Regioswingers

Regioswingers.nl is een ontmoetingsplek voor mannen, vrouwen en stellen die geinteresseerd zijn in het wisselen van partners. Hier ben je dus terecht voor wat erotisch en spannend contact. Daarnaast kun je ook op zoek gaan naar vriendschap, een date of serieuze relatie. Via regioswingers.nl worden aan de hand van jouw interesses, eigenschappen en voorkeuren, matches gezocht. Hierdoor kom je makkelijk en snel in contact met elkaar. Lijkt deze site interessant voor jou? Meld je dan snel aan en vindt dat spannend contact.

Regioswingers Aanmelden

Bij regioswingers.nl heb je al binnen enkele stappen een profiel aangemaakt. Eerste wat je gaat doen is je registreren. Hier zul je de volgende gegevens moeten invullen, namelijk: een profielnaam, geslacht, geslachtsvoorkeur en een e-mailadres. Daarna wordt er per mail een bevestiging van je account naar je gestuurd. Na dit bericht bevestigd te hebben, kan je direct van start gaan moet jouw zoektocht naar een spannende of erotisch contact.

Regioswingers Mogelijkheden

Met een gratis account op regioswingers.nl kun je al aardig wat leuke activiteiten doen. Maar met een VIP lidmaatschap heb je de mogelijkheid om in contact te komen met de leden van de site. De standaard functies zien er als volgt uit: gratis een profiel aanmaken, profielen bekijken, standaardberichten sturen, foto’s plaatsen, hoofdfoto’s bekijken en standaard zoeken. De functies die bijkomen bij een betaald lidmaatschap zijn: gebruik maken van de FotoZapper, matches bekijken via de FotoZapper, verzonden berichten lezen, persoonlijke berichten sturen, extra foto’s bekijken, uitgebreid zoeken, zoeken op trefwoord, laatste bezoekers bekijken, chatten en berichten lezen

Regioswingers Kosten

Op regioswingers.nl kun je gratis een accoutn aanmaken. Hierdoor heb je de mogelijkheid om alleen gebruik te maken van de standaard functies. Je kunt dus geen contact maken met andere leden van de site. Hiervoor zal je een VIP lidmaatschap moeten aanschaffen tegen een kleine vergoeding. De kosten zijn:

  • 1 maand, € 24,99 per maand
  • 2 maanden, € 19,99 per maand
  • 4 maanden, € 14,99 per maand

Regioswingers Reviews

We hebben nog geen reviews. Voel je vrij om je ervaringen te delen en schrijf een review over Regioswingers.

Bezoek Regioswingers

Schrijf een review