twee mogelijkheden: Je hebt de mogelijkheid om zelf te gaan bieden op mensen of om jezelf aan te bieden als date en zo zelf biedingen te ontvangen.

Date4Cash Mogelijkheden

Je begint door te bieden op een persoon met wie jij wilt daten. Als jouw bod wordt geaccepteerd, kun je betalen en het bedrag overmaken naar D4C Media, die het geld beheerd totdat de date voorbij is.
De werkwijze is simpel: Kies een datum in en maak een foto van jezelf. Mail deze vervolgens naar [email protected]. Mocht de date niet doorgaan, dan krijg je je geld terug. Indien jouw bod wordt geaccepteerd, moet je het binnen 48 uur betalen, anders wordt het automatisch verwijderd. Door
Probeer nooit om apart geld over te maken naar je date. Geef ook geen geld aan iemand op een date. Hiervoor staat de site namelijk niet garant. Zolang je alles doet zoals voorgeschreven, rest jouw alleen nog om te genieten van je date.

Date4Cash Kosten

Inschrijven is gratis en je mag zo lang je wilt gratis lid blijven. De betalingen zijn, zoals je inmiddels al weet, in de vorm van een bod. De website verdient een commissie op de mensen op wie er een aanbod geplaatst wordt.


Date4Cash Reviews

    Eerlijke website

    Sterke punten
    Viel me op dat dit echt een oprechte website is. Ik heb een date gehad met een leuke jongen en kreeg na het mailen van de date foto keurig het bedrag op mijn rekening gestort. Verder staan er leuke profielen op.

    Zwakke punten
    geen

Bezoek Date4Cash

Schrijf een review