Novamora is een casual datingsite waar je op zoek kunt gaan naar wat meer spanning en avontuur. Deze site richt zich niet alleen op singels maar ook op de stellen die naar spanning zoeken. Verder is Novamora niet alleen geschikt voor hetero’s, maar ook voor homo’s, lesbiennes en bisexuele. Ben je dus op zoek naar spanning, avontuur of gewoon vriendschap, dan is Novamora de site voor jou.

Novamora Aanmelden

Netals bij elke datingsite kun je bij Novamora ook gratis een profiel aanmaken. Dit doe je door op de startpagina te klikken op “inschrijven”. Hier zul je enkele gegevens moeten invullen zoals een gebruikersnaam, je interesses, een geldig e-mailadres en een wachtwoord. Ook zal je moeten aangeven als je een man/vrouw of stel bent. Na dit gedaan te hebben zul je per email een bericht ontvangen om de aanmelding te bevestigen. Indien je dit hebt gedaan kun je het profiel verder vorm geven en direct van start gaan met zoeken.

Novamora Mogelijkheden

Op Novamora kun je gratis een profiel aanmaken. hierdoor maak je dan gebruik van een proeflidmaatschap. Met dit lidmaatschap kun je alleen gebruik maken van de gratis mogelijkheden zoals: gratis een profiel aanmaken, profielen bekijken, standaardberichten sturen, foto’s plaatsen, hoofdfoto’s bekijken en gebruik maken van de standaard zoekfuncties. Naast een proeflidmaatschap kun je tegen een kleine vergoeding een VIP-lidmaatschap aanschaffen. Hiermee kun je dan gebruik maken van alle mogelijkheden van de site inclusief de gratis functies. Zo kun je gebruik maken van de volgende functies: gebruik maken van FotoZapper, matches bekijken via de FotoZapper, verzonden berichten kunnen lezen, persoonlijke berichten sturen, extra foto’s bekijken, gebruik maken van de uitgebreid zoekfunctie, zoeken op trefwoord, laatste bezoekers bekijken, chatten en berichten lezen.

Novamora Kosten

Eerder in het artikel hebben we aangegeven dat je op Novamora gratis een profiel kunt aanmaken. Hierdoor maak je automatisch gebruik van de standaard moeglijkheden. Met een proeflidmaatschap kun je niet in contact komen met de leden, om dit te doen zou je een VIP lidmaatschap moeten aanschaffen. De kosten hiervoor zijn:

  • 1 maand     = € 24,99
  • 2 maanden     = € 19,99 per maand
  • 4 maanden     = € 14,99 per maand

Novamora Reviews

We hebben nog geen reviews. Voel je vrij om je ervaringen te delen en schrijf een review over Novamora.

Bezoek Novamora

Schrijf je eigen review