0 Reviews

Op de website DateWijsheid leer je middels interessante artikelen en tips hoe je om moet gaan met je partner. Het gaat hier voornamelijk om mannen die kunnen leren omgaan met de vrouw. Een vrouw versieren kun je nu veel makkelijker leren. Veel is ... Lees verder »

0 Reviews

DatingBedrog.nl is een website dat is opgericht in 2001, met het voornaamste doel om online-daters te waarschuwen voor oplichters en fakers. Op deze site leer je meest voorkomende technieken die worden toegepast door oplichters. Heb je dus slechte ... Lees verder »

0 Reviews

Masterflirt hoe versier ik vrouwen? Masterflirt, opgericht in 2001, leert mannen op een bewuste manier om te gaan met vrouwen. Er worden vooral technieken geleerd waardoor mannen krachtiger, aantrekkelijker en zelfverzekerder worden. Masterflirt ... Lees verder »

0 Reviews

Start2Date, onafhankelijk dating advies! Start2Date, opgericht in 2004, is een onafhankelijke gids voor online dating. Er zijn een hoop datingsites waardoor het niet een keuze maken soms lastig kan zijn. Start2Date heeft een zoekmachine waardoor je ... Lees verder »