SDC (Swingers Date Club), prijzen, mogelijkheden en ervaringen

De Swingers Date Club ook wel beter bekend onder de naam SDC, is het walhalla voor swingers in Nederland, maar ook over de rest van de wereld is de swingers site zeer bekend. De swingers datingsite is immens populair en daar is goede reden toe. Er zijn gewoon heel erg veel leden en er is geen andere swingers site die hier maar enigszins in de buurt komt!

SDC Lidmaatschap

1 maand

€ 24,95

per maand

Bezoek nu
SDC Lidmaatschap

12 maanden 

€ 10,00

per maand

Bezoek nu
Gratis SDC Account

Helemaal gratis

€ 0,00

per maand

Probeer gratis

 

SDC (Swingers Date Club) buitenland en vakantie

Op SDC.com kan je veel meer dan alleen andere stellen (of singles die interesse hebben in stellen) vinden. De swingers site helpt de community om met elkaar in contact te komen door zowel in Nederland als in het buitenland een hele hoop evenementen te organiseren. De site is voorzien van foto’s van eerdere evenementen zodat je inzicht kan krijgen wat je kunt verwachten. Daarnaast is SDC in het buitenland ook heel groot, waardoor je zelfs als je op vakantie bent in een romantische setting kunt afspreken met een leuk ander stel! Daarnaast verzorgt de SwingersDateClub ook reizen met leuke thema avonden, zwembad parties en andere erotisch getint entertainment. Dat zorgt er toch voor dat voor een aantal de drempel wat verlaagd wordt en er gemakkelijk in contact gekomen kan worden met gelijkgestemden (stellen of singles). Opvallend is dat er ook een flinke groep single dames op de site zijn.

 

SDC (Swingers Date Club) inloggen

Het aanmaken van het profiel is gratis. Je kunt je opgeven als stel of als single. Wanneer je een profielnaam en wachtwoord hebt gekozen kun je gelijk je profiel maken en rondstruinen op de swingers site. Je hoeft dus niet allerlei tests te doen of verplichte informatie in te vullen. Zo kan je snel opzoek naar jouw perfecte single of stel en dat gaat erg gemakkelijk. Met 20,000 profielen is er genoeg keus voor iedereen. Wil je volledig gebruik maken van deze swingers datingsite, dan is het aan te raden om een lidmaatschap af te sluiten. Maar dit is dus niet noodzakelijk als je eerst wilt kijken wat welke profielen zich op de site bevinden.


SDC (Swingers Date Club) chatten

De chatbox op SDC is eigenlijk al je volledige lidmaatschap waard. Hier kom je snel met mensen in contact en er zijn altijd erg veel mensen actief. Je kunt er uit verschillenden landen kiezen. Het in contact komen met andere stellen is hierdoor zo goed als een zekerheid. De slagingskans is enorm en daar kan geen andere swingers site aan tippen. Je hebt groepschatrooms, maar je kunt ook indiviueel met een single of een couple chatten.


SDC (Swingers Date Club) kosten

SDC is gewoon de grootste datingsite voor swingers. De kosten zijn als volgt:

 • 12 maanden – € 10,00 per maand
 • 6 maanden – € 13,33 per maand
 • 3 maanden – € 16,65 per maand
 • 1 maand – € 24,95

Via de mail krijg je vaak een Lifetime lidmaatschap aangeboden, maar hij staat ook regelmatig bij de betaal plan opties. De kosten hiervan bedragen € 125,00 gelijk en na 30 dagen weer € 125,00, of je kunt gelijk een bedrag van € 250,00 euro overmaken. Omdat je in tegenstelling tot een algemene datingsite steeds weer opzoek bent naar mensen, is zo’n lifetime lidmaatschap perfect en kom je nooit voor onverwachte kosten te staan. Betalingen kunnen trouwens via Credit Card, iDeal, Google Wallet of Payza. Je kunt echter ook contant geld versturen.

Gratis aanmelden bij SDC


Artikelen over SDC (Swingers Date Club)

Swingers Dating, een Kleine Gids

Wat is swingen? Swingen gebeurt al decennia lang, maar omdat er zo lang een taboe op het onderwerp heeft gelegen lijkt het nu alsof het net nieuw is. Hoewel er nog steeds niet zo veel over wordt gesproken, is het tegenwoordig makkelijker om het over swingen te hebben of om specifieke websites daarvoor te bezoeken. Ook stijgen de cijfers van stellen die swingen. Het grootste gedeelte hiervan zijn ... [...]

Swingen: Het Nieuwe Relatietype

Swingen wordt steeds populairder waardoor het lijkt alsof het eigenlijk pas net op de markt is. Dat is echter helemaal niet zo! Swingen werd vroeger al veel vaker gedaan, maar wel stiekem. Tegenwoordig kunnen mensen er makkelijker voor uit komen en zijn er ook clubs en websites speciaal voor swingers gemaakt. Ondanks dat er nog steeds niet heel veel over gepraat wordt, stijgen de cijfers van stell ... [...]

Swingen, wat is het en wie doet het?

Hoewel het vroeger wat meer een taboe was, is swingen nu steeds populairder aan het worden: Swingen. Swingen is het hebben van een intieme vriendschap tussen twee of meerdere koppels. Om te kunnen swingen is de hoofdvoorwaarde dat je een romantische relatie hebt met een ander, en deze wil delen met een ander stel.  De meeste swingparen vinden het leuk om met een ander stel een avond door te ... [...]

Swingers in Nederland; een moderne gekkigheid?

Swingen en swingers zijn woorden afgeleid van het het Engelse ‘swinging’ en dat betekent partnerruil. Ja, een stel die seksuele handelingen pleegt (op goedkeuring van elkaars partner) met een ander stel. Partnerruil zou in principe een beknopte betekenis zijn omdat het soms ook betekent dat partners in een relatie buiten het huis mogen ‘vissen’, zonder dat er aan partnerrui ... [...]

Waarom een datingsite voor Swingers goed kan zijn voor je relatie

Veel relaties kennen een moment waarin één van de twee partners minder zin in seks krijgt. Dat kan allerlei oorzaken hebben: stress, vermoeidheid, slechte voeding, of misschien gewoon dat de sleur langzaam je slaapkamer is binnengetreden. Het kan verleidelijk zijn om dan te denken dat het vanzelf wel weer goedkomt. Maar weet je dat zeker? Hoe zorg je ervoor dat de spanning weer terug ... [...]

SDC (Swingers Date Club) Reviews

  Makkelijk afspreken

  Ik vind SDC een echte aanrader voor een ieder die swingen wilt proberen. Mijn partner en ik zijn al langer dan 10 jaren actief lid van SDC en dit heeft ons veel pret en een tal van leuke swingers date opgeleverd. Er zijn genoeg mensen op de site dat het niet onmogelijk is om een date te vinden. In de swingwereld leer je veel over andere mensen hun voorkeuren en interesses. Verder heb je de mogelijkheid om deel te nemen aan de leuke activiteiten van de site. Bij de activiteiten is het makkelijker om koppels te ontmoeten en af te spreken. Wij raden om eerst de koppels te leren kennen voordat je met ze afspreekt. Op deze manier leer je elkaars voorkeuren kennen en weet je waar je aan toe bent. Mijn partner en ik hebben veel dingen ontdekt waarvan we nooit hadden gedacht dat we zouden proberen. Als je vragen hebt of je zit met iets kun je dat altijd delen met de swinger community, zij zullen je graag helpen.

  Goed + goed = 2x goed

  Tot nu toe vind ik SDC de beste swinger datingsite die ik ben tegengekomen. SDC is de datingsite waar je naar toe moet als je op zoek bent naar spanning en plezier. Hier kom je makkelijk en snel in contact met serieuze mensen die erg actief zijn in de swingwereld. Ik heb gemerkt dat er niet alleen koppels te vinden zijn, maar ook vrijgezellen. Een ieder heeft dus de kans om swingen eens te proberen. Verder maken mijn partner en ik gebruik van een betaald lidmaatschap zodat we toegang hebben tot alle functies van de site. Zo hebben we de mogelijkheid om alle leuke activiteiten bij te wonen en verschillende mensen tegen te komen. Deze activiteiten zijn erg voordelig, want je kunt direct met een koppel afspreken voor een swingers date. In het begin was het wel wennen voor ons, maar hoe langer je blijft op de site hoe meer je te weten komt. Op SDC kun je ook aan partnerruil doen of als je mensen wilt verkennen binnen hun seksualiteit.

  Fantastische website

  Uit ervaring kunnen we zeggen dat daten via SDC fantastisch werkt. Hier hebben we veel sexdates mogen ervaren met swingers over de gehele wereld. De swing wereld is echt leuk en je hoeft amper moeite te maken. Stel je wilt een van de avonden een swingers date regelen dan is de kans dat dit slaagt erg groot als je gebruik maakt van de speeddate functie. Als koppel houden we niet ervan om aldoor te mailen en chatten. We zorgen ervoor om het digitale contact zo kort mogelijk te houden. Zo kunnen we binnen enkele minuten een swingers date hebben met een andere swingerskoppel. Soms komt het voor dat we een swingers date hebben met meerdere koppels. Het is allemaal een leuke ervaring die we aanraden aan mensen die swingen eens willen proberen. Verder maakt het niet uit waar je woont, want je kunt overal swingers vinden. De meeste swingers zul je tegenkomen in de grote zoals Amsterdam en Den Haag.

  Goede begeleiding door een gids

  SDC is een echte leuke datingsite waar je een complete gids kunt vinden voor swingers of fantastische feestjes. De site hoef je dus niet alleen te gebruiken voor contact met andere leden. Mijn man en ik zijn nu al ongeveer anderhalve jaar op de site. Wij hebben een leuke ervaring met de site en hebben ook veel mensen ontmoet. Op SDC vind je een tal van koppels die op zoek zijn naar ervaren en minder ervaren swingers. In het begin wisten we niet wat we moesten doen, maar dankzij de complete gids van de site hebben we onze weg kunnen vinden. Verder is het makkelijk om te bepalen met wie je wel en geen seks wilt hebben. Als een koppel niet voldoet aan jouw voorkeuren, dan is het beter om het direct aan te geven. Over het algemeen kunnen wij wel zeggen dat we een leuke tijd hebben gehad.

  Sterke punten
  Sterke Punten:
  • Genoeg mensen met dezelfde interesses;
  • Verschillende leeftijden;
  • Behulpzame site;
  • Grote community;
  • Leuke activiteiten;
  • Complete gids voor minder ervaren swingers.

  Zwakke punten
  Zwakke Punten:
  • Ouderwetse layout.

  Spannende uitdagingen

  We zijn nu al ongeveer 2 jaar lid van SDC en we vinden het een fantastisch datingsite. In het begin was het eerst wennen aan de indeling van de site, maar inmiddels kunnen we goed ermee omgaan. Persoonlijk vind ik deze site de beste swinger-site die er bestaat. De site beschikt over leuke activiteiten die je kunt bijwonen om andere mensen te leren kennen. We doen vaak mee met de activiteiten om nieuwe koppels en/of singels tegen te komen. Door de activiteiten leer je de voorkeuren van verschillende mensen kennen en je ervaart elke keer een nieuwe uitdaging. Tot nu toe hebben wij kunnen afspreken met 2 koppels en het waren leuke tijden. Alvorens we leuke activiteiten deden met deze mensen, hadden we wel eerst gesprekken gevoert zodat we elkaar beter leren kennen en weten wat hun voorkeuren zijn. Het is wel echt een leuke ervaring en we zijn van plan het weer te doen.

  Leuke ervaringen gehad

  SDC is een echte aanrader voor mensen die swingen eens willen proberen. Via deze site kom je makkelijk en snel in contact met koppels die ook aan swingen doen. Zo hebben mijn man en ik een leuke stel gevonden met wie we vaak leuke activiteiten doen. Dankzij SDC zijn we gaan experimenteren en we hebben dingen gedaan waarvan we dachten dat we nooit zouden doen. Voor mij en mijn man is het een leuke ervaring om bijvoorbeeld seksspelletjes te doen met een ander stel. Verder organiseert de site ook leuke activiteiten die je als lid kan bijwonen. Door deze activiteiten leer je de voorkeuren van verschillende mensen kennen. In het begin vond ik het vreemd, omdat ik niet wist wat swingen in hield. Maar eenmaal je in de swingwereld bent raak je er gewend aan en kies je er zelf voor om mee te doen met de activiteiten. Als je iemand bent die swingen wel eens wilt ervaren, dan moet je SDC proberen.

  Goed en Betrouwbaar

  SDC is een goede en betrouwbare site waar je snel en eenvoudig kunt vinden waar je naar zoekt. Als het gaat om serieuze mensen die graag op het gebied van swingen willen experimenteren of als men gewoon op zoek is naar seks. Ook al is de site voor partnerruil, kom je ook vrijgezellen tegen. Dus een ieder die swingen eens wilt proberen kan zich op de site aanmelden merk ik. Verder hebben mijn partner en ik al een paar jaren een profiel bij SDC en we hebben een aantal ontmoetingen gehad met stellen van verschillende plaatsen. Wij vinden het beide leuk en spannend om steeds nieuwe mensen te leren kennen en vriendschappen te maken. Voor ons is SDC de datingsite voor ontspanning en gezelligheid.

  Sterke punten
  • Duidelijke site
  • Genoeg profielen van singels en stellen

  Betrouwbaar,

  SDC is tot nu toe de beste swinger-datingsite die ik tegenkwam. Als je echt op zoek bent naar plezier en spanning is dit een aanrader. Als betalend lid van de site kreeg ik toegang tot alle mogelijkheden, die het geld waard zijn. Je komt eenvoudig en snel in contact met mensen die actief zijn in de swingwereld.
  Verder heb je ook de mogelijkheid om leuke activiteiten bij te wonen waardoor je de verschillende voorkeuren van mensen leert kennen. DIt was wennen in het begin, omdat ik niet veel weet had van de swingwereld. Maar sdc.com geeft een complete gids voor de swinger of liefhebber van leuke feestjes aan, die erg veel helpt. De site hoef je dus niet alleen te gebruiken om in contact te komen met andere leden. SDC is een betrouwbare site waar je aan partnerruil kunt doen of waar je mensen wilt verkennen binnen hun seksualiteit. Voor iedereen die swingen eens wilt ervaren, is SDC een echte aanrader.

  Sterke punten
  • Betrouwbare site
  • Privacy staat centraal
  • Grootste swinger’s site

  Zwakke punten
  • Een abonnement kost veel geld, maar de site is het wel waard.

  goede site

  We hebben veel sites uitgeprobeerd en deze werkt toch echt het beste. Wat ook leuk is, is dat je toch erg veel single vrouwen hier vindt. Daar gaat onze voorkeur toch een beetje naar uit.

  Sterke punten
  Heel veel profielen. Echt de grootste swingers site die er is.

  Zwakke punten
  Niet echt

  Beste swingerssite

  Ervaring met meerdere swingerssites, maar deze is echt het beste. En hij is ook te gebruiken als je even in het buitenland bent ;)

  Sterke punten
  Veel stellen, redelijk duidelijke site

  Zwakke punten
  Iet wat prijzig

Bezoek SDC (Swingers Date Club)

Schrijf een review