Parship of Lexa, Welke datingsite is het meest geschikt voor jou?

Parship of Lexa, Welke datingsite is het meest geschikt voor jou?

De datingsites naast elkaar gezet

Parship of Lexa, Welke datingsite is het meest geschikt voor jou?
7 mei 2021

Paship of Lexa, alles naast elkaar

Je bent al een tijdje single, pas uit een relatie of gescheiden en je bent van mening, dat het weer eens tijd wordt om iemand lief te hebben en of zelf geliefd te zijn bij iemand? Je bent misschien al via het internet op zoek gegaan naar een geschikte datingsite en je komt Parship of Lexa tegen. Beide datingsites lijken je interessant en je kunt geen keuze maken? Bij welke datingsite kun je je dan het best aanmelden? In dit artikel wordt een uiteenzetting gegeven van beide datingsites waarbij onder andere wordt gekeken naar de doelgroep van beide sites en wat de overeenkomsten en verschillen zijn. Heel erg interessant om te weten en in acht te nemen bij het kiezen van de juiste datingsite. 

Wat is de doelgroep van Parship? 

parship

Parship is in feite bestemd voor een ieder, die op zoek is naar een partner. Echter is 76% van alle leden op deze site 30 jaar of ouder. Je treft dus voldoende singles aan op deze site, die serieus op zoek zijn naar een duurzame relatie. Ben je dus nog niet toe aan een serieuze relatie of wil je toch nog even de “bloemetjes buiten zetten” alvorens je van start gaat met een serieuze relatie, dan is het beter om een partner op bijvoorbeeld een casual datingsite te zoeken. Meer dan drie kwart van alle leden op deze site is tussen 30 en 55 jaar hetgeen impliceert, dat de doelgroep van deze site vooral personen zijn van 30 jaar en ouder. Maandelijks worden er ook meer als 100.000 berichten over en weer tussen leden uitgewisseld. De leden op deze site zijn zeer actief, weten hoe ze een leuk gesprek kunnen beginnen en gaan gericht op zoek naar een ideale partner. De vele succesverhalen van deze site liegen er ook niet om, dus als je echt op zoek bent naar een vaste partner, een duurzame relatie en wil je samen met de persoon een gezin stichten bijvoorbeeld, dan kun je je snel en makkelijk aanmelden bij Parship.nl. 

Gratis aanmelden bij Parship

Wat is de doelgroep van Lexa? 

Evenals Parship is Lexa ook een datingsite waar alle singles, gescheiden personen, personen die pas uit een relatie zijn, terecht kunnen voor het vinden van een serieuze date. Echter bestaat de doelgroep van deze site niet alleen uit personen van 30 jaar en ouder. Een ieder kan op deze site terecht voor het vinden van een leuke partner. Middels de handige en gedetailleerde zoekfunctie van de site kun je snel ingeven waaraan je ideale partner moet voldoen, en de site gaat dan zelf voor je op zoek naar mogelijke kandidaten, met wie je een date zou kunnen afspreken. Daarnaast worden er via de site ook een aantal borrel avonden en events georganiseerd waardoor leden met elkaar in contact kunnen komen. Een valide reden dus om elkaar in het echt te ontmoeten. Lijkt dit je een leuke site en wil je graag in contact komen met iemand, die dezelfde interesses heeft, meld je dan vandaag nog aan op Lexa.nl. Wie weet spreken jullie deze week nog af om elkaar beter te leren kennen. 

Gratis aanmelden bij Lexa

Wat hebben Parship en Lexa met elkaar gemeen? 

Het is natuurlijk interessant om te weten wat de overeenkomsten zijn tussen Parship en Lexa. Allereerst zijn beide sites erop gefocust om personen met elkaar in contact te laten komen. Het doel van dit contact is dat er uiteindelijk serieuze relaties uit voortvloeien. De aanmelding bij zowel Parship als Lexa is snel en eenvoudig. Er is op beide sites een online doorklik aanmeldformulier waarin je onder aangeeft of je man of vrouw bent, waar je naar op zoek bent en enkele persoonlijke gegevens. Beide sites zijn veilig en persoonlijke gegevens van gebruikers worden niet zomaar verstrekt aan derden. Beide sites zijn aangesloten bij de trust Ecommerce Europe, Thuiswinkel waarborg en het keurmerk veilig daten. Dit impliceert, dat de sites betrouwbaar zijn en dat je je gerust zou kunnen aanmelden bij een van de sites. 

Meer lezen over Parship? Klik hier

Wat hebben Parship en Lexa niet met elkaar gemeen? 

Zoals reeds aangegeven is Parship meer bestemd voor personen van 30 jaar en ouder terwijl Lexa bestemd is voor een ieder. Bij Parship heb je de mogelijkheid om een persoonlijkheidstest te doen. Op basis hiervan wordt er een gepersonaliseerd rapport opgesteld, een uniek persoonlijkheidsrapport, welke alleen op de desbetreffende gebruiker van toepassing is. Je leert op die manier niet alleen jezelf beter kennen, maar je komt ook meer te weten over jezelf in relaties. Dit biedt je de mogelijkheid om nog bewuster een geschikte date te zoeken. Bij Lexa heb je misschien niet de mogelijkheid om een persoonlijkheidstest te doen, maar vanwege de geverifieerde profielen en de handige zoekfunctie van de site kun je snel en makkelijk in contact komen met je ideale partner. Je hebt daarbij de mogelijkheid om niet alleen digitaal te daten en af te spreken, maar je kunt elkaar ook in real life ontmoeten. Weet je niet hoe je de persoon uit moet vragen, ben je verlegen of wil je niet te opdringerig overkomen. Kom dan naar een van de vele events, die door Lexa worden georganiseerd voor singles. Je hebt dan een valide reden om met de prins of prinses van je leven af te spreken. Je hebt de mogelijkheid om elkaar te ontmoeten en beter te leren kennen. Na zo een event kun je voor jezelf besluiten of de persoon wel iemand voor jou is of als je jezelf nog de ruimte moet bieden om de ware te vinden. 

Meer informatie over Lexa? Lees hier verder

Moet ik kiezen voor Parship of Lexa? 

Aangezien beide datingsites als doel hebben om je met andere personen in contact te laten komen en dat je uiteindelijk een serieuze relatie kan starten, zou je eigenlijk voor beide sites kunnen kiezen. Het hangt dus helemaal van jou af. Ben je 30 jaar of ouder en wil je echt een serieuze relatie? Dan kun je je het best bij Parship aanmelden. Wil je graag andere leuke personen leren kennen, elkaar ontmoeten op events of borrel avonden? Dan kun je je het best bij Lexa aanmelden

Bezoek Parship

Reacties

Ook een leuke tip is om te selecteren welke datingsite nou bij jou past. https://www.mijnvergelijking.nl/datingsites-vergelijken

Reviews over Parship

Schrijf een reactie

Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden