Funmatch.nl is een ontmoetingsplek waar mensen die opzoek zijn naar gezelschap op een veilige manier in contact kunnen komen met elkaar. Zoek je bijvoorbeeld iemand om mee te tennissen, mountainbiken of om naar een concert te gaan? Funmatch is dan de perfecte plek. Op de site wordt je makkelijk gekoppeld aan mensen die bij jou in de buurt wonen en die dezelfde interesses als jou hebben. Indien je gebruik wilt maken van dit datingnetwerk dien je eerst een account aan te maken.

Funmatch Aanmelden

Het aanmaken van een profiel op FunMatch.nl gebeurd helemaal gratis. Enigste wat jij moet doen is enkele persoonlijke gegevens invullen, waaronder een gebruikersnaam, een e-mailadres, een wachtwoord, je woonplaats en je geboortedatum. Hierna zul je per e-mail een bevestiging ontvangen om het account definitief te activeren. Indien je deze hebt geaccepteerd kun je direct van start gaan met het zoeken naar een match. Alvorens je dit doet is het raadzaam om eerst het profiel verder in te vullen, hierdoor vergroot je de kans op een perfecte match.

Funmatch Mogelijkheden

Bij Funmatch.nl heb je niet alleen de mogelijkheid om je gratis aan te melden, maar je hebt ook de mogelijkheid om gebruik te maken van alle activiteiten van de site. Zo kun je gratis leuke activiteiten plaatsen, prive berichten versturen en ontvangen, chat gesprekken voeren met andere leden, gebruik maken van de zoekfunctie, reageren op activiteiten van andere leden, zoeken naar dergelijke activiteiten, een online vrienden netwerk opzetten en in het gehele land gratis leuke activiteiten plannen en beoefenen. Verder worden deze activiteiten in categorien verdeeld, namelijk: Sport & Outdoor, Eten & Drinken, Cultuur, Wellness e& Beauty, Hobby en Reizen & Vakantie. Indien je een leuke activiteit hebt gevonden kun je gewoon erop klikken voor meer informatie. Met al deze activiteiten heeft Funmatch.nl het mogelijk gemaakt om sneller in contact te komen met de andere leden.

Funmatch Kosten

Nieuwe leden van de site kunnen gratis een account aanmaken. Met dit account kunnen ze gebruik maken van een aantal leuke mogelijkheden zoals foto’s plaatsen, profielen van andere leden bekijken, met andere leden chatten, activiteiten oproepen zien, zelf een activiteiten oproep plaatsen en reageren op oproepen. De lidmaatschappen zijn tijdelijk gratis.   


Funmatch Reviews

  Mooie en gratis datingsite!

  Mooie frisse datingsite die niet direct uit is op sex of een relatie. Eindelijk een datingsite om leuke dingen te doen en aardige mensen te ontmoeten. Dit alles zonder bijbedoeling.

  Sterke punten
  Mooi design, veel functionaliteit en werkt ontzettend goed. Zeer makkelijk leden en activiteiten zoeken. Weinig typen om te zoeken. Met enkele klikken heb je snel leuke leden gevonden.

  Het team van FunMatch helpt goed met het inrichten van het profiel en geeft ook advies.

  Zwakke punten
  Nu nog wat weinig leden, denk zo'n 4000.

  gezellige website

  Het inschrijven bij funmatch gaat heel vlot. Nadat ik me profiel compleet had gemaakt, zag ik gelijk leuke activiteiten staan. Op 1 heb ik gereageerd en de week erop ben ik samen met iemand anders naar een festival gegaan. Een leuke manier om andere mensen te leren kennen!

  Sterke punten
  Inschrijven gaat erg makkelijk en het plaatsen van een activiteit ook. Je kunt gelijk naar andere mensen een berichtje sturen.

  Zwakke punten
  Ik zou af en toe wel tips willen krijgen qua activiteiten.

Bezoek Funmatch

Schrijf een review