Ben je in een relatie, getrouwd of single en ben je op zoek naar wat meer seksuele spanning en of uitdaging? Dan kun je voor een swingdate kiezen. Jij en je partner kunnen via deze site in contact komen met andere koppels waarbij jullie doen aan partnerruil voor erotiek, seks en meer. Het lijkt misschien een beetje raar om via een datingsite in contact te komen met andere swing liefhebbers. Je kunt zelfs een beetje huiverig zijn en je afvragen of swingdates wel mogelijk zijn.

Maak je geen zorgen. De site bestaat uit duizenden swing- minded leden en dagelijks blijven er nieuwe bijkomen. Al deze gebruikers zijn net als jouw ook op zoek naar spannende swing dates en meer. Je hoeft je dus absoluut geen zorgen te maken, dat men neer zal kijken op je of vreemd zal kijken als je gebruikers van de site benadert voor een swingdate. Lijkt de site je interessant en wil je ook een eigen Fun4Swingers swing date aan de haak slaan? Meld je dan vandaag nog geheel gratis, snel en eenvoudig aan op deze interessante datingsite.


Wat is swingen precies?

Erotische intimiteit tussen een koppel en een man/vrouw alleen, of tussen twee of meerdere koppels noemt men swingen. Vaak zijn dit echtparen/koppels, die andere stellen ontmoeten voor seksuele en sociale contacten. Je zult merken, dat het contact meestal niet eenmalig is. Er zijn een aantal stellen, die met een ander stel een leuke vriendschap opbouwen en meer dingen met elkaar delen dan alleen erotiek. Maar ook bij deze koppels staat het swingen centraal binnen de vriendschap.

In het dagelijks leven zijn er voldoende partners, die de fantasie hebben om seks of seksuele handelingen te verrichten bij iemand anders dan hun eigen partner, vriendin of vriend. Dit hoeft niet alleen te zijn met iemand van het andere geslacht, maar kan ook voorkomen met iemand van hetzelfde geslacht (bisexueel). Binnen de relatie is besproken om in te stemmen sociale en seksuele contacten te leggen met gelijkgestemde koppels. Beiden zijn aanwezig op de date en hebben ermee ingestemd dus van vreemdgaan is geen sprake. 

Vaak denken mensen dat alle swingers aan partnerruil doen, dit is een groot misverstand. Bij swingen heeft iedereen zijn eigen individuele grenzen, waar partnerruil wel een onderdeel van kan zijn.


Hoe kan ik lid worden van deze swinger gemeenschap?

Lid worden van Fun4Swingers dating is absoluut niet moeilijk. Het enige wat je moet doen is surfen naar de startpagina van de site en aldaar het online aanmeldformulier invullen welke je aantreft onder het kopje ‘Wordt swinger in enkele seconden’. In dit formulier vul je onder andere je e-mailadres, wachtwoord naar keuze, gebruikersnaam naar keuze en leden type in. Na akkoord te zijn gegaan met de algemene voorwaarden van de site kun je klikken op het tabje ‘ga verder’. Je komt dan op een nieuwe webpagina terecht waar je dient aan te geven uit welk land je komt, welke provincies gegevens over jou en je partner en je zal op gegeven moment ook een profielfoto moeten uploaden. Na het aanmeldproces succesvol doorlopen te hebben en je aanmelding bevestigd te hebben kun je direct je abonnement soort kiezen en aan de slag gaan met het vinden van spannende swinger dates. Je treft op de site niet alleen koppels, maar ook single mannen en vrouwen voor een triootje.


Wat zal het Fun4Swingers account mij kosten?

Een ieder, die voor het eerst lid wordt van de site of die van plan is lid te worden van de site vraagt zich af wat het lidmaatschap van de site hen zal kosten. Het lidmaatschap van deze site is betalend. Na je geregistreerd te hebben op de site en na goedkeuring van je lidmaatschap door de beheerder van de site krijg je een proeflidmaatschap van 14 dagen. Je hebt na de 14 dagen de mogelijkheid om af te zien van het lidmaatschap van de site of dat juist voort te zetten. De kosten van het Fun4Swingers lidmaatschap zien er als volgt uit: 

  • 1 maand, € 9.95, dus € 9.95 per maand. 
  • 3 maanden, € 21.95, dus € 7.32 per maand. 
  • 6 maanden, € 39.95, dus € 6.66 per maand 
  • 12 maanden/ 1 jaar, € 59.95, € 4.99 per maand 

Hoe langer de duur van je account hoe voordeliger. Waar je voor een abonnement van een maand € 9.95 per maand betaald, betaal je voor een twaalf maandelijkse abonnement slechts € 4.99 per maand. Verder is het zo, dat het in alle gevallen gaat om een eenmalige betaling. Er is verder geen sprake van automatische verlenging. Wil je dus na verloop van je abonnement nog steeds gebruik maken van de diensten van de site, dan zal je zelf de betaling moeten overmaken.  De betalingen kunnen je verrichten middels Bancontact, iDeal of Paypal. Je kunt ook middels een bankoverschrijving betalen.


Hoe kan ik de klantenservice van Fun4Swingers contacten?

Heb je een algemene vraag, een opmerking of wil je iets specifieks weten met betrekking tot de diensten welke geboden worden op de site? Dan heb je de mogelijkheid om de klantenservice van de site te contacten door het online contactformulier in te vullen en te verzenden welke je kunt benaderen door aan de onderzijde op de webpagina te klikken op het tabje ‘contact’. In het formulier welke tevoorschijn komt kun je dan je naam, e-mail adres, onderwerp en bericht verwerken. De klantenservice van Fun4Swingers doet er alles aan om alle berichten zo snel als mogelijk en zo correct als mogelijk te beantwoorden. Naast het contactformulier hebben gebruikers ook de mogelijkheid om een e-mail bericht te sturen naar het e-mail adres [email protected].

Neem gelijk een kijkje!

 


Fun4Swingers Reviews

We hebben nog geen reviews. Voel je vrij om je ervaringen te delen en schrijf een review over Fun4Swingers.

Bezoek Fun4Swingers

Schrijf een review