B4Dating.nl is een erotische datingsite die zich richt op mensen die graag aan partnerruil willen doen. Hier ben je dus terecht voor wat meer spanning en avontuur. Ook is het mogelijk om de site te bezoeken als je op zoek bent naar vriendschap, een date of een relatie. Op B4dating kun je makkelijk in contact komen met mensen die dezelfde interesses als jou hebben. Ook kun je jezelf anoniem maken voor mensen uit dezelfde buurt of voor bepaalde singels en koppels. Lijkt de site iets voor jou? Meld je vandaag nog aan.

B4dating Aanmelden

Als je in contact wilt komen met de leden van B4dating zul je een profiel moeten aanmaken. Dit doe je door het inschrijvingsformulier in te vullen. Hier vul je enkele gegevens in zoals: je geslacht (man, vrouw, stel of travestie), waar je naar op zoek bent, een geldig e-mailadres, een gebruikersnaam en een wachtwoord. Na het invullen van je gegevens zul je per e-mail een bericht ontvangen ter bevestiging van de inschrijving. Indien je het bericht hebt bevestigd word je verwezen naar je profiel. Dit profiel zul je verder vorm geven door meer informatie over jezelf te plaatsen. Hoe meer informatie je plaatst hoe groter de kans op een date. 

B4dating Mogelijkheden

Als nieuweling van de site heb je de mogelijkheid om je gratis aan te melden. Hierdoor kun je ook gratis gebruik maken van de standaard functies van de site, zoals: gratis een profiel aanmaken, toegang tot profielen van koppels en singels, foto’s van alle profielen bekijken, webcam chats kunnen lezen, contact maken met andere leden en nog veel meer. Naast een gratis lidmaatschap kun je tegen een kleine vergoeding een Premium-lidmaatschap aanschaffen. Met dit lidmaatschap heb je naast de standaard functies ook wat extra functies die erg handig zijn, zoals: selecteren van swingersvideo’s, foto’s en profielen van leden in de omgeving, gebruik maken van de forum en videochatrooms, leden van B4dating kunnen elkaar ontmoeten via de B4dating-Meet and Greets, gebruik maken van speeddating en nog veel meer. Het Premium-lidmaatschap geeft je de zekerheid dat je elk moment een match kan vinden.

B4dating Kosten

Je kunt als nieuwe lid gratis een profiel aanmaken. Hierdoor heb je de mogelijkheid om gebruik te kunnen maken van de standaard mogelijkheden van de site. Echter heb je met dit lidmaatschap weinig kans om in contact te komen met de andere leden. Daarom is het raadzaam om een premium-lidmaatschap aan te schaffen. De kosten die hieraan verbonden zijn:

  • 1 maand     = € 15,95
  • 3 maanden     = € 30,95
  • 6 maanden     = € 52,95
  • 12 maanden     = € 85,95

B4dating Reviews

We hebben nog geen reviews. Voel je vrij om je ervaringen te delen en schrijf een review over B4dating.

Bezoek B4dating

Schrijf je eigen review