0 Reviews

Wouter, de auteur en eigenaar van de website DateWijsheid leert je met interessante artikelen en tips (voor voornamelijk mannen) hoe om te gaan met de vrouw. In een sterk geëmancipeerde samenleving als die van ons gebeurt het vaak niet meer ... Lees verder »

0 Reviews

Datingbedrog, bent jij opgelicht? DatingBedrog.nl, opgericht in 2001, is een site die online-daters waarschuwt voor oplichters en fakers. Op deze site lees je voorbeelden en technieken die worden toegepast door oplichters. Datingbedrog geeft op ... Lees verder »

0 Reviews

Masterflirt hoe versier ik vrouwen? Masterflirt, opgericht in 2001, leert mannen op een bewuste manier om te gaan met vrouwen. Er worden vooral technieken geleerd waardoor mannen krachtiger, aantrekkelijker en zelfverzekerder worden. Masterflirt ... Lees verder »

0 Reviews

Start2Date, onafhankelijk dating advies! Start2Date, opgericht in 2004, is een onafhankelijke gids voor online dating. Er zijn een hoop datingsites waardoor het niet een keuze maken soms lastig kan zijn. Start2Date heeft een zoekmachine waardoor je ... Lees verder »