Swingers in Nederland; een moderne gekkigheid?

Swingers in Nederland; een moderne gekkigheid?

16 oktober 2018

swingers in nederlandSwingen en swingers zijn woorden afgeleid van het het Engelse ‘swinging’ en dat betekent partnerruil. Ja, een stel die seksuele handelingen pleegt (op goedkeuring van elkaars partner) met een ander stel. Partnerruil zou in principe een beknopte betekenis zijn omdat het soms ook betekent dat partners in een relatie buiten het huis mogen ‘vissen’, zonder dat er aan partnerruil gedaan wordt. Wat gek!, zou je misschien denken? Waarom zou een stel overgaan tot het slapen met een ander stel voor 1 dag? Is dat de nieuwste rage? Een moderne gekkigheid?

Waarom mensen in Nederland swinger sites gebruiken

Veel dingen in dit goede leven hebben een reden voor het ontstaan. En anderen weer niet. Bijvoorbeeld de deli challenge heeft helemaal geen directe doel. En what about swingen dan? Is het een fantasie die realiteit werd, die weer eens de norm legde voor relaties nu? Het zal toch geweldig zijn als je mocht vreemdgaan maar dan wel met toestemming van je partner? Wel, precies zo zien vele mensen het. Maar de realiteit is dat vele anderen het alweer niet zo zien. En waarom is dat dan zo?

Swingen heeft namelijk een voordeel. En dat heeft precies met het vreemdgaan te maken. Partners hoeven geen geheimen meer te hebben voor elkaar omdat ze nu eenmaal in de gelegenheid gesteld worden om buiten het huis om een seksrelatie te hebben. Dat is een factor die meestal ervoor zorgde dat zoveel relaties kapot gingen.

Een ander voordeel is dat een relatie niet als saai ervaren wordt. Sommige mensen hebben een probleem mee om heel lang met eenz elfde persoon te blijven. De vlam in de relatie zou op een gegeven moment uitbranden waarna het een repetitie wordt van dagelijkse herhalingen. Het swingen kan ervoor zorgen dat jij en je partner een eindeloos avontuur beginnen; vooral als je seksleven een grote factor is als het op avonturen aankomt.

De Nederlandse swingers datingsites voor recreatie

Er zijn natuurlijk tal van manieren om een gelukkig leven te blijven lijden met de partner. Maar veel van die manieren veranderen in een strijd die niet iedere relatie kan overleven. Het uitbranden van de vlam wordt soms verholpen door naar bijvoorbeeld een psycholoog te gaan die de relatie weer op peil probeert te brengen. Deze sessies bij een psycholoog kosten geld, nemen tijd in beslag en maken soms meer kapot dat ze eigenlijk herstellen; vooral als de ene partner het niet als prettig ervaart.

Nou, bij swingen gaat dat anders. Het is voor sommigen een vorm van recreatie. Je bent en dagje uit, het kost je niks, je wordt seksueel verwend en je geniet ervan. Zet het op een weegschaal met dat van een psycholoog en dan zie je wel waarom zoveel stellen ervoor kiezen om over te gaan tot het swingen. Het uitdagende bij swingen is natuurlijk het voorwerk; Het vinden van een stel die bereid is te swingen, dit kan bijvoorbeeld op SDC Swingers Date Club of bij een parenclub. Of je partner overhalen om het swingen te proberen als jij de initiatiefnemer ervan bent in de relatie. Als je eenmaal voorbij dit stadium bent kan swingen van grote toegevoegde waarde zijn in je relatie; meer dan een moderne gekkigheid!

Neem een gratis kijkje bij SDC

Bezoek SDC (Swingers Date Club)

Schrijf een reactie

Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden