De beste datingsites en apps

De beste datingsites en apps

Online dating voor iedereen

De beste datingsites en apps
6 mei 2021

Datingsites zijn heden ten dage niet meer weg te denken. Vrijwel alle single mannen en vrouwen, die geen partner kunnen vinden in hun omgeving, vriendenkring, kennissen, zoeken hun toevlucht op datingsites. Dat de behoefte aan diensten van datingsites er is blijkt vooral aan het aantal datingsites, die dagelijks als paddenstoelen uit de grond schieten. Natuurlijk moet je voor jezelf nagaan welke datingsites het beste bij je passen, welke betrouwbaar zijn en welke je liever kunt vermijden.

Datingsites voor een specifieke doelgroep

Afhankelijk van je behoefte kan je een datingsite kiezen. Er zijn algemene datingsites en datingsites die zich specifiek richten op een bepaalde doelgroep. Ben je op zoek naar hoogopgeleide dates? Dan kun je het best een datingsite kiezen die gericht is op hoogopgeleiden.

Datingsites voor hogeropgeleiden? Lees hier meer: Beste Datingsite voor Hogeropgeleiden

Er zijn ook datingsites die speciaal gericht zijn op ouderen. Dan gaat het met name over de leeftijd 50 plus. Natuurlijk kan je ook gewoon terecht op de meer algemene datingsites zoals die hier onder staan, maar de kans van slagen gaat aanmerkelijk omhoog bij datingsites die speciaal in het leven geroepen zijn voor 50 plussers.

Meer lezen over 50 plus dating? Lees dan hier meer: Beste Datingsite voor Ouderen

Dating Apps

Er zjin ook tal van datingapps. De meeste grote datingsites hebben ook een app, maar er zijn ook datingsites die alleen een app hebben (naast dus de gewone website). 

Opzoek naar de beste dating apps? Kijk dan hier: Dating App Overzicht 2022

Ben je echter gewoon op zoek naar een datingsite, dan kun je je bij elk betrouwbare datingsite aansluiten voor het vinden van een geschikte partner en meer. In dit artikelen komen drie van de beste datingsites aan de orde, te weten; Lexa.nl, Relatieplanet.nl en Parship. Je komt onder andere te weten welke diensten deze sites bieden, wat deze sites zo speciaal maakt en hoe het registratieproces eruitziet. 

De beste (algemene) datingsites

Lexa.nl 

Lexa.nl is een interessante datingsite waar je terecht kan voor het vinden van een geschikte date, serieuze relatie en meer. De site bevat alleen geverifieerde profielen, dus de kans, dat je personen met nepprofielen tegenkomt is bijna nihil. Er zijn verder voldoende profielen op de site beschikbaar, die aan jouw voorkeuren voldoen en je kunt ook nog evenementen bij jouw in de buurt bezoeken. 

Heb je een Lexa account en wil je de kans op een succesvolle date vergroten? Maak dan gebruik van de mogelijkheid om je te laten begeleiden door de virtuele coach van de site. Je krijgt dan persoonlijke tips om je profiel te verbeteren, eerste berichten te sturen en om uiteindelijk een geslaagde date te hebben. 

Ben je een aantal leuke profielen tegengekomen en wil je elkaar persoonlijk ontmoeten? Dan kunnen jullie afspreken elkaar te ontmoeten tijdens een van de evenementen welke door de site georganiseerd wordt. Ook als je geen interessante profielen bent tegengekomen, kan je een bezoekje brengen aan een van de evenementen van Lexa om op die manier in contact te komen met interessante gebruikers bij jou in de buurt. Als jullie elkaar beter wil leren kennen, dan kunnen jullie ook voor de optie videobellen kiezen. 

De beheerders van de site doen er verder alles aan om je een veilige en discrete online platform te bieden waar je zonder zorgen contact kan opnemen met gebruikers, die je het meeste interesseren. Niet zomaar is de site aangesloten bij thuiswinkel waarborg en het keurmerk veilig daten. Alle verstrekte persoonlijke gegevens aan de site worden veilig en secuur opgeslagen en onder geen enkel beding verder gedeeld of verkocht aan anderen, die niet te maken hebben met Lexa dating. 

De website van Lexa kun je verder niet alleen via een desktop, maar ook via alle mobiele apparaten benaderen (iOS en Android). Je kunt dus ook met je laptop, mobiel of tablet gerust gebruik maken van de diensten van de site. Hiermede ben je ook overal en altijd bereikbaar en beschikbaar. 

Gratis aanmelden bij Lexa

Parship 

Evenals Lexa en Relatieplanet, biedt Parship ook de mogelijkheid aan singles om in contact te komen met andere gelijkgestemde mannen en vrouwen, echter heeft de site wel een specifieke doelgroep. De site is vooral gericht op hoogopgeleide singles, die op zoek zijn naar een serieuze relatie. 

De site werkt met een persoonlijkheidstest op basis waarvan je als lid een uniek persoonlijkheidsrapport. Parship kan op basis van dit rapport gericht op zoek gaan naar geschikte kandidaten, die in grote lijnen passen bij je persoonlijkheid. Dit zorgt ervoor, dat er ook veel meer serieuze relaties tot stand komen bij Parship dan bij andere soortgelijke datingsites. 

Ook deze site is lid van thuiswinkel waarborg. De site is dus veilig en betrouwbaar. De beheerders van de site zorgen ervoor, dat je in een veilige online omgeving contact kan opnemen met je geliefde of potentiële geliefde. Je hoeft je verder geen zorgen te maken, dat je gegevens zomaar verstrekt of verkocht zullen worden aan derden. De gegevens welke je hebt verstrekt bij de inschrijving worden namelijk veilig en secuur opgeslagen. 

Parship kun je verder overal en altijd gebruiken. Je hoeft niet speciaal achter een desktop hiervoor plaats te nemen. Je kunt ook gewoon de Parship app installeren en de website benaderen via je mobiel, laptop of tablet (iOS en Android). 

De site biedt je ook de mogelijkheid om een video date in te plannen. Dit is handig om te doen voordat je in het echt afspreekt met andere gebruikers. Op die manier leer je elkaar een beetje beter virtueel face to face kennen en is de kans op een geslaagde fysieke date ook vele malen groter. Op basis van zo een videodate kun je natuurlijk ook voor jezelf overwegen of je wel verder wil afspreken of niet.

Klik hier om Parship te proberen!

Schrijf een reactie

Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden