EliteDating, contact opnemen met de klantenservice, hoe doe ik dat?

24 juni 2014

Contact†informatie

Bij EliteDating kan er op verschillende manieren contact gelegd worden met klantenservice. Heb je vragen op je profiel, contact leggen, je account opzeggen of je lidmaatschap veranderen er is altijd wel een reden op even in contact te komen met de klantenservice. Bij EliteDating gaat dat via de mail, per telefoon, per post en per fax.

Mail

De klantenservice van EliteDating kan je bereiken via het contactformulier op de site en via [email protected], maar er zijn ook directe mails mogelijk zoals bijvoorbeeld als je het contract wilt herroepen: [email protected]

Telefoon

Als je met de klantenservice van eDarling†contact wil opnemen via de telefoon dan kan dat via 0900 - 5500033 (15 ct/min op werkdagen van 9.00u tot 18.00u).

Fax

Faxen behoort ook tot de mogelijkheden. Deze kunnen gestuurd worden naar: 020 - 8110849 (Lokaal faxnummer).

Post

Mocht je per post iets willen versturen dan kan dat naar het adres in Duitsland: Affinitas GmbH - Klantenservice - Kohlfurter StraŖe 41/43 10999 Berlijn Duitsland edarling En, had je wat aan deze informatie?†Likedit artikeltje dan.†Je kunt je†ervaring(en) over EliteDating ook delen†met anderen door gratis een review te schrijven. Klik op het tabblad ďSchrijf een reviewĒ. Je hoeft je hiervoor niet te registreren!


Bezoek EliteDating