Parship of EliteDating, welke datingsite past het beste bij mij?

Parship of EliteDating, welke datingsite past het beste bij mij?

Dating voor hoger opgeleiden

Parship of EliteDating, welke datingsite past het beste bij mij?
7 mei 2021

Parship of Elitedating, alles naast elkaar

Ben je al geruime tijd eenzaam, ben je lange tijd meer gefocust geweest op je werk en denk je dat het weer eens tijd wordt voor de liefde? Dan kun je op verschillende manieren in contact komen met personen, die eventueel de ideale partner voor je konden zijn. Je zou zo iemand op straat kunnen leren kennen of in de lift of op een verjaardagsfeestje. Echter staat het niet op mensen hun voorhoofd geschreven, dat ze single zijn. Dit maakt het een stuk moeilijker om mensen te vinden met wie je een date zou kunnen afspreken. Gelukkig zijn er verschillende datingsites waar je je kunt aanmelden om in contact te komen met andere singles. Op de datingsites weet je zeker, dat de persoon, die aan de andere kant zit ook single is en op zoek is naar een geschikte date. Nu komt het tweede probleem. Vanwege de veelheid aan datingsites kan het soms een uitdaging zijn om geschikte datingsites te vinden. Kom je toevallig Parship.nl of Elitedating.nl tegen, dan zal je je al gauw afvragen welke datingsite je het best kan kiezen of welke het best bij je past. In dit artikel wordt een uiteenzetting gegeven van beide datingsites waarbij onder andere wordt gekeken naar de doelgroep en wat de overeenkomsten alsook verschillen zijn. Hierdoor kun je nog beter en kritischer een goede datingsite kiezen.

Wat is de doelgroep van Parship?

parship

Parship wordt ook wel gezien als de nummer een (1) datingsite op het gebied van serieuze relaties. Dit is ook de reden waarom een op de drie leden een partner op deze site vindt. De leden op deze site zijn ook veel serieuzer en zoeken gericht naar een ideale partner dan wel date voor duurzame relaties. 76% van alle leden is ouder als 30 jaar. Vanwege de leeftijd en meer levens ervaring zijn deze groep personen veel serieuzer bij het zoeken naar een geschikte date. De leeftijd van de meeste leden op deze site is tussen 30 en 55 jaar. Ook aan het aantal berichten welke uitgewisseld worden tussen leden merk je, dat de leden veel serieuzer zijn. Maandelijks worden meer als 100.000 berichten over en weer verstuurd. De leden zijn in hun zoektocht naar de ideale partner zeer actief en weten precies wat ze zoeken in een date. Spreekt dit je aan? Meld je dan vandaag nog aan op Parship.nl.

Gratis aanmelden bij Parship

Wat is de doelgroep van EliteDating?

elite dating

Evenals Parship biedt Elite Dating ook diensten aan, die moeten resulteren in het vinden van een serieuze date. Echter is de site meer bestemd voor hoogopgeleiden. Maar liefst 85% van alle leden is gemiddeld of hoog opgeleid. Hiervan is 52% vrouw en 48% man. Daarnaast is het goed om te weten, dat ongeveer 90% van alle leden 30 plus is en dat meer als 70% een universitaire opleiding hebben afgerond. Ook op deze site zijn de singles dus serieus en op zoek naar een duurzame relatie. Ben jij op zoek naar een universitair geschoolde partner of ben je zelf universitair geschoold en wil je in contact komen met personen van het andere geslacht, die ook een universitaire scholing hebben? Dan kun je je snel en eenvoudig aanmelden bij EliteDating.nl. Het samenbrengen van singles behoort tot de passie van deze site en dat is ook de reden waarom meer als 2500 leden maandelijks hun geliefde vinden via deze site.

Gratis aanmelden bij Elitedating

Wat hebben Parship en EliteDating met elkaar gemeen?

Behalve het feit, dat zowel Parship als Elite Dating als doel hebben om singles met elkaar in contact te brengen, zijn de meeste leden op deze sites 30 jaar en ouder. De leden op deze sites zijn dus serieus en ook echt op zoek naar een duurzame relatie. Zowel bij Parship als bij Elite Dating kun je je verder snel en eenvoudig aanmelden via de startpagina van de site. Het enige wat je moet doen is het aanmeldformulier invullen, aangeven of je man of vrouw bent, waaraan je ideale partner moet voldoen, enkele persoonlijke gegevens en dan vervolgens klikken op “aanmelden”. Na je aangemeld te hebben moet je alleen nog de aanmelding bevestigen en dan kan je direct op zoek gaan naar een spannende date.

Meer lezen over Parship? Klik hier

Wat hebben Parship en EliteDating niet met elkaar gemeen?

Alhoewel Parship en Elite Dating beiden datingsites zijn, en als doelgroep dertigplussers hebben, is er toch een verschil tussen de twee sites. Parship is meer bestemd voor een ieder, die ouder is als dertigjaar en die op zoek is naar een partner, terwijl de doelgroep van Elitedating toch meer de hooggeschoolde dertigplussers zijn. Een ander verschil tussen de twee sites is dat Parship de leden voorziet van een persoonlijkheidsrapport. Dit rapport krijgen ze na de persoonlijkheidstest gedaan te hebben. Middels dit rapport kunnen ze gerichter en bewuster op zoek gaan naar de ideale partner. Bij Elite Dating kunnen gebruikers sneller in contact komen met gelijkgestemden door gebruik te maken van de wetenschappelijke matchmaking functie van de site. Door deze functie krijg je dagelijks drie tot zeven passende singles voorgeschoteld met wie je eventueel een serieuze relatie zou kunnen beginnen. Het zoekwerk wordt je bespaard in deze en je kunt dan gericht een gesprek starten met de personen, de kandidaten, die de site dagelijks voor je selecteert. Dit zijn enkele zaken, die Parship en Elite Dating dus niet met elkaar gemeen hebben. 

Meer lezen over Elitedating? Lees hier verder

Moet ik kiezen voor Parship of voor EliteDating?

Elke persoon die single is zou zich bij Parship of Elite Dating kunnen aansluiten. Vooral als je dertig plusser ben, dan zou je je bij beide sites kunnen aanmelden. Ben je gewoon op zoek naar een serieuze relatie en doet het er niet toe of je partner nou een bepaalde opleiding heeft genoten of niet? Dan moet je bij Parship wezen. Daar zou je dus best een serieuze dertigplusser kunnen vinden voor een duurzame relatie. Wil je echter in contact komen met personen, die hoog geschoold zijn, middelbaar, op HBO- niveau of universitair? Dan moet je simpelweg bij EliteDating zijn.

Bezoek Parship

Reacties

Ik hoop een serieuze partner te vinden

Reviews over Parship

Schrijf een reactie

Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden