Relatiebemiddeling

Relatiebemiddeling is een manier om een serieuze partner te vinden door middel van een actieve bemiddeling tussen beide relatiezoekenden. Relatiebemiddeling is echt gericht op het vinden van een serieuze relatie of partner. Relatiebemiddeling kost ook beduidend meer dan dating. Houd rekening met enkele honderden euro's of zelfs meer dan duizend euro voor een traject van relatiebemiddeling. Let op! Spreek heel duidelijk af wat het relatiebemiddelingsbureau voor je doet en wat de kosten daarvan zijn. Dat kan je veel extra onverwachte kosten schelen.

1 Review

Mens en Relatie, zoek je relatiebemiddeling? Mens en Relatie is dé grootste bureau ten aanzien van persoonlijke bemiddeling. Mens en Relatie gaat dan ook zorgvuldig te werk en brengt gelijkgestemde mensen met elkaar in contact. Bij deze ... Lees verder »

0 Reviews

D-date D-date, opgericht in 1998, begon de eerste datingsite in Nederland. Er zijn inmiddels al heel wat jaren verstreken en is online daten populair geworden. In Nederland kennen we ongeveer driehonderd datingistes.  D-date is ... Lees verder »

0 Reviews

Partnerselectie.nl is een relatiebemiddelingsbureau voor alleenstaande hoger opgeleide 50 plussers. Bent u het zat om alleen te zijn? Wilt u een duurzame relatie? Een nieuwe relatie voegt waarde toe aan uw leven. U kunt iedere dagen samen genieten ... Lees verder »

0 Reviews

Relatiebureau DatingOost (voor alleenstaanden 50-80jr uit Oost-Nederland) zoekt voor u eventuele kandidaten gedurende de inschrijfperiode van één jaar. Wij zoeken; u ontmoet. Geen succes? Óp naar het volgende partnervoorstel. ... Lees verder »